Sjokkerende beretninger fra masseinnvandringens offer i Sverige

polemiker
SWE 23.06.2019 kl 22:51 320

Hør beretningene fra svensker som blir konstant plaget av innvandrergjenger. Steinkasting, trussler og utskjelling er dagligdags.

https://www.youtube.com/watch?v=WVe8aNSdca0

Mythos
23.06.2019 kl 22:57 318

Det er visst ikke stort bedre her i landet. Knapt en dag man ikke leser om knivstikking, og mest i Oslostan.
polemiker
24.06.2019 kl 12:12 254

En 20 år gammel afghaner som stjal en bil i Malmø og forsøkte å kjøre ned fotgjengere og syklister ble av påtalemyndighetene anklaget for 10 mordforsøk. I avhør har han innrømmet at han ønsket å drepe folk da Allah hadde befalt ham det. Tingretten har nå avvist anklagene og dømt ham til tvungen psykiatrisk behandling og deretter utvisning. Retten mente at farten hadde vært for lav til at han egentlig mente å drepe noen.

Noen utvisning vet vi alle at ikke kommer til å skje, men han vil bli sluppet ut på gata igjen om noen måneder og klar for nye aksjoner. Før det får han kanskje påspandert kjøreopplæring og førerkort av kommunene. Tror sannsynligheten er stor for at han vil prøve igjen, og da vil han nok lykkes.

https://www.gp.se/nyheter/sverige/man-d%C3%B6ms-till-v%C3%A5rd-efter-vansinnesf%C3%A4rd-1.15778284
atnorhe
24.06.2019 kl 12:34 245

Det nytter ikke å klaga. Sverige skal ta i mot alle som "trenger beskyttelse", og det er de "trengende" som definerer behov. Har du arr på ryggen, er det ikke noen problem. Da er du "politisk flyktning", og rykker direkte opp til den øverste mellomklasse ved ankomst.

Du får venner blant den politiske og kulturelle eliten,og kan dra opp genseren for å imponere dem ved festlige anledninger,og få en anstendig jobb som "kulturformidler", eller annet viss-vass som staten deler ut til nyankomne for å skjule ledighet.

Er du muslim og homo, betyr det slutt på alle problemer. Da rykker du helt til topps, og kan velge og vrake i tilbud om foredrag og tv opptredener. Ta først noen TV opptredener i beste sendetid, så kan du reklamere for foredrag. Garantert fulle hus, og svære honorarer. Finn deg en agent først.