BGBIO: Utviklingen fram til EOG den 9. mars

Slettet bruker
BGBIO 21.02.2018 kl 10:57 17957

Enda en BGBIO-tråd rant full, så tillater meg å starte en tråd der man kan diskutere utviklingen fram til EOG den 9. mars.
Det er altså meldt at minst 1 viktig og faglig relevant aktør vil inn i selskapet, og EOG skal velsigne de 10% aksjeutvidelse det er snakk om.
I mellomtiden fram til 9. mars vil selvsagt ulike interesser spille ball med kursen. Noe vi har sett så sent som i morges der noen lyktes å skaffe seg rabattert inngang, selv om intradagskursen nå er tilbake omtrent på null. Man får bare ta dette spillet med knusende ro, totalbildet er at dette er bare krusninger rundt det faktum at selskapet har meldt knallsterk kontroll over hele fjøla i det siste, og til med prosesser foran plan.

NB: Forumoppførsel
Jeg stenger av prinsipp ingen ute av mine tråder så lenge det er snakk om funderte kritiske vurderinger. Jeg tåler også de vanlige surmulingene fra NANO-istene som bittert håper på at BGBIO skal falle like mye som deres egen NANO, etter mottoet: "Somebody's gonna pay for my misery". Det gir oss bare en god latter. Men jeg ber om at personangrepene med psykiatridiagnoser m.m. som fremdeles utøves i fullt monn på gamleforumet reduseres til et minimum her på nyeforumet,


Redigert 21.01.2021 kl 02:33 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
21.02.2018 kl 11:21 11499

For ordens skyld er det vel best å gjenta den helt sentrale ordlyd i fullmakten man ber om i innkallingen til EOG den 9. mars:
""Formålet med fullmakten er å kunne utstede nye aksjer for å styrke og øke selskapets egenkapital og likviditet og/eller å utvide selskapets aksjeeierbase med norske og internasjonale investorer, herunder investorer som spesialiserer seg innenfor helsevern".
Redigert 21.01.2021 kl 02:33 Du må logge inn for å svare
YNWA250505
21.02.2018 kl 13:02 11412

Du bare måtte starte en BGBIO tråd og spy ut dritt om Nano og deres eiere. Du må jo ha store problemer gutt?
Redigert 21.01.2021 kl 02:33 Du må logge inn for å svare
ILAV
21.02.2018 kl 13:08 11397

Enig i at man skal ha god forumoppførsel. Du kan kanskje starte med deg selv når du konsekvent kaller de som er kritisk til siste tids oppgang i BGBIO for "nano-ister". Du må virkelig hatt store tap i nano siden du ikke klarer unngå å rakke ned på selskapet og dets aksjonærer i tilnærmet hvert eneste bgbio-innlegg du skriver.

Spesielt siden du fullstendig unngår å svare på faglige spørsmål om bgbio. Du vet, bgbio er et biotek-selskap som skal lage en kreftbehandling. Bgbio er ikke et selskap notert som biotek-selskap for at tradere skal tjene på spekulative oppganger.
Redigert 21.01.2021 kl 02:33 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
21.02.2018 kl 13:49 11358

Jeg har pr. dato 2,83 mill. kroner i netto fortjeneste i NANO. Mye ble tatt ut på long sitsen i 2016, og trader nå aksjen aktivt i gode perioder med EN DYPT REALISTISK TILNÆRMING. Noe den masteklamrende 400+-kroners klubben i NANO ikke klarer å forsone seg med, og hele tiden må angripe mine tråder uansett hvilke aksjer jeg omtaler.
Jeg har nesten samme fortjeneste i BGBIO, men ikke ennå. Og fremdeles er mye av BGBIO papirpenger - jeg har jo tenkt å være med på videre opptur :-)

Hvorfor gjør jeg så gode penger? Fordi jeg totalt overser sånne som deg, som konsekvent benekter viktige fakta og når man må innse at favorittaksjer er på vei ned. Når sånne som deg begynner å skjelle ut sånne som meg fordi de blir bitre over tapene sine, har jeg altså for lengst solgt og er inne i nye muligheter.
Redigert 21.01.2021 kl 02:33 Du må logge inn for å svare
ILAV
21.02.2018 kl 14:33 11296

Hvis du går i pluss på Nano så er din nesten sykelige opptatthet av hvilken strategi andre velger ovenfor Nano enda merkeligere. Hvorfor du bryr deg er intet mindre enn et lite mysterium.
Noe annet patologisk er at du til stadig skriver "sånne som deg". Jeg tror knapt nok jeg har fortalt deg hva slags vinkling jeg ar ift nano så hvorfor du i det hele tatt skal generalisere på denne måten er heller besynderlig.
Enda merkeligere; Hvorfor du i det hele tatt tar opp emnet "nano" når du vil diskutere bgbio. Du fremstiller deg som et mobbeoffer som endelig har kommet deg litt ovenpå.
Du påstår at jeg er bitter på mine tap, det har du overhodet ingen forutsetning til ha noen mening om. Jeg sitter long akkurat nå i nano og pcib og ligger jevnt på 80-100% i pluss. OG jeg har tradet litt frem og tilbake mellom trvx og pcib, hvilket betyr at jeg har økt antall aksjer og verdi riktig så greit de siste 4 månedene.

Det som avslører deg som det du anklager andre for å være, en ukritisk hausser, er at du overhodet ikke tør svare på et kritisk spørsmål om bgbio og deres resultater frem til nå.

Min mening er at de er lettere middelmådige og jeg har ennå ikke fått et eneste relevant motsvar fra verken deg eller andre.


Pga dette regner jeg med at bgbio havner ned på 30-tallet snart, av den enkelte grunn at de ikke er i nærheten av å forsvare dagens mcap.

For øvrig; har jeg skjelt deg ut? Nei, det har jeg ikke. Jeg har bedt deg forsvare siste tids oppgang og du har mindre elegant feilet fullstendig.

Bonus her er at du er så himla nærtagende at du kommer i kategorien dagens underholdning :) Særlig når du etterspør bedre forumoppførsel og i neste åndedrag gjør du det klinkende klart at det ikke gjelder deg selv.

Til sist: Hva du har av aksjer og hva du tjener er meg klinkende likegyldig. Mtp din generelle net-etikette her så kan det hende at du lyver så du tror det selv.
Lykke til osv :)
Redigert 21.01.2021 kl 02:33 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
21.02.2018 kl 14:41 11275

ILAV,
det er ingen som tror på dine fortjenestehistorier: Mens jeg siste året har dokumenterbart anbefalt BGBIO på vei opp og advart mot NANO på vei ned, har du gjort det stikk motsatte. Resultatet sier seg selv. Og dine personkarakteristikker får du heller ta opp med admin. Jeg har bedt om innlegg rettet mot sak OG HVORDAN MAN HERUNDER FORHOLDER SEG TIL AKSJERS FAKTISKE SITUASJON.
Ikke for å høre enda en gang hvilken idiot jeg er som ikke vil svare på dine meningsløse spørsmål: Det var jeg som i sin tid introduserte BGBIO her på forumet, med flere svært grundige faglige beskrivelser av hvorfor man skulle satse på dette selskapet.
Redigert 21.01.2021 kl 02:33 Du må logge inn for å svare
ILAV
21.02.2018 kl 14:54 11224

Igjen, hva du mener er meg klinkende likegyldig :) Jeg har heller ikke spesielt tiltro til dine klokkereine treff i alle selskap du ser, men det er mindre viktig.

Personkarakteristikker? Har du lest ditt innledende svar til meg i stad? Og de andre "svarene" du har kommet med til meg? Har jeg noensinne kalt deg en idiot? Ja, jeg stiller spørsmålstegn med hvordan du tolker dine omgivelser for din oppførsel er ytterst besynderlig og på grensen til barnslig.

Ok, la oss ta "AKSJERS FAKTISKE SITUASJON": Sist melding fortalte om ~5% CR. Statistisk sett er 50% av pasientene Axl-negative, men dette har man ikke screenet pasientgruppen for. I verste fall for selskapets del er alle pasientene Axl-positive, hvilket betyr at de nevnte interimdata er noe av det dårligste som er blitt presentert på OB. Forsvarer det en mcap x3 ift trvx, som jobber med en svakt overlappende metodikk??
Svarer du ja på dette så bryr du deg ikke om det grunnleggende i selskapet.
Svarer du nei så betyr det at du har i det minste evnen til litt kritisk refleksjon.

At to meglerhus, en bjellesau, en teknisk analyse fra Investec og en ukjent investor ønsker ta dekning via en emisjon er de viktigste kursdriverne så sier jeg at vi møtes på 30-tallet :)

For øvrig har jeg fulgt BGBIO siden børsintro og ennå ikke funnet grunn til å gå inn.
Redigert 21.01.2021 kl 02:33 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
21.02.2018 kl 15:05 11197

Nei, vi forstår at du er så fundamentalt dyktig at du har unnlatt å tjene over 130% på BGBIO slik som jeg. Fordi selskapet ikke er bra nok. Derimot har du tapt store penger på å sitte stuck i NANO, som er mye klokere fordi selskapet er så fundamentalt mye bedre.
Opp mot dette må både jeg og andre som tjener store penger føle oss både uverdige og dumme.

Men nå tenkte jeg at vi kunne prøve å diskutere reelle børsforhold rundt BGBIO? For eksempel hvorfor aksjen stiger som den gjør?
Som iht. ILAV skyldes at alle andre er dummere enn ham, fordi han vet at aksjen egentlig er bare noe ræl.
Samtidig har han hele tiden visst at NANO er den beste aksjen på OSE, slik at den er nesten halvert siste året. Håper jeg kan få leie deg inn som rådgiver det neste året :-)

Redigert 21.01.2021 kl 02:33 Du må logge inn for å svare
ILAV
21.02.2018 kl 15:49 11110

Åsåflinkkorsar :D

Bortsett fra at du ikke forstår hva jeg mener. Og at du ikke tør diskutere det fundamentale i bgbio, nemlig teknologien. Og det synes jeg er et godt spørsmål Korsar: Hvorfor vil du ikke diskutere bgbio men heller bruke mesteparten av tiden på å fortelle at de som sitter i nano er idioter? Det er ytterst merkelig.

Ja, forklar oss uinnvidde idioter som ikke vil ha 130% oppgang: Hvorfor går kursen opp?

Legg merke til at jeg aldri har sagt at selskapet ikke er godt nok. Fungerer teknologien så er potensialet stort og tankegangen bak er riktig så bra. Det hjelper dog ikke når resultatene så langt ikke er overbevisende. Eller er de det? Jeg får overhodet ingen motargumenter som kan overbevise meg.

Synes det er usedvanlig nydelig at du ønsker et godt debattklima og du gjør hva som helst for å ikke få det. Nydelig :)
At hårsårheten din ligger smurt tykt utover er som sagt bonus basert på oppførselen din :)
Redigert 21.01.2021 kl 02:33 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
21.02.2018 kl 16:01 11094

ILAV,
kanskje du kan bistå forumet med hva som vil skje med kursen fram til EOG den 9. mars? Som er det tråden spør om?
Noen av oss som driver med aksjer er faktisk interessert i kursene på svineriet også :-)
Redigert 21.01.2021 kl 02:33 Du må logge inn for å svare
ILAV
21.02.2018 kl 16:16 11042

Aner virkelig ikke hvor kursen kommer til å ligge den 9.mars. Dagens oppgang kommer for så vidt overraskende, men blir ikke overrasket med kurs rundt 40NOK.

Kjøper jeg blir det rundt 35NOK med dagens infostatus.
Redigert 21.01.2021 kl 02:33 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
21.02.2018 kl 16:21 11022

Ja, da ser vi at det jobbes rundt den kommende posisjoneringen i aksjen: Nå opp ca. 10% på stigende volum.
Likevel: Noen kjøper seg, taktisk, solid inn sent på dagen i håp om at det ikke skal dra kursen for mye i første omgang.
Det blir nok stadig flere som begynner å beregne at en stor aktør kommer til å gi kjør i aksjen senere, dvs. senest ifm. at det flagges hvem some r med i den rettede emisjonen. Og mange vil selvsagt ta plass før det evt. blir enda dyrere.
Tror vi skal få mange hyggelige dager - og noen ekle intradagskorrigeringer når man lykkes bedre med å dempe kursutviklingen enn i dag: Som noen kanskje noterte seg var det et bra forsøk på taktisk kurssenking i morges, før man kapitulerte og måtte se aksjen som dagens soleklare vinner på området :-)
Redigert 21.01.2021 kl 02:33 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
21.02.2018 kl 16:21 10981

Jeg mener at grunnen til emisjonen er at en ny stor aktør med mye kompetanse er på tur inn. Det foregår allerede forhandlinger noe som er grunnen til emsjonen som kommer uten at de trenger penger på dette tidspunkt. Det er mulig at vi får vite mer i god tid før den 12. mars. Jeg tror kursen vil bevege seg mellom 44 og 50 inntil nyheten kommer. Dersom omsetningen øker er det grunn til å satse mer.
Redigert 21.01.2021 kl 02:33 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
21.02.2018 kl 16:33 10965

Kursen var nesten i 53 før man visste at det var ny aktørinteresse. Man må anta det var på basis av det styrkede teknologiske grunnlaget som ble meldt. Kan ikke se at markedet vil vurdere ny sits negativt, så vi kan se høyt 50-tall også før 9. mars/EOG.
Redigert 21.01.2021 kl 02:33 Du må logge inn for å svare
naivinvest
21.02.2018 kl 16:46 10926

Jeg kan ikke tenke meg at de 10% skulle ligge under kursmålet til DNB før dette ble kjent. Jeg tror vi vil se kurs mellom 80 og 100.
Redigert 21.01.2021 kl 02:33 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
21.02.2018 kl 16:49 10919

Det kan nok skje. Kursmål på 67,- før dette bør betinge et kraftig løft.
Redigert 21.01.2021 kl 02:33 Du må logge inn for å svare
Flottesen
21.02.2018 kl 23:42 10649

Det høres ut som en checkpoint-inhibitor kombo. Sannsynligvis Keytruda + noen andre ukjente. Ikke Bemcentinib.
Redigert 21.01.2021 kl 02:33 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
22.02.2018 kl 08:35 10493

OSE ventes ned rundt 0,7% i åpningen i dag, så skal vi få en ny sterk dag for BGBIO må den gå kraftig motstrøms. Men det ender den kanskje opp med å gjøre? Spørsmålet er om vi vil se en forlengelse av gårsdagens knallsterke ettermiddagssentiment, eller om også BGBIO blir dratt med i en negativ grunntone i åpningen.

I fravær av nye retningsklare meldinger på sentrale børsforhold/aktører er samlede makro noe sprikende i dag:
- US futures nå i litt mindre minus (kan det hjelpe OSE til litt bedre utvikling utover torsdagen?)
- Hongkong og Japan begge ned over 1 %, mens Shanghai "tok igjen" nyttårsstenging med litt over 2% i pluss
- Olja i svak minus

Ønsker alle en fin BGBIO-dag!
Redigert 21.01.2021 kl 02:33 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
22.02.2018 kl 09:36 10421

Teknisk sterkt av BGBIO igjen: Åpningen preget av forsøk på å kjøre aksjen nedover, man klarte å trykke ned til 46,70, hvorpå det sterke underliggende sentimentet begynte å jobbe igjen, og vi er nå allerede i pen pluss rett under 50-streken.
Et såpass tidlig recovery på en såpass svak OSE-dag tilsier at vi skal få nyte 50-tallet på skjermen i dag :-)
Redigert 21.01.2021 kl 02:33 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
22.02.2018 kl 10:17 10387

Grandhagen+ Mohn =?
Redigert 21.01.2021 kl 02:33 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
23.02.2018 kl 08:59 10196

I dag er det teknisk grunnlag for å vente oppgang i BGBIO. Både på hovedsentiment på OSE (jfr. positive makroer) og mht. aksjens egendynamikk:
I går var aksjen oppom 50-tallet som forventet, før den la seg noe under ved avslutning.
I dag er det grunn til å vente et kraftigere oppbrudd gjennom 50-grensen selv om åpningen trolig blir flat.
I bakgrunnen ligger samtidig spekulasjonene mot EOG den 9. mars som bør trekke opp i det store bildet.
Redigert 21.01.2021 kl 02:33 Du må logge inn for å svare
Bullandbear
23.02.2018 kl 09:07 10175

Er bull i dag, tipper vi nesten ser 60 kr:-)
Redigert 21.01.2021 kl 02:33 Du må logge inn for å svare
Gamblinho
23.02.2018 kl 09:51 10146

Jeg tror du tar feil, dessverre. 60 kommer men ikke helt ennå vel?
Redigert 21.01.2021 kl 02:33 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
23.02.2018 kl 09:51 10506

Vel, som før er det en betydelig volatilitet, Det jobbes det fremdeles med å trøkke aksjen ned, så gjenstår å se om vi får det like typiske opprykket etter hvert. Normalt ville vi sett det ganske raskt, men der er en ekstra usikkerhet i dag: Det er fredag. Og da tar særlig større tradere sine taktiske posisjoner før helgefreden bryter løs. Noen ganger trenger ikke det å gå til BGBIOs fordel :-)
Redigert 21.01.2021 kl 02:33 Du må logge inn for å svare
Lafreri
23.02.2018 kl 10:00 10497

Korsar har du vært inne på den tanken at du overanalyser alle kursbevegelser.
Redigert 21.01.2021 kl 02:33 Du må logge inn for å svare
Cutter
23.02.2018 kl 10:07 10475

Det var ikke hold i den voldsomme oppgangen. Oppgang på gode nyheter ja, men den gikk for mye. Mener det skal være mulig å komme inn igjen underkant av 35 neste uke. God helg
Redigert 21.01.2021 kl 02:33 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
23.02.2018 kl 10:13 10464

Teknisk er det nå støtte på 47 og veien opp er åpen. Sjekk trendkanalen.
Redigert 21.01.2021 kl 02:33 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
23.02.2018 kl 12:03 10399

Cutter,
under 35 neste uke? Dette mener du ikke seriøst?
Redigert 21.01.2021 kl 02:33 Du må logge inn for å svare
jokofonen
25.02.2018 kl 18:17 10161

Er det sånn at hvis de 6 studiene som kommer til sommeren lykkes, så er kommersialisering neste? Eller må vi ha fase 3?
Redigert 21.01.2021 kl 02:33 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
25.02.2018 kl 20:50 10088

Enkelt sagt kan man si at fase 2 avklarer de medisinske resultatene inkludert definerte doserings-, bruks- og bivirkningsavklaringer, hvorpå (en vellykket) fase 3 er at godkjenningsinstansene sier at det ferdigutviklede produktet skal få lov å komme inn på de godkjente innkjøpslistene.
Redigert 21.01.2021 kl 02:33 Du må logge inn for å svare
naivinvest
25.02.2018 kl 23:52 9978

Rekrutteringen går veldig bra for BGBIO, så de er vel allerede foran skjema. Er det ikke slik at fase 3 kan kortes inn hvis fase 2 er entydige og uten alvorlige bivirkninger? Uansett vil ikke dette ha så stor betydning for en investor hvis alle piler peker mot kommersialisering og Merc kjøper seg inn. Da vil det meste av oppgangen være borte før slutten av fase 3. Jeg tror det gjelder å følge med nå og frem til sommeren.
Redigert 21.01.2021 kl 02:33 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
26.02.2018 kl 00:13 9958

Ja, og så godt som BGBIO kjører nå, begynner man faktisk allerede å nærme seg tidspunkter der oppkjøp kan bli aktuelt.
Redigert 21.01.2021 kl 02:33 Du må logge inn for å svare
Hartepool
26.02.2018 kl 10:03 9796

Datum øket med 290.000 aksjer....for de som trodde Haudeman Andersen var gått lei...
Redigert 21.01.2021 kl 02:33 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
26.02.2018 kl 10:10 9810

Vi får se hvor mye moment BGBIO kan få i denne fasen.

1) Rent fundamentalt er vi en vente-/mellomfase:
- markedet har nylig fått en rekke meldinger om de medisinske framskrittene/noen også foran plan og løftet seg til et nytt nivå på det
- regnskapsmessig ingen overraskelser/nøytralt iht. guiding

2) Teknisk gis det heller ikke signaler om helt nært forestående volatilitet

3) Forventning/sentiment synes å være OK, men som sagt: Foreløpig positivt avventende.

4) Det underliggende spørsmålet er derfor: Når vil det ta av igjen? Og hvordan - og når - vil EOG den 9. mars begynne å dra i dette bildet?
Redigert 21.01.2021 kl 02:33 Du må logge inn for å svare
Bullandbear
26.02.2018 kl 10:28 9784

Det er utrolig positivt at "insidere" og institusjonelle investorer øker sin beholdning betraktelig etter aksjen har doblet seg.
Redigert 21.01.2021 kl 02:33 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
26.02.2018 kl 10:42 9774

Ja, nærtstående til selskapet + proffe investorer vil jo vite at dersom man lykkes med dette potensialet er dagens kurser ikke akkurat noe varig stoppested :-)
Redigert 21.01.2021 kl 02:33 Du må logge inn for å svare
YNWA250505
26.02.2018 kl 11:06 9739

Fint å se at du tok med "dersom" Korsar. Hva tror du kursen i NANO blir dersom DE lykkes?
Redigert 21.01.2021 kl 02:33 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
26.02.2018 kl 11:44 9710

Jeg har kommentert dette med å gjette store kursmål før: Det er bare tull å spekulere i sånt, bortsett fra det åpenbare faktum at en fullt ut vellykket utviklingsprosess med påfølgende kommersialisering selvsagt vil gi en eksepsjonell kursutvikling.
Edru analytikere klarer imidlertid å holde orden på flere utfallsrom:
1) Selskapet er allerede kommet så langt at det er høyst sannsynlig at man vil ende med et kommersialiserbart produkt. Spørsmålet er veien dit fram; hvordan vil kursen utvikle seg i ventefasen? Og hvordan kan man best time sine sits i disse fasene? Jeg bruker som kjent mye tid på sånne ting (derfor har jeg nå eksempelvis satset på et prematurt rally i BGBIO - som slo til - og samtidig unngått å bli med NANO nedover etter dette selskapets premature rally - fordi jeg kan ikke leve av store håp om 2-3 år), osv.), for jeg lever av investeringer i fullt alvor og kan ikke slå meg sammen med hoiingen i enkelte andre aksjer om hva som skal skje om 1-2-3 år: Jeg må tjene penger hvert år på dette, eller finne meg noe annet å gjøre:
2) BGBIO er nå langt ute i fase II på flere områder, og om ikke altfor lang tid vil eksterne investorer ha fått økt sin sikkerhet enda mer for at dette går rette veien, og dermed begynne å skumle med oppkjøpsplaner. Kommende EOG inkluderer svært sannsynlig minst en slik interesse. Inkludert i dette ligger at jeg mener BGBIO ikke er ferdig med kursstigningen i denne ventefasen selv om et første prematurt rally allerede er kjørt; husk at aksjer som NANO gikk 5-6 gangen på et sånt, mens BGBIO foreløpig knapt er doblet fra emisjonskurs 25. Så her er mer potensial også i post-prematur #1-ventefasen nå.
3) Da gis det igjen to utfallsrom:
a) BGBIO kjøpes opp før en full kommersialisering er nådd (oppkjøper vil da tilby en beregnet bit av denne oppsiden i sitt bud). Det vil gi et kursnivå som ikke fullt ut vil nå opp til neste nivå (egen kommersialisering) men bli høyt og samtidig fjerne all risiko for dagens aksjonærer
b) BGBIO lykkes med full kommersialisering. Da velger man å bruke lenger tid for å få en kurs enda høyere enn ved et tidlig-oppkjøp. Nivå? Hehe, the choice is yours :-)

Redigert 21.01.2021 kl 02:33 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
26.02.2018 kl 11:58 9672

NB: Jeg kompletterte teksten ovenfor en god del nå, slik at de første 20 som leste dette nok bør lese om igjen hvis de vil ha med min fulle mening :-)
Redigert 21.01.2021 kl 02:33 Du må logge inn for å svare