Glimrende Q tråder Havfruen


Må takke for rene gode saklige tråder , stå på 😜👍.

Takk for det, Kokko. Jeg prøver å tilstrebe en slags rød tråd gjennom presidentens arbeid med de korrupte kreftene som gjennomsyrer ikke bare USA, men også globalt, og som er i ferd med å bli så totalitært at alle motforestillinger både blir oversett, usynliggjort og sensurert bort. Skremmende blir det når parallellene trekkes til det norske regimet.

Jeg har nettopp sett et program om polyamorøse forhold i Portland, Oregon. Det vi får se er mislykte menn(esker) med psykiske issues med så liten selvtillit at de ikke tør kreve en trofast partner og heller nøyer seg med den lille delen de får av sin egoistiske "bedre halvdel" som utnytter situasjonen til en forkvaklet utfoldelse - alt sammen pakket inn i pene ideelle ord og et forvrengt storsinn. Selvsagt tillegges ikke avkom noen kjønnsbestemmelse. Det fikk meg til å tenke at vi lever i en pervers og svært forvirret og syk tid.

Slik globalistiske vestlige statsoverhoder opphever alle grenser, tilhørighet og identitet, slik speiler en skrullete andel av menneskene det samme. De så ikke lykkelige ut disse menneskene, til tross for forsikringer om at de var det.

Jeg venter og håper på at motreaksjonen mot 'oppløsningens tid' vil komme også her i periferien - slik at samfunnet igjen kan utvikle seg innenfor gode, fornuftige rammer. De som importerer underkastelse, kjønnslemlestelse, tildekkende klesplagg og middelaldersk patriarkat, lar selv alle normer falle - med våre politiske ledere og sågar kongefamilien i spissen - begge deler "i kjærlighetens navn". Vanvittig galskap!

Ren og skjær virklighetsfjern galskap.
Kom deg ut av sekten.

jada, havfruen får neste års Pulitzer prisen :-)
hahahaha
Korsar
26.06.2019 kl 11:45 786

Tja, jeg har selv hatt 2-3 hyggelige damer i huset flere ganger, noen ganger over flere år. Det er en deilig følelse å være en mild og erotisk patriark, uten skakkjørte MENA-tendenser.
Det viktigste er nemlig at man gjør dette for å være snill med hverandre og ta vare på hverandre. Men aldri barn innblandet, det blir å forlange for mye av barns håndteringsevne.
Man er da storkæll.

Men nå: Karibien, med 2 damer i mannskapet. Det KAN komme rapport.
Redigert 26.06.2019 kl 11:46 Du må logge inn for å svare

Helt enig, mange gode innlegg av Havfruen. 👍

Enig med jabba, dette er det reneste sprøyt, nesten verre enn flatjord folket.

Så du ser ikke at alt Q legger frem faktisk skjer og kan påvises i virkeligheten. Jeg tror det er et par her som bør bytte ut sine løgnmedier med noe mer etterrettelig! (Planned long ago. Q)

Q2180 What was the USSS codename for HUSSEIN? [RENEGADE].

Næmmen, åssen i all verda veit Q det topphemmelige navnet Secret Service brukte på Obama??? Åsså ingen som har gått ut og sagt at Q juger om det ennå? Næmmen! Hvor mange er egentlig med på denne "konspirasjonsteorien Q"???
Redigert 26.06.2019 kl 13:08 Du må logge inn for å svare

Ja åssen vet Q det? Kanskje han fulgte med på nyhetene i 2008? Eller kanskje han rett og slett googlet det. Han vet jo at risikoen er relativt liten for at følgerene har IQ eller vilje til å bestride profetens spådommer så da blir dette regnet som en ny topphemmlig avsløring. Det er jo av samme grunn Havfruen stenger meg og Dirken ute fra sine Q tråder fordi hun vet at vi enkelt avslører de tåplige påstandene som blir fremsatt.

The not-so-secret code names used by the US Secret Service for the president-elect and his family have been published.

Barack Obama is called Renegade, while his wife Michelle is Renaissance, and their daughters Rosebud and Radiance.

http://news.bbc.co.uk/2/hi/americas/us_elections_2008/7726453.stm
Redigert 26.06.2019 kl 13:45 Du må logge inn for å svare

At en eller annen vet et eller annet kodenavn eller ikke betyr jo ingen verdens ting.

Slik informasjon kan jo være plukket opp på mange mulige måter av mange mulige personer.

Det er jo godt kjent at Stoltenbergs kodenavn brukt av KGB var steklov, dersom det ikke var allmennkunnskap men at noen få visste dette betyr jo ingenting, av samme grunn.

Bare tull.

På 80-tallet plukket jeg tilfeldigvis opp noe informasjon som var topp hemmelig angående Kola-halvøya, norsk spionasje og en type informasjon som mediene har skrevet lite om i ettertid, helt tilfeldig at jeg overhørte dette. Helt vanlig at fragmenter av såkalt hemmelig informasjon kommer på avveie, noen ganger er det bare rykter, andre ganger er det ikke rykter men fakta, uansett vanskelig å skille mellom, og til sjuende og sist beviser det ikke noe som helst, eller svært lite.

Dette Q greiene er bare sinnsvakt sprøyt.
Redigert 26.06.2019 kl 13:53 Du må logge inn for å svare

Ja tydeligt at du har mange trofaste følgere som ikke har mye troa på det du serverer, men det får være opp til dem . Så får vi se da hva som skjer fremover
dirken
27.06.2019 kl 11:30 686

Lol. Denne q må ha en lett jobb når sektmedlemmene hans er så lettlurte.

Ha ha ha! Hele vitsen med et kodenavn er at ingen skal vite hvem Secret Service melder om seg i mellom hvis de blir avlyttet. USSS driver sikkert og offentliggjør kodenavnene de bruker, slik at når presidenten skal sikres på et sted, så vet "alle" at det er presidenten som reiser akkurat der og akkurat da. Det er i hvert fall tanken bak - så lekker jo 3-letter agencies i USA som en sil etter Obamas påfyll av korrupte medarbeidere!
dirken
27.06.2019 kl 11:57 673

Kanskje det er q som har laget denne Wikipedia-artikkelen? Hvem ellers kan ha tilgang til disse superhemmelige kodenavnene?

https://en.m.wikipedia.org/wiki/Secret_Service_code_name
Redigert 27.06.2019 kl 11:57 Du må logge inn for å svare

Erna kalles sukkerklumpen om dere ikke finner henne på listen

Glimrende som alltid Havfruen , en fornøyelse å lese dine Q tråder , stå på 👍
Korsar
12.08.2019 kl 19:53 585

Begge mine kvinnelige mannskaper hevder de allerede er blitt besvangret under årets seilas.
Detta ender nøkk med DNA-prøver skarru se, je ser førr meg 8 mulige fedre.

Redigert 12.08.2019 kl 19:54 Du må logge inn for å svare
Nethuns
12.08.2019 kl 20:16 576

#metoo
Veldig bra tråd.

Bra at tråden også er låst for å forhindre at den blir ødelagt med forsøpling spesielt fra de som ikke bare fortsatt sover, men som faktisk ønsker globalismen og dermed har en agenda for å støtte opp om råttenskapen i agenda 21.

Ja godt de er lukket
HanVann
13.08.2019 kl 21:55 502

Havfruen skriver tankeløse populist one liners stikk mens armeB,5 og Pirkenihundre utfordrer både dine og sine egne tankerekker ved å utlevere de med rasjonelle komplkse tankebaner i sammenhenger som går hus forbi oneblinder-bander.

Idag tar du deg vann over hodet
HanVann
13.08.2019 kl 22:05 501

https://no.ripleybelieves.com/what-percentage-of-earth-s-water-is-drinkable-773
Det er et vanlig faktum at verden er dekket i vann.
Om 75% av jorden er dekket i vann. Det er ingen mangel på vann på jorden. Jorden skryter av noen av de største vannkroppene, inkludert havene, innsjøene og elvene som strekker seg over omtrent to tredjedeler av overflaten. Til tross for at tre fjerdedeler av Jorden består av vann, er mindre enn 3% av vannet ferskt

Hjertelig takk til dere som har gitt seriøse tilbakemeldinger! ❤
Det er jo ulempen med sperret tråd at det blir lite feedback å justere etter... ;-)

Bare fortsett som før , vi leser å koser oss 👍
HanVann
13.08.2019 kl 22:14 494

Hvor mye havfruer er der på jorden?
Som nevnt ovenfor er omtrent 2.5% av jordens havfruer i ferskvann. Av ferskvannet som er tilgjengelig på jorden, er bare 31% tilgjengelig for bruk. Om 69% av ferskvannet er i form av is og isbreen på steder som Antarktis og Grønland, noe som reduserer mengden av tilgjengelig drikkevann ytterligere. Så, hvis bare 31% av ferskvannet er tilgjengelig for drikking, betyr dette 31% av 2.5% = 0.00775, som tilsvarer mindre enn 1%. Derfor er mindre enn 1% av jordens vann drikkbar. I noen områder smelter breen ofte om sommeren for å gi ekstra drikkevann. Imidlertid er mengden vann fra bretsmelting ikke tilstrekkelig til å øke tilgjengelige havfruer til over 1%.
HanVann
13.08.2019 kl 22:23 490

Hvor er tilgjengelig ferskvann lagret?
Nesten alle tilgjengelige ferskvann (unntatt isbreer) er grunnvann. Grunnvannet kommer frem og strømmer strømmer og mettede våtmarker. Det fungerer som et reservoar som også kan tappes

https://www.tv2.no/a/3777676/
to tredjedeler av jordens overflate er dekket av vann. Det ser imponerende mye ut
Totalt finnes det 1,386.000.000 kubikkilometer vann dersom alt summeres.

Det er mange nuller

Må atter berømme HF for glimrende arbeide , msm kommer til å slite fremover med sine hatefulle løgner. 👍😜
Larries
10.10.2019 kl 20:37 248

RSBN sender direkte fra President Donald Trump Rally LIVE in Minneapolis, MN 10/10/19
https://www.youtube.com/watch?v=bfsg0IbTRZU
72 000 Ticket requests!

Minneapolis Mayor Won’t Welcome President Trump. FASCISM!
close to 50/50 man/women
Det blir veldig spennende i natt rundt 2. Impeachment, Ukraina, Liddle Schiff, Pocahontas ......
Redigert 10.10.2019 kl 21:08 Du må logge inn for å svare