Doblingskandidat på kort sikt

Jimmi
NANO 01.07.2019 kl 21:55 24046


Sist jeg kom med samme tråd gikk kursen fra 50 til 89 i løpet av noen måneder. Jeg bommet jo litt selvfølgelig, men ikke langt unna dobling. Denne gangen, med dagens kurs er jeg sikker på at det blir minst dobling!

https://forum.hegnar.no/thread/11460/view

Betalutin blir etter planen pre-godkjent i 2020

ORR og CR har vært stabile i flere år nå, men det markedet ikke oppfatter er at tyngden bak disse tallene har forandret seg betraktelig.

Konkurransebildet er uforandret, om ikke forbedret med tanke på at konkurrenter ikke har levert som forventet på synergi

Lovende prekliniske resultater i flere pipelines

Innvilget patent for kombinasjon med CD20. Dette gjør oss attraktive for samarbeidspartnere.


Melding om partneravtale kan være veldig nære nå. Jeg tror vi beveger oss inn i en positiv trend, og at kursen dobler seg før småviltjakta starter.

Lykke til uansett om du er ute eller inne av NANO på nåværende tidspunkt. Jeg er selvfølgelig all in!

Flertallet på HO er en gjeng med småtroll som bør få seg noe sollys.

Jeg har vært med hele tiden, men akkumulerte kraftig nå som emisjonen kom. Jeg har planer om å kjøre en reprise som vi fikk i gode gamle dager når den var nede på 12 tallet. Kjekt å se at du henger på enda Stockmann og jeg håper vår tålmodighet gir avkastning. Denne gangen som sist har jeg gått inn med litt mer en det smaker. Anyways, jeg føler at selv den største optimist er ferd med å bli negativ inkludert meg selv. Det er da man må kjøpe, kanskje :)

Man kan stille seg noen enkle spørsmål om hvorfor emisjonen kom nå, samt hvorfor Bravo ville kaste 1 MNOK netto inn i selskapet vel vitende om at hvis det ikke gjøres noen seriøse grep i den kommende tiden, kan han få dobbelt så mange aksjer i neste emisjon.

Hva vet vel jeg men tror NANO er for «stor» til at det tillates en ny Diagenic for dem av dere som var med på den dansen også ;)

Jeg håper, og er sterkt troende at videre fremdrift vil bli sikret med en partner med mindre andre kursdrivende nyheter vil trigge og tillate en ny emisjon på høyere nivå.

Nå er snittet mitt på ca 33,- og som de fleste godt i minus i denne runden.

Den som lever får se sa alltid min mormor, som nå er dau. Forøvrig helt greit da hun ble veldig gammel må sies ;)
Panis
01.11.2019 kl 00:07 986

Fint å se at du er med igjen lillebrumle 😊
oljen
04.11.2019 kl 15:19 665

Ser ut som investorene er i ferd med å posisjonere seg for kursdrivende nyheter i NANO.

NANO er til de grader oversolgt. Reprisingen er i gang, og da er det kort vei til et kursnivå på 40 - 50 kroner, fortsatt lavt priset!

Tror nok at 40 og 50 er et godt stykke unna. Men at de kan bygge et positivt momentum mot slutten av 2019 er det ingen tvil om. De har betalutin så det skulle da bare mangle.