bedre inntekter en ventet . Blir det kostnadskutt også 11.07

Fred55
NAS 04.07.2019 kl 09:30 1147

Hadde glemt NAS i ticker:-) Tallene i dag var rett og slett over all forventning. At entall passasjerer var lavere viste alle. Grunnet MAX flyene så nesten ikke vits å bruke tid rundt akkurat den biten. Det som er kjekt å se er at inntjeningen er betydelig bedre. Dette vi trodde og håpet på og her slo det skikkelig til.

Nå venter vi 1 uke til så får vi svaret på kostnadsbesparelsene også. Det er målet til NAS å få ned, om også det slår til og viser at en er på riktig vei og faktisk ser vesentlige endringer her. Vel da begynner nok mange som ligger med short posisjoner å svette litt. Skulle en på toppen av det hele få en avklaring rundt låne forfall og en bekreftelse på at MAX flyene kommer på vingene igjen i løpet av året. da vil vi nok se at vi fort skal opp mot kurser der de pr i dag ligger anbefalninger rundt Kr 60. Ha en fin dag så må en være forberedt på svingninger i dag og selvsagt mange som skal dra det negativt og ned og som meg positivt og opp.

Som forventet er robotene satt i styrings modus for inndekninger av blandt annet shorter. Kjøp og salg til seg selv demper oppgangen...... en så lenge. Kan være lurt å vurdere innganger på 38 tallet. Gir trolig en gevinst senere i dag. Men hvem vet.
Uansett hvordan en vrir og vrenger på tallene i dag, så var de bedre en forventet, om kostnadsbesparelser innfrir 11.07. Da lysner det rimelig bra.
Litt merkelig den hoved teksten Hegnar hadde fra tallene ble lagt frem: NAS flyr mindre passasjer. Negativ start vinkling, som snudde brått da en leste tall. Rett og slett bra ha en fin dag og kos dere med en trolig bra oppgang ut over dagen.
Redigert 20.01.2021 kl 01:46 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
04.07.2019 kl 10:02 1085

Bare å glede seg til trafikktallene for Juli også. Inntjeningen vil bli et eventyr, fly fra nord -Europa er stappet og med en uke til med elendig vær fylles August også til randen.
Ser ut som Bjørn Kjos virkelig er i gang med å pynte bruden.
hstray
04.07.2019 kl 10:06 1058

Kommer nok en kraftig og inndekning mot slutten av dagen fra shorterne
Slettet bruker
04.07.2019 kl 10:20 1014

Tar med denne som motvekt til alle HO sine "eksperter".

Sivertsen gjentar sin kjøpsanbefaling på Norwegian med et kursmål på 100 kroner.
https://www.hegnar.no/Nyheter/Boers-finans/2019/07/Norwegian-analytiker-Solide-tall-og-bedre-enn-vi-ventet
Kantarell
04.07.2019 kl 10:33 964

11 juli vil nok mulig sende aksje til vær. I dag vil det være opptur fra 38,5 til 41 om man leser riktig ;)
Å satse på kvalitet fremfor kvantitet bør vær sentralt for at Nas skal lykkes i fremtiden.

Bra innlegg Fred!
Fred55
04.07.2019 kl 11:09 886

Er litt imponerende å se hvordan robotene delvis klarer å styre postene og salg/kjøp siden. Ligger å selger/kjøper til hverandre og klarer sånn delvis å holde kontroll på kursen.Tviler på at de klarer det ut dagen og videre fremover om noen bestemmer seg at de skal inn i NAS nå. Er ikke mer en at noen fond eller større aktører finner tiden moden for en inngang. Da får en skikkelig fart i sakene. Nå klarer de stort sett å få dekket inn små volumer på sin egen vei.
Er rimelig klart at når det trolig er ca 15 millioner aksjer short synlig og ikke synlig, som før eller siden skjønner at det trolig går motsatt vei av det de har ment, da skal mye dekkes inn. Noen velger da kjøpe det de selger. Noen får gevinst på shorten og noen tar gevinsten på at de selv får fatt i shorten og er med på en stigning. Ikke alltid like lett, men roboter er bra så lenge det ikke kommer andre inn og gjør ting som roboten ikke er programmert til å gjøre mottrekk på