Mora var bevisstløs - bare skuespill?

Lurulf
17.06.2019 kl 17:18 1828

Vanskelig å bevise - døm selv.

Men en liten saksopplysning: Asylindustrien er bygget opp på løgn, svindel, bedrageri og kjeltringstreker. Ingen er bedre ambassadører for denne svindelindustrien enn Afghanere.
Redigert 17.06.2019 kl 17:34 Du må logge inn for å svare
Fjordgubben
17.06.2019 kl 17:20 1828

99.999% sikkert at dette var skuespill.

Så nei, helt sikkert er det jo ikke.
Jomma123
17.06.2019 kl 18:55 1797

Var iallefall ett beleilig tidspunkt å bli sjuk på. Nå blir hun her en stund til og "barna" bli sent til Afghanistan . Når blir forresten ett barn voksent? Syntes barna er store når de er 22,20 og 16 år men SV har tydeligvis en annen mening. Ikke bryr de at denne asylsaken har blitt behandlet helt opp til høyesterett som avviste saken så den er rettskraftig. Syntes Kallmyr og Frp kommer bra ut av denne saken. De skulle nok valgt Sverige der de ikke har noen krav til asylsøker. Ser jo hvordan det har utvikla seg...
Fropro
18.06.2019 kl 10:28 1753

Det er jo en del av den Afganske kulturen at kvinnene "besvimer" når de blir utsatt for psykisk påvirkning.
Man ser det jo for eks. ved begravelser.
Det var vel også grunnen til at medfølgende helsepersonell ikke grep inn tidligere.
Slettet bruker
18.06.2019 kl 13:51 1725

På fotballspråket kalles dette filming. Dramaqueen, filming eller skuespill så handler dette om faking. Dama er frekk nok til å forsøke å manipulere omgivelsene med spillet sitt. Mannen hennes har stukket av. For så å dukke opp igjen, så forsvant han igjen og hvor er han nå? Det spiller ingen rolle. En ekte flyktning oppfører seg ikke slik. Ut med fakerne
Redigert 18.06.2019 kl 13:53 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
19.06.2019 kl 08:00 1682

Høyesterett har sagt de ikke skal ha opphold. Utvisningen er da 100% lovlig. Det er bare å sende de ut igjen når moren har blitt frisk. Da med følge av lege som kan vurdere situasjonen hennes og måle helsen hele tiden. Ingen grunn til å fortelle dem dette før moren blir frisk, for ellers blir hun aldri frisk. Hvis Norge skal unngå lovløse tilstander må faktisk denne familien sendes ut. Afghanistan er trygt nok. Bløffen om at det skulle være livsfarlig der er nettopp en bløff. Trist at så mange setter loven til side for ett eller annet følelsesutbrudd.
Load
19.06.2019 kl 08:58 1662

Jeg har stor sans for Kjetil Rolness, da han aldri legger to fingre i mellom og sier det mange tenker, men ikke tør si.
Dette innlegget er sakset fra hans facebookside, som jeg regner med flere av oss her følger :

-Da har Nils August Andresen i Minerva gjort hjemmeleksen i Abbasi-saken, der de fleste journalister og kommentatorer kun har stolt på sitt humane sinnelag.

Familien fikk opphold basert på en løgn. De er ikke forfulgte. De har i lang tid ignorert utreisepåbud. Og moren har det med å bli "bevisstløs" i møte med myndighetene, uten at det er påvist alvorlig sykdom eller psykisk lidelse. Kanskje var utsendelsesmåten brutal, men:

"De som er kritiske til at familien har fått endelig avslag og prinsipielt bør sendes ut av landet, må i hvert fall svare på to krevende spørsmål: Gitt at faktagrunnlag UDI, UNE og lagmannsretten legger til grunn, er sånn nogenlunde korrekt, hvilket oppholdsgrunnlag for Abbasi-familien vil ikke samtidig være oppholdsgrunnlag for en hver afghansk familie som kommer seg til Norge og trass avslag klarer å unndra seg utsendelse over et antall år? Og hva blir konsekvensen for Norges evne og vilje til å hjelpe mennesker med beskyttelsesbehov hvis både ressurser og oppmerksomhet går til mennesker som ikke har beskyttelsesbehov, og som systematisk har gitt uriktig informasjon til utlendingsmyndighetene for å sikre opphold? (...)

Når Abassi-familien kommer tilbake til Trondhjem, vil mange feire det som en seier for humanisme og medmenneskelighet. Det er mulig å forstå sentimentet, og i en viss forstand å glede seg på vegne av en familie som i hvert fall for en stund får holde liv i Norges-drømmen.

Men i realiteten er dette et dårlig utfall. Familien har fortsatt avslag på opphold. Det kan komme nye uttransporteringer, som i så fall vil være godt begrunnet – mens familiens liv holdes ytterligere på vent.

Og om familien, for eksempel som et resultat av denne hendelsen, skulle få permanent opphold, illustrerer det i så fall bare hvor krevende det er med dagens asylsystem å målrette norsk innsats mot mennesker som faktisk har beskyttelsesbehov, og hvor mye det er å tjene på ikke å fortelle sannheten til utlendingsmyndighetene.

Det bør ingen glede seg over."
polemiker
19.06.2019 kl 09:57 1645

Er helt absurd hele denne saken. Hele denne saken bunner vel ut i at denne mora kjemper med nebb og klør for å forhindre uttransportering til sitt hjemland og gjenforening med sin mann i Afghanistan. Hun har brukt nøyaktig den samme metoden tidligere med hell, så hvorfor ikke gjøre det en gang til?

Norske myndigheter var fullstendig klar over dette "problemet" og hadde derfor forberedt seg ved å chartre et eget fly og sendte med både lege og sykepleier. For en lege er det vel en kurant sak å kunne fastslå om et menneske er ved bevisthet eller ei? Lyse i øyne og sjekke pupiller, stikke nål under neglene for å se om de reagerer på smerte osv. Så vidt jeg har forstått så "besvimte" hun allerede før avreise, men legen hadde vel allerede gjennomskuet dette for å være skuespill.

"Barna" hennes kom tilbake i går, så allerede i dag skal hun altså igjen sette seg på et fly til Trondheim, denne gangen trenger hun vel hverken lege eller sykepleier. Høres helt "uforsvarlig" ut dette. Burde hun ikke vært innlagt til observasjon på lukket avdeling på Trandum transittmottak inntil hun igjen var frisk nok til å sette seg på flyet hjem? (til Afghanistan)

Er nesten som et hån mot norske myndigheter og norsk "asylpolitikk" når hun nå tillates å dra ut på en triumf ferd til Trondheim hvor AP ordfører, biskopen, AP tilhenger Åge Aleksandersen og andre sosialistiske migrantaktivister vil møte opp og kan slå politisk mynt på regjeringens nederlag. Svindelen vil bli hyllet med taler og sang. En festaften for godhetstyranner.

Asylinstituttet virker ikke lengere, så det er vel på høy tid at denne ordningen avvikles helt og holdent. Folk som krever "asyl" gjør det ikke lengere for å få beskyttelse, men de shopper rundt for å finne det landet i verden som kan gi dem de beste velferdsordningene, bolig og skoler. Det er helt unaturlig at mennesker fra den andre siden av jordkloden skal ta seg igjennom 10-15 land for så å kreve asyl.

Når mennesker, voksene som barn, fraktes fra muslimske land med en totalt anderledes kultur, språk og religion til Norge hvor de har ingen tilhørighet blir det fremstilt som humant. Når transporten går motsatt vei og hvor ungdommer og voksene tilbakeføres til sitt eller foreldrenes hjemland blir det fremstilt som bestialsk og inhumant. Argumentene om familiegjenforening gjelder bare når dette skjer her i landet, ikke motsatt vei.

Om det er "umennesklig" å tilbakeføre muslimer til muslimske land, må det vel bety at denne kulturen og religionen er umennesklig? I så fall, hvorfor tillater vi da at denne kulturen og religionen utøves her i landet? Hvorfor er det så mange som drar på feie til hjemlandet etter at de har fått norsk statsborgerskap? Kan det være slik at det har noe med penger å gjøre alikevel?
Baren
19.06.2019 kl 10:48 1625

Noe som er spesielt med denne saken er at politikere oppfordrer til lovbrudd når de er satt til å overvåke dette, de begår jo lovbrudd?

De risikerer rettslig forfølgelser. Statsansatt motarbeider Staten..noen som er syk...?
Slettet bruker
19.06.2019 kl 10:52 1624

Selvsagt var dette bare lureri - det var lege tilstede som vurderte helsetilstanden trygg for utsendelse. Trolig kan hun ha tatt tilstrekkelig nerveberoligende til at hun har klart å holde pulsen lav når man har forsøkt å vekke henne og forøvrig spilt rollen
som "bevisstløs" godt. "Uforståelig tilstand", som helsepersonellet kalte det.

Dette er kyniske mennesker som løy seg inn i landet i første omgang og som aldri skulle fått opphold eller blitt bosatt i en kommune full av dumme aktivister. Et samfunn må stille krav til lovlydighet og respekt for lover og regler, og ikke la seg infisere av kriminelle løgnere. Det finnes idioter iblant som ikke forstår det, fordi de er så uopplyst at de tror på propagandaen om Norge som "verdens beste land" (et land er ikke bedre enn innbyggerne, og Norge var et usselt og fattig land inntil vi fant olje for 50 år siden og snart er det eventyret slutt).

Mot våre egne idioter har vi lite å stille opp med, men Change hadde en utmerket idé på en tråd om denne saken:
For hver eneste asylsvindler norske aktivister skriker seg til skal få bli, så skal 1000 andre svindlere ut - med ungeflokkene sine, for barn har aldri tatt skade av å flytte med sine foreldre!

Da får vi se hvor mye oppslutning disse løgnerne EGENTLIG har hos den norske befolkningen - for politikk handler om å prioritere!
Redigert 19.06.2019 kl 10:59 Du må logge inn for å svare
Mikkel-engel
19.06.2019 kl 11:06 1613

I den nevne artikkelen i Minerva kommer det fram at mora har besvimt før, alle ganger i strategiske situasjoner for å få oppholdstillatelse.
Jomma123
19.06.2019 kl 11:46 1600

Meget god beskrivelse.
Får denne familien opphold nå så stakkars Norge for da vil ingen kunne sendes hjem selv om UDI og domstoler sier de skal.

Hva er galt med lover og regler? Skal da ikke være mulig dette....
polemiker
19.06.2019 kl 12:44 1581

Da har jeg faktisk tatt meg tid til å lese hele dommen fra Lagmannsretten. Noe åpenbart ikke journalister eller disse godhetstyrannene i Trondheim later til å ha gjort. Dette er en svært grundig dom og avdekker en lang og grundig saksbehandling fra både UDI, UNE og rettsapparatet. Saken bærer vel preg av løgn og fanteri fra første stund. Det er totalt 4 unger og to voksne i denne historien.

Her en kort tidslinje:

- 12.06.2009 Den eldste gutten ankommer og får oppholdstillatelse som enlig mindreårig asylsøker. Fødselsdato ble satt til 0.0.1993
- 11.07.2012 To nye unger ankommer og søker om asyl.
- 23.08.2012 6 uker senere ankommer mora og den yngste sønnen. Hun oppgir da at hun var enslig og ikke hadde hørt fra mannen på 4 år og ikke hadde noen mannlig nettverk i Afghanistan.
- 21.09.2012 På grunn av ingen mann eller nettverk ble hun ble derfor innvilget midlertidig opphold.
- 06.12.2012 Mannen dukker mirakuløst opp i Norge og søker om asyl også han.
- 14.01.2013 Søknaden hans blir avslått.
- 21.02.2013 Mora blir varslet om at hennes og barnas oppholdstillatelse vil bli vurdert tilbakekalt.
- 25.03.2014 UDI trekker tilbake flyktningstatus og oppholdstillatelse.
---- Så følger en rekke klager og begjæringer om omgjøring og saken blir derfor behandlet en rekke ganger både i UDI og UNE.
- 23.10.2014 Familien blir forkynt UNEs endelige vedtak om tilbakekallelse.
- 24.10.2014 Ektemannen forsvinner fra familiens bolig. Mora hevder på nytt at hun er ensom og uten mannlig nettverk, dessuten var han voldelig og misshandlet henne..
- 03.12.2015 Familien reiste en sak mot staten for å få vedtaket om tilbakekallese ugyldig.
- 27.04.2016 Familien får medhold i Tingretten
- 18.09.2017 Lagmannsretten setter til side Tingrettens dom og tilbakekallingen opprettholdes. Anken til Høyesterett forkastes.

Selv om Lagmannsretten praktiserer senkede beviskrav når det gjelder asylgrunnlag og at det normalt sett er tiltrekkelig at grunnlaget fremstår som «noenlunde sannsynlig», har altså retten kommet frem til at selv det ikke er tilfelle i denne saken. Hun har forandret sin forklaring gjentatte ganger og tilpasset den i takt med at hennes forklaringer ikke har ført frem.

Alle organer som har behandlet denne saken trekker frem at hun fremstår med en svært svekket troverdighet. Hun har ikke klart å redgjøre for hvordan mannen "kom bort fra dem" på reisen fra Afghanistan. Hun har forklart at hun og ungene oppholdt seg flere måneder i Hellas under "flukten", men at hun selv da ikke klarte å finne igjen ektemannen, selv ikke med hjelp fra Røde Kors.

Ved ankomst til Norge hadde hun med seg to mobiltelefoner, men hun hadde "glemt" pin-koden til dem begge. Politiet fikk derfor aldri sjekket samtaleloggen.

- Når det gjelder ektemannens forsvinning i Norge har D forklart at A forlot huset i løpet av natten etter at de hadde fått meddelt det endelige vedtaket fra Utlendingsnemnda 24. oktober 2014. Ifølge D gjorde hun seg få eller ingen tanker om hvor ektemannen var blitt av, utover å tenke at han kanskje var i moskeen. Først etter en uke tok hun kontakt med politiet og meldte A savnet. Ifølge D har hun etter 25. oktober 2014 verken sett eller hørt fra ektemannen. Lagmannsretten finner Ds forklaring om As forsvinning i Norge lite troverdig

Dette gir kanskje et litt anderledes bilde enn det vi kunne få inntrykk av på NRKs reportasje i Dagsrevyen er nylig? Som nevnt ovenfor har hun "besvimt" tidligere også, bl.a. i 2014 da UDI for første gang prøvde å uttransportere dem. Hun ble innlagt på sykhus, men journalen viser ingen tegn til sykdom eller psykiske lidelser. Hun hadde heller ingen tegn på ytre skader, på tross av en "voldelig" ektemann.

"Gleder" meg til å se velkomstfesten til hyklerne i Trondheim på dagsrevyen i kveld. Får noen presset frem noen tårer på TV også?
Load
19.06.2019 kl 14:17 1565

Denne teksten er publisert på facebook-gruppen til Refugees welcome to Norway:

"Det er mye mer jobb igjen men i dag vil jeg takke Abdul Ghafoor og alle folk i Trondhjem som gjorde det mulig å sende e-post til Kabul for å få stoppet denne deporteringen av tre unge barn som hører hjemme i Trondheim."
polemiker
19.06.2019 kl 15:01 1552

Hadde en mistanke om at det har vært en aktiv innblanding og sabotasje ovenfor norske myndigheter i.f.m. denne utsendelsen. UDI opplyser at de aldri får noen bekreftelse eller avslag på returer på forhånd. Det har vært noen tilfeller hvor det har vært problemer når de har ankommet Kabul, men at de stort sett løser seg (smøring?) .

Utvisningen av disse folka er helt i.h.t. norske regler som er bestemt av det norske Storting, norsk lov og internasjonale lover (EMK). Hensikten med å fullbyrde denne tvangsutsendelsen er for ikke å uthule asylinstituttet ytterligere slik at vi og andre land skal være i stand til å hjelpe de som virkelig trenger beskyttelse.

Disse godhetsapostlene skyter seg selv i beina ved å forpurre eller sabotere for norske myndigheter i å håndheve dette. Dette skjønner naturligvis ikke disse aktivistene, men når føleriet har lagt seg og sannheten etterhvert kommer frem, vil denne saken føre til mer innstramminger og ikke det motsatte.
Load
19.06.2019 kl 15:34 1543

Vi bommer vel ikke helt om vi antar at Både Sotha, Jabba og Daniel K klarer å lirke frem en tåre i øyekroken pga den velkomstfesten?
ArneB 5.0
19.06.2019 kl 16:00 1533

Slik går det når vi har amatører til å lede oss. Til tross for at sju justisministre har kunnet øve på Krekar i seks år, så evner en ikke å sende ut denne familien. En leier inn fly til flere millioner og havner opp med "rykk tilbake til start-kortet". Anundsen, som er inne på topp-sju lista til Frp over vellykkede justisministre skulle ha ordnet opp i dette for seks år siden. Da hadde en sluppet denne situasjonen - med kun tapere.
atnorhe
19.06.2019 kl 16:07 1528

Spørsmålet er NÅR bestemte høyesterett at de ikke hadde rett på opphold. Var det en uke før utkastelsen(hvilket må være mer enn nok i prinsippet), eller seks måneder eller et/to år?

Det er Norske myndigheter som har ansvar for at borgere som ikke har lovlig opphold, skal ut umiddelbart. En asylsvindler er ikke en del av "tillitsamfunnet" som dette teite landet er så stolt over. Han/hun er oss uvedkommende, og politiet skal etter et avslag skal behandle han/hun som en uvedkommende. (snufs så hjerteløst)

Det som uansett taler sterkt for Abbasi-familien, er alle "rettighetene" og ankemulighetene som vi deler ut, som varer i årevis, og er totalt meningsløst.Selvsagt vil en asylsvindler benytte seg av dette. Er det barn blant asylantene, "skal" de på skole umiddelbart, og begynne å lære Norsk.

Barna skal altså "integreres" eller fornorskes, uten at det er sikkert de noen gang vil få opphold her. De blir mottatt med smil og glede (hvilket er bra), og får seg nye venner. De blir nå en del av nærmiljøet Hva er vitsen med det, når alt taler for at de ikke skal bli boende?

Det er IKKE foreldrene som skal sørge for at familien forlater landet. Det er det Norske politi. med alle tullete ankemuligheter og tilrettelagt forhold for varig opphold, løser vi aldri dette enorme problemet som asyl-innvandring er for et humant rikt feministisk velferdsland er. Det er overhodet ikke holdbart, og må stoppes.


Slettet bruker
19.06.2019 kl 16:13 1526

Må jeg foreslå at neste gang man har med slik motvillighet å gjøre, så tvinges familien ut av flyet - og flyet stenger dørene for ny påstigning. Aktivister som holder global bostedsforflytning i gang med misbruk av asylinstituttet, bør straffes. Det er enorme kostnader for samfunnet de påfører oss og slik aktivisme er mange ganger mer alvorlig enn bare NAV-svindel, for i tillegg kommer bolig, skole, helsetjenester, juridisk bistand, politi og i dette tilfellet privat-jet med eget helsepersonell.

Vi kan ikke ha politikere som Haltbrekken som støtter grove ulovligheter som dette - han er selv lovgiver - og bør selv straffes!
polemiker
19.06.2019 kl 16:32 1515

Er nok en total skivebom dette Arne. Som man ser av tidslinjen ovenfor er denne saken ikke noe hverken regjering eller ministere har hatt noe med å gjøre. Etter flyktningforliket i 2015 ble det vedtatt noen innstramminger, man på langt nær så mange og strenge som daværende regjering foreslo. FRP har som kjent foreslått å ta bort muligheten til å anke avgjørelser tatt av fagorganene videre til rettsvesenet. Dette ble blankt avvist av bl.a. AP.

UDI forsøkte å få dem uttransportert allerede i 2014, men denne dama svima av da også. Senere har de fått en rekke utsettelser, bl.a. pga. eksamen og avslutning av skolegang for avkommet hennes. Håpet var vel at de da forlot landet frivillig. Det holdt ikke helt stikk, men fikk derimot sjansen til å forberede et sivilt søksmål mot staten.og UDI.

Hadde Stortinget fulgt rådene og forslagene til FRP og Høyre, hadde ikke denne saken ha oppstått. Slik det er nå så har en asylsøker 5-6 ankeinstanser, mens en vanlig nordmann har kun 2 for skyldsspørsmålet og totalt 3 om vi tar med straffeutmåling. Derfor burde man ha avskaffet denne muligheten og til nød opprettet en "høyesterett" sammensatt av politikere og spesialister på asyl- og flyktningrett. Fri advokathjelp burde da kun være forbeholdt saksbehandlingen i UDI, UNE og dette øverste organet.

Som man ser av tidslinjen har UDI vært svært så effektive. Denne asylsøkende ektemannen fikk avslaget etter bare noen få uker. I tillegg til dette bør man nå vurdere om man skal innføre egene institusjoner hvor folk som venter på uttransportering må oppholde seg. Det vil trolig medføre at svært mange etterhvert går med på frivillige returer og ikke "svimer" av i tid og utide.
kokkohill
19.06.2019 kl 16:39 1511

Afghanistan får selv hente og bekoste sine innbyggere i utlandet . Dette må Norge og andre land selvfølgelig gjøre.

Kostnaden med slike dramaquiner og deres avkom må selvsagt tas fra den bistanden vi gir til landet.

I prinsippet bør alle land som mottar bistand fra Norge miste den når de ikke samarbeider i slike saker.

Når det gjelder prinsippet med off. Betalt advokat for utlendinger i Norge som påberoper seg asyl , så bør den opphøre.

Kostnaden med advokater med sugerør langt inn i Statskassen er Latterlig...

Nemda sin handsaming er mere enn god nok for endelig ressultat.

Lyve ,ellet ikke være samarbeidsvillig om egen identitet må alltid automatisk føre til utvisning...

Er dette så vanskelig da?

Redigert 19.06.2019 kl 16:47 Du må logge inn for å svare
ArneB 5.0
19.06.2019 kl 16:58 1509

Hehe, ja, når tid har denne regjeringen foretatt seg noe som de kan stilles til ansvar for? Allerede 2014 kunne familien vært sendt ut. Havfruen foreslår utgang med fallskjerm. Det utløser sikkert bifallende nikk hos kokko-gjengen. Kallmyr, som øverste ansvarlige, burde i det minste sjekket opp om Afghanistan tar imot egne innbyggere som sies å være syke - med en kjent historikk som avsvimt.
Load
19.06.2019 kl 19:08 1485

Glem hvilken regjering som ikke gjorde ditt og ikke gjorde datt, begge alternativer er like udugelige og tannløse.
Dette løser ikke de rød-grønne eller de Blåblå, de er for opptatte av kommende toppjobber i EU, FN, etc... til å ta tak i dette problemet kalt innvandring og asylsvindlere.
Vi trenger en "Trump" som faktisk tør og gjøre noe med problemene og som driter i hva PK-mafian mener, men det får vi dessverre aldri, så det er bare å stålsette seg til en "deilig" alderdom.
Fjordgubben
19.06.2019 kl 19:26 1475

Nei vanskelig er det jo ikke, å ta fra landet det er snakk om bistand for å betale for hjemsendelse bør være en selvfølge.

Dette handler om politisk vilje, som med det meste annet.

polemiker
19.06.2019 kl 19:34 1469

Kommunens folk i Trondheim ivrer etter å dele ut skattebetalernes penger. Ikke skjønner jeg hvilke krav folk som er utvist fra landet har.

– Vi vil uansett møte dem, snakke med dem og finne ut hvilke behov de har. Vi er klar for å gi familien den hjelpa de har krav på, sier Line Øyen.

Hun er enhetsleder ved Østbyen barne- og familietjeneste.

Kommunaldirektør for helse og velferd i Trondheim, Helge Garåsen, sier at bolig i Trondheim er det minste problemet.

– Kommunen er på tilbudssiden, sier han.
kokkohill
19.06.2019 kl 19:46 1460

Da har Trondheim for mye penger å rutte med , veier ,vannforsyning , innfrastruktur ellers ,er selvsagt i Topp tilstand...
Slettet bruker
19.06.2019 kl 20:33 1447

"Vi kan ikke ha politikere som Haltbrekken som støtter grove ulovligheter som dette - han er selv lovgiver - og bør selv straffes!"

Lars Haltbrekken bør få en mildere smekk eller påtale fra Stortinget i denne saken. Hans engasjement er ugreit når han selv er lovgiver som Havfruen så riktig sier. Jeg reagerer også på hans oppfordring til lovbrudd i denne saken. Han kan godt være for familien, men her blander han kortene som en ansvarlig politiker ikke kan gjøre. Politikere bør klare å følge lovene selv om de er imot dem.

Jeg har problemer med å se rettferdigheten for alle de andre som etter avslag på opphold er sendt ut av landet vårt. Likheten for loven? Spørsmål man kan stille er hvorfor akkurat denne familien skal få bli og hvorfor går det så feil ved utsendelsen? Her må en liten granskning til når vi har fått antydet prislappen som kan være fra 750k til 3 mill. Dette er ikke noe vi kan fortsette med. Lovene, samfunnet og de høye kostnadene har ikke godt av det.
polemiker
19.06.2019 kl 21:20 1425

Denne kommunaldirektøren fra Trondheim har virkelig et forklaringsproblem dersom han er sitert riktig. Disse folka har altså ikke lovlig opphold i landet og har vel med fullt overlegg misbrukt landets gjestfrihet ved å lyve, bedra og jukse. Det at de skal ha krav på noe som helst kan umulig være riktig. Denne kommunaldirektøre bør få sparken og anmeldes for misbruk av kommunale midler.

Kommuner blir generøst honnorert for å bosette asylanter og folk som har midlertidig opphold, men for utenlandske statsborgere uten lovlig opphold er det vel de lokale skattebetalerne som må betale.

Det er statens oppgave å innkvartere disse og det naturlig ville da være et familierom på et flykningmottak, eventuelt på Trandum. Sistnevnte vil kanskje være mest praktisk da det er kort avstand til Gardemoen og de vil slippe å bli vekt opp midt på natta når de skal prøve uttransportering igjen.
Slettet bruker
19.06.2019 kl 21:22 1423

Det nye nå er å besvime seg til opphold i Norge.
Slettet bruker
19.06.2019 kl 22:07 1403

Hei folkens:))

Og...som tidligere meddelt er aksjonistene i - Refugees Welcome to Norway -motstandere av demokratiet og rettsavgjørelser - nå viser det seg at aksjonistene mobiliserte og fikk sendt E-poster til den Afghanske regjeringen med bønn om å ikke motta 20 åringene og tenåringen - dette medførte at Afghanske myndigheter avslo å la barna komme til Kabul - kalifatezeringen går sin gang mens folket ser på...ZnageZz....

En gruppering som har frontet familiens situasjon, er «Refugees Welcome to Norway». På deres Facebook-side, som blant annet administreres av personer ansatt i det offentlige finansierte Antirasistisk senter, finner vi blant annet dette innlegget fra det aktivisten Gry Sveen (noe som også hennes åpne FB-profil vitner om, der vi finner samme innlegg):
https://www.rights.no/2019/06/abbasi-saken-bor-granskes/

-TaKK-

Lykke til

Hilzen
Tille Lulla

Slettet bruker
19.06.2019 kl 22:51 1385

Da bør disse aksjonistene få hele millionregning som straff. Når den er nedbetalt kan de sendes til Sibir.
Slettet bruker
19.06.2019 kl 23:15 1375

Det er jaggu ikke rart at hele verden ler av oss. For et molboland Norge har blitt.
kokkohill
19.06.2019 kl 23:54 1357

JBJB dette du linker til er hinsides alt. Justisministeren som alltid er nærmest sjakk matt i dette landet må våkne. Her må full etterforskning inn oh de ansvarlige bak dette må settet i tiltaleboksen omgående. Dette skal aktivistene måtte betale for og ikke felleskassen....
Load
20.06.2019 kl 09:01 1334

Dette bør ikke sjokkere noen, det er sterke krefter i sving her, med løgner, svindel og bedrag og en haug med nyttige idioter gjør alt de kan for å bistå dem.
Her må alt revurderes og folk som hjelper asylsvindlere må stilles til ansvar for sine handlinger.