Det svenske IS-kalifatet tar form

polemiker
SWE 18.06.2019 kl 22:17 511

Man skulle tro det var en spøk, men i Sverige ansettes hjemvendte IS terrorister som lærere i statsfinansierte muslimske skoler. Minst 8 terrorister har vært ansatt ved den Muslimska Vetenskapsskolan. Først nå er skolens direktør og tidligere IS kriger arrestert av SÄPO. Denne "friskolen" har mottatt en kvart milliard i statsstøtte bare de siste 6 årene.

Bare 17 mil fra norskegrensa indoktrineres og hjernevaskes nå neste generasjons terrorister. Er vel lite trolig at disse fremtidige jihadister og selvmordsbombere settes inn i midtøsten, men mye taler vel for at de er ment å berike norden eller Europa.

Myndighetene i Sverige prøver nå frenetisk å ta grep, men de er minst 15 år for sent ute. De har arrestert 6 stykker nå de siste dagene og vil forøke å få dem utvist eller fengslet. Sannsynligheten for at de får til noe som helst er vel forsvinnende liten. Mitt tips er at de blir sluppet ut på gata igjen alle sammen.

Eneste mulighet svenske har er å innføre unntakstilstand og innføre noen unntakslover som tilsidesetter grunnloven og de andre stupide straffelovene de har. Da må de først innrømme at de faktisk er i en krigstilstand og at det er snakk om rikets sikkerhet. Det sitter nok langt inne for sosilistregimet i Sverige. Før det skjer, er det mange svensker som må . Allah skal med.

https://www.expressen.se/gt/atervandare-utbildade-barn-pa-svensk-friskola/
Redigert 18.06.2019 kl 22:18 Du må logge inn for å svare
kokkohill
18.06.2019 kl 22:37 496

Er det disse SJ har ansatt for å kjøre tog i Norge ? Gled eder ....
børst
19.06.2019 kl 06:33 470

Det er helt tydelig at det er dette en majoritet av svenskene ønsker. Og det er fri passasje mellom Norge og Sverige grunnet Schengen-avtalen.
atnorhe
19.06.2019 kl 10:02 444

Svenskene er helt komfortabel med det nye Sverige. Fremmedpolitiet er i utakt med majoriteten av befolkningen her.
atnorhe
19.06.2019 kl 10:10 439

." Sannsynligheten for at de får til noe som helst er vel forsvinnende liten. Mitt tips er at de blir sluppet ut på gata igjen alle sammen. "

Et godt tips. Dette er sjanseløst å få gjort noe med, men Svenskene har bedt om dette selv, så da blir det slik. At dette er vårt "broderland" lover ikke godt for fremtiden.
Load
19.06.2019 kl 10:17 435

Skal vi gjette på at Sotha og Jabba ikke er en smule bekymret og at de snart kommer og forteller oss at dette kommer til å gå veldig bra?
polemiker
19.06.2019 kl 10:24 428

Nei det gjør det definitivt ikke. Selv om Norge hadde stengt grensen til Sverige og innført visumplikt ville det ikke hjulpet stort. Norge betaler allerede en pris som følge av den sanseløse importpolitikken til svenskene. Voldtekts- og drapsmenn har allerede begynt å ta seg over grensen og beriker oss. Dette vil øke voldsomt i årene som kommer.

En etnisk norsk jente som ble nektet familiegjenforening med sin muslimske ektemann her i Norge "flyttet" til Sverige noen uker og dermed var han importert og kunne da fritt flytte tilbake til Norge igjen - takket være det nordiske "samarbeidet". Det er en selvdestruktiv massepsykose eller et generelt Stockholmsyndrom i Sverige nå, så Norge bør se å komme seg ut av dette samarbeidet fort som faen.