HIDDN -------- WOW.....WOW...WOW


HIDDN: Enters into an LOI for a potential business combination with Ayfie Group
(Oslo, 24 June 2019) Hiddn Solutions ASA (Hiddn, OSE: HIDDN) has entered into a
Letter of Intent (LOI) for a potential business combination with Ayfie Group AS,
an international provider of Artificial Intelligence enhanced solutions for the
legal, legal services, finance and publishing industries

Hiddn and Ayfie has on 24 June 2019 entered into an LOI for a potential business
combination of the two entities. Following the potential transaction, the Ayfie
shareholders are expected to hold approximately 85% of Hiddn. The Ayfie
technology was launched in late 2017, and Ayfie reports audited revenues in 2018
of NOK 48.9 million and a contracted annual recurring revenue at year end 2018
of NOK 68 million.
https://newsweb.oslobors.no/message/480080

En god avtale. Egentlig synes jeg at det er veldig bra at man rettet opp det som kunne være en feil avtale for HIDDN
Redigert 24.06.2019 kl 13:49 Du må logge inn for å svare
lynx
24.06.2019 kl 13:57 2993

Men kan vi stole på denne LOI-en, alt snakket og de signerte avtalene med Energos var jo bare oppspinn?
Half
24.06.2019 kl 14:03 3093

Det har udviklet sig til, at vaerre det rene cirkus det her. Hvor userioest kan det naesten blive.

Naar det saa er sagt, virker det til at der rent faktisk kan komme synergier fra denne fusion. Hiddn's produkter burde kunne skabe vaerditilvaekst i Ayfie's produktportefolje.

Hvad taenker I andre?

Nå ligger alt rette for en kraftig stigning.

Nok en gang er aksjonærer holdt for narr, terninert neste?
sigar
24.06.2019 kl 15:29 2996

Lastet godt med den tro at dette skulle bli et miljø selskap som er i vinden om dagen.
Også lastet det jeg ville sitte med gjennom denne prosessen, og med et snitt derav.
Teknologi er noe jeg ikke fører i min portefølje vanligvis.
Så hva tenker dere blir utviklingen her?
24.06.2019 kl 15:34 2983

Solgte alt i dag, kjøpte kun denne for planen med Energos.

Tok ett tap på noen kroner, men alt det som har skjedd i det siste fremstår som veldig useriøst og uryddig. Hopper kanskje inn igjen når det kommer noe mer konkret.

Lykke til videre i denne.

Her er det vell bare å vente. Plutselig er en eier av et økologisk senter for omplasserte Nebbdyr.Jeg er med!!

Verdiaksjer.

Fint at du solgte student posten, så slipper vi andre gnålet ditt.
sjonils
24.06.2019 kl 22:34 2767

LOI,LOI,LOI, og sånn går nå dagene. De bruker mye tid på loi avtaler for tiden . Blir spennende og se hva det ender opp med .
24.06.2019 kl 22:37 2764

Du var jo en svært hyggelig person, har skrevet ett innlegg her inne. Og når man ser innleggene fra en hvis annen person, så kan man jo lure på hvem som gnåler..
Redigert 24.06.2019 kl 23:17 Du må logge inn for å svare
Opp+
24.06.2019 kl 23:00 2737

Har ikke solgt, sitter med studentposten min enda;) tror bunnen er nådd, så hvorfor ikke. Har forståelse for at folk ikke gidder å være med på dette. Unødvendig kommentar av deg rekyl. Verdiaksjer har kun kommet med saklig innlegg i motsetning til deg.
Men la nå oss heller diskutere sak. Noen som har tanket om dette nye firmaet? AI er stort for tiden og vil bare bli større.

Med tactils var muligheten et enormt Asiatiskt marked, med ambisjoner om å bli verdensledende på smartcards å greier, men dette er nå terminert.
Så ble muligheten å fusjonere med Energos for å bli en voksende "miljø" aksje, som også er terminert.
Nå kommer det en ny LOI med Ayfie group samtidig som de offentligjør terminering av både tactils å energos som gjør de fleste forvirret ?
Overasket jeg ikke blir om en ny melding om terminert avtale kommer, men håper det beste!
sigar
24.06.2019 kl 23:45 2684

Enig i at dette er veldig uproft med termeringer og full forvirring med disse nye avtaler.
Men nå har vi investert og man skal vel aldri investere i noe man ikke har tro på:)
Litt gammel artikkel her men interessant:
https://e24.no/digital/slaar-sammen-virtualworks-og-ayfie-satser-paa-boersnotert-tekstanalyse-i-aar/24278661
HP17
24.06.2019 kl 23:51 2676

Jeg skjønner ingenting lengre. Hvilen LOI er det egentlig som gjelder og hvorfor bare letter of intend (som bare er bla bla) og ikke en ordentlig avtale? For et sirkus
2209
25.06.2019 kl 00:06 2661

Letter of intent samme som PO

Purchase order = jobb avtale med penger

Så du tuller.

1kr innen kort tid min.
2209
25.06.2019 kl 00:06 2659

Letter of intent samme som PO

Purchase order = jobb avtale med penger

Så du tuller.

1kr innen kort tid min.

Sammenslått og snart klar for å børsnotere tekstanalyse
Det norske teknologiselskapet VirtualWorks slår nå sammen tjenestene sine og endrer navn til Ayfie Group. Selskapet som leverer søk- og tekstanalyse til bedrifter frykter ikke at Google skal skyve dem ut på sidelinjen med det første.
Allerede i fjor flyttet de morselskapet i konsernet «hjem» til Norge fra den tidligere basen i Ft. Lauderdale i Florida.
Utviklingsavdelingen er nå ledet fra München, og konsernsjef Erik Baklid sier til E24 at det faktisk er rimeligere og enklere å skaffe utviklere og programmere i Tyskland enn USA i disse dager.
Selskapets kontorer i New York, Florida og Washington DC vil sammen med kontorene i Sverige, Norge og Tyskland stå for salgsarbeidet.
Med sine rundt 50 ansatte sikter selskapet nå mot toppen av markedet i sitt segment. Selskapet startet i 2009 med å bygge opp en søkeløsning for bedrifter, og etter et oppkjøp i 2016 lanserte de i 2017 Ayfie, som er et system for avansert tekstanalyse.
Ettersom stadig flere bedrifter etterspør disse to tjeneste sammen, slår de også forretningsområdene sammen.
– Vi ønsker å hjelpe bedrifter til å ta kloke beslutninger basert på all informasjonen de faktisk sitter på. Det er jo beregnet at 90 prosent av all data i verden er generert de siste tre årene, men det mange kanskje ikke har fått med seg er at 95 prosent av denne dataen er ustrukturert. Det er interessant for oss, sier konsernsjef Erik Baklid.

Tråler gjennom advokatmat
Mens privatpersoner som oftest bruker søkemotorer til å lete etter informasjon på internett eller sosiale medier, trenger bedrifter muligheter til å søke gjennom sine egne data.
Sammen med tekstanalysen kan for eksempel et advokatfirma søke opp alle kontrakter over en gitt verdi, eller en bank kan kvalitetssikre enorme mengder lånedokumenter.
VirtualWorks arbeider i USA med å bruke systemet på pasientjournaler.
De leverer også tjenesten til CQ Roll Call, som gjør det mulig for folkevalgte i Washington til å tråle gjennom de endeløse mengdene med dokumenter og lovforslag som sirkulerer i Washington for å finne frem til de dokumentene som er relevante for dem og deres velgere.
– I fjor presenterte vi konseptet på produktet vårt før det var ferdig på en advokatkonferanse i New York og allerede da merket vi en stor interesse, sier Baklid.
For å illustrere hvordan systemet fungerer forteller han om advokatfirmaet Simmons & Simmons i London.
– I et anbud for «due diligence» skulle de gå gjennom 4.500 kontrakter på 30 sider hver i snitt for en kunde. Opprinnelig regnet de at hver advokat rakk over fire kontrakter i timen, men ved å bruke vårt system økte de dette til 12 kontrakter per time for hver advokat. Kostnadene deres for jobben ble 60 prosent lavere, sier Baklid.
Selve søkene og analysen kan enten gjøres lokalt i bedriftens systemer eller i en skyløsning. For hver ny bransje selskapet går inn i, så lager de et eget tilpasset språkbibliotek, men dette er ikke unikt til hver bedrift de selger til. Derfor blir det også mindre og mindre tilpasningsarbeid for hver nye kunde de får i samme bransje.
– I tillegg bruker vi maskinlæring til å løpende oppdatere bibliotekene, sier Baklid.

ystemet støtter i dag alle de vanlige europeiske språkene, og selskapet er nå i gang med å tilpasse det til tegnbaserte språk. Noe av det som har krevd mest ressurser er å gjøre tilkoblingene mellom VirtualWorks’ systemer og de forskjellige IT-systemene i bedriftene for å faktisk få hentet inn og analysert informasjonen.
Men når dette først er gjort, kan de gjenbruke den samme tilkoblingen i andre bedrifter med samme system senere.
Frykter ikke Google
Når ordet «søk» er å finne i et selskaps forretningsmodell vil nok mange tenke at Google er en farlig konkurrent.
Erik Baklid mener likevel deres teknologi og tjeneste skiller seg på vesentlige punkter fra det Google, Facebook og andre tilbyr, i tillegg til at de kun er rettet mot bedrifters interne søke- og analysebehov.
– Vi forsto at søkeløsningen vår trengte mer intelligens og derfor kjøpte vi Language Tools. Vi vurderte flere alternativer, men vi konkluderte med at systemer basert på kun maskinlæring ikke fungerer godt hvis man ikke har enorme datamengder tilgjengelig, slik Google og Facebook har, sier han.
– Andre bruker ren maskinlæring der systemet tar ut enkeltord og kjører statistisk analyse på det. Da er treffprosenten langt lavere og man trenger enorme datamengder og tid for å få gode resultater, sier Baklid og fortsetter:
– Vi bruker også maskinlæring, men først senere. I bunn ligger en avansert språkforståelse som er bygget opp basert på årelang forskning. Systemet vårt trekker derfor ut hele setninger. Vår løsning fungerer dermed like godt om den analyserer en kontrakt på 20 sider eller en på 200, sier han.
– Er ikke en Google eller lignende aktører farlige hvis de plutselig setter 1.000 utviklere på jobben for å lage en løsning som dette?
– Det er ikke så enkelt, for vi har et stort forsprang med den forskningen som er gjort på tekstanalyse. Jeg ville vært enig med deg hvis man snakket om en ren søketjeneste, men selv der ser vi fortsatt muligheter, sier han og peker på at store aktører som Microsoft har forlatt dette segmentet.
Og husk at vårt system dekker alle data i bedriften, ikke bare enkelte segment, skyter Ødegaard inn.
VirtualWorks ble startet i 2009 og selve søketjenesten har dermed eksistert i mange år. Produktet ble lansert i 2014 med Statkraft og Storebrand som de første kundene. Per i dag har selskapet over 600 kunder, inkludert Selmer, Skanska og kommuner som Stavanger.
Blant konkurrentene han mener er relevante, nevner Baklid selskapet Brain Space, som driver med tekstanalyse og kunstig intelligens, og IBM som har sitt system for kunstig intelligens kalt Watson.
– Men å bruke Watson koster mye, og vi har ikke opplevd at vi møter IBM som konkurrenter egentlig, sier Baklid.
Håper på børsnotering i år
I dag er vi et rent programvareselskap, med fokus på recurring revenues (avtaler med faste inntekter, journ.anm.), sier Baklid.
Selskapet meldte nylig at de i fjerde kvartal sikret seg kontrakter verdt totalt 43 millioner kroner, og som selskapet regner vil gi rundt 13 millioner kroner i årlige inntekter.
– Kundene er ofte med på å dekke deler av utviklingskostnadene, men vi sitter på eierskapet og kontrollen med systemene våre, og det gjør det også mulig at vi har en bruttomargin på over 95 prosent, sier finansdirektør Siw Ødegaard.
Rundt tre fjerdedeler av aksjonærbasen i selskapet er i dag norske aksjonærer, og selskapet sikter mot en børsnotering i Oslo i løpet av året hvis alt går som planlagt:
– Vi har sagt at det trolig vil skje i 2018, men det kan også bli 2019. Det viktigste er at vi leverer som vi skal fremover og at markedet er der, sier Baklid.
– Når vil dere ha en positiv kontantstrøm?
– Det avhenger av hvilken strategi vi velger og hvor fort vi vil vokse, men vi er fullfinansiert fremover, sier Baklid.
Hva blir omsetningen i 2018 sammenlignet med 2017 tror du?
– Jeg skal ikke si mer enn at vi skal vokse, sier Baklid og smiler.

JAAAA-------Nå kan vi lett stige til 1 kr.

Snart GF nå,HIDDN blir nok kjøpt opp helt:)
trigger1
25.06.2019 kl 10:15 2484

Kjøpt opp? Hiddn fremstår som et tomt skall. Blir vel heller at eksisterende business selges eller avvikles. Dette fremstår som om Hiddn brukes som et verktøy for å få Ayfie raskt på børs.

Bygger opp til rally...… Mange kjøpere og lite aksjer til salgs
Redigert 25.06.2019 kl 12:29 Du må logge inn for å svare

Forholdstall bud/tilbud: 3.11

Dere som står I kø må høyere opp ( 0,60 - 0.80kr ) for å fåtake nok aksjer.
lynx
25.06.2019 kl 14:27 2341

Hiddns eneste verdi ligger vel i børsnoteringen, den kan "selges" til selskap som ønsker å komme seg inn på Oslo Børs uten å gå den tunge veien

Dere, jeg elsker fester.

Denne aksjen er veldig mye surr i og da skal en holde seg unna. Hvorfor er det så vanskelig å få til en avtale og gi gode meldinger?

Jeg hater perrong-slittere som skulle gjerne ha vært med toget.
Redigert 25.06.2019 kl 15:28 Du må logge inn for å svare
25.06.2019 kl 15:41 2271

Jeg også.
HP17
25.06.2019 kl 18:45 2205

Klassisk pump og dump i dag?
trigger1
25.06.2019 kl 20:06 2161

Hvorfor det? Ayfie ser ut til å ha et meget godt utgangspunkt for å vokse raskt i et marked som må komme sterkt i årene fremover. Sjekk hjemmesiden deres. Pump&dump hvis man tror dette er luft, ja.
25.06.2019 kl 20:13 2155

Der så lenge siden jeg leste om Hiddn, at jeg vet ikke særlig om den, kan noen skrive litt om den.
HP17
28.06.2019 kl 09:20 1892

I helgen skal jeg lese meg opp på Hiddn for avtalen med Ayfie Group kan vise seg å være et meget godt trekk av Hiddn?
Har Hiddn på radaren og her må det søkes mer kunnskap for å se om Hiddn er en mangedoblingskandidat.

Et godt trekk dersom det ikke blir "terninert avtale"
2209
09.07.2019 kl 09:44 1522

Rekkyl nå med avtale snart i lommen.
2209
09.07.2019 kl 09:49 1511

Jeg tar noen lodd til, den kan stige opp mot 1-2kr med avtale.

400-800%
2209
09.07.2019 kl 11:04 1406

30øre toget går.