Oppfordring - ikke svar spammerne - Regler for Hegnar forum

J B God
03.07.2019 kl 02:34 768


Vil gjerne oppfordre alle til å ikke svare/kommentere en del av gjengangerne her. Den mest ivrige av disse har over 70 (ja du leser riktig) sytti innlegg i dag (i går : ). De fleste av disse for NEL. Personen må ha dette som heldagsjobb, og bruker masse tid på dette. Jeg bruker kanskje 20 min på dette ene innlegget. Dere kan klikke på navnet til en debattant og finne ut hvor mange ganger denne har vært inne. Jeg vil tro at denne personen i flere tilfeller ikke overholder reglementet, men spammer og ødelegger debattene her inne. Samme person har bl.a. mast flere ganger om P/E og hvorfor NEL er så dårlig. Personen har fått svar flere ganger om at P/E i et vekstselskap ikke er viktig, men maser om det igjen og igjen. (se forøvrig det første pkt nedenfor....). Inntil for ca en uke siden var disse personene kun her på Hegnar, men har nå også begynt å spamme Shareville. Dette er trist, håper vi alle kan bidra til et bedre forum - dette kan kanskje være et tiltak.

Fra reglementet: Følgende er ikke tillatt:

Gjentatt innlegg med samme innhold, "spamming", eller andre forsøk på å ødelegge debattene og forumet.
Trakassering av meddebattanter.
Skrive, laste opp, linke til eller på annen måte publisere noe som kan medføre straffeansvar.
Ærekrenkelser, rasistiske innlegg, truende innlegg, pornografiske innlegg eller annet i strid med norsk lov.
Innlegg som bevisst sprer usannheter.
Forsøk på kursmanipulasjon, i henhold til Lov om verdipapirhandel. Logginformasjon kan overleveres Finanstilsynet. Straffebestemmelsene for denne typen lovbrudd finnes i § 14-3.
Å legge inn artikler som er publisert i andre medier. Det som er tillatt er å sitere korte utdrag, men da med tydelig referanse til hvor dette har vært publisert.
undrende
03.07.2019 kl 03:00 755

Hva er hensikten med dette tulle/sutre innlegget da?
Det er da vel fullt ut mulig å blokkere brukere man blir lei av for alle på forumet.
Dette er jo også bare et spam innlegg...….
Slettet bruker
03.07.2019 kl 03:17 744

Enig med deg undrende
OZZY
03.07.2019 kl 05:01 707

Helt korrekt tenkt TS