Derfor kan IEAs hydrogenrapport være en gamechanger


E24 er ute med en kommentar på IEAs hydrogenrapport. Store ting innen hydrogen er på trappene.

"Det internasjonale energibyrået har samlet seg om veien videre for hydrogen som energibærer. De peker på fire satsingsområder for oppskalering i nær fremtid."

"Det internasjonale energibyrået (IEA) har utarbeidet rapporten «The Future of Hydrogen: Seizing today’s opportunities». Det er første gang et samlet IEA har gjort en grundig analyse av hvordan hydrogen kan bli en betydningsfull energibærer i fremtiden.

– Rapporten kapper beina av masse synsing. Nå blir det opp til ulike regjeringer hvordan den blir tatt imot, sier Øystein Ulleberg, forskningsleder ved Institutt for energiteknikk (IFE). "

"– Jeg vil si rapporten gir et nyansert bilde av hydrogen nå. Én av grunnene til at IEA har vært litt lunkne tidligere er at det kanskje ikke har vært så lett å se for seg hvor man skal skalere. Nå peker IEA på helt konkrete satsingsområder. Sånn sett er tenkningen som presenteres en slags gamechanger for den globale hydrogenutviklingen, sier Ulleberg. "

https://e24.no/pluss/energi/nel-asa/derfor-kan-ieas-hydrogenrapport-vaere-en-gamechanger/24648632

https://webstore.iea.org/the-future-of-hydrogen

https://www.iea.org/newsroom/news/2019/june/three-reasons-why-the-iea-report-on-hydrogen-is-a-game-changer.html?fbclid=IwAR2fpaGjk1wLbLeYDYt_SouPQRCB1STkAo0PzcnRq3nYFU36Ocj8lZVHgU0
Tigeren
09.07.2019 kl 19:33 601

Denne viktige IEA rapporten gir alle et innsyn i det hærlige faktum at: Verdens markedet vil trenge ekstremt mange hundre tonn hver uke. Nel leverer verdens største elektrolyserør som kan leverer enorme mengder H2 hver dag. Derfor kan Nel bli en gullkalven på OSE. Nel og Løkke sier: Scale up. Derfor blir Nel en vinner. De investerer tungt nå. De skal tape penger nå. For kunne omsette for kr 2.8 milliarder om 2.5 år. Det er Scale up. Bygge og selge større og større elektrolysører/P2G anlegg. Det er der milliardene ligger.
Noen humper er det alltid på veien, men oppsiden er nå huge. Jeg lastet ytterligere 40000 nye aksjer i dag. Snitter meg ned på dropper. Det har gitt meg en rå avkastning i Nel.
Redigert 09.07.2019 kl 19:37 Du må logge inn for å svare