Ingen grunn til ikke å satse på aksjer rettet mot hydrogen

Liffe1952
NEL 30.06.2019 kl 11:40 1330

Norsk hydrogenforum informerer.
NORDISK MØTE MED HYUNDAI
Norsk Hydrogenforum samarbeider med de andre nordiske hydrogenforeningene gjennom Scandinavian Hydrogen Highway Partnership (SHHP). I forbindelse med SHHPs generalforsamling og en workshop om hydrogenlastebiler arrangert av SINTEF, møtte SHHP representanter for Hyundai´s avdelinger for brenselceller og tungtransport.
På møtet fikk vi en oppdatering om selskapets satsing. Like viktig var at vi fikk formidlet hva som skjer i de nordiske landene, og våre ønsker for Hyundai´s videre utvikling av personbiler Nexo, lette og tunge lastebiler og busser. SHHP spilte en viktig rolle for å få Hyundai og Toyota til å distribuere sine hydrogenbiler i våre land, og vi ønsker å være en pådriver også for at tyngre kjøretøy raskt når det norske og nordiske markedet. Det ble et godt møte og vi vil holde kontakten med Hyundai´s ulike avdelinger framover.
Redigert 19.01.2021 kl 05:51 Du må logge inn for å svare
Tanco
30.06.2019 kl 14:24 1192

Verdens industri giganter ser at hydrogen er fremtiden, hvorfor kjøper Tyske CS aksjer i NEL? Det er pga at i utlandet er det vanlig å satse på fremtidige industrier, i norge er ikke dette typisk
Dette trenger kapital, og satsing får å få til fremtidige leveranse og inntekter.
Ta nå f.eks Norleds hydrogen ferge, dette handler om fremtiden .1-2 hydrogen ferger med flytende hydrogen vil bli til 1000 vis av leveranser til skipsflåten vår. Og i dag vik det hentes flytende hydrogen fra Tyskland, men i fremtiden vil dette komme fra nye industrier i Norge som bruker fornybar kraft som omdanner denne energien til Hydrogen, dette kan så transorteres til alle verdens hjørner om så skal være.
5000 kg flytende H2 til de første fergene fra Nels anlegg, som deretter blir vidrebehndlet i Glomfjord av Linde til flytende væske. Og eierne av dette anlegget(ene) er investorer, derblandt nel- greenstat og kraftselskap og tyske fremtids investorer.

https://html5-player.libsyn.com/embed/episode/id/9714413/theme/custom/height/90/custom-color/000000/menu/no/tdest_id/702538