NEL - Hvor blir meldingene av? Må de pyntes først av FirstHouse?


Ja hvor blir dem av?
Må man pynte på dem med FirstHouse før man våger å sende dem ut i markedet?

SS
Dennis10
26.06.2019 kl 17:28 2857

Det bør shorterne spørre seg selv om. Å shorte aksjen nå som vi går på overtid, må være forbundet med risikosport.
Skal like å se det kommer en gladmelding i morgen tidlig, og hvordan shorten skal klare å dekke seg inn uten blodige tap.
Ja, hvorfor ikke ta et eksempel til;
La oss si det kommer et bud (CB) på Nel. Da vil, ut i fra kursen i dag, aksjen smelle opp direkte til rundt 8,5-9,5 kr/aksjen.
Derfor mener jeg det er galskap å shorte aksjen nå i det nærmeste.
Blod vil flyte fra de som våger risikoen ved å shorte i disse dager. Tapene vil bli astronomiske.
Redigert 26.06.2019 kl 17:32 Du må logge inn for å svare

Dennis, hvem shorter, du ?

SS
Jemo
26.06.2019 kl 17:38 2793

Du klare ikke å bestemme deg for hvilken preposisjon du skal bruke foran FistHouse, så da bare slenger du ut litt av hvert i kjent SS stil. Makan, de sa vel også at oppdatering skulle komme denne uken slik jeg husker det, så hvorfor maser du🤔

Uken er snart over.
Preposisjon vet ikke SS engang hva er, det er glemt. Kan du gi oss alle her en leksjon i dette?

SS

Ifølge appen h2.live, skal stasjonene på Rostock, Hamburg og Stuhr være "tilgjengelig igjen den 05.07.2019, klokka 18:30 klokka".

Må si at jeg synes oppførselen i NEL trådene mot SS nå er såpass god, at jeg tror jeg gir meg med NEL for denne gang. DVS jeg prøver, så ser vi om det er rett oppfatning som varer.

SS
Dennis10
26.06.2019 kl 17:51 2688

Jeg har aldri shortet en aksje.
Jeg liker ikke denslags «spill».
Sikkert mange argumenter for og i mot å shorte vil kanskje du si, og delvis ha rett på det.
Har vært på børsen i 25 år og investerer på den obligatoriske måten, om man kan si det sånn.
Jeg har ikke noe direkte mot shorterne, de får gjerne leve sitt liv på børsen. Men hva gjelder Nel, så syntes jeg det nå virker merkelig å ta slike sjanser.Dennis:
Det var et fornuftig svar, uten sjikane, og da skal den ærlige SS gi et tilsvarende svar igjen:

Joda, shorting er vel og bra, men kjipt når det treffer aksjer man sitter long i. Det var mye mer opplagt å sette short 9 tallet når RSI bikket 80, og det var gått alt for fort opp uten substans. Det å sette short på 5-6 kr, det er jeg enig i er galskap. Da må man vite noe som markedet ikke vet, og være trygg på at det vil sende denne ned.
Så short her hadde jeg aldri våget heller. Derfor dekket jeg på 5 lav og tok gevinsten der, for sikkerhets skyld.

Det er helt åpent hvor NEL går videre, men jeg er litt redd det kan bli flatt / tyngende en liten stund til, men løsner handelsavtaler etc med Kina og Trump, er det vel fort glemt, og plutselig står denne i 9-10 kr igjen. Det med momentum skal man ikke kimse av, og da er det bare å hive seg med på morroa. Mange år på børs har lært meg å hoppe av underveis, så det er aldri feil å sikre gevinst heller.

SS
Dennis10
26.06.2019 kl 18:29 2560

Takk for godt og redelig svar.
Tror ikke mye går meg forbi på Hegnar-forumet hva gjelder Nel og alle som ytrer seg her inne. Skummer gjennom det meste, men bruker ikke mer enn par timer/dagen på dette. Har jo annet i mitt liv å gjøre også :-) da penger ikje er alt her i livet.
Man er mest «rik» når man kan finne balanse og harmoni i sitt liv, og det kan ikje alltids gå gjennom penger/investering fra børsen.
Men tilbake til deg, jaggu kan du om du vil. Tror jeg er den første som har fått et seriøst og anstendig fornuftig svar fra deg.
Ha en god kveld.
Dominus
26.06.2019 kl 18:34 2537

Takk til Skipssjefen og Dennis 10 for en hyggelig meningsutveksling. Jeg skulle ønske at alle ville strebe etter å holde debatten på et hyggelig og høflig nivå slik som dere fikk til nå.

Dominus
Jemo
26.06.2019 kl 18:43 2510

Hør på Øystein Sunde så lærer du deg dem på tysk, kan sikker bli bruk for det når de tyske CB kundene tar over NEL. Det til en kurs langt over dagens👍📈
Redigert 26.06.2019 kl 18:43 Du må logge inn for å svare
Sørøya
26.06.2019 kl 20:04 2335

For en gangs skyld er jeg enig med deg SS
Løkke gikk ut i slutten av forrige uke og indikerte at de ville holde pressekonferanse i løpet av denne uken. Dessuten har han flere ganger antydet at de vet vesentlig mer enn det som er sluppet ut så langt.
I dag er det onsdag og det er fremdeles ikke tillyst noen pressekonferanse eller investorpresentasjon. Tiden begynner å bli knapp. Vi er ute etter objektiv teknisk dokumentasjon på hendelsesforløpet og vi vil vite hvilke konsekvenser det har for andre stasjoner. Videre vil vi vite i hvilken grad denne hendelsen har hatt innvirkning på andre løpende kontrakter eller på kontrakter som NEL var iferd med å inngå. Dersom det er politiets etterforskningsarbeidet som forsinker en eventuell presentasjon ønsker vi å få vite det. Dette er ikke riktig tid å holde kortene tett til brystet, da starter selvutnevnte eksperter sine konspirasjonsteorier og da vinner shorterne.
Redigert 26.06.2019 kl 20:05 Du må logge inn for å svare
Barbro
26.06.2019 kl 20:14 2300

Et lite spørsmål SS. Hvilken selskaper eier du aksjer i ?
tommbakk
26.06.2019 kl 20:25 2248

Pokker heller, SS.

Et bra innlegg. Det skal du ha. Gode poeng.

Hvorfor ikke holde den linjen jevnt over?

Jeg tenker på sakligheten og argumentasjonsevnen.

Hvordann ska nel veta exakt hvor mange kontrakt de tapte pga explosjon? Helt umulig. Boing har sikkert tapt mange kontrakt pga max8. De fikk förste nye max8 kontrakt igår, ca 3 månader efter stoppet.

Men vad de tapt totalt, vhem vet det. Klart nel har tapt kontrakt og anseende på kort og lång sikt då nel nemns i nesten hver artikel om explosjonen.

Jeg er mer orolig att de nå tapper Nikola. De har varit så tyst om de tre explosjonr vi haft. Hvis de hade tro på hydrogen hade de vel kommit med en tweet det de forteller varför deras hydrogen-stasjon absolut ikke kan explodera.

Skal du ha en objektiv utredning får du dessutom vente på den statliga. En utredning beställd og betald av nel kan aldrig anses objektiv. Antar att nel har rett att hemlighålla resultatet hvis det er ting det som ikke burde komma fram. Jeg tror dock ikke att gexcon tillåter att nel hemlighåller delar av innehållet, då riskerar gexcon sin trovärdighet .

Den statliga utredningen blir ej heller trovärdig då konsensus er att hydrogenet skal införas till varje pris. Negativa fynd og risker kommer därför tonas ned. På samma sätt som min egen utredning sikkert skulle överdriva riskerna, men i mindre omfattning.


Redigert 26.06.2019 kl 20:32 Du må logge inn for å svare

Hei der kjære forumvenner og andre hedersmenn

First House har jeg ikke troen på i denne omgang. Nå må dere ikke glemme at de mistet sin hedersmann Bjarne Håkon Hansen for tre år siden.
Her må det nok sterkere lut til, Statsministeren må på banen omgående. Vi trenger en flott dame til å fortelle for nasjonens eiere av Hydrogenbiler at de aldri mer får lov til å kjøre rundt i gatene. Jeg tror det blir et halvtimes oppslag i dagsrevyen på NRK i morgen, det er viktig at nasjonen nå står samlet i denne krevende tiden.

I dag ble bilen min sendt til Kina for sanering. Det kom et lasteskip og heiset den opp fra badebryggen på Sørenga og inn i en container, og etter meg sto resten av Hydrogenbilene her til lands, to biler til. Den ene tilhørte Jon-Andre Røkke og den andre kom fra teknisk museum. Da jeg halvtimen senere spaserte til McDonalds på Oslo S for å ta en bedre middag kjente jeg allerede forandringen, luften var langt renere og alle de forvirrede utenfor sentralbanestasjonen hadde blitt friske og forsvunnet.

Med vennlig hilsen
Eric Simpson jr - Investor, MDG medlem og har nå tegnet abonnement hos Ruter etter at hydrogenbilen ble fraktet ut av landet

Tror ikke Nel har tapt noe. Det amrikanske energi departement DOE har tillit til Nel, og i tillegg gir dem 2 millioner dollar. Stasjoner åpner igjen i Tyskland. Har tro på positive meldinger, som bringer kursen langt oppover snart.

jeg lurer også hvor stat og kommune er. Normalt vid bomber så tenker jeg ordforerer går ut go sier "sånn her skal vi ikke ha det". Men nå er det veldig tyst.

Det er heller ingen politikersom sagt, at den bomben var ikke så farlig, nå skynder vi på med en hydrogenmack i hver boligområde.

Så vi vet nå ikke hvad politkerna vill, hvis de fortsatt står bakom hydrogen eller ikke.

jeg har også kommit till insikt at det var sikkerheten som stoppade Rotolyzer. Långtidstesterna visade troligt at den exploderade efter ett visst antal timmer i bruk. Så som vi vet at der er kjempefarlig med hydrogen og statisk elektricitet eller friktion. Så som den roterar, så slits lager og flater, og då blir det snabbt friktion og läckage runt tätningar. Här hade de kunnat brukt magnetkopplingar, men det er som tidligere vanskligt med det tekniske i NEL.
Redigert 26.06.2019 kl 21:03 Du må logge inn for å svare

Løkke sa: We anticipate this happening within the next week or so. Kan komme neste uke - or so. Ro dere ned.

rogneveien skrev Innlegget er slettet
Nei tror jeg gir meg nå, avslutter med en hyggelig tråd.

SS

Mest leste innlegg på Der Aktionaer, og forfattet av redaktøren selv, er om Nel. Forteller om den store interessen for Nel i Tyskland.
kvalf
26.06.2019 kl 22:06 1842

Hvor ble det av lovnaden fra deg, hvor du skulle forlate NEL tråden. Istedenfor å forlate NEL tråden oppfører du deg som ett enda større nett troll med røverhistorier og løygner som ikke harmonerer med virkeligheten.
Har ett barnebarn som minner meg om deg, og han er midt i trassalderen.
Gork
26.06.2019 kl 22:08 1835

Etter et rykte jeg har hørt, så lagde konsulent selskapet en så realistisk datamodell av eksplosjonen at modellen brant opp. Derfor blir det en uke forsinkelse, slik at de får en ny modell på plass. Pussig nok overlevde også NEL sitt utstyr denne gangen også.......

Blir sikkert bra til slutt.

Lykke til.
Jemo
26.06.2019 kl 22:31 1750

Skipssjefen skrev Innlegget er slettet
SS tas i feil og svada mange ganger om dagen. Feil med preposisjoner, prosentregning og diverse annet 🤔
Redigert 26.06.2019 kl 22:32 Du må logge inn for å svare
kvalf
26.06.2019 kl 22:54 1670

Skipssjefen skrev Innlegget er slettet
Ny løygn fra SS soldaten. Jeg har ALDRI skrevet at alle ferjene i Norge henter varme fra eksos! Der er beviset på enda en løygn fra deg!
En løygn til fra deg av flere. Kan ikke sitte oppe hele natten for å ramse dem opp: Du lovet å forlate NEL forumet .
Jeg har spurt deg om dokumentasjon på svadaen din. Har ikke sett noe som helst så langt.
Beklager dypt å bruke SS soldat eller søppelsjef på deg, men siden du er så barnslig å kaller meg for kvalpen, får du som fortjent.
Virker veldig rart du missliker slike som meg.
Du takler ikke sannheten er vel problemet.
Nokså kjent blant lyst løygnere.
Redigert 26.06.2019 kl 22:56 Du må logge inn for å svare

Skipssjefen skrev Innlegget er slettet
Da har jeg mailet Der Aktionaer og tipset dem om deg, SS. De fikk din e-post adresse, så de tar vel kontakt snart. Blir spennende å lese hva du forteller dem!

De må bruke skipssjefenknm@gmail.com

Skal stille meg til disp. Røkke, dekker han mine konsolenthonorarer?

SS

Skal la være å kommentere SS sine innlegg nevneverdig, men her treffer han spikeren på hodet, hvor blir det av kontraktene?
Jeg har etterlyst dette nå i månedsvis og det er pt begredelig.

De har så langt i Q2 signert kontrakter for ca. 215 mill, hvor blir det av de større kontraktene?