Wentworth Resources Limited : Payment Update

Kingen
WRL 01.03.2018 kl 08:02 40985

Wentworth Resources Limited : Payment Update

08:00
------
| |
------
PRESS RELEASE
1 March 2018

WENTWORTH RESOURCES LIMITED
(Wentworth or the Company)

Payment Update

Wentworth, the Oslo Stock Exchange (OSE: WRL) and AIM (AIM: WRL) listed
independent, East Africa-focused oil&gas company, is today providing an
update to shareholders regarding recent payments received for gas sales.

The Company is pleased to inform shareholders that payments received during
February for gas sales generated from the Mnazi Bay Concession in Tanzania
were $2.5 million net to Wentworth. The Company is also pleased to report
that gross production volumes during February from the Mnazi Bay gas field
averaged 80 MMscf/d, the highest monthly volumes achieved from the field
since production started.
02.03.2018 kl 23:59 6817

Hadde du vært på "The Thief" i fjor høst, så hadde du fått innvilget medlemskap Symphony.

:-)
Symphony
03.03.2018 kl 00:00 6812

Josik

Okey.

En av bestekompisene mine var der. En god venn i snart 40 år og som kjøpte aksjer i selskapet pga. av meg.

Holder det?
Redigert 03.03.2018 kl 00:01 Du må logge inn for å svare
Symphony
03.03.2018 kl 00:25 6778

Okey

Tråden begynner å bli full mens jeg allerede er full. Jeg elsker fredagene hvor jeg ofte har blitt fredet av familie og derfor kan drikke meg full. Surre, drikke øl og lytte til musikk. Alt dette mens jeg klyver alskens utfordringer her hvor jeg sitter. Tenke over alt jeg burde ha gjort mens å kunne drite i alt. Drite i alle skruer, maling eller annet. Simpelthen bare drite i alt, drikke seg full og bare dyrke seg selv.

Ikke minst har jeg lært meg til å glede meg over wrl. Joda....masse tid har det tatt og ikke minst masse krøll underveis. Krøll som selskapet aldri har bidratt til.

Allikevel så sitter jeg her fortsatt, drikker øl og med samme overbevisning om å tjene mye penger. Overbevisningen jeg hadde for 2,5 år siden.

Er det ikke herlig?

Skål!
Redigert 03.03.2018 kl 00:32 Du må logge inn for å svare
Symphony
03.03.2018 kl 01:04 6510

God natt og aldri glem dere. Dere som kritiserer selskapet fordi dere tror at dere vet så mye bedre. Dere som ofte dukker opp i trådene og forteller om alt som er ugjort. Alt hva IR og ledelsen ikke forstår og hva det egentlig burde handle om. Dere tullinger som iallfall for meg ødelegger mye av daglig glede å delta her på forumet.

Jeg har vært i næringslivet i årevis. Ingenting irriterer meg mer en personer som bare klager. Klager i sine hjørner, snakker aldri åpent og som aldri forstår hva ledelse egentlig innebærer.

GSA er fortsatt en våt drøm, Wrl har enda ikke fått betalt og mye usikkerhet gjenstår.

Dette er hva det handler om idag og gi derfor ledelsen og ikke minst Kathrine litt fred..

Mvh
Redigert 03.03.2018 kl 01:24 Du må logge inn for å svare
Symphony
03.03.2018 kl 01:49 6689

Vet da faen jeg mens denne rører i meg. Nesten som at jeg skulle begynne å grine.

https://www.youtube.com/watch?v=aCs1rkAXZ9o&index=42&list=PL2aT3aaQGbxY_8-Il6JpLZMGQMGHh9Yme

Sikkert ikke mange som husker dette mens Hair var fantastisk i sin tid. Utover dette skal jeg nå presentere noe helt annet. Noe som sikkert dere alle ikke bryr dere om mens jeg allikevel tar tiden med å presentere. Noe totalt intetsigende mens allikevel som forteller alt. Alt hva du er i livet og som forteller deg hva du er.

Lurer du litt nå på hva jeg har å melde?

https://www.youtube.com/watch?v=OHFIIl7PZ6g&list=PL2aT3aaQGbxY_8-Il6JpLZMGQMGHh9Yme&index=44
Redigert 03.03.2018 kl 02:00 Du må logge inn for å svare
thief
03.03.2018 kl 10:49 6241

nei,no bud nå ville vært "krise"!Hva hadde det blitt,4-5kr?Akkurat nå som wrl begynner å tjene penger, inntektene/overskuddene blir større og større!:)Da får de heller vente et par år når prisen sikkert er mer riktig!

Går man tilbake og ser på q-rapportene fra 2014-15 og fremover ser vi nå hva som er i ferd med å skje.Fra å tape 2-3musd i kvartalet og ha inntekter på 0.2-0.3musd har wrl beveget seg til å tape 0.3-4musd og inntekter på 3+ musd,og nå sist inntekter på 4+musd og overskudd på 0.7musd:)Og med gass-salget som nå skyter i været og en guiding som er 50% høyere i 2018 enn 2017,skjønner man hvor dette går.Og med bekreftelsen vi fikk denne uka om rekordproduksjon,ja da er all tvil borte.Wrl vil generere mye penger fremover,og da er det dumt å ikke bli med på oppturen,når kursen enda ikke har beveget seg,nesten helt utrolig:)! Noen har tatt hintet da,og grafset til seg millioner av aksjer på AIM:)!!
Redigert 03.03.2018 kl 11:01 Du må logge inn for å svare
Yzf R1
03.03.2018 kl 10:52 6222

Kansje du ikke skulle lagt ut ditt sanne jeg når du linker til musikken din på youtube symph.
Bare et vennlig tips.


Y

Nydelig sang R... - fra Hair, litt skuffende å se oppsetningen på Oslo Nye til sammenligning. Husker godt jeg så orginaloppføringen rett etter premieren i London, en av mine største musikalske opplevelser i et teater noen gang.
Men jeg synes du kunne opprette tråder og skrive dine klagesanger i andre tråder enn på WRL tråder. Når du skriver etter kl 17 på fredagskvelder, er det ikke oppmuntrende eller oppløftende å lese det du skriver...
Forresten - det går an å se seg selv i speilet av og til: Når du skriver "Ingenting irriterer meg mer en personer som bare klager." så er det vel få som klager over andre mer enn du gjør her på forum. Du kan gjerne skrive saklig kritikk om selskap eller komme med motargumenter, men det blir for dumt å klage ....At du synes Katrine og noen andre er toppers, har vi fått med oss for lenge siden. Det har du sikkert rett til, men det burde være lov å ha saklige meninger om offentlige menneskers performance i deres jobber.
Redigert 03.03.2018 kl 11:01 Du må logge inn for å svare

Samtidig som "trøtte" aksjonærer medges utgang og andre kjøper når de ser caset så er det i seg litt rart at de store salgene skjer. Man må lete lenge før man får en jeg bedre inngang i noe papirer enn Wrl. Jeg har vanskelig å skjønne handlemønster i Wrl i det hele tatt, men fremtiden vil få en å slippe eldre forundringer. Jeg syns jo selv at jeg er en skrulling som sittet alle årene. Det heter at man ikke skal forelske seg i noen innvesteringer. På samme gang så heter det at man skal være langsiktig når man investerer. Forskjellen mellom riktig og feil er hårfin. Jeg ser og flere nye skribenter på HO hvilket er gledelig. I begynnelsen så var det mange på XI, men som etterhvert utviklet seg til null intresse. Muligens flere som vil finne veien tilbake. OSE er høyt priset og det er få andre papirer som fortsatt er lavt priset. Vinteren har vært lang, men fremtiden ser unektelig lys ut.Jeg hadde kjøpt mer Wrl nå hvis ikke mye av kapitalen hadde gått til stor oppussing på hus, men man kan ikke få alt. Fortsatt God Helg til alle!
Kingen
03.03.2018 kl 12:30 6098

Spennende at det har blitt omsatt nesten 7 mill. aksjer på London børsen siste 2 dager. Lurer på hvem som har koblet kjøper og selger, om IR eller WRL sine rådgivere har hatt en finger med i spillet.
Litt spesielt at dette startet 1. Mars når vi fikk den svært oppløftende oppdateringen. Spesielt i den forstand, at det virker litt rart at kjøper og selger avtaler kjøp og salg så kort tid etter oppdateringen.

Det har vært mye fokus på å snakke om hvem som selger. Jeg tror det kan likeså godt være kjøper som har initiert omsetningen vi har sett på AIM torsdag og fredag, trigget av den svært oppløftende meldingen på torsdag.
Det betyr igjen at kjøper av postene kan ha startet "salgsskredet" på Oslo Børs på slutten av torsdagen, hvor det ble solgt ut ca en halv mill. aksjer på kort tid.
Dette kan ha blitt gjort i den hensikt å få ned prisen på AIM via lavere kurser i Oslo, eller også for å skape panikk, og kanskje få billigere aksjer i Oslo. Kursen på Oslo børs hvor det vanligvis er litt omsetning bør være retningsgivende for AIM, der det sjelden er omsetning.

Det kan fort bety at de som kjøper aksjer vil fortsette å kjøpe, etter å ha fått bekreftelsen de trengte på torsdag. Ikke sikkert at de har 5 % enda med dertil tilhørende flaggmelding. Det kommer an på om de hadde aksjer fra før.
Tviler sterkt på at det er de som kjøpte i emisjonen som selger, noe som ble antydet tidligere. Emisjon kursen var på 2,73, og tror ikke dette fondet selger med mikroskopisk gevinst.

Alt dette blir spekulasjoner og teorier, men likevel spennende å spekulere i. Synes det er morsomt at det er litt action, og det kan jo være aktører som her posisjonerer seg for å kjøpe mye aksjer.
Derfor gjelder det å følge med og ikke la seg lure hvis det blir solgt store poster i Oslo. Dette kan være for å skremme, for så å kjøpe billig etterpå enten i Oslo eller AIM. Man må huske på at WRL er lett å manipulere grunnet den normalt lave omsetningen.

Her kan det være aktører som på sikt vil overta selskapet, men det vil tiden vise. Poenget er at vi småaksjonærer ikke må la oss lure til å gi vekk aksjene våre for småpenger. Denne aksjen skal langt opp, og noe fiendtlig oppkjøp skal vi ikke ha noe av før tidligst på to-sifret kurs.
Redigert 03.03.2018 kl 13:42 Du må logge inn for å svare
03.03.2018 kl 12:38 6083

Er det "Ventevorta med ressursene "..? Knegg.
03.03.2018 kl 15:42 5546

Josik har tidligere i denne tråden et godt poeng. Sammen er vi «småaksjonærer» faktisk ganske store. Jeg og en liten håndfull bekjente har tilsammen opp mot 2 mill aksjer, så sammen er vi med meget god margin på listen over Significant Shareholders.
kveithau
03.03.2018 kl 16:00 5527

Hva sitter folket her med da?Vet det er bortimot håpløst å få ærlige svar,men for egen del så besitter jeg nå 217 tusen aksjer.Jeg kan også fortelle at mitt virkelige navn er Frank Bernhard Wikan, så nå håpet jeg flere kan være ærlige å si hva de besitter.Bare litt artig å se,ikke noe annet :)

Grensen for flagging er drøyt 7 millioner aksjer
Kingen
03.03.2018 kl 16:27 5491

400.000 aksjer sitter jeg på, så vi såkalte småaksjonærer har totalt en temmelig bra andel når vi slår oss sammen.
Kingen
03.03.2018 kl 16:43 5465

Upsidedown,

Totalt antall utestående aksjer er 186,488,465 som betyr at det må til godt over 9 mill aksjer for å oppnå 5% for flagging.
03.03.2018 kl 16:53 5636

Jeg sitter på 600K+

Det vil bli umulig for en ev. kjøper å ta over 90% av aksjene i WRL (som gir mulighet til tvangsutløsning av resterende 10%) uten å måtte gå betydelig opp i pris. WRL er i startgropa, Q3-2017 var første kvartal i blått med 60 mmscf/d fra MB, og de passerte break even rent regnskapdmessig. Vi er allerede oppe i 80 mmscf/d og forventer ytterligere økning framover. Alt over 60 mmscf/d går følgelig rett inn på bunnlinjen. I det øyeblikk markedet lukter at en aktør har som mulig intensjon å ta over selskapet, vil noen begynne å regne på det. WRL vil ikke lenger være illikvid, ukjent og underanalysert. Da vil også kursen begynne å respondere deretter. Det vil bli umulig å holde den igjen.

Jeg har forresten en mistanke om at den dumpingen vi så forrige dagen var en bevisst manipulasjon for å holde kursen nede, for å kunne ta over større poster til en tilsvarende lav kurs slik vi ser skjedde i London. Kanskje avtalen var relatert til kursen i Oslo over en gitt periode? I så fall en ganske vanlig måte å avtale pris på, men i en illikvid aksje som WRL er kursen manipulerbar og det åpner for mistanke om at manipulering skjer. Penger er penger og med såpass store poster så snakker vi om penger nok til at det er verdt bryderiet.
Haktor
03.03.2018 kl 17:00 5432

Sitter med i overkant av 400.000 aksjer, vært inne i snart tre år, tenker jeg, har lastet opp litt mer i det siste. Snitt rundt 2,80, og har god tro på 2018.
03.03.2018 kl 17:04 5421

Store aksjonærer i WRL:

• AXA Framlington; 9.5%
• Vitol; 9.1%
• Sustainable Capital; 5.2%
• R B McBean; 4.9%
• Invesco; 4.9%
• Fidelity; 4.0%

Ledelsen sitter tilsammen med ca. 6.7% av aksjene. Uten en avtale med ovenstående aksjonærer vil det ikke engang være noen vits å forsøke å ta over WRL i et fientlig oppkjøp. Og tenker vi oss at i worst case så står om ikke annet ledelsen og noen småaksjonærer sammen, så behøves drøye 6 mill. aksjer fra småaksjonærer for å passere 10% og dermed kunne blokkere tvangsutløsning.
Redigert 03.03.2018 kl 17:06 Du må logge inn for å svare
03.03.2018 kl 17:21 5385

En dom som er avsagt rundt tvangsinnløsning er "Norway Seafood-saken" som ble behandlet i Høyesterett.

Norway Seafoods-saken

"Norway Seafoods-saken gjaldt tvangsinnløsning av minoritetsaksjonærer i Norway Seafoods ASA. Bakgrunnen var at Aker RGI ASA var blitt eier av mer enn 90 prosent av aksjene i Norway Seafoods. I medhold av allmennaksjeloven § 4–25 krevde Aker RGI tvangsinnløsning av minoritetsaksjonærene. Fordi noen aksjonærer ikke godtok den tilbudte innløsningssummen, måtte denne fastsettes av domstolene.

Allmennaksjeloven § 4–25 inneholder ingen bestemmelse om prinsippene for fastsettelse av innløsningssummen ved tvangsinnløsning. Etter rettspraksis måtte det imidlertid legges til grunn at verdiene av aksjene skulle tilsvare aksjenes «virkelige verdi». Hva dette ville innebære, var omstridt. I Norway Seafoods-dommen la Høyesterett imidlertid til grunn at aksjenes virkelige verdi:

[…] skal beregnes med utgangspunkt i de underliggende verdiene i selskapet basert på at samtlige aksjer av samme klasse har samme verdi. Hvilken verdsettelsesmetode – substansverdi, avkastningsverdi, børskurs osv. – som i den enkelte saken er best egnet til å fastslå denne verdien må, som skjønnspraksis viser, avgjøres konkret.

Børskursen ble derimot ikke tillagt særlig vekt. Umiddelbart før tvangsinnløsningen var børskursen kr 14,80 per aksje, majoritetsaksjonærens tilbud lød på kr 16,00, mens den endelige innløsningssummen fastsatt med utgangspunkt i prinsippene fra Norway Seafoods-dommen ble kr 34,50 med tillegg av renter."

pluto
03.03.2018 kl 17:25 5380

Sitter på 567k. Vurderer å kjøpe 100k til. Bør jeg?
03.03.2018 kl 17:36 5558

Det er umulig å gi andre råd om kjøp eller salg av aksjer.

Det er tusen grunner til at noen selger aksjer, men alltid kun ÈN grunn til at de kjøper; En forventning om at de blir mer verdt i framtiden.
Derfor er det positivt at så store poster har blitt omsatt i London. Noen tror at WRL vil bli mer verdt i framtiden, og de satser mye penger på det.

:-)
altin
03.03.2018 kl 18:06 5323

485 k etter 5 år som aksjonær.

Viss ikke mange bløffer, nærmer vi oss flagging (5%) i kveld. :)
Zozzes
03.03.2018 kl 18:17 5303

Då är jag minst med mina 65k här :)
thief
03.03.2018 kl 18:24 5285

Har 90k,soper vel inn sammen noen kroner til 10k til neste uke,da får man et rundt fint tall:)!

158k her. De er ikke til salgs på disse nivåene.
03.03.2018 kl 18:48 4951

Så langt, WOW! Om vi sammen, mot formodning, skulle trenge muskler, så har vi det.

På The Thief tippet Geoff på en Tembo partner i Q1. Om han tippet riktig så kan mars bli en spennende måned. I tillegg har vi Q4-17 presentasjonen som kanskje gir oss andre positive oppdateringer. Om Geoff skulle bomme mht tidspunktet på en Tembo avtale, egentlig ikke så viktig. Det viktigste er en best mulig avtale. Borestart er tross alt først til sommeren.

Ønsker mine medaksjonærer en riktig god lørdags aften.
Totten
03.03.2018 kl 18:58 4927

Vel 400k her. Sakte økende til tross for at jeg hele tiden har ment å være ferdigkjøpt. Mener å huske at den het Artumas den gangen jeg var meget yngre og startet å handle.

Regner med å rusle inn i solnedgangen som en holden gammel mann.
(400.000 ganger xxx kr. bør jo kunne bli et greit tilskudd til pensjonen.

Jeg drømmer litt jeg ;)
Børge kvingedal har jo og et stort antal aksjer

145 K her og vert med siden Artumas eller hva det no hette den gangen.

574 000. Har stor tro på fremtiden.

har bare noe over 160 000.
03.03.2018 kl 21:43 4741

100000 her.
var med på å bli tvangsinnløst i weifa 10 % over kurs, håper ikke det samme skjer her....
joergen ; wentworth er også et lite område i calgary av det mer fornemme slaget :)
03.03.2018 kl 21:44 4738

Vi har for så vidt vært innom temaet tidligere.
Det er ikke umulig at en eller flere av dem som har vist interesse for Tembo-funnet har satt seg ned og gjort følgende vurdering av WRL (Tall fra Q3-2017):

- WRL har en løpende kontantstrøm fra Mnazi Bay estimert til en NPV10 på $160m.
- WRL har kontanter og utestående fordringer på $42m.
- WRL har gjeld på $16m.
- WRL har et framførbart underskudd på rundt $100m.
- WRL har prospektive ressurser med gass på 32% av 1,6 Tcf i Mnazi Bay.
- WRL har prospektive ressurser med gass på 85% av 1,7 Tcf i Tembo-funnet.
- WRL har identifisert olje i Mozambique og Tembo-lisensen kan inneholde over 1 mrd. fat.

Alt dette kan i teorien kjøpes for rundt $70m som er dagens børsverdi for selskapet. Men er det mulig i praksis? Jeg tror ikke det. Bare i kveld har vi avdekket aksjonærer som besitter over 9 mill. aksjer om vi tar med Børge. Sammen med ledelsen besitter vi dermed mer enn de kritiske 10% av aksjene og kan blokkere en ev. tvangsinnløsning og full overtakelse til spottpris.