NRC GROUP: KJØPSSIGNAL FRA REKTANGELFORMASJON


LINJALENE til Investtech sier: "NRC Group ga kjøpssignal fra en rektangelformasjon i mai...Videre oppgang signaliseres. Aksjen har støtte ved 62 kroner, mens det er lite motstand før ved 84 kroner"

https://www.hegnar.no/Nyheter/Boers-finans/2019/07/Analytiker-spaar-kursoppgang-anbefaler-kjoep2

ER LINJALENE TIL INVESTTECH RETTE? KOM MED INNSPILL, DERE SOM HAR TEKNISK INNSIKT.

Myrseth snakker for øvrig om flyskam. Vi kan kanskje ikke utelukke at folk vil strømme til jernbanen i årene som kommer og at politikerne vil legge til rette for økt vekst.

Max
Portefølje: SCANSHIP, TOMRA, SCATEC, BONHEUR OG NRC GROUP
Rockall
04.07.2019 kl 07:39 4299

Dette er veldig bra.

Gulvet i den stigende trendkanalen krysser nå den støtten på 62 som Investtech har nevnt, og det ser jeg på som en ekstra styrke i dette bildet.

Om grafen skulle bryte ut av trendkanalen ila. de nærmeste ukene, så tror jeg det er taket som står for tur mtp. brudd, og at kursen derfra skal få en enda raskere stigningstakt.

Dette henger sammen med det fundamentale, at investorer posisjonerer seg til det bedre etter at aksjen så ut til å ha bunnet ut, en kraftig voksende ordrebok og nye større prosjekter som skal ut i markedet.

Interessant. Hva slags verktøy bruker du for å se dette? Lager du egne diagram?

NRC blir jo voldsomt store etter oppkjøpet av finske VR Track:
https://www.dn.no/industri/nrc-group/oivind-horpestad/vr-group/nrc-group-blir-storst-i-norden-etter-finsk-oppkjop/2-1-440630

I Nordeas analyse mer enn dobles omsetningen til ca 7 milliarder i 2019. Markedsverdien er foreløpig 3,5 milliarder.

Hvordan ser likviditeten ut? Er det nok penger i kassen? Myrseth kommenterte det såvidt i en av sine siste analyser. Han trodde de ikke trengte å hente mer penger. Hvis dette stemmer, så kan vi vel forvente en voldsom oppgang i kursen. I hvert fall hvis alt går på "skinner":)

Max
Redigert 04.07.2019 kl 08:45 Du må logge inn for å svare
Rockall
04.07.2019 kl 10:32 4249

Av og til setter jeg opp det tekniske bildet selv, og har bl.a. oppdaga stigende trendkanaler i en tidligfase, men her sikta jeg til Investtechs egen tekniske framstilling av NRC-aksjen: https://www.investtech.com/no/market.php?CompanyID=100732

Denne tekniske framstillingen kan endre seg, men her og nå kan vi se at det stigende gulvet krysser støttenivå 62.

For øvrig kan det nevnes at hovedmønsteret i NRC-aksjen når det gjelder omsetning, slik jeg oppfatter det, er at det har vært lavere omsetning ved kjente støttenivå i "det absolutte bunnsjiktet" (50-tallet), og større omsetning på/ved topper på grafen. Har sett det også i den stigende trendkanelen vi nå er inne i, at kursen har gjerne gått ned ved liten omsetning og opp på høyere omsetning. Det er ofte et godt tegn.

Med et utvalg av aksjer jeg følger tettere enn andre, så har det også blitt enklere å forstå det tekniske bildet av dem, og med det skjønne bedre når det er terreng for kjøp, hold og salg. NRC er en av disse aksjene, og jeg "visste" det skulle bli gode kjøp nede på 50-tallet, men salg er totalt uaktuelt ennå. Langt fra målet...

Cashbeholdningen i NRC så temmelig god ut ved forrige kvartalsrapport, og dessuten har de fleksibilitet utover den også. Se bare her, for å ta det eksempelet:
http://kvinner.hegnar.no/Nyheter/Boers-finans/2019/02/Boerstaper-vil-selge-for-flere-hundre-millioner

Skulle det settes en emisjon, så tror jeg likevel det blir på vesentlig høyere kursnivå, men det blir i så fall en vekstemisjon etter hva jeg har inntrykk av. NRC er fortsatt i et vekstcase i aller høyeste grad slik jeg ser det, og selskapet har ambisjoner om å vokse mer enn markedet. Nei, jeg frykter ikke for noen emisjon, enten den kommer eller ikke. Skulle den komme, så er den vel et nødvendig grep, men så er jo katta ute av sekken... Da er det kanskje ikke så farlig likevel...

Går fint nå, opp over 2 %.

Hvilken sluttkurs trenger vi før det blir UTLØST et MEGA KJØPSSIGNAL rent teknisk sett? Scanship hadde jo den grensen på 14, ifølge Hammers og det var riktig.

Er det 66 i sluttkurs som er triggeren i NRC? I så fall nærmer vi oss!

Max
Rockall
04.07.2019 kl 14:00 4198

Kanskje spørre "hammeren" om det..? :)-

Generelt, så er det i alle fall et ekstra godt kjøpssignal om kursen bryter opp gjennom taket i en stigende trendkanal, og skulle dette ha skjedd med NRC i disse tider, så ville vel det vært en kurs på 68 +... Ellers så har vi sett det før at kursen i NRC gjerne bykser fort oppover 70-tallet.

Når vi får 66 i sluttkurs, så får vi en trigger mot det teknisk sett viktige tallet 68.

Når vi har 68 i SLUTTKURS, ja da blir det et MEGA KJØPSSIGNAL RETT OPP TIL 84, jf. analysen til Investtech.

Dette tror jeg LINJALENE TIL HAMMERS vil være enige i.

Max
Rockall
04.07.2019 kl 14:37 4173

Ja, det kan være slik..:)-

En "feita kontraktmelding" nå når det er såpass hardt å komme seg inn i aksjen med noe volum uten at kursen rører positivt på seg... Tja... jo... Da skal kursen kunne få ekstra drivstoff.
Aramis
04.07.2019 kl 15:45 4155

Feit og feit, men i alle fall en BRA kontrakt!
Når får sannelig selgerne ta seg en bolle og la kursen få stige i fred!


NRC Group ASA - Appointed to a contract in Finland - EUR 7.4 million
Finnish Transportation Infrastructure Agency (FTIA) has appointed NRC Group
Finland, a company wholly owned by NRC Group ASA, to an overall contract for
catenary and high voltage systems maintenance in Helsinki.

The contract is valued at approximately EUR 7.4 million. The work will commence
in January 2020, and will end in December 2024. The contract also includes 1+1
option years.

https://newsweb.oslobors.no/message/480919
Redigert 04.07.2019 kl 15:45 Du må logge inn for å svare

Dette lover godt! NRC GROUP er på skinner!!

Max
Rockall
04.07.2019 kl 19:34 4095

En veldig sann andre setning der, Aramis.

Alle monner drar, og så er kontraktssummen oppgitt i euro. De er svært ofte mer verdt enn kroner...

:)-
Rockall
05.07.2019 kl 10:59 4006

Ah... Ikke like lett å komme inn på morgenslippet..? Nei, men da er det kanskje bedre å kjøpe på under 70 enn på 80 da, for eksempel...

Så... Hvordan går kursen i dag..? Let's find out!

Jevn og fin denne nå, 65,20 opp 0,3% Var oppe i 65,90. Ikke lenge til vi får 66 i sluttkurs, kanskje neste uke. Da går fort opp til 68 som er det store tallet TEKNISK SETT. Spennende. Det fundamentale er jo solid og det blåser medvind fra klimavinden.

Max
Rockall
05.07.2019 kl 13:35 3968

Kan komme en logrende hale-formasjon på slutten av intradagsgrafen..:)-

Både folk og gods skal på bane, og i og mellom de stadig voksende byene, og klimavinden er med. Kapasiteten må økes, det må flere strekninger bygges dobbeltspor og det må elektrifiseres i langt større grad, men det er ikke bare alt det nye som skal gi boost her. Det må nemlig også tas kraftig tak i det store etterslepet i vedlikehold på jernbane. Denne vakre samtidigheten, i tillegg til at solide statskasser er hovedkundene i skiftende disse tider, det må da få flere til å våkne ift. dette selskapet som en investering.
Redigert 05.07.2019 kl 13:47 Du må logge inn for å svare
Rockall
05.07.2019 kl 16:19 3938

Bransjerotasjon av kapital til NRC nå straks, tror jeg.

Heftig sluttauksjon nå og hopp opp over helga.?

Logrende hale-formasjon høres lovende ut. Gi tbm når dagen er over om hva som skjer teknisk.

Max
Rockall
08.07.2019 kl 11:20 3865

Når en ser småsure nyheter om lave forventninger om inntjening generelt sett for børsen, så gjelder det å være mer selektiv i den grad man skal stå i aksjer, ved plukke ut aksjer som kanskje har vært langt nede fordi de har underprestert samtidig som utsiktene er gode. Slik ser det ut til å være nettopp for NRC, og en får tro at bunnen ble passert ved kjente støttenivå nede på 50-tallet der aksjen har snudd før. Kanskje kommer ikke kursen tilbake dit. Utviklingen ser heller ut til å gå dit hen at NRC etter hvert legger seg på over hundre, som et solid og stadig voksende industrikonsern i nordisk målestokk, med statskassene som de viktigste kundene enten det blir ny finanskrise eller ikke.

Det bør være logisk at en hel del kapital som ikke har gitt avkastning på laang tid i andre plasseringer vil flyte over til NRC om bare selskapet viser seg fram fra sin beste side, og veien dit tror jeg er lagt allerede.

https://nrcgroup.com/investor/
Rockall
08.07.2019 kl 21:56 3816

Ett mulig scenario kan bli ny ath-topp i høst dersom NRC får tildelt prosjekter på Fornebubanen. Det vil gi publisitet så det holder etter. Kommer ikke kursen opp med voksende ordrebok og/eller bedrede resultater (som forventes etter lavsesong i q1, lagging i Sverige samt mer strømlinjeforma selskap), så øker nok bare sjansen for at det kommer et bud på selskapet. Viser ikke børsen takknemlighet, så er det muligens andre som gjør det.

Satser på at det går til himmels i løpet av høsten:)

Max
Rockall
09.07.2019 kl 13:26 3762

Satser da på det..:)- Skal man være konge/dronning når kursen skyter fart opp, så gjelder det å ha vært inne fra før og også dratt med seg prosenter inntil den store klatreveggen starter. Det syns jeg. Nei da ja da så... Var nettopp ved spåkula mi, og der så jeg en flott kontraktsmelding innen klokka 14 førstkommende fredag, ha-ha...
Rockall
09.07.2019 kl 14:33 3738

Tar ferie og kommer tilbake i august.

Ai ai, captains! Vi skrives..:)-

GOD FERIE ROCKALL😀😀😀👍👍👍

Kos deg med sol og sjø hvis du får sjansen☀☀☀🏊🏊🏊 og et par kalde øl✌

Gull at NRC klinket til på en rød børs. Tror dette går veien. Først 66, deretter 68 som utløser et MEGA kjøpssignal slik som Hammers alltid skriver om✌✌✌

Max

NRC GROUP SKYTER FART. NÅ OPP 1,98% til 66,80.

FÅR VI SLUTTKURS OVER 66,SÅ FÅR VI EN TRIGGER MOT DET TEKNISK SETT VIKTIGE TALLET 68 SOM KAN FØRE AKSJEN RETT OPP TIL 84 KRONER. jf, Investtechs analyse.

Max

SLUTTKURS I DAG PÅ 66,30!!!!!


Max

SLUTTKURS I DAG 66,60 OPP 0,45%. Like før vi når 68 som kan utløse et sterkt kjøpssignal! SPENNENDE!

Max

OI, OI, OI. NRC GROUP ER I FERD MED Å SKYTE GJENNOM TAKET I EN STIGENDE TRENDKANAL.

OPP 1,35 % TIL 67,60

Max
17.07.2019 kl 11:17 3577

Jeg har prøvd å gjøre et lite regnestykke på denne 5 år frem i tid. Gjerne kom med innspill på om jeg er for optimistisk. Dette er ikke en bransje jeg kjenner godt, men prøver å sette meg litt inn i. Jeg har tatt tall fra bane NOR, trafikverket og finnish transport agency for å estimere et "totalmarked". Norge og Sverige har satt opp et 12 års budsjett frem til 2029. Finland har budsjettert frem til 2022. Alle tall er fra NRC group årsrapporter.

Hvis man ser på estimert omsetning i år 2024 så vil det tilsvare 1/5 av totalmarkedet. Så kan man spørre seg selv om det er realistisk eller ei. Nettomargin er all over the place i foregående år, men basert på dagens utstedte aksjer så får man følgende EPSer:

EPS (3%): 6,35
EPS (4%): 8,47
EPS (5%): 10,59
EPS (6%): 12,70

Så kan man leke litt med hva forventet PE skal være om 5 år. Eksempelvis vil PE = 20 (2 x vekstraten) med netto margin på 5% gi en fremtidig verdi per aksje på ~160 NOK. Dagens kurs: 68 NOK. Årlig rentes rente avkastning: ~19%. Men det er uten noen form for sikkerhetsmargin, og jeg er på ingen måte sikker på disse tallene. Spesielt er jeg veldig usikker på netto marginen. Jeg ser costs of operations har eksplodert fra og med 2018. Hva er grunnen til det?

Jeg ville nok ikke følt meg trygg med en investering i NRC group før den var nede på rundt 50 NOK.

2014:
Total marked: 36,1
NRC group omsetning: 0,246
NRC group omsetningsvekst: NA
% av total markedet: 0,7%
NRC group net margin: 3,2%

2015:
Total marked: 38,7
NRC group omsetning: 0,91
NRC group omsetningsvekst: 270%
% av total markedet: 2,4%
NRC group net margin: 5,2%

2016:
Total marked: 38,7
NRC group omsetning: 1,98
NRC group omsetningsvekst: 117%
% av total markedet: 5,1%
NRC group net margin: 3,5%

2017:
Total marked: 41,9
NRC group omsetning: 2,37
NRC group omsetningsvekst: 20%
% av total markedet: 5,7%
NRC group net margin: 6,5%

2018:
Total marked: 40,2
NRC group omsetning: 3,18
NRC group omsetningsvekst: 34%
% av total markedet: 7,9%
NRC group net margin: 0%

2019E:
Total marked: 52
NRC group omsetning: 6,79
NRC group omsetningsvekst: 114%
% av total markedet: 13,1%
NRC group net margin: ?

2024E:
Total marked: 57,1
NRC group omsetning: 11,41
NRC omsetningsvekst over 5 år: 11%
% av total markedet: 20%
NRC group net margin: ?
Heia75
18.07.2019 kl 11:46 3474

I tillegg kommer trikk og t bane pluss havne prosjekter og andre type oppdrag. De forventer å øke omsetningen med over 10 prosent i året tror nok det kan la seg gjøre. Overskuddet er vel litt vanskeligere men det skal være litt høyere marginer i denne bransjen. Uansett så hadde jeg iallfall vært fornøyd med 160 i kurs om 5 år pluss ca 15 kr i utbytte i tillegg over 5 år.
so
25.07.2019 kl 17:11 3326

Kan det være bunnen for denne gang vi er vitne til i dag mon tro ? Noen meninger ?
Rockall
29.07.2019 kl 00:09 3179

Jeg mener at dersom den stigende trendkanalen skal holde seg videre, noe jeg tror på, så er svaret ja, so.

Forventer resultatforbedringer og dessuten et sesongmessig bedre kvartal i q2, og så forventer jeg et godt q3. Se kvartalsrapporter og andre nyheter fra siste års tid om NRC. Flere kontrakter med oppdragsstart i sommer eller seinere.

Q2-tall kommer i august.

NRC som undervurdert ESG-aksje i disse hetebølgene bør også begynne å gjøre aksjen mer attraktiv.
Rockall
29.07.2019 kl 16:13 3053

Hva skjer dersom det blir blest om at NRC får tildelt kontrakter på Fornebubanen snart, inn i ei ordrebok som allerede har vokst kraftig..? Planlagt byggestart er mars 2020, men kontrakter må som kjent inngås i god tid før oppdrag kan iverksettes.

kilde: https://www.oslo.kommune.no/politikk-og-administrasjon/slik-bygger-vi-oslo/fornebubanen/#gref

Kan NRC igjen vise seg som en knallsterk høstaksje med ny ath..? Det har vist seg tidligere at NRC-kursen kan gå kraftig opp når den først sparkes i gang.

Det går jo veldig opp hver høst for NRC. Tror at den vil bryte over 70 i løpet av august og da kan de bli gitt et MEGA kjøpssignal. Dette blir så spennende!

Max
Jemo
29.07.2019 kl 23:00 2969

Innen høsten kommer har nok du solgt deg ut for lengst med nytt tap MAX UFLAKS. Som du har gjort alle andre aksjer du har hatt ( NEL salg 5,3 og tap, HEX salg 34,5 og tap, SSHIP salg 19,7 kanskje litt gevinst men du misset de siste dagers oppgang, BON er på vei ned snart tap her også. Ditt siste kjøp i INZILE er også en fiasko kjøp ca 8,85 ligger nå i 8,08. Så gjør NRC aksjonærene en stor tjeneste og selg deg ut, eneste måten å få aksjen opp på👍📈. Hold deg også langt unna alle fora for makan til svada du lirer av deg er bare tull og tøys.
Rockall
29.07.2019 kl 23:45 2949

I ferd med å reise seg opp fra gulvet, som forventa, Max Payne:
https://www.investtech.com/no/market.php?CompanyID=100732

Spennende tider i møte, ja, og det tekniske ser sterkt ut.
Rockall
30.07.2019 kl 08:44 2893

To knallgode aksjeplukkere holder stadig NRC; Stig Myrseth i Dovre Forvaltning og Albert Collett i Artic Fund Management. Flere fra eksperthold vil følge opp med NRC-anbefalinger, tenker jeg. Kun en spørsmål om tid. Selv har jeg inngang på 58,59, og ingen planer om å selge i nærheten av de kursnivåene vi har sett i sommer.
Rockall
30.07.2019 kl 14:35 2840

Når børsene blir slemme og handelskrigen raser så er det kjekt å ha nordiske stater som kunder...

Ai ai, ai ai... captains...

Da er det bare å sette på noe heavy og lene seg tilbake. Ha en fortsatt fin dag!
Rockall
31.07.2019 kl 12:27 2753

Forventer flere kontrakter i Finland, og håper på noen store, men sjekk igjen ut den rekordstore som ble tildelt tidligere i år via børsmeldingssystemet. Etter laggingen i det svenske markedet så forventes det nå ketsjupeffekt derfra, så ja takk til svensk ketsjup... Og ellers da, så skjer det mye i Norge også, og de bør ta noen store kontrakter her snart. Har tro og håp... Utover jernbane, trikk og T-bane, så driver de med diverse annet også, som havneutbygginger, og der kan det komme flere muligheter i alle NRC-landa.

I går var det en spennende børsdag for mange, på den negative siden, men NRC sto sterkt. Selv om det kom "en teknisk trussel" i gulvet på den stigende trendkanalen, så ligger det støtte like under skal vi tro på Investtech. Jeg sier meg enig i støtten på 62 som de viser til, men jeg tror ikke vi skal dit. Om ikke kursen heiser seg klart opp i den stigende trendkanalen igjen, så kan det likevel bli en sidelengs vandring en stund med kjenning på 62. Åpner for muligheten for det, men på sikt skal nok kursen kraftig opp.
Jemo
31.07.2019 kl 15:18 2721

Jammen kom ikke høsten tidlig i år, MAX UFLAKS har solgt seg ut av NRC idag 14.40. Med en kjempegevinst på 50 øre per aksje. Så da er det endelig duket for oppgang, vurdere å kjøpe selv nå📈👍. MAX UFLAKS kjøpte seg inn i SSHIP til 19,95 (alt dette ref. Shareville)
Redigert 01.08.2019 kl 10:21 Du må logge inn for å svare
Jemo
01.08.2019 kl 10:02 2662

Sånn, da kjøpte jeg 1150 NRC til 63,40. Denne må jo gå opp nå som MAX UFLAKS har solgt😆👍📈.
Rockall
02.08.2019 kl 11:03 2603

Holder seg fint over støtten på 62 nå.

Med fallende oljeaksjer, stinkende laks, handelskrig, geopolitiske spenninger og luftslott som har slått sprekker, så bør det være muligheter for kapitalflyt over til NRC-aksjen. Ingen aksje er sikker, men NRC er "beskytta" mot en hel del farer som nå truer en rekke andre aksjer. Det er meningen min.

Se selv på caset NRC og vurder. Fritt fram...
Rockall
02.08.2019 kl 14:42 2568

Børsen ned over 1% og NRC opp over 2,5% i skrivende stund, men nok om det...

"Alle aksjer har sin dag", og utsiktene for NRC er svært lovende.