PHO European Patent runs out in 3 months


When this patent runs out in 3 months will we see an attack from Big Pharma looking to make a cheap generic copy?

If so does this mean the end of PHO and IPSEN in Europe and would such an attack destroy shareholder value given that what will happen in Europe will follow in the US.

The US are 10 years behind of course, Cysview has been marketd under another name for a decade in Europe but only now is this groundbreaking technology hitting the states for real.

It has been in the states for a few years of course, but without reimbursement, which is the golden key.

Thoughts? Is the expiration of the patent the end? If I recall Schneider`s words they were looking into extending this patent? Was it not possible?

I wonder if it easeir to extend a patent in the US than in Europe? as it looks PRETTY DAMNED HARD to extend a patent in Europe.

A patentless company valued at 1 billion kroner, with one product and losing money each quarter makes me nervous. Is it time to dump the muck?
Redigert 24.06.2019 kl 13:41 Du må logge inn for å svare
focuss
25.06.2019 kl 10:24 1294

Pafo skrev for n`te gang

"Bør ikke Karl Storz kunne selge sin scope selv, eller klarer ikke amerikanske urologer finne ut var de skaffer BLC scope."

Kjøperne er sykehus og urologer. Det er PHO som sitter med den medisinske kompetansen. "The Bladder Cancer Company"
thepower
25.06.2019 kl 10:24 1289

I wouldn't call it trading. Trading for me is very short time horizon.

I wait until we have seen a significant move then I sell. I buy back in again when the volume dries up and the euphoria disappears.

There can be no argument that this has been the way to play PHO the last decade and certainly the last 2 years.
rockpus
25.06.2019 kl 11:01 1259

thepower

"Soon we will be testing the support level again and if the bearish double eagle cross forms then we are all doomed until at least 2021."

Dersom du virkelig mener det du skriver her, er det en selvfølge at du selger ut dine 19000 aksjer nå når kursen er over 43 kr som du kjøpte for.
For du har vel en viss sammenheng mellom liv og lære??
bravi
25.06.2019 kl 11:19 1241

Uansett hvordan man vrir og vrenger på dette så renner det ut kr med satsningen i Us, såpass mye at selskapet sier underskudd til ut i 2020. Hvis det går flere kvartaler mellom hver gang en selger greier å formidle et salg av skop synes jeg ikke det kan fortsette i det uendelige. Det er ødeleggende både for resultat og kursutvikling. At Schneider skal bruke 2usd for å kanskje tjene 10 en gang i fremtiden tror jeg ikke før jeg ser det, det har vist seg i andre selskaper at slik blir det ikke. I dag brukes 2usd for å tjene 1. Hvis BLC slår til så får Pho solgt Cysview uansett, preparatet og metoden er allerede kjent eller vil snart bli kjent for de som er aktuelle kunder uavhengig om 30 selgere fra Pho flyr rundt som hodeløse kyllinger.
pafo
25.06.2019 kl 11:27 1227

Og du ser jo det er fortfarende ikke noen som har noen meninger om Karl Storz klarer selge scope i USA. Men vad eg
førstår på focuss så er de ikke ekspert på sitt eget scope. Så da er det ikke enkelt.

Det er nok mange som har tjent mindre formuer på noen eller flere 10-talls mill kr, og noen få i 100 mill eller flere 100 mill-klassen som tidligere har skrevet på HO-forumet, men som nå har lagt ned pennen grunnet en tiltagende barnehage mentalitet her.
For ikke å snakke om gjentagelser.
De som fortsatt skriver noe nyttig på PHO-trådene gjentar sin synsing og egne konklusjoner med blåkopi opp til flere ganger daglig.

Jeg kan ikke forestlle meg at det er flere enn en av de som har gjort det virkelig stort i handel med verdipapirer som fortsatt skriver på Ho, og det er deg m73102.

Nå tror folk at de er store om de har gjort 1 mill eller 5 på trading på et antall år..
thepower
25.06.2019 kl 11:34 1218

Please read the post. I said if the "bearish double eagle cross forms" then we are doomed until 2021. Not when it forms. We need to cross 38.4 kr on a strong downward shirt for this cross to take effect.

I am hoping rather that we will see the reverse howling wolf in labour penetration skyward ankle jumper in the next month or two. This could send the price back onto the long term uptrend.
thepower
25.06.2019 kl 11:36 1216

Oppgangen Kommer. My goal in life is to be as "stor" as you. #ressurssterk arroganse
pafo
25.06.2019 kl 11:38 1210

Ja vi regner med att han blir største aksjenær ganske snart med de 300 mil han tjent de siste dagerne. og vi gleder oss kraftigt
att noen vil ta tag i PHO og ikke bare late som de er ekspert.
m73102
25.06.2019 kl 12:06 1178

OK - skribenter som skriver om sine såkalte suksesshistorier på et anonymt forum er enten for å "lure" andre til å tro at de er dyktige - eller for å pynte på sitt allerede dårlige selvbilde (pga alt de har tapt). De som virkelig har suksess har aldri behov for å fortelle andre om det - og på et anonymt forum har det ingen relevans.

Tilbake til PHO. Jeg registrer at skribenter mener PHO har for høye kostnader - og at selskapet allerede nå burde vist overskudd. Jeg er rimelig sikker på at disse skribentene ville vært enig i strategien dersom de hadde fått garantier for at PHO ville tjent 10 i stedet for 2 ved å øke kostnaden med 1. Det er forståelig å stille spørsmål ved om PHO vil lykkes - samtidig skjønner jeg ikke samtidig resonnementet om at PHO burde kutte ned på satsningen, for å vise overskudd nå. Det blir for meg helt meningsløst. En kan slik jeg ser det ikke mene at PHO skal få sitt store gjennombrudd uten at det i starten vil koste - og etter mitt syn er PHO i den unike situasjonen i dag at de har finansieringen på plass + alle de nødvendige grunnsteinene for å oppnå sitt store gjennombrudd i USA. Hvis de ikke nå bruker denne muligheten ville jeg solgt mine aksjer med en gang (da kan jeg i stedet investere i Equinor/DNB mv). Som børskommentaren i E24 skrev - dersom PHO vil lykkes, er det ingen tvil om at selskapet er latterlig lavt priset. PHO har i dag (etter mitt syn) aldri vært nærmere et stort gjennombrudd- og klarer PHO å oppnå en brøkdel av det Schneider har nevnt, vil vi som thepower skriver bli veldig rike:) Men det er ingen garantier.
Computum
25.06.2019 kl 12:36 1150

Det er ikke så mye mer å si, sålenge det ikke kommer nyheter. Noen har tydelig pekt på PHO's potensiale, mens andre har advart mot alt som kan gå galt. I en kaotisk og raskt omskiftende verden er det blitt vanskeligere å beholde tålmodigheten og være langsiktig aksjonær. Men seks uker til burde være overkommelig når det i tillegg er ferietid. Den 7. august tror jeg vi får fjernet mye av grunnlaget for spekulasjonene. Ihvertfall for en tid :-)
thepower
26.06.2019 kl 11:38 1041

7th August will be the day when many questions are answered. Shoudl be fun, apart from the 20 min torture of sitting through a Dahl accounts session.

I will be there in person this time. I want answers. I have questions. I will be heard.

If anyone wants to buy me coldie or two, then I will gratefully accept.
Redigert 26.06.2019 kl 11:39 Du må logge inn for å svare
thepower
26.06.2019 kl 12:11 1006

A trip down to test the support level again soon? 9% down YTD

This is one tough stock
Merlin
26.06.2019 kl 14:35 928

Det spennende for 2Q19 blir neppe nysalg av scop, med antatt kun ca. 14 scop? solgt hittil i dette kvartalet. Det salget er fortsatt lavt, men har tross alt hele tiden en akkumulerende effekt. Men som også Dan S har oppfattet, er det økning i brukshyppigheten som på kort sikt kan bli avgjørende. Dersom Photocure lykkes med å ha satt sine beste selgere inn for å øke bruken, skal det ikke mye til før Photocure vil se en kraftig økning i Cysview-salget. Strategien til Dan for dette synes god, og burde vært satt inn for lengst. få flere urologer over til å benytte BLC bør være billig. Med all dokumentasjonen som nå etter hvert finnes, bør også argumentene for bruk være bedre enn noensinne. Om andelen av nye scop i stor grad er flexiscop, kan det selvfølgelig gi en overraskelse.


You can say what you want about the potential of PHO. The fact remains the past month has been a massive dissapointment from 50kr to 42.90kr

It is slowly dying a death every day, 2% here, 1.5% there. We are now right on the support level and if it doesnt bounce back from here then it has a real chance of collapsing all the way back down to low 30`s.

onuk is the man. He said 37kr by year end. looks like he win the prize. One thing for sure, I will not win it and Londonmannen will certainly not win it :) I believe he had 400kr by year end
rockpus
26.06.2019 kl 14:58 895

thepower

Det mest fornuftige du kan gjøre er å selge deg helt ut.

Tempted Rockpus, very tempted. Feel I am missing out on many other opportunities. I cant see PHO doing anything for at least a year.

Problem is how do you sell 19,000 shares without crushing the price? its half a days volume (on a good day)

Nå ble det vel solgt 54k idag uten problemer, markedet absorberte det greit, så ser ikke helt problemet med å selge ut 19k dersom en vil og samtidig få en ok pris.
Trenger jo ikke selge alt på en gang.

I'm sick of reading the rubbish I write on this forum. Any idea how I can block myself?