Angriper USA oss, vil Israel knuses i løpet av en halvtime

polemiker
IRAN 02.07.2019 kl 14:35 1638

- Formann Mojtaba Zolnour i det iranske parlamentets kommisjon for nasjonal sikkerhet og utenrikspolitikk sier i en kommentar til det iranske nyhetsbyrået Mehr, gjengitt av Times of Israel, at Israel vil ødelegges i løpet av en halvtime, dersom USA angriper Iran.

Dette røper vel til alt overmål hvilket regime man har med å gjøre. Dette er altså "samarbeidspartneren" til EU og som venstresiden er så rasende på USA for at de har trukket seg fra den famøse avtalen. Om landet blir angrepet vil de altså ikke gjengjelde eller forsvare seg, men derimot rette et fullt angrep mot en annet tredjeland.

Dette er ikke bare sleivete retorikk fra Irans side. Dette er noe de har ønsket å gjøre siden den religiøse revulosjonen. Om de sender et rakettregn mot Israel vil de vel ikke ha noe annet valg enn å sende atombomber i retur. Da kan det bli en virkelig kamp om jomfruene for muslimene, så spørs om Allah har nok igjen til alle.
Slettet bruker
04.07.2019 kl 14:39 352

Polemiker har rett i sin beskrivelse av jabbas handlingsmønster på HO DT.
Slettet bruker
04.07.2019 kl 14:44 353

"Da må du nesten være litt mer spesifikk. Du påstår bare at jeg anklager deg for "å være noe jeg ikke er eller ha meninger jeg ikke har", men sier ikke hva."

Kort sagt alt. Jeg ser at du modererer deg litt og sier nå at jeg ikke åpent støtter prestestyret eller terrororganisasjoner. Det er imidlertid ikke nok. Du bør gå mye lenger. Om du ikke legger av deg disse hersketeknikkene og rene løgner om meg og mine meninger blir det aldri noen fornuftig diskusjon. Feks det at jeg skal hate USA og ISrael. Hater du Norge dersom du kritiserer statsministeren? Du påstod også at jeg støtter styret i Venezuela og Cuba. Ingen av disse påstandene finner du bevis for selv om du googler deg halvt ihjel.

Vi har jo feks krigen i Libya som vi alle i ettertid innser var et feilgrep men jeg er vel blant de få her på forumet som ikke rosemaler Gadaffi av den grunn. Det samme gjelder Assad og hans mange kjemiske angrep. Jeg har vært en av de hardeste kritikerne av han og han er støttet av Iran. Det betyr imidlertid ikke at det nødvendigvis blir bedre å avsette han når vi så all faenskaåpet som prøvde å ta over makten i landet.
Redigert 04.07.2019 kl 14:59 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
04.07.2019 kl 15:05 351

Hadde vært mer interessant å vite om du mener at USA bør bombe Iran tilbake til steinalderen og hva det måtte bety for landet og regionen i ettertid.
Slettet bruker
04.07.2019 kl 15:41 348

Beklager off-topic. Jeg mener at USA ikke bør bombe Iran tilbake til steinalderen.