IOX dry season


På mandag er d 1 juli og dry season er i gang igjen i Colombia. Håper og tror på melding om borestart de nærmeste ukene og hvorfor ikke nå på mandag. En avtale kan ikke være langt unna nå. Argentina vil også bli en gullgruve for oss aksjonærer. Flere millioner fat med olje skal opp og d blir hundrevis av millioner inn i kassa.
Redigert 29.06.2019 kl 12:00 Du må logge inn for å svare

Bæærnt: Det tar for lang tid, det er vi helt enig i. Men betingelser,lokale forhold,kanskje dårlige avgjørelser på noe, det har vært utfordringer, beskrevet å som som har gitt utsettelse på en del fremover. Jeg skal ikke skryte noen opp i skyene. Men rammene de har hatt,tilbake i tid, økonomisk, å strukturellt, lokalt har vært mange. Kanskje holder de igjen det hele for at noen skal inn å ta opp verdiene i bakken. Eller så kommer det nye eiere inn å er med å utvikler selskapet videre. Til glede for, meg eller ikke.
Det er greitt å ha ulikt syn, enige behøver vi ikke være, eller bli. Fasiten kommer etterhvert. Jeg er ikke trader, bare langsiktig inne i aksjen. Det gir vel da ulikt syn på hvordan vi uttaler oss. Det er greitt. Jeg har vært klar på det hele tiden.
Vi er enig i at dette tar tid. Hverken jeg eller du har fasiten på dette myggeventyret i Sør Amerika. Ønsker deg uansett lykke til med tradingen.
bæærnt
02.07.2019 kl 12:28 2915

Det har knapt noen betydning, men jeg trader ikke slik jeg oppfatter begrepet trading. Antar dessuten at det ikke er så lett å ta ut fortjeneste på trading i den langvarige volumtørken som vi har hatt. De fleste her inne er nok troløse over tid, og de fleste tok helt sikkert gevinst i perioden mai-juli i fjor etter første nytt om COR-6. Uten å nevne navn så sitter noen av disse som long idag. Etter egne utsagn. Ikke noe galt i det, men det spørs hvor lenge den tålmodigheten varer ved neste positive nyhet med litt smell i.
Redigert 02.07.2019 kl 12:37 Du må logge inn for å svare

Bæærnt
Enig i at det tar unormalt lang tid. Selskapet har meldt ut div. Utfordringer som har vært handtert underveis. Dårlig ledelse, eller god ledelse. De har nå holdt liv i et tildels kriserammet selskap, å det er ikke gått overende, ennu! Vanskelig økonomi å strukturelle utfordringer, ja. Enig også i at det ligger verdier skjult i bakken. Så da er vi ikke så langt fra å være enig i to ting.
Helt ok å ha ulike innfallsvinkler når man vet hvilke beveggrunner som ligger til grunn. Jeg er langsiktig, andre er inn å ut av aksjen. Kan tjene penger på begge deler. Foreløpig er min gevinst kun på papiret, ikke realisert. Jeg satser min strategi på at ledelsen holder det den lover, å at til slutt, starter fase 2 i itviklingen. Å at aksjen blir mer enn ei mygg på leggen🦟😆🐝🐝

Sorry det ble to nesten like innlegg, Bæærnt 😊 Trodde ikke det første ble sendt. ,ja,ja sånn kan det gå.
Redigert 02.07.2019 kl 13:16 Du må logge inn for å svare
Vikingen
02.07.2019 kl 13:46 2798

Jeg er ret sikker på at man havde brugt alle kræfter og penge på Colombia, hvis alt være som det skulle være - i stedet for valgte man at investere i Argentina.
Er blevet meldt noget ud omkring planerne og mulighederne i Argentina?
qestador
02.07.2019 kl 13:58 2759

Og til det beste for alle sa sjefen.

Eller: la skjefen til. Nå ble det bedre.
Redigert 02.07.2019 kl 14:07 Du må logge inn for å svare
sacco12
02.07.2019 kl 14:04 2742

Fra IR:

"We are also highly enthusiastic about the new opportunities that now open up following our expansion into Argentina, creating a much more balanced portfolio of assets for the company. As described in recent announcements, the licenses that we have acquired are estimated to hold more than 8 million barrels recoverable conventional reserves. They also have a significant potential of unconventional oil.

In both Colombia and Argentina, we will proceed cautiously and diligently with the aim of maximizing shareholder values for the long term. We are looking forward to sharing more information with you and other current and potential investors in our regular reports and news releases."

Flott at du er sikker på at det ledelsen gjør er feil. En liten danske har mer greie på dette en selskapet selv. Passe arrogant og selvhøytidelig.

Så flott at du er sikker på dette når alle vi andre bare spekulerer.
Det må føles godt å være sikker på ting i selskap man bare leser om og kjenner via Internet.
Vikingen
02.07.2019 kl 14:48 2642

Undskyld mig - men det går da begge veje - både for de positive indlæg og for de knap så positive indlæg - der er vel ikke nogen her inde på Hegnar der sidder med ved deres interne møder?
Det giver bare ikke meget mening (for mig) at investere i nye områder - når man har rigelige udfordringer med Colombia - måske hvis kassen var fuld med penge, men det er ikke tilfældet.
Spørgsmålet var ikke ment negativt - jeg syntes bare ikke at have læst noget omkring planerne.


selskapet er entusiastisk, men kursen er i fritt fall igjen
bæærnt
02.07.2019 kl 15:33 2547

Ikke så merkelig om interessen dabber av så lenge det ikke kommer avklaringer om det vi helst vil vite noe om - boring og refinansiering.
Redigert 02.07.2019 kl 15:37 Du må logge inn for å svare
Ulrik1
02.07.2019 kl 15:54 2495

Alltid dry season i IOX, Virker som selskapet heller prøver å tjene penger på krumspring og lureri enn produksjon.
drillpro
02.07.2019 kl 16:07 2461

Noen som overhodet har noen formening om når det kan komme en melding? Dette er jo bare helt håpløst..
sacco12
02.07.2019 kl 16:28 2413

Dette er hva selskapet sier:

We share your view that there is a significant geological potential upside in the LLA-47 and Altair licenses in Colombia. Drilling will resume, but not until we have come to satisfactory commercial terms with our partners and all formal approvals have been secured."

Sacco: Flott at du deler svar.
Det er bare å smøre seg med ny tålmodihghet. Kommer når det kommer. Drilling will not start until 2019, har de sagt. Så da har vi et tidsperspektiv. Det beste nå er å handle litt mer, dersom det finnes midler. Verdiene er der, en dag kommer de til overflaten. Imens er det den vanlige omsetning som gjelder. Utålmodige selger ut, mens andre øker å kjøper. Sånn går dagene.
robkal
02.07.2019 kl 17:25 2319

Tror nokk vi kan smøre oss med en laaaaang tolmodighetsventen.
Håper og tror de setter igang i år.. men ser da mørkt ut.

Synes de har prata og prata længe nå.. og ikke noe skjer. Sitter sikkert kun og dricker rum og spekulerer og håper vi ska gi opp.. så de kan ta alt.
Ransen
02.07.2019 kl 20:06 2190

Samme i fjor med Cor-6. De som solgte med store tap grunnet manglende meldinger fikk kjøpe seg inn igjen dyrt. Utrolig nok så sitter et fåtall aksjonærer å utnytter dette til fulle.
Avklaringer kan komme as we speak. Hva da??100% opp på dag 1, så 30-50% videre opp på dag 2 og 3
hauka
03.07.2019 kl 07:37 1966

Så årsaken til at det ikke foreligger planer, er at de ikke kommer til enighet med partner.
Blir det fortløpende forhandlet noe i det hele tatt, eller ligger hele forhandlingene låst ?

Hauka, det r vel klart at de forhandler og prøver å komme til enighet både her og der. Tror brikkene faller raskt på plass og d fleste papirer ligger klare og mangler kun signatur. Jeg tror på boring allerede i august.
bæærnt
03.07.2019 kl 08:22 1869

ICEP har ingen partner på Altair. Det kan være en grunn til at vi foreløpig ikke hører noe. Dersom ICEP ønsker å beholde lisensen så må det bores der også i løpet av kort tid forutsatt at ANH ikke firer på sitt foreløpige krav. Det kan tenkes at ICEP og SLS forsøker å bli enige om 2 brønner i første omgang - Malevo+Altair. Uten partner på Altair og et fortsatt stramt regime fra ANH så må IOX hente inn kapital for å løse den forpliktelsen, og det tror jeg neppe skjer uten at man samtidig har en løsning for refinansiering av bonds. Det er snart forfall på renter. Kanskje selskapet melder noe om finansiering ifm med dette forfallet. Alternativt samtidig som man melder noe om ny og endret avtale med SLS. Men at det blir boring i 2019 er nok dessverre svært lite sannsynlig slik situasjonen er beskrevet av selskapet så langt i år.
Redigert 03.07.2019 kl 08:26 Du må logge inn for å svare
Osnap
03.07.2019 kl 08:38 1820

Bæærnt forklarer alltid i detalj hvorfor han tror ting drar ut enda lenger. Kunne du tenkt deg å gjøre det samme? Altså begrunne hvorfor du tror på boring i august, hvilke avtaler som landes med hvem, hvordan de løser bonds osv.
«At brikkene faller på plass snart» er håp. Det har jeg også hatt siden ifjor høst, men så naiv er jeg ikke lenger.
Lotepus
03.07.2019 kl 08:42 1805

Synkende olje pris gjør vel sitt til at vi havner ned rundt 3 blank igjen i dag
bæærnt
03.07.2019 kl 09:09 1714

+/- 20. juli eller deromkring.....................22/7 for å være pinlig nøyaktig i forhold til låneavtalen.
Redigert 03.07.2019 kl 09:17 Du må logge inn for å svare

Er nok ikke så god på det som Bæærnt. De detaljene du mener Bææærnt forklarer i detalj er ikke noe annet en magefølelse og kun det. Ingen her inne vet så det synses over en lav sko. Der kan likesågodt meldes om avtale senere i dag som om 4 måneder. Jeg håper og tror at det kun gjenstår formaliteter fra boreselskap og Staten og da mener jeg alt ligger til rette for å begynne å bore svært mye raskere en d Bæærnt tror. Håper og tror at utstyr ligger på site eller er i umiddelbar nærhet. Dette vet jeg ho ikke og d r d ingen andre som gjør heller. Mener du det er naivt å tro på at brikkene faller på plass? Så du det samme da Cor6 falt på plass? Når Vikingo viste seg å inneholde olje? Ingen vet, kun synsing. Jeg tror på avtaler og boring nettopp fordi det nå har gått så lang tid. Det nærmer seg noen avklaringer. Om neste melding er emisjon eller oppstart boring, nei si det? Vil oljeprod i Argentina være med på tallene for juni?
Redigert 03.07.2019 kl 12:25 Du må logge inn for å svare

Vi må nok gjennom denne delen på ett eller annet vis,ja Så det er forhåpentligvis rundt denne datoen at vi kan bli oppdatert om videre retning å hanlinger fra selskap.
Forøvrig helt enig at det er ingen her inne som kan annet enn å håpe.... Ellers må vi forholde oss til at det er formelle tidsfrister knyttet opp mot frister, lån, borrefrister m.m Det er nok det nærmeste vi kommer. Samt formelle meldinger som går ut i markedet. Så ihvertfall når jeg skriver, så sier jegklart fra at deter subjektive antagelser, spekulasjoner, slik at ingen skal villedes. Det hele handler om en hr tro ellr ikke. Gmbling så det holder, men jeg for egen del har troa. Fordi ledelsen hardialog med myndighetene, de hardialog med bondholders, de har navigert så langt på en tynn streng, men holder skuta flytende, å det tror, jegsier tror at de klarer denne gangen også. Vi står på trinnet til en lovende fase. Har sånn sett stått altfor lengeder, men ... harfortsatt troa, Mye utfordringer underveis, å det er forklart
bæærnt
03.07.2019 kl 11:52 1517

Synsing. Joda, det er mye av det. Både fra denne og andre kanter. Men om du følger litt med i timen så er det bl.a en forumdeltaker som har gjengitt deler av et svar han nokså nylig har fått fra IR (minner om et PM som selskapet dessverre IKKE har tatt seg bryet med å dele med alle). Der blir det enkelt og greit nevnt at

........drilling will resume, but not until we have come to satisfactory commercial terms with our partners and all formal approvals have been secured.......

Da er det vel med all respekt lite sannsynlig at planlegging/engineering/tillatelser er avsluttet eller er på plass med det aller første, og at boring er nært forestående ? Ei heller har selskapet skrevet noe annet som peker i retning av at man er enig med SLS eller annen partner når det gjelder boring av flere brønner. Om det finnes konkrete planer i Argentina som kan overraske vet jo heller ingenting om, eller om disse eventuelt kan komme før gjenværende forpliktelser på Altair/LLA-47. Men i så fall - "show me the money".
Redigert 03.07.2019 kl 11:54 Du må logge inn for å svare
hauka
03.07.2019 kl 12:12 1474

IR har vel strengt tatt ikke lov å dele mere info om tidsaspektet. Vi vet om tiden som har gått, men kan ikke tolke tidsforløpet ut over det. Avtaler kan være på plass i dag eller om ett år ?
bæærnt
03.07.2019 kl 12:17 1463

Joda, avtalen(er) kan meldes idag for den sakens skyld, men det er absolutt intet som peker mot boring i løpet av kort tid - de nærmeste 3-6 månedene.

Jeg tror på boring i sommer og avtaler kommer til å dette på plass raskt når den ene floka løser seg. Så fort de melder om avtale med SLS eller andre tror jeg alt det andre ligger klar til signering. Litt sånn som at snekker rørlegger kun venter på at trikkeren skal bli ferdig. Så fort han er ferdig står de andre klare til å begynne. Uansett så r børs gambling.
bæærnt
03.07.2019 kl 12:45 1403

Håper for min egen og alle andres del at du har rett, men så lenge det ikke er meldt avtale om Malevo eller andre brønner pr idag så fremstår boring i løpet av 2H-2019 nærmest som en umulig oppgave.

God sommer - nå blir det tyst.
omvo
03.07.2019 kl 12:57 1374

Jeg deler YNWA250505 sin oppfatning. Kjøper på dippene. Går fort oppover ved minste tegn til positive nyheter nå.
Lurer på om det er reelle kjøp/salg nå, eller om det er en som handler med seg selv og i tillegg snapper de aksjene som kommer for salg.

Svaret fra IR er akkurat det samme som markedet har fått info om. Intet spesiellt med den. De forhandler om betingelser m.m Å at så snartalt er på plass så vil boring skje, Det er det vi vet. Likely not intil 2019 sa dem i vinter før nyttår. Så vi venter....
robkal
03.07.2019 kl 18:25 1112

Har vi ikke redan en avtale med SLS??
Ell er det den som håller på och reförhandlar?

Det er vel ingen tvil om at det har vert kurspleie her en tid.