DOF - Det lange tekniske bilde...


Det er nok liten tvil om at DOF skal opp til NOK 12,-... Dog.. Det er en del forutsetninger og noen "små" hinder på vei opp. Derfor vil denne oppgangen ta "litt" tid.

DOF startet en nær tre år lang negativ kanal 06 januar 2017 etter et kraftig "byks" opp fra markant bunn som signaliserte alvoret i oljekrisen.Det som nå er viktig er at vi i "første omgang" klarer å bryte ut av nevnte kanal på oversiden. Det er et stykke opp til denne diagonalen som i dag leser ca NOK 5,38. Veien opp hit er bla preget av et gap overside fra 22 mai 2019 ca NOK 4,35. Dette vil nok bli lukket relativt raskt relatert til bla dagens melding om nye kontrakter.

Hypotetisk tror jeg testen opp mot området NOK 5,38 - 4,60 (Diagonalen i begynnelsen av september) og eventuelt brudd opp kan komme i denne perioden om DOF friskmelder lånefasilitetene evt, rapporterer godt Q2 og Q3.

Offshore næringen er i ferd med friskmeldes og kursene på de fleste selskapene innen sektoren er fortsatt nær bunn nivåer. Vi som har hatt is i magen og fylt opp hele veien ned kan snart høste frukter. Selv har jeg betydelig mengder DOF og nå med en snittpris på NOK 4,06.

Lykke til alle DOF ere og spesielt til Kontur, danm og Drekkapilsen mf.. Tar gjerne en pils med dere alle en gang, he he..
Redigert 02.07.2019 kl 13:40 Du må logge inn for å svare
hstray
11.09.2019 kl 17:31 731

Her må man ha en realistisk tilnærming. Mohn trakk seg på mandag fra styrene i Dof ASA og Dof Subsea uten forvarsel
Mest sannsynlig føler han seg overkjørt av hovedeier Helge Møgster. Tilsvarende oppførsel så vi når Trond Mohn solgte ut familie selskapet bak fredrik W Mohns rygg. Idag trakk 3 styremedlemmer i Dof subsea utnevnt av nest største eier First Reserve. First Reserve har over tid ønsket å selge seg ut av Dof subsea. Dof ASA har forkjøpsrett til disse aksjene. Enten kommer det en emisjon i Dof som sikrer kapital til å kjøpe resterende 100% av Dof subsea, eller så har First Reserve fundet et ny eier av sin andel på 35%. Dof må da matche pris for å kunne utøve sin forkjøpsrett. Beløp som kommer inn vil da mest sannsynlig bli brukt til for å styrke egenkapital og kontantbeholdning.
Kontur
11.09.2019 kl 20:08 632

Støtter denne tankegangen. Jeg har over tid hevdet at jeg ikke tror på noen emisjon foruten det skal gå til ett eller annet som skal kjøpes. De resterende aksjene i DOF S er nettopp et slikt case.
Om det er tilfelle får vi snart vite det.

Og i så fall; hvor mye trengs? En milliard? Ved emi-kurs på 2 kr så blir det 500mill nye aksjer. Totalt 800 mill aksjer.
hstray
11.09.2019 kl 20:38 592

Gikk rett på finansdirektøren i Dof subsea som hadde booket møterom ved siden av meg på Gardermoen flyplass hotell ikveld. Hadde møte med 2 damer. Tipper det var noen bank forbindelser. Hadde nesten lyst til å.ta del imøte

Tiden nærmer seg for den store utvannende emisjonen.
Glad jeg satset på SDSD, et selskap uten gjeld. Kun cash 😉
Kontur
11.09.2019 kl 21:16 531

Der kan jo også tenkes at det kommer inn nye eiere i Dof Subsea. Vi kan ikke gjøre annet enn å vente i spenning
hstray
11.09.2019 kl 22:30 436

Er det på tide å høre hva som skjer dere oppe kontur? Kontakter du de? aksjer i sirkus Arnardo neste
hstray
11.09.2019 kl 22:40 419

Er det på tide å høre hva som skjer dere oppe kontur? Kontakter du de? aksjer i sirkus Arnardo neste

Dof har ikke råd til å kjøpe resten av subsea og de tørr ikke å kjøre en emisjon for å gjøre det når de trenger å forlenge lånene der i tillegg. En slik emisjon vil vanne ut dof voldsomt så det vil aldri gå gjennom. Spent på hvem som overtar den delen, men det kan lukte litt subsea 7 her. De har cash i massevis og chartrer allerede flere av båtene. En konsolidering i subsea hadde heller ikke vært dumt
hstray
11.09.2019 kl 23:21 381

At de trekker seg ut betyr at de ikke vil være med videre. Vi har visst at fondet er på vei ut av DOF lenge, så dette kommer ikke som en overraskelse, sier styrelederen til Sysla. Sitat slutt Helge Møgster.

Jeg tolker Helge Møgster at Dof ikke er kjøper og at first nå selger til andre.Dof har garantert forkjøpsrett, men har da valgt å ikke kjøpe. Når first Reserve sine styremedlemer her trekt seg, så må ett salg være veldig nærstående. First Reserve taper milliarder på sin investering i Dofsubsea, hvor de de investerte i 2008