Politiet tok parti med rasende muslimsk mobb i Drammen


I et videoklipp Resett har fått tilsendt, kan man se de illsinte motdemonstrantene, mens de roper Allahu Akbar og andre tilrop mot SIAN-aktivistene. Det er tydelig at stemningen er svært urolig, for ikke å si truende.

https://resett.no/2019/06/16/sian-aktivister-hetset-av-rasende-muslimsk-mobb-under-demonstrasjon/Hvorfor skjuler politiet motdemonstrantenes utskjelling, trusler og aggressive oppførsel?

https://resett.no/2019/06/16/hatefull-stemning-mot-sian-pa-demonstrasjon-i-drammen-sentrum-lordag-15-juni/Politiet stoppet SIAN-demonstrasjon da Koranen ble kastet i bakken.

https://resett.no/2019/06/15/politiet-stoppet-sian-demonstrasjon-da-koranen-ble-kastet-i-bakken/

papaXI
16.06.2019 kl 20:44 880

Vi ser at hovedfienden til dem som ikke ønsker Islam i Norge, er politiet. De støtter vår undergang og knuser all opposisjon mot Islam. Når man spør dem hvor i loven det står at det er forbudt å kaste en bok på gaten, driter idioten elegant i om han har lov til å stanse en lovlig demonstrasjon eller ikke, han bryter loven selv og slipper selvsagt unna med det, han støttes av sine med-undertrykkere, politiet.

Jeg bare spør,hvilken yrkesgruppe hentet inn jødene til Donau???
*JBJB`
16.06.2019 kl 20:54 872

Hei folkens:))

Og...mer her...ZnageZz....

https://forum.hegnar.no/thread/30943/view

-TaKK-

Lykke til

Hilzen
Tille Lulla


Movafagh: – Skammelig at politiet ikke beskytter retten til frie ytringer

Av: Farjam Movafagh 16. juni 2019, 20:02

I går hadde Stopp islamiseringen av Norge (SIAN) en demonstrasjon i Drammen. Her er en video som viser hva som skjedde. Jeg anbefaler alle å se den, heller enn å svelge det andre sier skjedde. Har du dårlig tid, se bare de siste to minuttene (lenken under spoler til der bråket eskalerer).

Jeg selv (og Sekulær Allianse) har nylig tatt avstand fra en provokasjon Anna Bråten delte på sin egen vegg (og også i forumet vårt). Men i denne talen hennes hører jeg kun religionskritikk. I Norge skal det være lov å kritisere og latterliggjøre enhver tanke og ide og religiøse tekster.

Men på lørdag i Drammen var tilfellet at politiet grep inn for å beskytte en spesifikk religion mot verbal kritikk. Det ser vi tydelig på videoen. En politimann går bort til Anna Bråten og forsøker å nappe Koranen ut av hendene hennes, og Anna Bråten kaster Koranen som en reaksjon på dette. DET SKAL HUN HA LOV TIL Å GJØRE. Og det er politiets plikt å beskytte henne og hennes rett til frie ytringer. Så sier samme politimann at markeringen skal avsluttes «fordi hun kastet Koranen». SKAMMELIG av politiet.

Samfunnet stagnerer uten ytringsfrihet. Og nei, den er ikke til for å beskytte koseprat vi alle er enige i. Vi skal alle sammen legge til rette for og tåle ytringer vi ikke er enige i, og som vi til og med blir kraftig provosert av. Så får vi helle bruke vår egen ytringsfrihet til å gi motstand til ytringer vi ikke liker. Akkurat slik jeg gjorde for noen dager siden med nettopp Anna Bråtens uttalelse om IS-barna (se siste link).

https://www.document.no/2019/06/16/farjam-movafagh-skammelig-at-politiet-ikke-beskytter-retten-til-frie-ytringer/


Bølgen av islamister som kom seg inn i Norge i 2015 vil bli et større problem etter hvert. 5% med muslimer i Norge i dag, er 10% om noen år. Og når Allahs døtre henter seg en ektefelle fra Halshuggistan, Araberstan, Voldtektistan, Pakistan, -og i økende grad svenske arabere, vil konfliktene i det norske samfunnet tilta. Årsaken er islams iboende enighet om at ethvert land de bosetter seg skal bli islamsk. Dette er som SIAN hevder mennesker som ikke er integrerbar i norsk eller vestlig kultur. Konfliktene eskalerer videre. I prinsippet vil det ikke være forskjell på dette i Norge, i Israel/Palestina eller andre land muslimer opererer. Konfliktgeneratorene er koranens hatefulle vers, sharia, kulturen, moskeene og arabernes iboende aggresjon og voldsforherligelse for å fremme islamsk ideologi
Redigert 16.06.2019 kl 22:00 Du må logge inn for å svare
papaXI
16.06.2019 kl 21:06 863

"Skammelig at politiet ikke beskytter retten til frie ytringer"

Hadde det enda stoppet der, men politiet fratar oss retten til frie ytringer. Vi vet hvilke politisk side som støtter politiet i dette, og rekrutteringen til politiet er hovedsakelig fra disse miljøene idag.

Helt enig,måtte folk forbys å stemme på "landssvikerpartiene" som henter sine stemmer ved jevn "import". Tenk at dem selger landet sitt for en maktposisjon.Ekte nordmenn er vi som vil bevare det som tidligere genrasjoner har bygget opp.

Politiet går rundt og ber om unnskyldning for hvordan de behandlet homoer for noen tiår tilbake, samtidig som de må slår ned på ytringsfriheten.

Hallo? Bør det ikke ringe noen bjeller?

Statsminister og politiet går ut og ønsker god eid.
imatza
16.06.2019 kl 23:30 795

Noen bjeller???

Her er det full fyr i huset Norge.
børst
17.06.2019 kl 12:48 742

Marxistene har infitrert politiet også.
Bare
17.06.2019 kl 13:06 735

Helt legitimt å markere avstand til islam,selvsagt,men det blur for dumt når Koranen kastes i bakken.
Det blir som om muslimer skulle brenne det norske flagget eller på annen symbolsk måte vise respektløs oppførsel.
Sakligheten raser når Koranen kastes i bakken,så hva er da vitsen?

- og hvilken etat, ridende sådan, ledet nazistenes inntog ned Karl Johan ......
imatza
17.06.2019 kl 13:40 719

Siden Islamisme er en politisk ideologi, vil det å kaste Islams bok i bakken, være en politisk handling. Det vi si, en politisk ytring som ikke rammes av noen lover i Norge, kun hos politiet.

Muslimer har da brent norske flagg i mange sammenhenger. Husker kanskje ikke de karikaturtegningene? Nå kom det jo tusenvis fra det landet i 2015. Hva de finner på om en brenner Koranen kan du vel tenke deg. Vil du reagere på samme måte hvis dem brenner en bibel?

Politiet avbrøt lørdag en lovlig demonstrasjon Stopp islamiseringen av Norge (SIAN) gjennomførte i Drammen. Politiet avbrøt demonstrasjonen like etter at en Koran ble kastet på bakken, men nekter for at det var korankastet som var avgjørende.
En video tatt opp av SIAN avslører imidlertid at politimannen som beordrer demoen stoppet, sier følgende: «Når dere klarer å kaste Koranen, da er det over!»

Gulati reagerer på politiets uttalelse:
– Vi har ytringsfrihet i Norge. Det betyr at politiet ikke kan stanse en demonstrasjon utfra dens politiske budskap, sier Himanshu Gulati, justispolitisk talsmann i Frp.
https://www.document.no/2019/06/17/gulati-politiet-kan-ikke-stanse-en-demonstrasjon-pa-grunn-av-dens-politiske-budskap/
Redigert 17.06.2019 kl 14:08 Du må logge inn for å svare
HanVann
17.06.2019 kl 14:07 709

Kast aldri skoen i muslimske land. Det har vel alle forstått.
Saken har vokst over alle støvleskaft.
Politiet opptrådte forståelig på en storm i en sandkasse.
«Når dere klarer å kaste Koranen, da er det over!»

Det må være lov å kaste opp på Lillestrøm flagget utenfor pøbben. Da er det over og ut.

Sakte, men stadig aksellererende, islamiseres dette land ! Det skal - for svarteste faen - aldri lykkes !!

Det begynte nok å koke i topplokket på denne innsatslederen da han så reaksjonene til den muslimske og venstreradikale mobben. Mange sosialister liker gjerne å fremheve i festtaler at de vil ha mer ytringsfrihet og mer åpenhet. Noen av dem er såpass bolde at de til og med siterer Voltaire og hevder at "Jeg er uenig i dine meninger, men jeg vil inntil døden forsvare din rett til å hevde dem".

Denne politimannen var definitivt ikke villig til å dø den dagen for å forsvare ytringsfriheten! Han ga etter for mobben og prøvde å finne en unnskyldning han kunne bruke for å fantejage disse SIAN folka ut av byen. Da denne koranen ble kastet i bakken turte de ikke å la dem holde på lengere, angivelig på grunn av deres egen sikkerhet.

Det at disse SIAN folka holder opp å viser frem koranen i sine demonstrasjoner er naturligvis ikke tilfeldig. De mener at denne boka virkelig er de sataniske vers og er selve opphavet eller grunnlaget til alt faenskapet muslimer verden over bidrar med. Dermed burde det være svært legitimt å kunne vise den frem og holde den opp i en slik markering. En politimann prøvde sågar å ta fra henne boka midt under demonstrasjonen foran hele den muslimske mobben. Politimannen påtok seg der sensurrollen og bedømte at en slik ytring ikke er tillatt i Drammen. Hun oppfordret vel opp til flere ganger til disse muslimene om å faktisk lese boka?

Redigert 17.06.2019 kl 14:38 Du må logge inn for å svare