Nordnet: Slik kan vi påvirke utviklingen av en bedre løsning.

Croft
17.06.2019 kl 10:42 548

Det finnes en enkel løsning for alle som ønsker å gi beskjed til Nordnet som vil bli registrert. Bruk det interne meldingssystemet til å sende en melding. Hold det kort: Eksempel» Som ny kunde flyttet fra Netfonds, er jeg svært misfornøyd med handels/informasjonsvisningen i Nordnet systemet. Jeg vil gjerne at dette blir registrert, og at Nordnet setter inn ressurser på å lage en bedre løsning»

Får de noen tusen meldinger ala dette tenker jeg det blir satt inn de ressurser som kreves.
Slettet bruker
17.06.2019 kl 11:07 526


Teddy
I dag kl 11:04 7
Mye syting og klaging her inne av stort sett de samme folka. Har selv skrevet hva jeg mener om Nordnet og FAKTISK GJORT noe med d, nemlig å skifte megler.

Nytter ikke å sitte å syte å klage på HO forumet, en må gjøre noe med d. Dvs, skift til en annen lev. Når Nordnet ser/merker at de mister mesteparten av NTF sine gamle kunder, så finnes d kanskje en liiiiiiiten mulighet for at de legger inn en versjon av PrimeTraderen i sitt tilbud ogda er jeg tilbake som kunde.

Har ca 10 trader pr dag for tiden og slutter ikke med d pga PrimeTraderen er lagt ned. Har tegnet abonm på Dn investor for sanntid med ordredybder. Fungerer helt greit d i kombinasjon med infront. Ingenting av aksjer, indekser, derivater, valuta etc som har endret seg fordi Primetraderen er historie. For de som ikke trader, men kjøper litt aksjer i ny og ne, så spiller d ingen rolle hvor dere handler. Tror vel egentlig at de fleste på HO er mer opptat av den sosiale kontakten her inne enn å trade, kan umulig bli mye trading når en skriver 15 - 30 innlegg pr dag :))

Happy trading til de som driver med d :)