[AXA] - BW - Hvordan går det med Tante Babben & co ?


Lite nytt om AXA her i trådene, og lite nytt om flotte Isabella666, Tante Babben og TrulsO.
Intet nytt om visningen TB og CFO skulle gjennomføre, ble det kluss som følge av ny CFO ?

Ryktet skal ha det til at Isabella og TrulsO ikke lengre er enig i hvordan de skal vekte VPS frem mot Q1. Har BW noe nytt her?
Ryktene skal videre ha det til at at en ny mannsperson har blitt observert en del i sammen med Isabella666 på solkysten, en som noen kjenner seg som NOK53 - noen som vet?

Venter i spenning på neste reisebrev om denne gjengen. Snart skal SS besøke dette klientellet !

SS
NOK53
20.02.2018 kl 16:07 6763

SS, er på jobb nå, men eller nyter jeg Costa Del Sol (Torreblanca) der jeg bor, men ser ikke noe til Isabella666 her desverre :-) vi skal opp opp opp og det skal fortsette opp opp opp

Hehe, er du helt sikker? Det er vel alltid slik NOK53 at det flørtes og dates litt før man forandrer profilen i facebook til "i et forhold"!

Kanskje vi skal nyte en kald en når SS kommer sydover om en stund!
Da får vi legge en god axa strategi !

SS
NOK53
20.02.2018 kl 16:14 6741

Jeg er klar til en kall, men ikke før enn om ca 14 dager :-)

På Costa del Sol smiler verden til oss alle, med unntak for tante Babben. Sann glede for oss andre, og det er mer enn man kan si om axa og børs om dagen.
Det siste skal jeg komme tilbake til, men først litt sladder om din kjære tante.

Som kjent har hun kommet seg til hektene etter hun snublet i rullatoren og falt i bassenget.
Og etter at hun investerte i den elektriske rullatoren har formen vært stigende. Sågar så god at hun har tatt opp igjen sin yndlingsaktivitet, golf.
Rullatoren er en fabelaktig innretning i så måte, til støtte for både kropp og køller. Som kjent var hun og Goggen ivrige golfspillere. Goggen gikk sågar
av med seieren flere ganger i den årlige golfturnerningen, arrangert av Den Norske Klubben på Miraflores golfklubb. Og sist søndag arrangerte Den Norske Klubben
den årlige turneringen til minne om Goggens bravurer. Goggen hadde jo et eget håndlag med kølla. Den ble traktert på en måte som de fleste menn misunte ham, og ikke
bare forbeholdt Babben. Han var jo kongen av "hole in one", og kunne ikke få nok av "birdies". Nok om det. Babben stilte altså opp i minnesturnerningen
med rullator og Isabella som caddy. Hadde bare Isabella hatt det samme håndlaget med rullatoren, som sin far Goggen hadde med kølla, ville Babben vært selveste
hedersgjesten på banketten. Men akk så vel gikk det ikke. Babben lå godt an, kun 27 slag over par før det 18 hullet. På det 18 hullet hadde hun et flott utslag
med "Big Bertha", men ballen landet i bunkeren. I det hun gjør entre i sanden, rekvirerer hun samtidig "wedgen" fra Isabella. Det skulle hun ikke gjort. Den flagrende
kjolen til Isabella henger seg opp i gasshåndtaket på rullatoren, med det resultat at den skyter voldsom fart i retning Babben som sitter godt plantet fast i sanden.
Det skjebnesvangre skjer, rullatoren valser over Babben i stor fart, så hun blir liggende som strutsen med hodet i sanden. Isabella iler til der Babben ligger
livløs. I et øyeblikk tenker hun mer på arven og axa investeringene enn sin kjære mor, før hun tok til vettet og startet gjenoppliving. Til alt hell var TrulsO
eller var det null, i flighten bak. Selvsagt i standsmessig ekvipasje, en firehjulsdrevet golfbil som de kunne lempe Babben oppi. Det siste hun sa til Isabella
var at hun ikke kunne huske at Goggen var så hardhendt når de moret seg. Resten av historien kjenner ikke jeg til, men Spaniaposten kunne i dag melde om "Gammel dame
tatt hardt bakfra av rullator på hull 18".

Og så litt om børs. Dagene går og børs er børs.
Mine tips er Fjord1 (sittet lenge), ODL (sittet lenge), STB (sittet lenge), KOMP (sittet en god stund) og THIN (sittet med en god stund) og selveste AXA.


Beklager sent svar!

Fantastisk reisebrev fra Spanien, det varmer en axa venn å lese så fantastisk skildring av våre felles venner på solkysten.
Forstår at alt er med det samme, drama, aksjer og livsnyting på høyt nivå. Snart regner jeg med at vår gode venn NOK53 tas med, da jeg har på følelsen av at det er noe mellom han og Isabaella. Det har liksom lagt en slags flørt i tonen da hun satte sine shorter og NOK53. Ikke nok med det, han bor jo der nede!!!!!!!

Gleder meg til å høre fortsettelsen her.

Ellers var det en fin portis du har. Sikkert nedsig det med STB i går, men det henter seg vel inn skal man tro nestor Sissener. Thin og KOMP har jeg ingen peiling på, men sikkert gode greier.

Fjord1 sitter jeg også i, og der skal jeg sitte lenge. AXA er bare kjedlig, men har allerede 3 trader i går, og 2 i dag.
I dag er det Statoil jeg triller ører i, 3 trader - 45 laken i fortjeneste før 12 :-)

SS

Er bare innom her for å se om det fremdeles skrives mye svada her på axatrådene og det gjør det.Er veldig glad for at jeg solgte axa og kom meg inn på bunnen i REC, så slipper jeg å lese på disse axatrådene med alt dette mølet.
Gudd løkk.

Vi trenger ikke deg heller, du må ha et svært seriøst og A4 liv. Selvsagt traff du REC på bunnen, slik alle backtradere gjør!
Kanskje skulle du sett om du fant bunnen i AXA og, kanskje var den 2,60 - 2,20 eller 1,98 - bare Korsar og Laxen vet, og kanskje du!

SUSS

SS

Kan nevne at jeg har snart 70 laken i statoil og axa i dag. En av de aller bedre dagene i 2018!
Lurer på hvordan dette skal ende, jenter. Det må bli en dobbling av pengene i år også, kanskje 120% avkastning?

SS

Ærlig talt, tror du virkelig på det du selv gulper ut på forumet hele døgnet ?

Det burde du og, god gutten :-)

SS

Uff,samma mølet.At folk orker???

Sliten Themsen?
Aksjer er slit med store minus, burde aldri kjøpt dine axa aksjer på 3,12 som Laks&AXA anbefalte deg. Det vet du !

SS

SS
Vi får la småspeiderne surre rundt i mørket, mens vi andre gleder oss over at våre investeringer kaster av seg. Ja selv når det er lette krusninger på børsen vokser pengene inn i himmelen. STB, ODL, AXA og FJORD1 har vært eventyrlige greier. KOMP sånn passe og THIN så langt det samme. Alle slag vinnes ikke, som med Pgs i fjor, hvor jeg gikk på en smell. Ha en strålende dag!

Helt rett BW.
Det er bare å la de sitte å se på axa traderen, det blir man sliten av i lengden. Forstår hvorfor Hanibal skiftet personlighet etter 2 år med røde tall, og måtte slette brukeren sin her.
Det tærer på vil jeg tro.

Ja du har en ganske sexy portis, og den skal du være stolt av. Jeg har lekt litt i Fjord1 siste ukene, og solgte en del 44,80 til 45,10. Bare småsummer, da Fjord1 er litt vanskelig med volumer enda. Alt foregår med Iceberg order. Fin han som kjøper på 43,xx og alt han får der legger han ut på 46- Den posten hans på 46 vokser for hvert kjøp han gjør. Noen burde hviske den karen i øret at iceberg order er tingen i Fjord1. :-)

SS

Joda, takk og takk. Når det gjelder fjord så er det et selskap som vil innfri. Og det er berettigede forventninger om beste kvartal noensinne til uken. Siste års kontrakter vil bl.a, bidra til det, ettersom etterslepet synliggjøres nå, og i kommende kvartaler. Som du peker på en ikke altfor likvid aksje, men så lenge det går opp er det helt greit for min del. Trader ikke fjord. Noe må være long long! Selv om alt kan endres og er relativt i prinsippet. Gleder meg til uken etter oppløftende ukeslutt i USA.
Redigert 24.02.2018 kl 22:28 Du må logge inn for å svare

På tide med 3 axa tråder i toppen!

SS

Fysj axa er grisekjedlig atter en dag.

I stedenfor er det Statoil som trades her, inne i min 4 runde med 22500 aksjer i omløp (x4)
Pengene bare renner inn!

Glemte jo helt at Fjord1 hadde tallfremlegg nå straks, så der solgte jeg for tidlig. Begynner å gå i surr for stakkars SS!

Hva driver jentene med da, ser på røde linjer i traderen sin dag ut, og dag inn ?

SS

Da gir jeg meg, 64455 kroner netto realisert i Statoil i dag!

God aften småpuzene mine!

SS
anderix
26.02.2018 kl 18:40 5047

Ble så inspirert av tante Babben & Co I disse trådene at i dag bare måtte jeg bli AXA aksjonær. Gleder meg til kvalifiserte tips fra solkysten fremover?
26.02.2018 kl 19:03 5014

Denne meldingen fra 25. nov 2016 markerte starten på kursutviklingen vi har hatt siden
http://www.netfonds.no/quotes/release.php?id=20161125.OBI.20161125S79

1)
Laster en ned historiske data, fra 16. oktober 2015 og frem til dd, til excel og markerer hver dag kursen går opp/ned/samme med +1/-1/0 og deretter akkumulerer disse tallverdiene så vil en tydelig se at den 25/11-16 markerer inngangen til en "sell-out" av emisjonsaksjer.
Før 25/11-16 varierer denne akkumulerte verdien mellom -10 og +10.
Etter 25/11-16 går denne akkumulerte verdien fra +7 til i dag -38.
Hvor langt ned skal denne verdien før det snur?

2)
Om en i tillegg akkumulerer omsatt volum per dag hver for seg for hver av de to periodene, så vil en også se at det akkumulerte volum etter 25/11-16 har mer form av ei rett stigende linje, mens det akkumulerte volumet før 25/11-16 er mye mer i endring.
En annen ting en kan legge merke til er at det totale omsatte volum over de to like perioder(16/10-15, 25/11-16) vs.(25/11-16, jan. 2018) er det samme.

For meg så forteller dette at det før den 25/11-16 var en større konflikt mellom kjøper og selger enn etter. Det skyldes at i perioden etter 25/11-16 ble kursen oppfattet som fordelaktig av kjøper fordi det da ble et økende innslag av emisjonsaksjer. Dette har fortsatt frem til i dag.Redigert 26.02.2018 kl 19:06 Du må logge inn for å svare
toffen4
27.02.2018 kl 09:15 4765

Idag blir det shopping på 2,5 tallet :) Kanskje 2,40 neste uke?
Varsom
27.02.2018 kl 11:31 4689

Er vell nyss før denne begynner å falle, kjenner man axa rett i forhold til tidligere kursbevegelser etter Q rapporter.
Redigert 27.02.2018 kl 11:31 Du må logge inn for å svare

Halai skippy.Småtterier mot det jeg plukket av REC idag.
I NOR snakkes det om å feste setebeltene.Greit nok,men airbag trenger man vel ikke?Erfaringer???

Hallaisen!

I dag har SS ikke tradet noe, rett og slett ikke hatt tid å se på traderen engang. Pliktene måtte gå forann, men når jeg ser STL i dag, så gikk jeg glipp av MYE pææææng!

Flott at andre har gjort en kule, også i REC. Rec er mange år siden jeg tradet i, og interesserte meg for. Så den skal du få kose deg med selv.
Caramba
06.03.2018 kl 13:44 4149

Trodde du satt på lur for å snaske i deg hauger garanterte rep.em. aksjer i dof til 55 øre. Synd du gikk glipp av MYE pææææng , der også.
Gork
06.03.2018 kl 14:03 4149

Siste jeg har hørt ang. Tante Babben er at hun har hengt et stort skilt foran på rullatoren, med teksten #For Me Too, tror du bør ta en telefon SS.
myrern
06.03.2018 kl 14:05 4149

Helt utrulig ka mye søppelidioter klarer å skrive og det som er problemet er at få seriøse gidder å losse i en aksje med slike drittunger så enig med deg Thomasdatter og dere andre. Har tjent bra på axa men er vel ite vits å skrive no mer. Disse idioten svarer bare svada uannset .

Helvete, er du her og Myrern ?
AXA = mye svada, og kursen er p.t også ganske svada, så noe må vi fylle serverne til Trygve med!

Gork: Jeg hiver meg rundt, og hører hva som skjer. Høres ikke bra ut......

Caramba: DOF er nok snart konkurs, det tror jeg. Setter en feita short på 1 kr :-)

SS

SS eller kommandørkaptein......, du som liker å trade Statoil, noe jeg også driver litt med. Har du noen gode forslag til strategi eller framgangsmåte.
Det er jo selvfølgelig greit å følge med på oljepris og kursutviklingen i USA og det kreves jo volum, men det er forsåvidt greit.
Det går jo i bølger iløpet av en tradingdag, men min erfaring er at det ofte lønner seg å sitte litt mer enn bare en dag, ikke alltid selvfølgelig.
Går an å diskutere dette ganske så åpent fordi de færreste deltakere her har økonomiske muskler til å flytte kursen i Statoil, sånn er det bare.

Bålfreak;

Flott at vi deler interessen om å trade Statoil, det burde flere gjøre, men som du er inne på, så er nok flertallet i axa leiren allerede låst i axa på LAKS&AXA sin legendariske anbefaling 3,12 kr med kursmål 5 kr kort tid etter !!!! Dessuten har det samme flertallet neppe store formuer som trengs for å trade statoil fra dag til dag, til det betaler småjentene for mye kurtasje, og statoil beveger seg for lite.
Da er det bedre med 2-3 krones aksjer, da kan det bli litt flere aksjer i VPS`n til jentene.

Du høres ut som om du har midler og peiling, så da kan jeg jo komme med litt av min strategi for Statoil aksjen.

Først og fremst må jo børsene være i bull marked, det samme med oljen, og utsiktene for selskapet, olje osv. Det vi har sett i det siste om renter, inflasjon, og proteksjonisme er som du og vet støy i markedet, og gir muligheter.

På en dag, når jeg har fri og tid, så kan jeg være inn og ut av STL aksjen 3-6 ganger. Ikke alltid med 15-30.000 stk aksjer, men gjerne 7500-20.000 stk. Alt etter som, robotoene er var på større poster på en flat dag, der den svinger 1 kr opp og ned. Da trader jeg som regel 50 øringer, som med samlekurtasje, og 0.02% kurtasje faktisk gir gode gevinster.

Siste dagene må jeg innrømme at jeg har hatt like mye flaks som dyktighet. Må innrømme at da jeg kjøpte posten jeg solgte i dag var ren gambling, og det liker jeg ikke. Overnatter sjelden når jeg trader statoil, noe jeg har gjort med STL og Subc i det siste.

Med andre ord, så ser du sikkert at det har vert mest intradagshandler på meg, og når det har vert bullmarked, at børsene er i god stemning fra 790 og oppover, så har jeg forsynt meg av statoil hver dag.

Du skal og vite at mange anbefaler statoil, og det er spenstige kursmål, det hjelper på momentumet som har vert. Derfor har jeg ansett kurser ned på 175 - 171 området som rimelig bankers for god rekyl.

Akkurat nå er jeg mest pisst for at jeg solgte i dag på 180 og ikke 182 - som hadde gitt meg 40.000 mer på en kort trade, men men, det er en del av gamet. Får være fornøyd med de 4,50 jeg hadde på 20.000 stk aksjer. Penger det og, men som sagt, unntaket at jeg satt med denne i flere dager. Holdt på å drite på draget med å låse meg på 179 området da Joni var på hugget, men kjeften hans stilnet nå !

Det fine og med statoil er at det er så mye omsetning der at man alltid kommer ut, selv med titalls tusen aksjer på sekunder og minutter. Det er vanskelig i mange andre aksjer, særlig konfirmant aksjene som jentene her (ja de små jentene) driver med.

SS
abbos
06.03.2018 kl 19:04 4146

Backtrading er gøy,ss ?
Vurderte å selge 100 tusen stl igår ?

Kanskje småtøsene driver med backtrading, men ikke selveste SS
Du har vel fått med deg min famøse inngang i AXA, eller?
Kunne jo sagt at jeg lempet ut på 2,80 for noen uker siden, og tok ny inngang nede på 2,5x tallet. Nei den må du lengre ut på landet med Abbos, du har vert med for lenge her til å synke så lavt!SS
Redigert 06.03.2018 kl 19:45 Du må logge inn for å svare

Bålfreak, ORK er vel så bra, og ganske enkel å trade med intradag !
Ofte kan du kjøpe den i sluttauksjon, og selge 50-90 øre mer første halvtimen på åpning.

Jeg har hatt meg en pause i den siste ukene, grunnet den gikk pang fra 77 til 86 uten korreksjon å snakke om. Nå kan den gå til 90 eller 78 igjen, og jeg vet ikke, derfor avventer jeg ny inngang der. Denne er meget teknisk styrt, så der skal man lese litt tekniske nivåer før man gjør sånn eller sånn!

Selv ikke ORKLA kan småjentene gjøre store kroner i, for de får for få aksjer, og den beveger seg litt for lite.

SS

Takker for tilbakemeldinger og synspunkter på Statoil. Nyttig med litt erfaringsutveksling og greit å få bekreftet at dine erfaringer og strategier er noenlunde på linje med de jeg bruker. Sitter nok oftere litt lenger på posisjonene mine enn deg. Det gjør jeg fordi aksjen ofte ihvertfall hvis momentumet er bra går endel fra start og da blir det litt trøblete å tette gapet fra dagen før. Men bevares noen ganger blir jo det feil, særlig hvis børsen stuper "over there"

Den er god. Jeg burde klare å sitte lengre, og "taper" mye potensiell mer gevinst på det, som i dag.
Men men, dette har vert strategien gjennom hele 2017 og den gav meg tro det eller ei rundt 110% avkastning på kapitalen.
I år ligger jeg faktisk mye bedre ann, men det kan jeg takke Bjørn Kjos for først og fremst, men har gått meget bra etter det stuntet og.

Har tenkt på om jeg skal legge om strategien litt nå i fortsettelsen, for 2018 kan fort være året sell in may and stay away igjen gjelder, og svake sommermåneder. Så jeg vurderer å sitte med AXA, og et par andre jeg har i portisen, og trade mindre på resten av formuen. Heller kjøpe når vi får sånne blodrøde dager basert på Trump idioti, eller på korreksjoner 2-4 ganger i året.
Jeg var med kontinuerlig i 2017, men tviler på at det går like bra i 18, så hvorfor ikke bare trade når det er bra svingninger, og på gode aksjer som har nær 30 i RSI.

SS

Blitt noen feita trader i dag da, Abbos?
Du kjøpte nok STL på topp i går, ser vi 170 igjen snart?
Får håpe du ikke sitter så tungt inne på 182,55


SS
abbos
07.03.2018 kl 11:35 4141

No Stl- lurer på å lette meg i Axa ?
Insidekjøp i Flng- kan være interessant ?

Selge AXA med tap, jaja, og så over i lureaksjen som Myrseth anbefalte på 13-14 kr til jul.
Enhver sitt valg !

Edit; Bare fyrer deg litt opp, tror og FLEX kan være et ok case på disse nivåene.

SS
Redigert 07.03.2018 kl 11:41 Du må logge inn for å svare
abbos
07.03.2018 kl 15:19 4138

Ser ut som det var lurt å akkumulere litt flng i formiddag ?