Til info


Jeg registrerer at enkelte spør om jeg sitter eller om jeg har kastet kortene.

Først vil jeg bare få unnskylde mitt fravær her. Det skyldes utelukkende all støyen som vi har sett fra enkelte som fullstendig maltrakterer enhver tråd og enhver informasjon som deles her, nå i juni. Jeg føler meg sikker på at de aller fleste forstår hvilket nivå disse skribentene ligger på. Den som er desidert flinkest til å provosere er jo den såkalte Skipssjefen som ikke går av veien for å kvittere med SS og i tillegg vinkle tyske interesser over på WW2. I tillegg til egenomtale i tredje-person, forteller det en del om skribentens virkelighetsoppfatning. Jeg skulle ønske han kunne kutte ut og oppføre seg som et voksent menneske her inne. Dog, han er flink til både formulering og ressonnering.

Jeg har ikke solgt en eneste aksje (siden salg av 1/5 tidligere i år, på 5.4 pga. hyttekjøp), selv ikke på 9.7. Så fort som aksjen reagerer opp på positive nyheter tror jeg shorterne skal snu seg sinnsykt kjapt for å ikke få kjønnshårene i postkassen. På den annen side kan det godt hende endel shortere har tjent greit den siste tiden. Kanskje aksjen skal litt mer ned på kort sikt, hva vet vel jeg...men på litt lengre sikt skal den fly på tungtransport, maritim, p2g, stål og ikke minst - gjødsel. Løft blikket og se hva som skjer i Der Ganzen Welt. Jeg har hatt «sånne som skipssjefen» på tråden hundrevis av ganger, men det forandrer tydeligvis ingenting. Utsiktene her er fantastisk bra etter min og veldig mange andres mening.

Min investering her er opp godt over 100% and I rest my case.

Go hard or go home
Redigert 25.06.2019 kl 01:22 Du må logge inn for å svare
JosefK
25.06.2019 kl 01:52 4820


Det går greit å overse dekksgutten. Og resten av hylekoret også.
MrPutter
25.06.2019 kl 02:25 4795

Helt klart.

Jeg gjentar hva jeg skrev i en annen tråd: Det er mange av oss som fortsatt sitter stille og ikke ønsker å la oss skremme til å selge til blandt annet CB m.fl. Dessuten så har dette forumet forfalt stort de siste månedene med en tiltagende mengde sprøyt, også fra sjøen noe som gjør at ihvertfall jeg har mistet lysten på å skrive her. For selv om TS her positivt skriver at man ønsker saklig debatt så forsøples den av enkeltbrukere som ikke har annet å gjøre enn å ødelegge seriøsiteten. Dette bekreftes bl.a. igjennom at jeg for 10-12 innlegg siden i denne tråden forsøker å dra den i seriøs retning noe som blir oversett. HO forumet har blitt en som en sandkasse full av drittunger som har en helt tydelig agenda om å ødelegge det og det gidder ikke jeg å kaste bort tid på

Og føyer til at admin ikke synes å bry seg hvilket oppmuntrer til trolling i stor skala.

MrPutter
tommbakk
25.06.2019 kl 04:50 4729

Takk, TS og MrPutter.

Deler til de grader deres betraktninger!

Den råttenskapen og forsøplingen jeg har sett på forumet her de siste ukene, har ingen like. Og jeg har sett MYE rart på Hegnar-forumet før.

Tilsynelatende voksne, normale (til det motsatte er bevist) mennesker, lirer av seg svada så ukritisk at det er til å bli kvalm av.

Og det har INGENTING med å gjøre at jeg tror på NEL.

Tro gjerne det motsatte! Jeg applauderer de som argumenterer saklig for sitt syn, for en balansert diskusjon omkring et case er aldri usunt. Jeg syntes personlig at det hoppet NEL-kursen tok frem til tidlig mai, gikk veldig fort. Og kanskje til og med at den ble såpass høy at den ikke er helt forsvarlig. Mye forventninger var bakt inn.

Men det er et par stykker her inne, som oppfører seg på en så begredelig, provoserende og råtten måte skriftlig, at hvis de hadde stått for samme oppførsel face to face med meg i det mer virkelige liv...så hadde utblåsningen på Kjørbo vært lavmælt i forhold. (Jeg sier ikke mer enn det...de det gjelder, ingen navn nevnt, har øyensynlig god fantasi og kan sikkert tenke seg hva jeg mener...)

Jeg er inne igjen i NEL, etter å ha hatt noen kjipe uker som aksjonær.

Er jeg helt sikker på hva Løkke vil melde om x antall dager på den varslede pressekonferansen?

Absolutt ikke. Ting kan gå begge veier, kanskje til og med med en solid nedside kortsiktig. (Langsiktig er jeg ikke i tvil om at NEL kommer til å lykkes) Skulle Løkke komme med en bombe (pun intended) om at det faktisk var en alvorlig svikt i Nels utstyr/teknologi, så blir det non en ny vond tid de kommende 6-12 måneder.

Men, hva jeg personlig TROR angående hva som vil fremkomme på pressekonferansen, mye basert på innholdet i nyhetsoppdateringene fra selskapet ...?

At det å sitte short i NEL blir...ubehagelig.

Og hvis det slår til, så blir det behagelig å se shorterne ha det ubehagelig mens de dekker seg inn. (Ja, såpass sadistisk er jeg...shorting suger. Enkelt og greit)

Løkke til.
Redigert 25.06.2019 kl 09:06 Du må logge inn for å svare
Hemsen
25.06.2019 kl 06:33 4591

Spot on. Husk at dette er det livet disse herrene har, ut fra antall innlegg og døgnrytmen å dømme ( ja jeg tar det som en selvfølge at det er herrer ) så har den eneste tickeren disse i virkeligheten forholder seg til ørsmå bevegelser rundt den 20.i hver mnd. NAV der altså......
Ytsejam
25.06.2019 kl 09:16 4092

Menneskelig oppførsel er fullstendig fraværende hos mange her på forumet. Vi kommer ikke til å bli kvitt det før hegnar innfører enn eller annen form for personifisering bak nickene som benyttes. Slik det er nå er det fritt fram for alle å opprette, omså, ett titalls nick der samme budskap spres. Og er oppførsel en mangelvare hos forfatteren bak nickene blir det støy og spamming hele veien. Heldigvis fins det andre forum.....

Sitter forresten selv stille og selger ikke før de store pengene ruller inn.....
Redigert 25.06.2019 kl 09:18 Du må logge inn for å svare

Jeg bruker hegnar for å finne ny informasjon eller ha noe å lese når jeg drikker kaffen. Jeg er 0 interessert i all baising. Min investering er gjort på den informasjon jeg har googlet meg frem til, meglere og nyheter rundt NEL og generelt rundt om i verden. Derfor er det bare kjedelig og unødvendig å måtte scrolle gjennom alt SS poster eller han svensken. Ser dere ..... til høyre ved alle innlegg? Klikk der og blokk bruker. Da ser det slik ut:

Skipssjefen
I dag kl 09:51 21
Innlegget er skjult
Redigert i dag kl 09:52
Redigert 25.06.2019 kl 09:56 Du må logge inn for å svare

Jeg og anbefaler den der NordKoreanske knappen, SKJUL innlegg.
Selv bruker jeg den ikke, men de som får søvnproblemer av fakta, og dårlige investeringer kan og bør bruke den.

SS
oophus
25.06.2019 kl 10:14 3701

Det er ikke så mye søvnproblemer å spore her. Det er mer medlidenhet, når man ser at enkelte kan bruke alle timene i døgnet på å bare drive tøys på et forum. Det er rett og slett trist.
AksjeRik
25.06.2019 kl 10:20 3717

Så da kjøpte du på 9 tallet når Norne analytikeren sa han venter kraftig hopp i Nel-aksjen til kr 12 ?.

https://e24.no/boers-og-finans/nel-asa/venter-kraftig-hopp-i-nel-aksjen/24610088

Og uten noe mer å vurdere enn det du leser på nett da kan du fort gå i baret ! Mange anbefaler også aksjer i det de selv skal ut av aksjer .

Mange har ikke noen annen grunn for å kjøpe enn å lytte til andre, eller kjøpe når kjente mennesker kjøper. Å kjøpe på dette alene er en stor feil .

Mange har ikke noe å tenke med!
Redigert 25.06.2019 kl 10:23 Du må logge inn for å svare
Shinkage
25.06.2019 kl 10:32 3647

Skipssjefen skrev Innlegget er slettet
Usaklig og barnslig kommentar

Jeg kjøpte under 2kr og har vært med i mange år.
Det er mange analytikere som har uttalt seg om NEL og potensialet.
Jeg ser etter nyheter på nett, får informasjon på nett så ja, jeg finner interessante aksjer gjennom å google og høre på analytikere. Men jeg gjør opp min egen mening før jeg kjøper. Det blir summen av alt som gjelder.
Du må huske på at analytikere utaler seg ikke uten å ha litt mer kjøtt på beinet. Norne analytikeren har vært borte å hilst på Nikola tilsammen med NEL. Han er godt innsatt i hva NEL gjør og vet mer en hva jeg gjør. Derfor er hans ord viktige selv om man ikke skal stole blint på noen.
Nikola kontrakten har en verdi på ca 7,5kr per aksje i følge ham så bare Nikola kontrakten er verd mer en dagens aksjekurs.
Men du får gjøre opp din egen mening men jeg anbefaler deg å slutte med tull, da vil du plutselig se at det dukker opp nye spennende prosjekter.
NEL er en grønn aksje, enten tror du på en trend og at grønne aksjer vil stige fremover eller så tror du ikke. Tror du burde NEL være en av de du ser litt ekstra på.
Redigert 25.06.2019 kl 10:44 Du må logge inn for å svare
AksjeRik
25.06.2019 kl 11:20 3513


Ok men mange kjøpte også på 9 og ble på en måte lurt. Mange analytikere får andre til å tro på en drøm uten kontakt med virkeligheten.
Når ting er nytt tar mange helt av, men etterhvert roer det seg ned når virkeligheten synker inn. Mye er oppskrytt vissvass.
AksjeRik
25.06.2019 kl 11:21 3496

"Men du får gjøre opp din egen mening men jeg anbefaler deg å slutte med tull, da vil du plutselig se at det dukker opp nye spennende prosjekter."

Hva er det jeg tuller med mener du ???

kursen var vel 5-6kr når Norne kom med 12kr som kursmål.. noe i den stilen så de som kjøpte da tjente jo penger.
De kom ikke med nytt kursmål når den var 9kr men mulig de gjentok den. Jeg personlig tror vi skal langt over 10kr i år men når uhell hender, handelskrig og grundere selger ja da blir det tungt en liten stund så får alle vurdere om aksjen skal opp igjen eller videre ned.

Hva hjelper det da, når ingen her tok gevinst på 9 kr da man håpte på 14 og 20 kr. Så kom det SS advarte mot 2,5 time før melding, og man måtte se at aksjen closet 9 kr men åpnet på 6-7 kr etter 113 mill aksjer skiftet hender. Så smalt det og de stakkarene som kjøpte på 7-9,60 ble gjerne tvangssolgt på 4,20 for 2 uker siden. Deretter ligger kurs i stabilt sideleie.......

Molnes ler sikkert enda over sitt vellykka stunt.
Dette er stunt som bare fungerer i møkkaaksjer som NEL, FØNKOM, THIN, BIO, QEC og anna rask som ingen med vett og forstand vil ha fingrene i!

SS


Skipssjefen
I dag kl 11:34 15
Innlegget er skjult

:)
AksjeRik
25.06.2019 kl 11:52 3319

Ok men ja den ble gjentatt og gjentatt også på 9kr. Men hvilke troverdighet kan en partisk analytiker ha ? Kontrakten til Nikola hadde de allerde på 3 kr men det var ikke før analytikern og andre kom på banen at kursen steg uanstendig mye og nye kursmål ble satt. De ser sitt snitt til å tjene på en brattere oppgang.

Det er så lett å "manipulere" markedet når "anerkjente" analytikere kommer på banen. Senariene i analysene dems er selfølgelig satt pga hva de tjener på det selv..
Redigert 25.06.2019 kl 11:53 Du må logge inn for å svare
Furuen
25.06.2019 kl 11:59 3286

Skipssjefen skrev Innlegget er slettet
Hvorfor signerer du? Vi ser hvem som har skrevet innlegget.

Ja om de ikke ønsker å tjene penger så kan de jo ikke eksistere :)

Ps. kursmålet er enda 12kr så da vil det jo si at aksjen skal langt opp ettersom de ønsker å tjene penger?
som sagt, man velger jo selv å kjøpe eller selge og hvilken informasjon man ønsker å legge mest vekt på.
Ytsejam
25.06.2019 kl 12:03 3258

Det er altså ikke mange postene som skal til før tema er fullstendig endret på trådene....sukk...
Dennis10
25.06.2019 kl 12:32 3144

Det er dessverre synd trådene blir forsøplet av enkelte skribenter, som skipssjefen, hammers, simpson, m.fl.
Det går ikke å opprette en seriøs tråd uten at de nevnte tullingene vinkler og vrir på temaet, og holder det gående med unødvendig mye drittslenging.
De sitter foran skjermen dagen lang, har ikke tid til noe annet (lol), syntes det er mer spennende å markere seg her inne enn å ta seg av familiene sine, jobben eller gå seg en fin tur i vår grønne natur. Ja det var dette med grønn natur og grønne aksjer.
Sats heller på grønne aksjer dere i hylekoret, gjør som sleipe Spetalen.
Redigert 25.06.2019 kl 12:33 Du må logge inn for å svare
AksjeRik
25.06.2019 kl 12:39 3118


Ja når dere på begge sider bare slenger dritt ..

AksjeRik skrev Innlegget er slettet
Jeg har ikke prata med Norne men det er naturlig at meglerhus tar gevinster uansett om de tror på videre kursoppgang men så vidt jeg vet er kursmål enda det samme.

Det er ingen mennesker som VET og derfor må man bruke TROR, du også.

Du tror ikke på NEL og at NEL er hauset, det er helt ok men jeg forstår ikke hvorfor folk som ikke tror på en aksje bruker tid på en aksje. Har dere ikke annet å gjøre? Jeg mener, finn deg en aksje du tror på og bruk tid på den i stede for å bruke tid på NEL.
Bove
25.06.2019 kl 12:48 3082

Ja hvorfor signeres det i det hele tatt?
Jo Furuen. Fordi det har med "skikk og bruk" å gjøre. "før i tiden", ble det skrevet under på dokumenter o.l., med : Ærbødigst! Og så navnet til personen som skrev.
Nå virker det som om dette ikke er så nøye lenger, men de som har "fått" noen år på baken, (som det heter) forstår seg bedre på den slags høflighet enn andre.
Der i blant: SS

bove

Enestående - endelig slutt på å se kommentarer fra Backtrader #1

Takk for tipset fastinvest !
Redigert 25.06.2019 kl 12:54 Du må logge inn for å svare
25.06.2019 kl 12:56 3036

Sorry, men signering på et nettforum er ikke høflighet. Det er bruk av andres tid og skjermplass og altså uhøflig. ;-)
AksjeRik
25.06.2019 kl 13:00 3015

Jeg ville bare ha fram at "analytikere" kan rett som det er selge seg ut uten noen mediaoppslag på det. Her kan fort ting skje og en analytisk kurs er ikke fasit.

Kanskje noen, etter å ha vært i aksjen, innser fakta og synes mye ikke er riktig i å prøve å overbevise andre om eller være så positiv rundt !
Tror mange kan ha godt av et kritisk syn også, som i tillegg er godt begrunnet !
Redigert 25.06.2019 kl 13:03 Du må logge inn for å svare
AksjeRik
25.06.2019 kl 13:11 2973

"Nel" den perfekte manipulative trader aksje. Volumet og gangen i aksjen hver dag er perfekt . Her går det opp og ned på støttepungter , dagen, ukene og mnd lange.
Dennis10
25.06.2019 kl 13:30 2874

...jo tullingene som liker å fremheve seg selv her på hegnar, skriver gjerne også for andre, lol.

Selv om Norne solgte på 9kr kan de ha kjøpt seg inn igjen på 5-6kr.. De trader jo som oss selv om man liker en aksje eller ikke. Alle aksjer har jo oppturer uansett hva de driver med. Ellers ville jo veldig mange aksjer stått i 0kr. Så selv om man ikke liker NEL har man mulighet å tjene penger på en av OSE mest volatile aksjer

ukens kommentar:

Så fort som aksjen reagerer opp på positive nyheter tror jeg shorterne skal snu seg sinnsykt kjapt for å ikke få kjønnshårene i postkassen. :)

Faen jeg ler...

Kunne ikke vært mer enig dog, og håper shorterne har vaselin til å smøre seg med når kjønnshåra ligger igjen i postkassen.
25.06.2019 kl 13:49 2783

Jo, ditt innlegg blir på unødvendig mange rader og gjør at hele tråden blir lengre, mer å scrolle, mer dødkjøtt å sile vekk. Så, ikke stå på venstre side i rulletrappen nå, gamlefar! :-D