GOOGLE avsløringer fra innsiden

Risk-reward1
25.06.2019 kl 23:24 812

Project veritas har fått en insider til å fortelle om GOOGLE,og skjult kamera fanget en av lederne snakke om hvordan de AI for å få frem sin politiske holdning, herunder gjøre hva de kan for å hindre at Trump blir gjenvalgt. Det må de gjerne gjøre, men et minimum burde vært å opplyse om sin politiske agenda!
Yuotube har i samme spor fulgt opp og sørget for at videoen med avsløringene er fjernet......

Men alt lar seg ikke fjerne, og en ny insider er på vei. Likeledes blir executive ledere nå grillet.
https://www.youtube.com/watch?v=5v9ygqwPkoE


Som eksempler på hvordan AI brukes i algoritmene, åpne google og tast inn "men can"
Virkelig.......... vi kan dette??

En gang i tiden var det vi fikk opp i google når vi søkte, tilsvarende hva andre hadde søkt mest på. Den tiden er forbi. Nå skal vi manipuleres og hjernevaskes med et regime de fleste vil mislike sterkt

RR
Redigert 25.06.2019 kl 23:26 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
26.06.2019 kl 00:02 806

Trump brukte Facebook data og algoritmer fra Cambridge Analytica så hvorfor skulle ikke andre bruke det samme mot han? I følge Trump er jo alle midler tillatt, inkludert å ta imot informasjon fra utlandet, som var forbudt, og har vært det siden grunnloven ble skrevet for 250 år siden.
Fjordgubben
26.06.2019 kl 00:22 798

Alle driver med dette, men alle vet også at PK-folkene er mye mer utbredt i media og andre miljøer som påvirker opinionen, ekstremt venstrevridde ekstremister.

9 av 10 medier drev hard propaganda mot Trump, på tross av denne massive påvirkningen ble han likevel valgt.

Samme sak i Europa, i UK drev media en vanvittig svartmaling av scenariet der UK skulle gå ut av EU, likevel ble resultatet som det ble. Nå driver de samme mediene en ekstrem skittkasting mot Boris Johnson, vi får se om de lykkes.
Risk-reward1
26.06.2019 kl 08:23 780

Hadde du lest start innlegget så hadde du kanskje skjønt at spm ditt er unødvendig......

Det handler heller ikke bare om Trump, men hvordan GOOGLE ønsker å hjernevaske oss. Googlet du selv som jeg foreslo? Hva synes du om søkeforslagene?

RR
Redigert 26.06.2019 kl 08:36 Du må logge inn for å svare
Skall
26.06.2019 kl 08:35 775

https://www.youtube.com/watch?v=2quCgvqeZrY

Tucker Carlson kommenterer.
Han har i over to år hatt kritiske saker om også Google.
Slettet bruker
26.06.2019 kl 08:44 770

"Som eksempler på hvordan AI brukes i algoritmene, åpne google og tast inn "men can"

Hva var spesielt med søkeresultatet?
Det er flere treff om at menn kan stoppe domestic violence og voldtekt og mange treff på Gilettes berømte ordspråk. "Best a man can get"

Neste generasjon deepfake teknologi, som selskaper som google utvikler, er en trussel for vår eksistens. Da lager man videoer med en person som sier akkurat det man vil personen skal si og videoen ser ekte ut. Allerede i dag er det et stort problem at folk ikke klarer å skille falske og ekte nyheter. I fremtiden tror jeg kriger kan startes pga dette. Så ja, jeg er bekymret for fremtidens teknologi og potensialet for misbruk.
Risk-reward1
26.06.2019 kl 08:54 765

Nå er algoritmene endret gitt............

Forrige søk på "men can" ga søkeresultater som
- men can get pregnant
- men can have periods
- men can have babies
osv

Ditt siste avsnitt er jeg helt enig i, og det er i grunnen akkurat det samme som tråden omhandler, det er bare ikke i form av "personer", men ord og søkeresultater DE politisk ønsker fremme og påvirke oss med.

RR
Slettet bruker
26.06.2019 kl 09:33 754

Nå er ikke problemet med fakenews google selv men at andre utnytter deres teknologi men det er jo slik lagt opp på feks youtube at du tuller deg inn i et ekkokammer dersom du følger anbefalingene youtube gir deg fordi det er basert på det du har sett før.
Risk-reward1
26.06.2019 kl 14:07 731

Og så var du på viddene igjen.......
Problemet er ikke tyven da, bare heleren?
Selvsagt er problemet google selv, selv om andre også evt utnytter dette, eller kanskje mer riktig - blir foret med akkurat det google ønsker å fore dem med.

RR
Slettet bruker
26.06.2019 kl 14:28 723

https://www.nrk.no/ytring/skam-dere_-innovasjon-norge_-1.14604679
Gratulerer, Innovasjon Norge: Dere har lurt barna som leser ukens utgave av Aftenposten Junior til å tro at Sommarøy utenfor Tromsø kvitter seg med tiden. Dere har brukt nesten en halv million offentlige kroner på å produsere falske nyheter rettet mot egne innbyggere. Ikke reklame, men regelrett desinformasjon - bevisst villedende informasjon skapt for å lure og påvirke menneskers valg.

Gratulerer, PR-operatørene: Dere klarte å lure norske medier som NRK, Dagbladet, Aftenposten, Dagens Næringsliv og TV 2 - samt store medier i utlandet som CNN, The Guardian, The Independent, Time Magazine, Daily Mail, China Daily, og en av de største avisene i India, Amar Ujala. For ikke å snakke om deres lesere, lyttere og seere. Alle ble lurt.
atnorhe
26.06.2019 kl 14:33 720

Nå skjønner jeg ikke hvem du snakker for/om. "De som liker Jabbdabbato, liker også Risk-reward"

Poenget til RR var vel at Google organisasjonen Google (som også eier youtube) bruker algoritmene for å fremme sin (ledelsen/eierne) sitt ønske, og hindre motstandere til deres favoritt.

Om dette har noen som helst virkning aner jeg ikke, men at de (google) prøver å manipulere brukere for å fremme sitt personlige politiske standpunkt kan umulig være greit.
Slettet bruker
26.06.2019 kl 14:38 715

Litt morsomt at Tucker Carlson ble trukket frem. Han arbeider for USAs fremste nyhetskanal, som jobber 110% for å påvirke velgerne til å stemme på Trump.
Slettet bruker
26.06.2019 kl 14:42 712

Tucker slipper ofte til venstrevridde som grilles journalistisk. Det heter fri journalisme.
Slettet bruker
26.06.2019 kl 14:45 709

Det er ikke Google som lager falske nyheter men de legger til rette for at de blir spredd. Og er det en eller annen på ytre høyre som er så syndig at han bryter reglementet til sosiale medier og blir utestengt så er det kollektivt hysteri for at de konservatives stemmer blir undertrykket, selv om de samme ironisk nok bruker sosiale media for å kringkaste sin sutring. Ergo er deres egen tilstedeværelse på de samme platformene bevis for at argumentet de fremfører kun er luft.
Slettet bruker
26.06.2019 kl 14:47 705

"bevis for at argumentet de fremfører kun er luft"

Dette hørtes ut som en endelig dom fra Sannhetsministeriet.
På tide å lufte ut.
Slettet bruker
26.06.2019 kl 14:48 702

Men han griller ikke de som jatter med han.
Det er noen få hederlige unntak på FOX men de er få. Chris Wallace og Sheperd Smith.
Generelt er kanalen 100% biased for Trump.
Det samme er den største ansamlingen av amerikanske lokal tv statsjoner, Sinclair gruppen.
atnorhe
26.06.2019 kl 15:06 695

Men at CNN og MSMBC jobber enda hardere for å avsette Trump, er ikke fullt så morsomt?

Trump er et PR fenomen,og ingen politiker. Han sier og gjør det han må for å få oppmerksomhet.'
Mange tviler på om han ønsket denne jobben, og noen som har jobbet tett med ham påstår hardnakket at dette kun var for oppmerksomheten /berømmelsen og fordelene det kunne gi ham i business etterpå.

En annen sak er at han har vært demokrat og støttet demokratiske kandidater mesteparten av sitt liv.
Å bli president i USA betyr normalt at du kommer deg igjennom et nåløye hvis du er heldig og har sterke krefter som dytter deg igjennom.Trump hadde sterke krefter som holdt ham igjen, men han kom seg igjennom.
Ingen har vært i nærheten av den prestasjonen noen gang, og han burde egentlig takke den korrupte eliten som bor i Washington-boblen, og aldri hadde hørt om misnøyen og elendigheten ute i landet som Trump snappet opp og dermed ble president på.

Det nytter ikke å kalle ham idiot heller, siden han har bekjempet all makt og alle "genier" som finnes i verdens mektigste land.
Han oppnådde uansett sitt mål, som var å bli verdens mest berømte person.
Slettet bruker
26.06.2019 kl 15:09 698

Fox vinner kampen om å være mest biased selv om de du nevner også har en bias, men i mye mindre grad.
Jeg syntes bare det var ironisk at FOX anklager andre private aktører for å påvirke valg i USA. Og det du sier om at Trump hadde sterke krefter som holdt han igjen er fullstendig BS. Hadde det ikke vært for at MSM repeterte hans synspunkter igjen og igjen og igjen så hadde han aldri vunnet.

"Det nytter ikke å kalle ham idiot heller"

Hvorfor anklager du Bolton og tildels Pompeo, for å prøve å få USA inn i en krig mot Iran mot sin vilje? Burde ikke presidenten, om han var smart, skjønne plottet selv?

"Ingen har vært i nærheten av den prestasjonen noen gang"

Macron kom fra intet og vant valget i Frankrike. Den nyutnevnte borgermesteren i Istanbul likeså, til tross for Erdogan nærmest har full kontroll over media. Nigel Farage startet ett nytt parti og fikk 30% oppslutning i EU valget på et par måneder.
Det er ikke alltid slik at negativ publisitet fra media er negativt.
Redigert 26.06.2019 kl 15:16 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
26.06.2019 kl 15:12 697

Du ser på Fox med ektremt venstrevridde CNN briller, og det er tydelig at du ikke tåler litt normal omtale av Trumps bragder og fine synspunkter.

Flere av spørsmålene dine har jeg ellers funnet svar på i Q trådene. Kanskje du skulle lete etter svar der du også. Bare et lite tips til din selvhjelp.
Redigert 26.06.2019 kl 15:18 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
26.06.2019 kl 15:19 693

Kan du linke til et program med Tucker Carlson der han lar en ikke trump supporter få snakke i fred? Det er ikke bare venstrevridde som er imot Trump skjønner du. Konservative som tidligere var gode tjommier med FOX, men som er imot Trump, får samme behandling.
Genuine
26.06.2019 kl 15:31 684

Athorte,

For å lykkes i så stor skala som det Trump har,og særlig i New York,MÅ man donere penger til de ‘rette’ politikerne.
Han har derfor kjøpt seg arbeidsro med politikere og fagforeninger i byen.Dette er ikke direkte korrupsjon,men man må dessverre smøre de som sitter i sentrale posisjoner.
Trump har aldri vært en ihuga demokrat,men en pragmatiker som fallt/faller mellom Dems og Republicans og som hadde betydelig motbør i Republican party i 2016.Flere konservative havner i Republican party fordi med kun to partier må man velge mellom to onder.........
atnorhe
26.06.2019 kl 15:34 680

"Det er ikke Google som lager falske nyheter men de legger til rette for at de blir spredd".
Nei, det er ikke politikerne som drar i krigen heller, de legger til rette for at andre gjør jobben.

Igjen: De fremme sine personlige politiske preferanser, ved å bruker sitt enorme mektige apparat til å hindre andre å nå frem.
Slettet bruker
26.06.2019 kl 15:39 677

"Nei, det er ikke politikerne som drar i krigen heller, de legger til rette for at andre gjør jobben."

Hva er løsningen? Stenge You tube? Forby sosiale medier? Statsautoriserte søke algoritmer?
Slettet bruker
26.06.2019 kl 15:39 676

Han kan ikke la venstrevridde snakke i fred, da havner det langt ut på viddene. Dette forstår alle normalt balanserte Tucker Carlson seere.

Her blir liten som stor behandet likt som the Cokes.
https://www.youtube.com/watch?v=8IgekVVqwkk
Tucker: The truth about the Koch brothers and GOP
atnorhe
26.06.2019 kl 17:28 648

Hvorfor anklager du Bolton og tildels Pompeo, for å prøve å få USA inn i en krig mot Iran mot sin vilje? Burde ikke presidenten, om han var smart, skjønne plottet selv?

Smart og smart fru blom. Washington er stedet hvor makten er fordelt, og spillet er uten nåde for de som ikke skjønner reglene. Trump hadde null erfaring med det politiske spillet, og svarer med å bruke sine instinkter. Han mangler åpenbart kunnskap om det meste i det storpolitiske spillet, men gjør overraskende ting etter egne impulser som kan gå bra eller til helvete.

Han er uansett USA sin president, og falskheten hos demokratene når det feks kommer til den berømte muren viser at her er det de som behersker spillet som vinner. Før trump sitt "rasistiske" utspill om muren, stod de ledende demokratene i kø og argumenterte for at noe måtte gjøres øyeblikkelig for å stoppe den ulovlige innvandringen.

Obama var vel smart nok, og han skulle stenge Guantanamo, og ville ha fred med den muslimske verden, uten at noen av tingene skjedde. Han ble blandet inn i flere konflikter enn forgjengeren, som sier det meste, men var hele verden sin president med sine talegaver.