-- Kraftig kost hos Expressen: Sverige befinner sig i krig

Slettet bruker
SVENSK 06.07.2019 kl 11:40 1118

"Ingen av dessa brottslingar svälter eller saknar tillgång till rent vatten. De har tak över huvudet och de har erbjudits kostnadsfri skolgång i nio eller tolv år. De bor inte i några fallfärdiga hus. Samtliga dessa vettvillingar har haft en högre materiell standard i sina hem än flera tusen av barnen och ungdomarna som växte upp på Ellstorp i Malmö där jag bodde med mina föräldrar och två syskon på fyrtiosju kvadratmeter i två små rum och kök från 1949 till 1966."

https://www.expressen.se/kvp/kronikorer/bjorn-ranelid/sverige-befinner-sig-i-krig-och-det-ar-politikerna-som-bar-ansvaret/?utm_medium=link&utm_campaign=social_sharing&utm_source=facebook&social=fb&fbclid=IwAR1sQV0rqfrrtNxNi8dKueYrCCA57ALreBJVp-2rQWH7c52mc8RKDHrM07g
polemiker
06.07.2019 kl 13:34 1094

Vel dette er ikke noe redaksjonelt stoff fra journalister i Expressen, men en kronikk skrevet av Bjørn Ranelid.

Selv om virkelighetsbeskrivelsen hans er korrekt, klarer han det kunststykket å skrive hele denne tiraden av elendighet uten å nevne ordet innvandrer en gang. Han og alle andre vet naturligvis hvem det er som står bak alt dette faenskapet han beskriver og noen aner vel også årsakene. Det går vel an for de oppvakte å lese litt imellom linjene her og da er det rimelig klart hva han mener. Han sammenlignet boforholdene da han var ung og vokste opp i en 45 kvm leilebolig.

Han feiger imidlertid ut for ikke å bli stemplet som rasist, så han nøyer seg med å kreve at folk læres opp i "etik, moral och uppfostran av barn". Det gjør sikkert susen skal du se. At ingen har tenkt på det før? Noen må sporenstreks fortelle disse muslimene at de må oppdra ungene sine og lære dem at det ikke er lov til å sette fyr på biler.

Politikere og sosinomer kaller det gjerne for "utanförskap" og at det er årsaken til at unge innvandrere blir frusterte og forbannet slik at de begår kriminelle handlinger. Dette er jo nettopp noe svenskene med vitende og vilje har importert. De ville ha et multikulturelt samfunn, men skjønte ikke at man da også fikk med seg de uike kulturenes skyggesider. Med unntak av noen matretter er det vel svært vanskelig å finne noe som helst positivt i de muslimske kulturene, eller i alle fall ikke mye (eller noe?) som er bedre enn det den svenske var.

Svenske politikere har i løpet av bare et par-tre tiår klart å:
- destruere "folkhemmet". Hele apparatet holder nå på med å kollapse.
- opprettet mer enn 60 no-go soner og flere vil det bli.
- omdannet Sverige til å blir rape caital of the world.
- ukentlige henrettelser på åpen gate
- kraftig fremvekst av mafia eller gjengmiljø
- enorm spredning av våpen; maskingevær, raketter, bomber og granater.
- destruert skolemiljøet for hundretusenvis av svenske barn.
- kvinner og jenter har i praksis fått portforbud etter mørkets frembrudd på stadig flere steder.
- påført svenskene enorme kostnader for å forsørge stadig flere innvandrere
- ødelagt politiet som nå ikke er i nærheten av å gjøre den jobben de er satt til. Hverdagskriminalitet blir ikke lengere etterforsket.

Det er dessverre heller ikke noe lys i enden av tunnellen. Alt vil bare bli enda værre etterhvert som tiden går. Det fortsetter å strømme folk med "utanförskap" kompetanse inn i landet. Forvaret er nedbygt og nærmest avviklet, så ikke noe håp om et nær forestående militærkupp heller, selv om trolig mer enn en million ekte svensker håper på det. Ingen politikere blir stilt til ansvar for denne katastrofen, tvert i mot forlater de gjerne politikken og får toppleder stilling og blir søkkrike som "takk for hjelpen".

Ikke blir det noen revulosjon heller, da det bare er noen få hundre nazister som rasler med sablene. Svensker flest er avvepnet for lengst, men muslimene har til gjengjeld rustet opp i flere tiår nå. Så om det blir noen revulosjon vil det i så fall komme derifra. Stadig flere svensker innser nå at landet er fortapt og velger å emigrere. Derfor hadde da også Sverige netto emigrasjon (av etniske svensker) for første gang siden begynnelsen på 1900 tallet. Det vil ikke myndighetene fortelle så mye om.

Er kanskje forståelig, da et oppslag med krigstyper i Expressen vil medføre en massiv smitteeffekt. "Hva faen, stikker folk? Magda, pakk sakene, vi drar vi også!" :-)
Slettet bruker
07.07.2019 kl 00:06 1040

Sverige er nok oppgitt av de fleste utenfor svenske grenser, men inne i landet lever tomsehodene i sin oppkonstruerte verden.
Cortex
07.07.2019 kl 08:49 1016

https://resett.no/2019/07/06/svensk-forfatter-sverige-er-i-krig-og-politikerne-har-skylden/

Også Resett og deres lesere kommenterer Ranelids kronikk i Expressen.
Hvor er de andre i norsk media?