Og alle banker RBK la la la


God den treneren de har
De beste spillerne sitter på tribunen
Odi.1
26.06.2019 kl 23:26 1064

" ole..ole..ole "
2HB
27.06.2019 kl 00:46 1009

Hver gang treneren til Rosenborg var i bildet spyttet han en solid klyse. Det måtte vel bli en 2 - 3 liter spytt i løpet av kampen.
Matmons
27.06.2019 kl 00:56 1002

Hvis de ikke ser hva problemet nå er
Så får de bare beholde han treneren og rykke ned

Hysj! Hysj! Horneland er rette mann for RBK. At han foretrekker Søderlund som spiss er også meget fornuftig.
Her i Bergen har vi nok med LAN og hans mangel på filosofi hvordan vinne fotballkamper. Mulig at det var smart å spille ballen på tvers av banen på vindfulle Sotra, men det holder ikke på Brann stadion. Enhver som ikke er medlem i Norges Blindeforbund ser jo at målene står i de to andre endene av banen og det er der man må få ballen for å vinne fotballkampene. Det nytter ikke å spille ball mot innbytterbenkene da det ikke teller i målprotokollen.
29.06.2019 kl 23:36 757

I dag måtte dommeren trå til for å sikre RBK 3 poeng.
Døvle løp rundt og lette etter en passende anledning. Og den kom slik at Døvle kunne trekke et lettelsen sukk samt pusten og la frustrasjonen få fritt utløp gjennom fløyta.
Da kaptein Ulvestad la inn protest løp Drøvle rundt resten av kampen kun for å få en passende anledning til å gi Ulvestad kort. Og han ble ikke skuffet der heller
Jeg tror faktisk Drøvle var Lerkendals gladeste mann, og da tar jeg med Kjærnens glede over seieren også

Hei

LAN tok over Brann da de lå under midten i OBOS etter rundt 10 kamper. Rykket opp samme året, og har siden tatt sølv, 5 plass og bronse. Å sparke ham topper sparkingen av Ingebrigsten og Hoftun. Faktisk har han overprestert over tid og han møter motgang for første gang i karrieren.

Ja han har bedre stall nå... ja de har brukt mer penger enn de siste årene, og kunnet velge på høyere hylle. Men nye spillere, nye konstellasjoner krever ofte mer tid enn kritikerne tåler. Og ja det har blitt mye tversoverspill som gjerne blir oppfattet uten mål og mening. Men i år har vi møtt mange lag som "parkerer bussen" og ligger lavt. Da er det naturlig å spille ballen i laget for å "lokke" motstanderne opp i banen. Der har de ikke lykkes helt. Det går litt på fart, litt på relasjoner, og selvsagt dyktighet.

Alle som har spilt litt selv vet at det er små ting, justeringer som gjør at det plutselig snur. Men da trenger vi ikke en Bamba eller Komsoon som setter seg selv foran laget. De må og skal være lojale mot planen/systemet. Bruke energien på det og ikke alle mulige soloutspill.

Kan fort bli ett slags mellomår i år for å spille inn de nye konstellasjonene, men håper de klarer topp 3/4. Men å snakke om sparking av trener slik mange i kommentarfeltet til Bergenspressen gjør er jeg sterkt uenig i.

Har selv vært heldig å få spille A-lagsfotball under Kjetil Knudsen (Bodø Glimt) og Robert Hauge (ass. trener Brann) på slutten av 90-tallet. Samt hatt gode trenere på gutte/juniorlaget til Brann. Spilt aktivt til godt opp i 30-årene i alle divisjoner under Eliteserien og OBOS. Så jeg er ikke helt ukjent med hvor fort ting kan snu med små justeringer god lagmoral og lojalitet. Men selvsagt visst motgangen vedvarer over tid i toppen så må man gjøre noe. Synes bare vi ikke er der ennå.

Mange i Bodø som ville Kjetil Knudsen vekk ifjor. Tror ikke de er så mange nå..

Mvh aristokraten
m1.k1
30.06.2019 kl 00:59 704

Nå ja, denne kampen var no faktisk RBK det tydelig beste laget.
Å si at det var noe fordel aktig dømming her det er å trekke det langt for han var all over the place med snodig dømming både for Kristiansund og Rosenborg.
30.06.2019 kl 12:54 596

Ja, RBK fortjente å vinne, ingen tvil om det. Det jeg skrev var ikke helt seriøst ment
Bare det å se på hvor spent og plaget stakkars Horneland har vært i det siste gjør at jeg håper RBK kommer på rett kjøl.

Ja, da har RBK tydeligvis funnet formen, spillerne er langt bedre trent enn på lenge.
sa det for et drøyt år siden da de sleit mot islandsk motstander at dette laget er totalt planløst og tomt for energi. Så et par dagerer senere fikk Kåre Ingebrigtsen sparken. Eneste riktige spør du meg. Coolen fikk en ørliten boost og tok laget til E.L før energinivået igjen var på -
Horneland og spesielt styret har fått enormt mye pepper, laget har vært svakt helt frem til Juli.
Nå spørs det om Horneland har fått uttelling ford hard jobbing, ydmykhet og tro på prosjektet.