Grisekjøring på E6


Selvsagt en Audi - og det VAR grisekjøring!

MEN - den med Dashboard-kamera både fremme og bak - dokumenterte egentlig selv kjøring som ikke var spesielt god. Lå og dallede i forbikjøringsfelt uten noe behov for at bli liggende i feltet - og blokkerte dermed bruken av det som er formålet med venstre-feltet på motorvei.

At kjøre forbi - og så PELLE seg tilbake i hø-feltet frem for at DALLE en halv evighet i VE-feltet!

Mange som vil fjerne splinten i sin bror's øyne - men ikke ser bjelken i eget. Og som er mer end villig til at kaste første steinen (i egne øyne er synd/feilfrie) - selv om KANSKJE det er LITT mer komplekst...
17.06.2019 kl 23:55 717

Det er helt utrolig hvor mange som ikke forstår hvordan man skal bruke venstrefila. Det burde bli slått hardt ned på. Det skaper mange farlige situasjoner. Selvfølgelig blir folk forbanna når det ligger ei snile i 90 i venstrefila på motorveien.

Ettersom jeg ser var bilen i venstre felt, og passerte en bil i midterste felt, samtidig som Audien kom opp bak og valgte å kjøre forbi begge disse bilene i høyre felt.

Ikke akkurat forsiktig kjøring fra Audien, men har sett verre.


En gang i tiden skulle jeg hjem fra Gardermoen midt på natta. Hentet etter en stund igjen en gammel Saab som lå og vaka i venstre felt med bremselysa på, og den nekta å flytte seg. Etter en del km kjørte jeg forbi på høyre side.
Det var ikke noe ålreit med de tente bremselysa syntes jeg. Det var sikkert mulig å legge seg veldig langt bak, men det var også irriterende å skulle måtte kjøre så sakte og uten å da vise at jeg ville forbi . Han kunne jo måtte bremse, og da ville jeg ikke oppfatte det.
Så jeg valgte da å kjøre forbi da. Så ikke noen andre biler der, så la meg helt til høyre, det var tre felt akkurat der jeg kjørte forbi.
Men det må det ha vært, for det tok ikke lang tid før jeg ble stoppet for forholdet.
Og politiet hadde selvsagt ikke sett at Saaben kjørte sakte, eller at bremselysa var på. Neida.
Men jeg fikk bare tilsnakk da