Dalai Lama advarer mot at Europa kan bli muslimsk

Slettet bruker
28.06.2019 kl 03:03 1261

Den tibetanske, religiøse lederen står fast ved at Europa også i fremtiden skal tilhøre europeere, og mener at innvandrere må sendes tilbake til sine hjemland.

Uttalelsene falt under et intervju med BBC. Dalai Lama er bekymret for at Europa kan bli et muslimsk og afrikansk kontinent, dersom man ikke begynner å sende innvandrere hjem. Dette er ikke nye toner fra den åndelige lederen.

På spørsmål fra BBC om hva som skal skje med de millionene med migranter som ønsker å forbli i Europa, svarer Dalai Lama følgende:

– Et begrenset antall er ok, men hele Europa kommer med tiden bli et muslimsk land, afrikansk land – umulig.


Kan han si dette i England må vel engelskmenn også kunne si dette uten å bli fengslet?

https://resett.no/2019/06/27/dalai-lama-advarer-for-at-europa-kan-bli-muslimsk/
Slettet bruker
28.06.2019 kl 07:00 1250

Han har helt rett!
Betonghue
28.06.2019 kl 07:11 1223

Dalai Lama er en klok mann !
Fjordgubben
28.06.2019 kl 07:26 1215

Tar nok ikke lang tid før han blir hetset like jævlig som sjefen i Burma, faktaopplysninger mht dette er ikke ønsket.
triki
28.06.2019 kl 07:50 1201

Putin hadde vel mest lyst til å gapskratte (at han storkoste seg så man) på dagsrevyen i går, da han pratet om hvilken idioter som ledet Europa, han sa vel nesten rett ut at det er kun tullinger som fyller sine land med folk fra Afrika og midtøsten.
Han sa at de de samme tullingene har glemt sitt et folk og land, noe han mente var galskap.
Slettet bruker
28.06.2019 kl 08:19 1189

Den største tullingen er EU som ikke evner å holde folk unna sine grenser. Det er en grunn til at land har grenser, men det er svakt forankret i Europa. Hvem som blir sortert som flyktninger må også endres betydelig. I dag kan kreti og pleti påberope seg "flyktningestatus" og søke asyl i Europa. De fleste oppegående mennesker vet at dette er folk som søker asyl vekk fra fattigdom og som ser smutthullet å komme fra et krigsland. Siden krig i Midtøsten aldri kommer til å ta slutt av religiøse og ideologiske årsaker, vil Europa fylles av stadig nye folk som bringer med seg konflikter med islam. Europa får den samme problematikken som der. Asylpolitikken må endres til at bare de som er politisk forfulgte, de som risikerer livet som følge av hensynet til å ville endre hjemlandet politisk eller religiøst, kan få innvilget asyl i Europa og Norge. De andre har ingenting her å gjøre. De skal sendes tilbake.
Londonmannen
28.06.2019 kl 09:03 1177

Dette kan da ikke være så veldig komplisert.
Dersom EU-landene og andre europeiske land fortsetter med sin liberale og naive innvandringspolitikk, så vil Dalai Lama treffe spikeren på hodet. For presset mot europeiske grenser vil ikke bli mindre i årene som kommer. Klimakrisen vil være den drivende faktoren. Økende tørke og økt vannmangel vil bidra til økt arbeidsledighet og strømmen av emigranter mot Europa og Vesten vil tilta. USA er i en heldig situasjon da det ligger store hav mellom dem og islamske stater. Russland og Kina har inntatt et klart standpunkt at muslimer ikke får etablere seg og spre sin religion. Da gjenstår Europa. Og her er vi "velsignet" med en gjeng hodeløse politikere som gir en god dag i egne innbyggere og ruller ut den røde løper for muslimene. Det til tross for at muslimene åpenlyst uttaler at vi europeere er å anse som urene og som sådan ikke har livets rett.

Har noen nasjon noensinne tidligere rulle ut den røde løperen for sin bøddler? Men nå skjer det. Se på svenskene. D ahr allerede fått store interne problemer som hovedsakelig feies under teppet. Og der vokser de seg større og større dag for dag. Kun et tidsspørsmål før man får problemer verken politiet eller styresmaktene vil evne å hanskes med. Og Sverige er ikke det eneste landet. Tyskland, Frankrike og Belgia står for tur. Og når disse store aktørene i Europa får tilsvarende problemer som Sverige, da er trolig muligheten for å stanse galskapen borte. Da kommer de kvasse knivene frem og da inntar muslimene de styrende organen, innfører sharia og vil drive klappjakt på kristne europerer. Blodet vil flyte og en av historiens bastioner for vestlig kultur vil drukne i blod. Hitler vil fremstå som en speidergutt.

Jeg er glad jeg er så gammel at jeg er blitt til støv når dette skjer. Men jeg er alvorlig bekymret for mine etterkommere og hvilke tragedie de føres mot av naive politikere som lar det skje selv om varsellampene blinker blodrødt allerede.
Slettet bruker
29.06.2019 kl 19:16 1128

Denne mannen sier hva et hvert oppegående menneske ser, men som slipper unna med det uten å risikere å bli straffet for det. Flott, men hvor er våre politikere med sine fordømmelser nå da?
ladaen7,30
29.06.2019 kl 21:19 1109

Er ikke rart Merkel er blitt skjelven på gammeldagan, hun skjønner sikkert hva hun har gjort.