FrP-topper i opprør mot Erna og Sivs islamisering

Slettet bruker
29.06.2019 kl 00:32 945

FrP-topper i harnisk over at Erna og Siv vil tillate despotiske regimer å sponse moskeer i Norge. Mener Regjeringens holdninger er "farlige og destruktive". - Dette vil undergrave vår kultur og våre verdier, sier Per-Willy Amundsen.

https://www.rights.no/2019/06/frp-topper-i-oppror-mot-erna-og-sivs-islamisering/


Slettet bruker
29.06.2019 kl 01:06 938

Jeg har gitt fullstendig opp Erna og Siv. Det samme har Dan Odfjell:

"Stortings-politikerne lovet høytidelig, tror jeg, at de skulle representere landet og folket, noe som synes glemt til fordel for seg selv og sine karrierer. Det er faktisk blitt så gale at jeg har tapt troen på demokratiet – i sin nåværende form. Jeg vet imidlertid ikke om det ville hjelpe selv om alle Stortings-politikere likt statsrådene måtte sverge troskap til land og konge. Forøvrig et høyst rimelig krav, spesielt i disse multikulturelle tider. Også rimelig ut fra Grunnloven som stipulerer oss som et fritt, uavhengig, og suverent selvstendig og udelelig rike.
Det er grunnlovsstridig å underlegge Norge overnasjonale konstellasjoner så som EØS/EU og FN. Samt å uskifte vår gamle befolkning. Dette siste synes vår nåværende regjering, mest av globalister, totalt å ville se bort fra."
https://resett.no/2019/06/28/politics-makes-strange-bedfellows/

Tiden er overmoden for Folkedemokratiet. Teknikken muliggjør at vi realiserer det nå. Selv Pakistan kaster sitt gamle toparti system på dynga og rydder sumpen for korrupt skit som har robbet sitt eget folk gjennom flere tiår: "Pakistan’s Former President Arrested in a Money Laundering Case." https://www.nytimes.com/2019/06/10/world/asia/pakistan-zardari-corruption.html
Redigert 29.06.2019 kl 01:07 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
29.06.2019 kl 01:35 931

"jeg har tapt troen på demokratiet – i sin nåværende form. "

Herregud Havfruen - demokratiet............... !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!?????????????????
Hvor er det ?

Vi må få i stand en ny valglov som er folkeinitiert og folkegodkjent for første gang
i historien. Først da blir ekte demokrati MULIG !!!!!!!

Da får vi vekk sharia, globalisme, skatte- og avgiftstyranni, etnisk rensing, 500 mrd. kr.
for dårlig drift av Norge minst, i året. Osv.
Og stiller med åpent sinn i forhold til EØS, Nato, FN osv.
ArneB 5.0
29.06.2019 kl 04:46 918

Akkurat som dere to representerer folket? Dere representerer knapt toprosentene rundt om i byene.
Slettet bruker
29.06.2019 kl 08:32 902

Pasientene har tatt kontroll over asylet.
Slettet bruker
29.06.2019 kl 08:49 898

Hei folkens:))

Og...hehehe - toern som sitter midt på natta etter en ny fiasko tur på Trappa Pub og hamrer på sintetastaturet tror han representerer 98% av befolkningen - naise, big time:))...ZnageZz...

-TaKK-

Lykke til

Hilzen
Tille Lulla
Redigert 29.06.2019 kl 08:49 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
29.06.2019 kl 09:14 894

Hørt det før?
...
Opprør mot migrasjonspakt.
Opprør mot bompenger.
Opprør mot moské-finansiering.
...
osv

Likevel fortsetter FrP å tale med to tunger, sluke kameler på høykant og kjøre sorte biler. Disse «opprørene» betyr ingenting. Kun stemmefiske rettet mot de som fortsatt ikke har skjønt noen ting.
Redigert 29.06.2019 kl 09:16 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
29.06.2019 kl 09:25 882

Hei folkens:))

Og...hehehe - dirkelizten tror kalifatizererne i MDG, Rødt, Araberpartiet og SV er bedre egnet til å forsinke kalifatizeringen - morsom er han og lite skjønner han, det skal han ha...ZnageZz....

-TaKK-

Lykke til

Hilzen
Tille Lulla
Redigert 29.06.2019 kl 09:39 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
29.06.2019 kl 09:39 877

«Demokratiet» er et teater. Alle de sosialdemokratiske partiene er enige om alle de store tingene, det er kun noen få uvesentligheter de blåser opp til svære saker så de har litt å «krangle» om.

Tenk tilbake til de to siste valgkampene hvor private arbeidsplasser og norsk eierskap skulle sikres ved avskaffelse av formueskatten og krig mot byråkratiet. Ingen har vel noengang innført mer skadelig byråkrati enn denne regjeringen, kommunistisk minstelønn i restaurant og hotellbransjen presterte de også å innføre under radaren. Og jeg er ikke alene om å innbetale rekordmye i formueskatt nå, for der har luringene senket skattesatsen og økt skattegrunnlaget. Da Jens styrte betalte man typisk 1,2% av 20%, og nå betaler man 0,85% av 90%, altså er skatten mye høyere nå. Jens reduserte forøvrig satsen fra 1,2% til 1,0% rett før han gikk av.

Og nå (før kommunevalget) prøver de samme strategi igjen, for å se om de klarer å lure velgerne med samme bløffen som tidligere, så nå er Erna igjen fryktelig opptatt av småbedriftene som står for nesten all verdiskapningen i landet, så nå offentliggjøres det at hun skal reise rundt for å snakke med småbedriftseierne. Jeg håper hun treffer på samme type folk som jeg snakker med, og at de tør å si hva de mener til henne.
Slettet bruker
29.06.2019 kl 09:47 874

Dette er regjeringen som fikk nedlagt Rygge flyplass, innførte kommunistisk minstelønn, tvang befolkningen til å betale for menneskesmugler-skip i middelhavet, og satt paralyserte og så på at skjeggete mannfolk syklet over grensa på trehjulssykler.

MEN, er AP noe bedre? Nei, tro det eller ei, de er faktisk ennå verre. De er ennå mer totalitære og ennå større motstandere av individuell frihet. De rett og slett hater privat næringsliv, arbeidsomhet, og tiltakslyst.
Slettet bruker
29.06.2019 kl 10:00 868

De etablerte partiene kan forsvare seg med at «alle andre er verre» en stund. Men på ett eller annet tidspunkt kommer det et nytt parti fordi folk ikke lenger finner seg i alt det politiske spillet, løgnene, propagandaen. Folkeaksjonen mot mer bompenger er et godt eksempel, og er en reaksjon mot at alle, til og med FrP stemmer for mer og mer og mer bompenger, stikk i strid hva de har sagt. Demokrati in action. Så bare fortsett med FrP-opprør mens Siv fortsetter å kjøre sort bil og stemme for flere muslimer og mer avgifter, det vil ikke gjøre noe annet enn å redusere troverdigheten ytterligere.
Slettet bruker
29.06.2019 kl 10:53 849

Hei dirkelizten/folkens:))

Og...budskapet er mottatt og forstått, dirkelizten - at du mener det blir færre bompenger og forsinket kalifatizering med MDG, Araberpartiet, Rødt og SV i regjeringskontorene er opp til deg - misstanken om at du ønsker flere bommer og mer kalifatizering/balkanizering har du til gode å motbevise, vettu...ZnageZz...

-TaKK-

Lykke til

Hilzen
Tille Lulla
Slettet bruker
29.06.2019 kl 11:06 843

«FrP er bittelitt bedre enn MDG» er det det som er slagordet?

Nå skal jo regjeringen kutte alle norske utslipp også, så da er vel FrP på linje med MDG. Mer avgifter kommer nok om Norge skal forandres totalt, med full støtte fra Siv og gjengen.

https://www.dagbladet.no/nyheter/norge-skal-forandres-totalt/71251835
ladaen7,30
29.06.2019 kl 11:21 839

Denne Elvestuen må begynne å lese aviser, de greier ikke å levere elbiler nok da det er manko på batterier, det er for lite råstoff til å produsere en slik mengde batterier.
Og tenk om alle skal ha El-bil, hvilke batterier skal man da bruke og hvor skal man hente all strømmen? Nærmere 3 millioner El-biler......jauuuu
Fyren er jo bare en drømmer.
Redigert 29.06.2019 kl 11:22 Du må logge inn for å svare
triki
29.06.2019 kl 11:23 837

Når Tybring Gjedde uttaler: -Han mener dessuten at meldingen preges av naivitet overfor islam.
Nei disse to herrene er ute med brannslokning som mange ganger før. Hadde de gått ut og fortalt at planen til Erna og hennes globalistdrøm sammen med Bilderberg Siv er å oppløse Norge som eget land og underlegge Norge FN. Samt at innvandringen er en del av planen med å ødelegge Norge.

Vel hadde de gått så hardt ut ville deres karriere være over og de ville måtte leve som «slaver» som andre nordmenn i tiden framover, de holder koligelig kjeft , men er uten ryggrad og stolthet.

Erna har forlat Norge mentalt for leeenge siden, da hun uttalte at eiendomsretten er gått ut av dato mente hun ikke private hus og hytter, det var Norge som egen nasjon, shaira mente også var en god ting.
Slettet bruker
29.06.2019 kl 11:23 837

Hei dirkelizten/folkens:))

Og...din agenda er gjennomskuet for lengst, dirkelizten - du prøver å fordumme de som stemmer Frepp med oppkonstruert argumentazjon når ny stor tilstrømning av uintegrerbare arabere og økte bompenger er alternativet - din våte drøm om rask kalifatizering trumfer alt, vettu...ZnageZz...

-TaKK-

Lykke til

Hilzen
Tille Lulla
triki
29.06.2019 kl 11:25 837

Når Tybring Gjedde uttaler: -Han mener dessuten at meldingen preges av naivitet overfor islam.
Nei disse to herrene er ute med brannslokning som mange ganger før. Hadde de gått ut og fortalt at planen til Erna og hennes globalistdrøm sammen med Bilderberg Siv er å oppløse Norge som eget land og underlegge Norge FN. Samt at innvandringen er en del av planen med å ødelegge Norge.

Vel hadde de gått så hardt ut ville deres karriere være over og de ville måtte leve som «slaver» som andre nordmenn i tiden framover, de holder koligelig kjeft , men er uten ryggrad og stolthet.

Erna har forlat Norge mentalt for leeenge siden, da hun uttalte at eiendomsretten er gått ut av dato mente hun ikke private hus og hytter, det var Norge som egen nasjon, shaira mente hun også var en god ting.
Slettet bruker
29.06.2019 kl 15:27 795

Demokrati, også kalt folkestyre, er en styreform hvor folket har direkte eller indirekte innflytelse på hva slags beslutninger som fattes.

Når har folket noen gang hatt direkte innflytelse på hva som skal besluttes i Norge? Det er partiene som styrer og organisasjonene som kan utgjøre et stort press mot politikerne. Et annet viktig element er, hvordan kan man få riktige beslutninger fattet på uvitende menneskers valg?

Nei det norske demokrati, er vel den verste styringsform man kan ha. Se på galskapen de unge holder på med om klima ledet av en mentalt syk jente som sliter med redsel for det ukjente. En sterk leder som kan delegere rette avgjørelser er best. Lederen direkte valgt av de samme "dumme" folkene som stemmer på dem som er pen, ser grei ut, eller kun tilhører "arbeiderne". (se uttalelser vedr. Jens Stoltenberg)

Man skal elske sitt land, være stolt av landets historie og dem som har ofret sitt liv for landets frihet. Dette strider mot venstresidens oppfatning av hvordan folket skal oppdras og være. "Jo flere kokker, jo mer søl", heter det, og det ser vi på tinget idag. Da kommer man tilbake til en sterk leder, en som bygger opp et troverdig forsvar med almen verneplikt, og som sørger for at kun de sterkeste blir soldater.

Lederen skal også tilbakesende alle uønskede mennesker som vi ikke vil ha her, men som tvang seg inn.
Sotah
29.06.2019 kl 15:58 787

Snart valg, ser jeg. Og stakkars den som er muslim da.
Slettet bruker
29.06.2019 kl 16:20 778

Hei Zoten/folkens:))

Og...ehhh - hva har muslimene å frykte ved kommunevalget, Zoten - har lagt merke til at du bruker denne metaforen big time...ZnageZz...

-TaKK-

Lykke til

Hilzen
Tille Lulla
Slettet bruker
29.06.2019 kl 17:15 764

I Midtøsten har de lange tradisjoner med sterke menn. Ikke alltid like vellykket.
Slettet bruker
29.06.2019 kl 17:24 759

Nei ikke alltid. Derfor kan man ikke dra alle sterke menn i Midt-Østen under samme skam.
I likhet med svake har de vært mer eller mindre vellykket.
Islam er størst.
Slettet bruker
29.06.2019 kl 17:26 755

I Norge er de sterke kvinnene størst. Siv, Trine, Erna.
Slettet bruker
29.06.2019 kl 17:29 754

Jeg vet de får gjennomgå med AParne og DanielK på hugget, men jeg syns ikke synd på freps. Gillar olika syn på hverandre som hører med i det dorske demokrati.
Slettet bruker
29.06.2019 kl 17:30 752

S.T.E. landsmødrene størst på hjemmebane ja
Synspunkt
29.06.2019 kl 18:34 737

Hvilke land sponser moskeer i Norge?
Satte ikke Støre foten ned mot slik finansiering?
Høres rart ut at Erna og Siv tillater dette. Dette bør frem i lyset.
Slettet bruker
29.06.2019 kl 19:07 725

Du tar helt feil. Hvis man bygger opp et menneske til å følge en syk politisk ideologi, og forventer en god leder, da har man bommet grundig. Denne lederen er opplært til at det er helt greit å piske sine koner, hugge hender og hoder av dem man ikke liker, så hva man egentlig får da av leder er, en farlig mann, langt farligere enn Hitler. Ikke sammenlign vestlige verdier med dette, det burde du da vite.
Betonghue
30.06.2019 kl 07:17 681

Siv har ikke barn, så hun gir faen ! Erna har barn og dermed også en mulighet for å få barnebarn! Disse vil få føle politikernes uansvarlighet på kroppen, bokstavelig talt ! Islam lar seg ikke stoppe nå, snøballen ruller og den vanvittige asyl- og innvandringspolitikken fortsetter ufortrøden!
Fy og pokker for noen kjerringer som får styre dette land !!
Slettet bruker
30.06.2019 kl 08:36 668

Redusere hk avgift på store energislukende motorer. Gav skattelette hvor 2 prosent av de rike fikk halvparten, og de 98 øvrige fikk resten.
Slettet bruker
30.06.2019 kl 08:38 667

Erna sa at "Selvråderetten" var utgått på dato.