LILLEBROR SPETALEN LASTER OPP FOR 13 MILLE I BONHEUR


LILLEBROR SPETALEN følger storebror Øystein Spetalens eksempel og LASTER opp for 13 MILLE.

Nylig spådde Øystein Spetalen KOLLAPS i ESG aksjer. Hvem vet NÅR dette kan skje og HVILKE selskap som vil kunne bli rammet. LIKE etterpå laster SPETALEN opp for 19 MILLE i BONHEUR, som er størst på fornybar energi i Norge. Og nå følger som sagt lillebror etter.

https://aksjelive.e24.no/article/GG58KB

Max
Redigert 19.01.2021 kl 10:08 Du må logge inn for å svare
02.07.2019 kl 09:18 1597

Litt interessant hva som skjedde kl 14:59 i går. 50.000 aksjer gikk til kr 170,05. 10 kroner under forrige omsatte kurs. Lurer på hvem som fikk kloa i de? Er det større som avtaler seg i mellom?

Shinkage;

Kan du fortelle meg forskjell på at Spetalen foran sommerens happening til Finansavisen med tusenvis av betalende forteller at man skal selge slike aksjer, og at de kan gå konk? For så i neste omgang når han ser hans utalelser virker (kurs ned) så kjøper han?

Hva er moralsk forskjell på SS sine metoder, og Spettet sine?

SS

Blir for ynkelig å skrive at du har forsøkt å svare så mange ganger at du ikke gidder. Da har du ikke mye å komme med i allefall.

SS

IMPREX: Enig dette er veldig interessant. 50 000 aksjer til 170 kroner tilsvarer 8,5 MILLE. Det er en storhandel av en av de STORE gutta.

Det er ikke uten grunn at SPETALEN og de andre gutta handler i BONHEUR. Her er prisingen svært forsiktig og edruelig. Bare VIND på land omsatte for 513 millioner i Q1. Det er mye penger det. Blir spennende å være med på denne reisen her.

Max

02.07.2019 kl 09:54 1484

Samtidig føler jeg meg ikke helt trygg på de gutta. Først nedsnakke sektoren og deretter kjøpe seg inn? Forstår selvsagt den logikken. Han vet godt han har en effekt på markedet. Men hvorfor "blåser" han troverdigheten sin? Hensikten virker så åpenbar i etterkant. Eller er det virkelig sånn at han plutselig fant ut at Bonheur hadde gått under radaren? Selvsagt ikke.

Han sier det er galskap å shorte ESG aksjer, men kan det allikevel være planen på sikt?
02.07.2019 kl 09:57 1471

Du får nok ikke svar her på BON tråden fra en NEL-disippel.

Noen har rett og slett større og bedre forum å kommunisere gjennom enn andre;)

Hehe, ja jeg tviler jeg og.

SS

Det korte svaret er at SPETALEN brødrene mener prisingen av BONHEUR er attraktiv. Det er jeg helt enig i. ESG er den store megatrenden, men jeg mener også at man må være selektiv og forsiktig med å eie for mange aksjer i den øvre prisklasse, da de er mye mer følsomme for ulykker, uventede hendelser etc.

Det er også årsaken til at jeg har inkludert BONHEUR og NRC GROUP i mim ESG portefølje. Risikoen er svært lav samtidig som de begge har framtiden foran seg.

MAX
02.07.2019 kl 10:58 1407

Spetalenbrødrene ser vel an prisinga i øyeblikket. De setter prisingen opp mot de andre ESG aksjene. Sånn sett er den attraktiv akkurat nå.
ESG-markedet i sin helhet er høyt priset på forventninger. Spørs om ikke ESG-aksjer får den største korrigeringen når det først snur. Ikke fordi de ikke har livets rett. Rett og slett fordi forventningene er for store i forhold til vekstbremsen globalt. De stadig strengere miljøkravene er vel den viktigste faktoren for at momentet skal beholde styrke.Tror diversifisering av porteføljen er litt viktig. Da kan man lettere takle uventede hendelser.

Med tanke på at begge Spetalen brødrene nå er med i BONHEUR, så utelukker jeg ikke at det kan skje spennende ting her framover.

Max

Fint trykk. OPP 2,8% til 183,50.

Max