BørsXtra: Fredly torpederer og vil dele ut, verdi SDRL

Slettet bruker
HUNT 27.02.2018 kl 11:42 2148

HUNTER: Etter at Arne Fredly i morges flagget kjøp av 12% i Hunter Group og dermed blitt klart største eier med 15,5% totalt tilsier det meste at det foreslåtte kjøpet av IKM Subsea ikke vil kunne godkjennes med nødvendig 2/3-dels oppslutning i en generalforsamling. Andre aksjonærer med drøye 8% av aksjene har også uttalt offentlig at de er mot - samme innstilling fremkommer fra en rekke aksjonærer på sosiale media, mens det er svært få (om noen) som har uttrykt ønske om å gjennomføre avtalen foruten aksjonærer som har styrerepresentasjon. Fredly har uttalt at han ønsker å foreslå utbytte på NOK 1,80 per aksje som tilsvarer nesten 80% av dagens børsverdi. https://chat.xtrainvestor.com/channel/hunt-ol

JERNMALM: Citigroup er bekymret for at svakere stålmarginer for kinesiske stålmøller kan føre til at disse skifter til lavverdig malm, som det er et nokså stort tilbud av, melder Bloomberg. «Jernmalm kan til og med bli den beste shorten for andre kvartal 2018 dersom store likviditetsinnstrammingstiltak slår inn, eller etterspørselen fra sluttbrukerne av stålet viser seg å være svakere enn ventet,» skriver Citigroup. (FA)

KEPLER ANBEFALER: Kepler Cheuvreuxs nordiske analysesjef, Henning Steffenrud anbefaler kjøp av Kid, Schibsted, Subsea7, BW Offshore, Odfjell Drilling og Link Mobility. (FA)

SEADRILL: DNB anslår at den nye avtalen for restruktureringen sammenholdt med peer-prising ut fra deres estimater vil implisere en potensiell verdi på NOK 0.70-0.90 pr aksje.

SHELF DRILLING: SP1M tar opp dekning med en kjøpsanbefaling og kursmål NOK 85.

…og snart har vi på Xtrainvestor på plass en nedlastbar PC/Mac applikasjon som gjør at du kan nyte godt av all funksjonalitet på XI uavhengig av nettleser. Mobil kommer! Følg action i https://chat.xtrainvestor.com/channel/tradingchat
Redigert 19.01.2021 kl 05:24 Du må logge inn for å svare
uritse
06.03.2018 kl 13:14 1841

Omsatt for ca. 8mil idag. Er det Fredly som får ikke nok av HUNT?
Redigert 06.03.2018 kl 13:15 Du må logge inn for å svare