BGBIO: Utviklingen fram til EOG den 9. mars


Enda en BGBIO-tråd rant full, så tillater meg å starte en tråd der man kan diskutere utviklingen fram til EOG den 9. mars.
Det er altså meldt at minst 1 viktig og faglig relevant aktør vil inn i selskapet, og EOG skal velsigne de 10% aksjeutvidelse det er snakk om.
I mellomtiden fram til 9. mars vil selvsagt ulike interesser spille ball med kursen. Noe vi har sett så sent som i morges der noen lyktes å skaffe seg rabattert inngang, selv om intradagskursen nå er tilbake omtrent på null. Man får bare ta dette spillet med knusende ro, totalbildet er at dette er bare krusninger rundt det faktum at selskapet har meldt knallsterk kontroll over hele fjøla i det siste, og til med prosesser foran plan.

NB: Forumoppførsel
Jeg stenger av prinsipp ingen ute av mine tråder så lenge det er snakk om funderte kritiske vurderinger. Jeg tåler også de vanlige surmulingene fra NANO-istene som bittert håper på at BGBIO skal falle like mye som deres egen NANO, etter mottoet: "Somebody's gonna pay for my misery". Det gir oss bare en god latter. Men jeg ber om at personangrepene med psykiatridiagnoser m.m. som fremdeles utøves i fullt monn på gamleforumet reduseres til et minimum her på nyeforumet,Algeta med sin Xofigo med begrenset brukergruppe ( palliative formål hos prostatakreft pasienter som har skjelettmetastaser) avsluttet til +360 kr kurs etter oppkjøp! Jeg tror ikke BGB324 blir billigere enn 360 kr i hvert fall ;)
Redigert 26.02.2018 kl 12:12 Du må logge inn for å svare
Korsar
26.02.2018 kl 12:27 6876

Ja, bra poeng at du nevner Algetas "beskjedne" market cap som likevel dro en høy oppkjøpskurs. BGBIO har som kjent gang mot 2 (TO) tunge market caps; lungekreft og brystkreft ( i tillegg til en del andre sponsede prosjekter som vil kunne utvide market cap'en ytterligere). Skulle jeg begynt å "beregne" mulige framtidskurser på dette ville jeg endt opp med kursmål som ikke hadde bidratt til en sunn debatt ifht dagens situasjon.
Jeg nøyer meg med en dobling i slengen :-)

Du har glemt AML!
Faktisk er AML-resultatet jeg har troen mest som kan føre til tidlig oppkjøp! Disse pas. har ikke lang ventetid for Fase3. Tror BGB342 får FDA godkjenning rett etter juni ved fine resultater i fase2 $$$
Redigert 26.02.2018 kl 14:22 Du må logge inn for å svare

Men fortsatt så vil du ikke komme med en NANO kurs. Betalutin kommer på markedet det er det ingen tvil om. Og du kan vel ta med deg at NANO fikk tilført enorme summer i en emisjon og hadde godt over milliarden på bok. Du kan ikke sammenligne disse selskapene direkte som du gjør. BGBIO vil snart gjennomføre en ny emisjon og det blir garantert ikke den siste. Det behøver ikke være negativt. Du skrøt fælt av et par trade på kr 5 og kr 2 i NANO, nå kunne du gjort det igjen, men valgte å sitte i BGBIO som ikke har hatt en bra uke. Trodde du hadde glasskula di pusset helle tiden jeg Korsar, hvordan kunne du glippe denne oppgangen i NANO?
Korsar
26.02.2018 kl 13:17 6818

Ser nå at du spør etter kurs på NANO, mens jeg svarte på BGBIO. Minner om at dette er en BGBIO-tråd.....
Ellerrs synes du ikke å forstå hva "oppgang" betyr når du igjen kommer trekkende med NANO på denne tråden: Reell oppgang betyr å bryte opp gjennom et motstandsnivå og bli der. Vilkårlig intradagsvolatilitet er noe helt annet. Dere som venter på uttelling i NANO etter 2020 bør i alle fall merke dere dette.

I denne forbindelse er NANOs kursmønstre kommentert av meg på NANO-tråden min i går (jeg kommenterer altså konkrete kursforhold i NANO, men ikke på feil tråd og på dine udannede og faglig feilrettede måter). Limer det likevel inn til din info:

---------------------------------------------------------------------------
Korsar 
I går kl 21:30 238
Rediger Slett Del
Da er vi snart i gang med en ny spennende farmauke. For NANOs del er det fremdeles ingen tekniske tegn på at aksjen vil gjøre noe spesielt spenstig denne uken heller:
- ingen klare tegn til brudd ned gjennom den nokså robuste 68-støtten
- ingen klare tegn til å begynne å utfordre 75-motstanden
- aksjen synes rett og slett å ha havnet i en tafatt vaking litt over 70, med lang horisont fram til meldinger som kan endre noe særlig på dette

På gamleforumet klorer de siste optimister (5-ganger+ klubben) seg fremdeles til troen på at det vil skje noe uventet og sterkt kursdrivende ganske snart.
Opp mot dette ser vi imidlertid at flere av de gamle optimister tilstår at de i stor grad nå har solgt seg ut for å gå i andre farmeaksjer, bl.a. PCIB. Det er fremdeles for vondt å snakke om BGBIO, så at man tenker å gå dit er det fremdeles for tidlig å innrømme noe om.
Argumentet for å forlate NANO nå er ofte nært det bl.a. jeg har poengtert en stund: Ut fra det man lese ut av den katastrofalt underinformerte situasjonen er at det neppe vil komme noe signifikant kursdrivende før tidligst i slutten av 2018. Vel. bedre sent enn aldri å ta fakta innover seg?

Jeg vil likevel gi et råd til de som tydeligvis synes å planlegge en faneflukt fra NANO nå:
- man kan fremdeles i visse perioder ut gjennom 2018 bruke aksjen til en fruktbar tradeaksje; vi kommer høyst sannsynlig til å få en rekke intradager med 5-7 kroners volatilitet på bra volum. Altså NANO som det gode gamle tradeobjektet.
Men langvarig sits frarådes; overordnet trend peker ikke opp før ferien. Faren er større for 60-65, som jeg har satt som nedre trendkanal i perioden fram til ferien. Oppbrudd kan i korte perioder bikke over i 80-85 før det er tilbake til +/-70 og samme gamle tralten.
Høsten kan bli tyngre, men det får vi komme tilbake når den tid kommer.
------------------------------------------------------------------------------------

PS: Hvorfor tro du jeg skrev i går at NANO er i ferd med å bli et bra tradeobjekt igjen? :-)
Redigert 26.02.2018 kl 13:20 Du må logge inn for å svare

ingen klare tegn til å begynne å utfordre 75-motstanden skrev du. I dag har den vært på 75-tallet så vi får se. Men du maser hele tiden om ikke noe som skjer før neste år? Du vet null om hva som vil bli meldt fra NANO fremover. Det vet faktisk ingen av oss. Du maser om at BGBIO skal bli kjøpt opp. Hvorfor skal ikke NANO bli kjøpt opp like så greit? Hadde BGBIO blitt kjøpt opp nå hadde jeg som aksjonær blitt fryktelig irritert. Om BGBIO lykkes så skal kursen gå i taket og det er det ingen tvil om. Så blir de kjøpt opp nå så er det til altfor lave kurser. Og la oss håpe det ikke er utlendinger som kaprer disse selskapene.
Korsar
26.02.2018 kl 22:08 6636

Dette blir siste ord om NANO på denne BGBIO-tråden:
De som har sett nøye på de sporbare forsinkelsene i NANOs prosjektutvikling og faktisk også selskapets egne indirekte innrømmelser av det samme, vet at selskapet - ut fra ren logistisk nødvendighet - ikke vil ha resultatdata å presentere før slutten av 2018.
Man skal selvsagt ikke utelukke at det kan komme en eller annen variant av meldinger utenom dette, men disse gjentatte drømmeriene om oppkjøp i 2018 - mens selskapet ikke engang har klart å skaffe seg FDA i USA og fremdeles har store huller i testpanelene sine - er ikke noe som nøkterne analytikere vil ta alvorlig.
Redigert 26.02.2018 kl 22:10 Du må logge inn for å svare
auxe
26.02.2018 kl 23:11 6572

Det kan jo være en mulighet att dere to kan opprette en Nano- Bergen Bio tråd, da jeg er skikkelig lei av å lese om NANO her.
Hilsen en som har vært aksjonær i Bergen bio lenge.
Korsar
28.02.2018 kl 10:42 6321

Som forventet ligger BGBIO i denne fasen fram til EOG i en nokså nøytral trendkanal mellom 45-50. Akkurat nå gjorde aksjen et lite byks til 46,70, men intradagstrend er foreløpig rundt 46 flatt. Uansett et pent signal på en litt nervøs OSE-dag, men som trolig vil bedre seg utover dagen i takt med at USA korrigerer inn igjen gårsdagens overdrevne rentereaksjon.
Korsar
05.03.2018 kl 09:06 5974

Melding nå: BerGenBio har utnevnt Rune Skeie til finansdirektør, og han vil tiltre i stillingen 5. mars 2018. Dvs. før EOG den 9.mars. Rune Skeie er en erfaren kar, kjenner til ham fra andre sammenhenger.
Ha en fin BGBIO-uke!

Merkelig at markedet ikke reagerer på denne nyheten. Det bør være bra bull når tidligere leder i EY og økonomisjef i Rema 1000 velger å gå til et lite ukjent selskap samme uken som det skal stemmes over om en ukjent aktør skal få kjøpe 10% av selskapet, og et hovedargument for ansettelse er hans evne til å bygge opp selskaper. Det er tydelig at selvtilliten i BGBIO begynner å nå de store høyder. Her vil nok kursen gjøre en kraftig korreksjon oppover om kort tid. Markedet prøver bare å lure ut de siste dråpene før neste trinn i raketten.
Korsar
06.03.2018 kl 22:04 3844

EOG er som kjent på fredag. Ikke uventet ligger dermed aksjen i en sideveis ventemodus. Det ser teknisk ut til at enkelte benytter anledningen til en diskret påfylling. Så diskret at kursen returnerer til flat etter små krusninger hver gang noen litt større poster handles inn.
Man må nok anta at kursen blir med "EOG-følsom" fram mot fredagen, og kan også begynne å stige på forventninger om hvem de nye interessentene kan være :-)
Jeg har mine anelser, men vil ikke begynne med billige spekulasjoner på det nå.
Derimot tror jeg at de som bygger seg opp nå vil være fornøyd med det når helgen ringes inn :-)
Redigert 06.03.2018 kl 22:07 Du må logge inn for å svare

Hadde dette skjedd i Nano hadde dere vel skrevet at det blir enda større utgifter

Herlig! Godfrey viker ikke en tomme når de utfordrer påstanden om Bemcentinib som hjørnestensbehandling for en rekke kreftformer. Det virker ikke som om kreftcellene har noe motsvar når AXL blir satt ut av spill. Det er nesten utrolig at dette selskapet kommer ut av Norge. Det de sitter på kan være en revolusjon i kreftbehandling.
Korsar
07.03.2018 kl 08:25 3839

YNWA250505,
ber igjen om at du holder dine NANO-frustrasjoner til NANO-trådene. Dette er ren avsporing.
Redigert 07.03.2018 kl 08:26 Du må logge inn for å svare
Korsar
07.03.2018 kl 08:31 3837

Dagens markeder vil altså høyt trolig få en negativ påvirkning av at Trumprådgiver Gary Cohn (eks Goldman Sachs-president, og derfor ansett som den beste garantisten for at Trump ikke rotet seg helt vekk i impulsbaserte eksesser) plutselig trakk seg i går:
- US futures gikk rett i minus på dette i går kveld, og
- i natt har Asia reagert negativt.
- Olja i svak minus er heller ikke noe incitament for OSE i dag.

Vi må derfor være forberedt på nærmere 1% fall i begynnelsen.
Samtidig trenger ikke dette ramme alle ikke-sykliske aksjer (som farma) like hardt over hele fjøla. Det er grunn til å håpe at for eksempel BGBIO snart er moden for en liten hjertestyrker etter flere dager sideveis - og med bare et par dager til EOG på fredag.
Ha en fin BGBIO-dag :-)BGBIO har vist motsykliske tendenser tidligere, så jeg er ikke veldig bekymret. Ellers kan det jo hende at den skal fortsette å falle på lavt volum til støttenivå rundt 44. Mest sannsynlig tror jeg vi får en flat utvikling, eller svak oppgang i dag. Sluttkurs 47,50?
Korsar
07.03.2018 kl 09:24 3838

Hehe, foreløpig går BGBIO motstrøms som foreskrevet, ja :-)

Er det noen som har forslag om hvem som kan være nye eiere? Merck, Novo Nordisk ?

Blir veldig overrasket om det er andre enn Merck. Resultatene så langt er veldig positive, så hva er logikken i at Merck skal sitte passive på sidelinjen og se at andre grabber til seg eiendeler i et selskap de selv har samarbeidsavtaler med? Det blir snakket mye om Merck i podcasten som det er linket til noen poster over, så jeg mener det er ganske tydelig hva som ligger i kortene.

Ellers synes jeg det er litt rart at dette haster og må avgjøres før den årlige generalforsamlingen. Det lukter mange interessante nyheter i tiden fremover.
Frekstad
07.03.2018 kl 14:41 3840

Alt tyder på at vi skal kraftig opp før møtet. 52 ved slutt i morgen.
auxe
07.03.2018 kl 18:44 3841

Ja sant her er det noe som må avgjøres før den årlige generalforsamlingen 14 Mai, det er jo ikke så lenge til ?
Sansynligvis så er det MSD ( Jeg kaller dem det det står sånn i hjemmesiden til BGBIO)
Blir det sånn att det er MSD så vil det sansynligvis vekke internasjonale interesser .
Vil minne på att det er Lungekreft og Brystkreft det forskes på å helbrede av og i samarbeid med MSD
Utdrag ifra BGBIO

The clinical trials will be sponsored by BerGenBio while MSD will provide the trial with KEYTRUDA. The rights to the study results will be shared. No further details are disclosed.

Hvis det er ett annet selskap som kjøper seg inn 10% er det svært spennende hva som skjer .
Minner også om att vi har en Ringrev og kompetent hovedaksjonær Trond Mohn Som styrer hele BGBIO.
Og att det relativt sett ikke er så mange frie aksjer utenom topp 20


Redigert 07.03.2018 kl 18:47 Du må logge inn for å svare

@Frekstad Alt tyder på at du treffer godt her :P
Redigert 08.03.2018 kl 13:11 Du må logge inn for å svare

Så langt i dag kan man nesten bruke kursen som et vater... :)

Når kan vi forvente noe info fra dagens møte?

Forslaget ble vedtatt. Da gjenstår det bare å se hvilke kaniner som kommer ut av hatten de neste dagene..
Korsar
12.03.2018 kl 10:52 3806

Gamlinho,
flott/våkent at du la inn dette. Mørland Knudsens blogg er absolutt nyttig for dem som vil vite litt mer om kommende viktige konferanser.
Det morsomme er at jeg satt og skrev ny tråd på dette da du la inn om det samme her! Bra!

Vet du om det vil bli offentliggjort hvem som ønsker seg inn på eiersiden her om ikke altfor lenge?
Korsar
14.03.2018 kl 09:02 3681

Nei, har ikke sett noe offisielt ennå. Jeg har som sagt en mening/indikasjon, men det blir feil å spekulere i det foreløpig.
Vi får uansett vite det når flaggeplikt inntrer.
Korsar
14.03.2018 kl 11:07 3633

Ellers er temaet for denne tråden utløpt nå, nå ser vi fram til de to konferansene jeg har startet ny tråd på.
auxe
15.03.2018 kl 17:50 3534

Tja det henger igjen en avklaring, hvem kjøpte seg opp 10% og til hvilken pris?