Dno. DnB med kursmål 22,-


Hvor naiv er det mulig å bli? De har bommet hver gang med sine kursmål i Dno, tidligere var det 30,- hvem joker sitter og spyr ut slike idiotiske kursmål i hytt og pine? Det kan ikke være mulig å være så trangsynte som DnB. Dno vil ikke komme over 20 igjen, aldri !

Det er oljepris, produksjon(søkning), forventninger og P/E som avgjør verdifastsettelsen for Dno fremover, -ikke DnBM eller tallet 22. Hva får deg egentlig til å bruke tid på å starte en av dine nye utallige årevise «dritttråder» om Dno atter en sommernatt? Behov for litt oppmerksomhet igjen nå?. Ganske mye forteller meg mellom linjene at du egentlig er et lite, ensomt og ulykkelig menneske Steve.
Redigert 02.07.2019 kl 06:56 Du må logge inn for å svare

Dno går en mørk fremtid i møte, tawke produksjonen synker og de klarer ikke å finne mere olje, lenge siden nyheter og i disse miljøtider er ikke olje tingen å satse på. Denne figuren pipers75 er et godt eksempel på desperasjon og fortvilelse når man tyr til personhets når baisera har rett gang på gang. Det er overflod av olje og oppgang i prisen virker nå meget usannsynlig framover...