Er det mulig

Sotah
30.06.2019 kl 11:51 5605

å være høyreraddiss og allikevel en anelse bekymra for klimaet? Eller er ikke de to sakene kompatible? Og hvorfor skriver hele kokoshøyre mer om klima enn om de du veit for tida? Jeg spør, selv om jeg veit svaret.
Sotah
30.06.2019 kl 12:07 1363

Det er tusenvis av nettsider og videoer om dette. Velg hvilken du vil. Det er bare så påfallende at de nesten eneste som står sterkt imot klimasaken er de samme som har gnålt om innvandring i alle år. Det er den sammenhengen der jeg tenkte å sette søkelyset på.
Slettet bruker
30.06.2019 kl 12:12 1362

Og det svaret er at venstreraddissene har byttet sitt narrativ og sin kampsak fra fremmedmigrasjon til klimahysteri og skiftet fokus fra voksne PK-idioter til å skremme vettet av uskyldige unger.

Du Sotah, deltar hver gang som den IYI (intellectual yet idiot) du er. Du slukte rått godhetsregimet og bildet av Alain Kurdi, og du sluker rått klimasakens forbildefigur Greta Tunberg, som om den psykisk begrensede jenta skulle vært vitenskapskvinne og hatt litt greie på hva hun snakker om. Du er en lettlurt idiot, Sotah - og du har verken hjerne eller hjerte - men er like "irreversibelt innvortes ond" som du glatt stempler andre for.
Redigert 30.06.2019 kl 12:13 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
30.06.2019 kl 12:13 1359

Er det mulig å være sosialist å forstå at norges forsøk på å redde verden er håpløst?
Slettet bruker
30.06.2019 kl 12:13 1358

Vel, korrekthøyre (de lengre til høyre enn Høyre) tar opp de sakene der åndssvakvenstre (nesten alle parti) feiler fullstendig, lyger, manipulerer og spiller på følelser i stedet for fakta. Slik som duste-AP gjør med innvandring og duste-MDG gjør med klima.
Slettet bruker
30.06.2019 kl 12:13 1357

Kanskje det kan ha noe med det å gjøre at vi klarer og evner å tenke litt selv. Vi må ikke klamre oss til tusenvis av nettsider og videoer med løgn, feilinformasjon og propaganda for å se helheten.
Redigert 30.06.2019 kl 12:22 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
30.06.2019 kl 12:18 1351

"Hvis en løgn gjentas ofte nok og lenge nok vil den tilslutt oppfattes som sannheten."
- Joseph Goebbels, Hitlers propagandasjef.

(I dag kaller vi det for Politisk Korrekthet - forskjellen er kun at PK utvikles med enda sterkere tvangsgrep.)
Redigert 30.06.2019 kl 12:21 Du må logge inn for å svare
Sotah
30.06.2019 kl 12:22 1349

Det skyldes nok mer at klimasaken stakk av med både fokuset, velgerne og aller verst, ungdommen. Kokoshøyre ville så gjerne ha stått for hjernevasken selv, men de ble fillerista av ein 16 år gammel jente. Faktisk både befriende og litt morsomt. Innvandringssaken ligger på sotteseng og er på utgående kontrakt. Gamle gubber og sure kjerringer har liten eller ingen apell. Og det er derfor de prøver å torpedere klimaengasjementet. Sånn, det var godt å få det ut.
Slettet bruker
30.06.2019 kl 12:25 1337

Ja all historie viser at ungdom og 16-åringer vet best og mest om alt på denne jord. Ha-ha-ha.

Ærlig talt Sotah. Du imponerer ingen med dine utsagn. (Kanskje bortsett fra en og annen hjernevasket ungdom)
Slettet bruker
30.06.2019 kl 12:53 1324

Som det nevnes ovenfor her så består høyresiden av fritenkere og individualister, altså folk som tenker selvstendige tanker og bruker sin logiske sans før de konkluderer. Høyresidens sterke side er logikken og fornuften.

Venstresiden består av konforme kollektivister, altså regimetro folk som lar seg rive med av svulstige tåkeprat-taler og reagerer instinktivt med euforisk trampeklapp, uansett hvor ulogisk og tullete talen måtte være. Venstresidens sterke side er evnen til å samle seg, og ikke minst at de i dag har infiltrert alle samfunnsinstitusjoner hvor de bruker stillingene til å spre sin skakkjørte ideologi, samt ved hjelp av høyresidens penger tildele seg selv og hverandre utmerkelser, priser, pompøse titler, stillinger, og stadig mer statsstøtte (les: omfordelte midler).
Fjordgubben
30.06.2019 kl 12:56 1323

Sotah er en arrogant nedlatende PK-ekstremist, en selverklært moralens vokter, like farlig som de ekstreme kommunistene som i Sovjet som mente de satt på oppskriften av det perfekte samfunn, men som ødela samfunnet og var ansvarlig for titalls millioner døde.
Slettet bruker
30.06.2019 kl 13:18 1299

"Er det mulig?"....

Dette er vel et fjortisuttrykk da, som gjerne uttales med litt oppspilte øyne og halvåpen munn.
Noe primitiv, helst feminin, hersketeknikk.
Uuttalt idioterklæring om andre som ikke skulle være enige i påstanden uttrykket henger sammen med.
Slettet bruker
30.06.2019 kl 13:20 1299

Dessverre er det mange IYI som Sotah blant EUs marxist/globalistiske eliter, den totalitære makten blir nå tydelig for alle:

"Alle som leser dokumentet framlagt av EU-kommisjonen den 14. juni 2019, «Rapport om gjennomføringen av handlingsplanen mot desinformasjon,» vil skremt kunne fastslå at arbeidet med å bygge en EU-sensurmyndighet i stor grad er ferdig. Deretter, sier det litt dulgte budskapet, skal formidling av informasjon som Brussel vurderer som feil og farlig straffes med sanksjoner, inkludert reiseforbud og sperring av kontoer."
https://midtifleisen.wordpress.com/2019/06/25/brussel-beruset-av-makt-sensur-kalles-na-faktasjekk/
https://steigan.no/2019/06/brussel-beruset-av-makt-sensur-kalles-na-faktasjekk/
https://resett.no/2019/06/30/ytringsfrihetens-nemesis/

Dessverre har vi den gang vårt samfunn fremdeles hadde tillitens lim i seg, latt oss lure til avvæpning. For den dag vil nå komme da vestlige folk må stå opp imot og avskaffe sine korrupte og totalitære eliteledere. De gamle konger levde ikke en dag lenger enn de hadde bondehærens og folkets oppslutning, og det visste de, og opptrådte klokelig i tråd med den folkeviljen som under dagens elitestyrer så foraktelig kalles populisme:

"We hold these truths to be self-evident, that all men (& women) are created equal, that they are endowed by their Creator with certain unalienable Rights, that among these are Life, Liberty and the pursuit of Happiness.
— That to secure these rights, Governments are instituted among Men (& Women), deriving their just powers from the consent of the governed,
— That whenever any Form of Government becomes destructive of these ends, it is the Right of the People to alter or to abolish it, and to institute new Government, laying its foundation on such principles and organizing its powers in such form, as to them shall seem most likely to effect their Safety and Happiness.
Prudence, indeed, will dictate that Governments long established should not be changed for light and transient causes; and accordingly all experience hath shewn that mankind are more disposed to suffer, while evils are sufferable than to right themselves by abolishing the forms to which they are accustomed.
But when a long train of abuses and usurpations, pursuing invariably the same Object evinces a design to reduce them under absolute Despotism, it is their right, it is their duty, to throw off such Government, and to provide new Guards for their future security."
- The Declaration of Independence, USA.

"Freedom is never more than one generation away from extinction. We didn't pass it to our children in the bloodstream. It must be fought for, protected, and handed on for them to do the same." - President Ronald Reagan
Slettet bruker
30.06.2019 kl 13:32 1289

Fra kommentarfeltet for Resettartikkelen jeg viser til - våre tusenårige self-evident rettigheter våkner til live i oss igjen:

Ten4 • for en time siden
Det er som en utydelig mosaikk blir tydeligere og tydeligere. Vi ser nå bildet av tyrannen som bruker demagogiske metoder for å stilne folket/ kritikerne. De vil ha seg frabedt enhver kritikk, og tar fra folket muligheten for å si sin mening OM DEM på sosiale medier, gammelmedia, nymedia og til og med på Speakers Corner, der politiet i samarbeid med politikerne, sørger for at kun de riktige meningene ytres.
Silingen skjer på alle platformer inludert nymedia.
Men de skal faen meg være forsiktig med folks rettigheter. De kan gå på en smell hele denne kurven av anti-demokrater som nå styrer Norge og verden
ladaen7,30
30.06.2019 kl 13:35 1286

Hvor kommer dette tallet 97% fra som forteller hvor mange forskere som er enige i at forandringene er menneskeskapt?




Studie ville avdekke debatt
Påstanden om 97 prosent enighet føres ofte tilbake til en studie som i 2013 ble utført av en forskergruppe med den australske klimaforskeren John Cook i spissen. Den er ikke det eneste av sitt slag, men den er det største og mest omtalte. Det ble utgitt i tidsskriftet Environmental Research Letters.

Tallene bak 97 prosent-studien
Deretter ble 8547 forfattere invitert til å kategorisere sine egne studier. Om lag 1200 svarte, og ut av dem kategoriserte 97,2 prosent studiene sine som kategori 1.


Kritiker: Ingen enighet om bidragets størrelse
En av de som har kritisert Cook-studien fra 2013, er den danske forskeren Jens Olaf Pepke Pedersen. Han arbeider ved Institut for Rumforskning og Rumteknologi ved DTU.

Ifølge Pedersen viser ikke Cooks studie at de fleste forskerne er enige om at mennesker er den primære årsaken til global oppvarming.

Den viser konsensus om at mennesket har en del av ansvaret – men ikke om hvor stor den andelen er.

Han har gjennomgått de samme studiene selv, og hevder at bare 2 prosent klart sier at det primære bidraget er menneskeskapt.





https://www.abcnyheter.no/nyheter/verden/2019/03/26/195564525/er-97-prosent-av-forskerne-enige-om-at-klimaendringer-er-menneskeskapte





Så dette med 97% er altså av en liten gruppe som svarte på en henvendelse og som hadde "riktig innstilling" til spørsmålet.
Da må man lure på hvorfor de andre 7000 forskerne ikke svarte på henvendelsen. for å bruke samme logikk som i denne undersøkelsen så var de kanskje uenige i resultatet så da er kanskje 80% av verdens forskere uenig i påstandene?

Slik kan man altså vri statistikker til å passe inn i det synet man selv har:-))
Risk-reward1
30.06.2019 kl 13:39 1284

"Det er bare så påfallende at de nesten eneste som står sterkt imot klimasaken er de samme som har gnålt om innvandring i alle år. Det er den sammenhengen der jeg tenkte å sette søkelyset på."

Og sammenhengen er fakta, realisme, prinsippfasthet og konsekvensforståelse.
Skrotvenstre skjønner ikke noe av dette. Dere;
- hevder å være feminister, men forsvarer verdens mest kvinnefiendtlige religion, som mest er en ideologi - og den står venstresiden nære
- hevder Co2 teorien stemmer selv om empiriske fakta taler imot
- var sterkt kritiske til kristendommen, men fant en alliert når dere skulle bekjempe pornoen og gikk da i to-spann med dem
- Ikke noe av den kritikken dere rettet mot kristendommen har dere rettet mot islam, selv om grunnlaget er det samme og utøvelsen 1000 ganger verre
for å nevne noen få forhold.

Dere er inkonsekvente og lett lurte. Dere lar dere føre lett og dere sluker rått påstander fremsatt av "de rette folka" eller medier.
Sagt det mange ganger før, og det er stadig like aktuelt;
- Verden vil bedras og først i køen står sosialister i alle varianter.

Fruens IYI begrep er en ypperlig beskrivelse på hva dere velger å gjøre dere til.

Anbefaler deg å lese denne, som ble postet på FB av en dine "kamerater", men som har skjønt av innvandringen bærer feil avsted med skrotvenstres politikk
https://www.thestranger.com/slog/2019/06/14/40477576/ex-muslim-activist-sarah-haider-says-western-liberals-are-making-things-worse

Den er faktisk en MUST-READ for alle som mener noe om islam, og aller mest for dere i skrotvenstre

Har ingen ting direkte med klima å gjøre, men parallellene er åpenbare.

"Not only are liberals and Western progressives wrong, they are actively leading to a more toxic discourse around faith and this absolutely will have an effect on the broader political climate. It already has. This is less visible in the United States than in Europe, but it's very visible in Europe and the silence of the left and progressives in general on the specific problems Islam poses has empowered the right. I worry that the left already has made itself this ideologically vacuous force where it is really just tribal politics rather than principles. It scares me to see what is happening. We need to right this course as soon as possible. Not just for Western politics but because Islam has had negative effects on the world, just as Christianity has and Judaism and the way all religions have. Islam is oppressing people all over the globe. We have a chance to move people away from superstitions and to work for a world where we really have equality and tolerance of minorities globally, but it cannot take place unless we take on religion."

Det du burde satt søkelyset på er
- Det er bare så påfallende at de nesten eneste som står sterkt for klimasaken er de samme som har forsvart innvandringen i alle år.

RR
Redigert 30.06.2019 kl 13:40 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
30.06.2019 kl 13:41 1281

Den du veit er den mest kjente eksponenten for dette i våre dager.
ladaen7,30
30.06.2019 kl 13:48 1278

Snu den på hodet, det er alltid de samme som sitter med de "riktige" meningene uansett hva det diskuteres:-))
Å alltid være enig i Røkla, hva sier det om folk?
Slettet bruker
30.06.2019 kl 13:55 1273

For 3 år siden ble ikke klima nevnt med et ord av Tyske AFD, nå er det deres viktigste sak. Partier som dem hjelper til å sette miljø øå dagsordenen. Det skal de ha.
Slettet bruker
30.06.2019 kl 14:27 1254

Hei folkens:))

Og...noen dyktige psykiatere burde sett nærmere på hvorfor Zotiztene/kalifatizererne er livredd alle feilslåtte klimaspådommer - jiihad, bilbranner, skolebranner, kalifatizering, balkanizering ++++++ som skjer as we speak derimot er pytt, pytt...ZnageZz...

-TaKK-

Lykke til

Hilzen
Tille Lulla
Sotah
30.06.2019 kl 14:35 1250

Hva er vitsen med å bruke tida si på en forlengst avdød sak, Lilletull? Jeg får spørre hjernekrymper´n om det også når jeg først er der. Norge for nordmenn-kameratene er stort sett daue for lengst. Det henger riktignok etpar stykker i hornet på veggen fremdeles, med det tynnes ut. Jeg går for klimasporet og gjør min lille innsats der. Mange bekker små, o.s.v.
Slettet bruker
30.06.2019 kl 14:38 1247

Ja du er en sann helgen du Sotah
Slettet bruker
30.06.2019 kl 14:44 1243

Hei Zoten/folkens:))

Og...hehehe - nettopp, Zoten - du går for klimaet og håper kalifatizeringen går under radaren - det minner litt om U-båt kapteinen da han fikk spørsmål om hvorfor de var i Norsk farvann "liker du Balalaika musikk, vi har Balalaika orkester om bord"...ZnageZz....

-TaKK-

Lykke til

Hilzen
Tille Lulla
polemiker
30.06.2019 kl 14:54 1238

Dette var vel et meget godt svar på spørsmålet til TS.

Sosialister har tro på gruppetenkning og ideologien meisles ut av partiets ledelse. Alle lærer seg fort hva som er lov og tenke å si. Se for dere hvordan indoktrineringen av AUF barna foregår på Utøya og i lokallagene. Er det noen som tror at de vil ta en debatt for å redusere innvandring eller demme opp for islamisering av Norge når det blant forsamlingen er minst 1/3 innvandrerbarn?

Tema tas naturligvis ikke opp engang, men diskkuterer heller hvordan man skal demonisere dem som advarer mot den sanseløse innvandringen. Samtidig er vel grillpølser og svinekjøtt blitt borte og veganer og halalmat innført i matsalen.

Som andre nevner her er nok denne propaganda kampanjen som Greta er blitt et maskot for et forsøk på å dreie fokus vekk fra alle de massive problemene denne masseinnvandringen (og da i hovedsak muslimske folk) har medført. Faktum er vel at de faktisk har lykkest utrolig godt med dette. Tipper disse sosialistene er sjokkert selv.

Skruppeløst drar hele apparatet i gang og skremmer livskiten ut av barn og undommer som ikke helt har lært seg å tenke selv eller å sjekke fakta. Lærere, politikere, presidentkandidater i USA deltar i denne nærmest religiøse skremselspropaganden. Jorda vil gå under om 12 år, havet vil stige mange meter og temepraturen vil stige enormt (kanskje så så mye som 3-4 grader).

Det er blitt så ille at unger får angsannfall og må ha psykologhelp. Folk blir deprimert og tar selvmord. Her et eksempel fra NRK i dag.
https://www.yr.no/magasin/pernille-_12_-har-klimaangst---slik-fikk-hun-hjelp-1.14585668

Sotah
30.06.2019 kl 15:10 1226

Det der er akkurat det samme som kokoshøyre inkl mange på forumet her prøver på.

-Skruppeløst drar hele apparatet i gang og skremmer livskiten ut av barn og ungdommer som ikke helt har lært seg å tenke selv eller å sjekke fakta.

Men de har hatt en dårligere sak og stussligere talsmenn.
Slettet bruker
30.06.2019 kl 15:23 1224

Hei Zoten/folkens:))

Og...at du ikke ser forskjellen er ingen bombe - klimaevangeliet og skremmerne er statsfinansiert gjennom skoleverket , media, FN og EU systemet og hamres skruppelløst inn 24/7 - motstanderne av kalifatizeringen sensureres, får yrkesforbud og nazzifiseres - i går ble også Gerd Wilders sensurert bort fra twitter...ZnageZz...

-TaKK-

Lykke til

Hilzen
Tille Lulla
Slettet bruker
30.06.2019 kl 15:42 1213

Nei, Sotah. Korrekthøyre har en bedre sak.
Sotah
30.06.2019 kl 15:44 1209

Da er vi enige om at det er umulig å være bekymra for både innvandring og klima? Det var egentlig det jeg lurte på.
Slettet bruker
30.06.2019 kl 16:11 1200

Det finnes da noen som er bekymret for begge deler, men hovedårsaken til at det er et relativt sjeldent fenomen er jo nettop dette med logikk og sunt bondevett, dette er jo to svært forskjellige saker hvor den ene faktisk kan påvirkes av mennesket, mens den andre er langt utenfor menneskelig kontroll.

Klimasaken viser med all tydelighet stormannsgalskapen som råder på toppen hos venstresiden, og den endeløse konformiteten hos trampeklapperne som tilber dem. Partiet kan nå justere klodens fremtidige klima. Halleluja! All makt til Partiet!

Det latterlige med disse trampeklapperne er jo også deres egne svulmende egoer og opphøyde selvbilde. De er de rettroende, de tror på lederen av Partiet, de tror på klimasaken, og at Partiet nå kan finjustere fremtidig klima ved bruk av skatt og reguleringer, og de hevder å bidra med sitt til saken. Men nøyaktig hva er det egentlig de bidrar med? Bidrar de egentlig med noe fornuftig som ikke alle andre gjør, bortsett fra å gjenta Partiets slagord?

Det er liksom underforstått at alle de som ikke er rettroende nødvendigvis må være miljøsvin, men det er jo ikke sant, med tanke på venstresidens normale dobbeltmoral mistenker jeg at det faktisk er stikk motsatt, og at de største klimahysterikerne også er de største miljøsvinene.
Redigert 30.06.2019 kl 16:14 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
30.06.2019 kl 16:22 1438

Om man er bekymret for innvandring, burde man være litt bekymret for klimaendringene også. Uansett om man tror de er menneskeskapte eller ikke, eller uansett om man tror vi kan stanse dem ved å kutte ut fossile energikilder. Hvis klimaet fortsetter å endre seg slik det har gjort til nå, og befolkningen vokser slik man må legge til grunn, kommer migrasjonstrykket fra Afrika til Europa å forsterkes i fremtiden.
Slettet bruker
30.06.2019 kl 16:22 1437

Grinete i dag sven?
Bakfull,eller ble det ikke noe på deg i helgen?
polemiker
30.06.2019 kl 16:33 1425

Det er naturligvis fullt mulig å være. Personlig synes jeg mange deler av klimadebatten er berettiget. Det er ingen grunn til at vi skal spy ut forurensing i naturen. Skal man benytte seg av fossilt brennstoff må man rense avgassene for giftige avgasser. Plastikk bør begrenses og engangsembalasje bør forbys osv.

De fleste har vel oppdaget at man ikke lengere trenger fossilt brennstoff for å kjøre bil, buss eller de fleste andre transport metoder. For lengere båttransport og fly er det enn så lenge ikke så mange alternivene, så det må vi nok beholde en stund til. Hadde sikkert ikke skadet å begrense verdenshandelen en smule og heller produsert de vi trenger lokalt. Nå kommer jo det meste fra Kina og andre lavkostland. Det er vel ikke de venstreorienterte globalistene så veldig interessert i. Kontainerskipene må fredes, men alenemoren som må kjøre barna sine til barnehagen slik at hun kan komme seg på arbeid må derimot straffes hardt.

Klimahysteri og sosialisme henger godt i hop. Begge har også klare fellestrekk med religioner. Dvs. man må være sterk i troen og ikke bry seg så mye om fakta og historie. Hadde de store sosialistiske "tenkerne" gått ut å påstått at jorda var flat, ville Sotah, Jabba og vennene vært de aller største forkjemperne for den teorien også.

Nå tror jeg at AP som tross alt er mer moderat enn andre på venstrekanten vil komme til sannhetens erkjennelse etterhvert. De vet allerede hva som er årsaken til de aller største utfordringer for landet etterhvert, og det er ikke klimaendringer. Minn meg gjerne på det om noen år, men AP vil nok legge seg på en linje som er betydelig mer ytterliggående enn det FRP forfekter i dag.
Sotah
30.06.2019 kl 18:09 1394

Jeg er den blideste på tråden, sånn jeg ser det. Sven eller ikke Sven.
Slettet bruker
30.06.2019 kl 18:11 1396

Hei Zoten/folkens:))

Og...du mente vel den blindeste, Zoten:))...ZnageZz...

-TaKK-

Lykke til

Hilzen
Tille Lulla
Risk-reward1
30.06.2019 kl 18:28 1392

Vedder en flaske vin på at de nedSotah ikke leste linken i mitt forrige innlegg. De er jo som kjent veldig redde for nye viten som rokker ved deres ideologiske gruppetenkning.

Her er en annen link de ikke tør lese
https://www.kristeligt-dagblad.dk/debatindlaeg/klimapolitik-er-blevet-religionserstatning-men-vi-taber-klimakampen-hvis-vi-ikke

RR
Slettet bruker
30.06.2019 kl 19:20 1372

Bærekraftig badetøy og klimavennlige billetter hos Nationaltheateret. Kjør på.
ladaen7,30
30.06.2019 kl 19:25 1368

Klimamenigheten har lite interesse for alternative sannheter enn de som er ferdig godtatt og opplest.
Risk-reward1
30.06.2019 kl 20:04 1352

Hvilke endringer?
At temperaturen har vært den samme siste 20 år?
At IPCC gjennomgående har moderert sine påstander ettersom Co2 teorien har vist seg ikke stemme, slik at de nå er på at vi får en havnivåøkning på 1,5 millimieter i året, hele 12 cm i 2100. En økning av havstanden som har vært på det nivået siden siste ministid. Hvilke endringer er dette?

Vi skal gjøre det vi kan for ikke og forurense, men Co2 er ikke forurensning, og Co2 skaper ikke mer varme. Mer varme skaper mer Co2!

RR
Redigert 30.06.2019 kl 20:09 Du må logge inn for å svare