Stillingsbeskrivelse for "selvrådeoppgitte" Erna Solberg

Slettet bruker
MUMLE 08.07.2019 kl 13:02 709

sta(s)minister i klovneriket Norge. Nå med egen sjaman.......

Stillingsbeskrivelse for statsministeren.

Selvrådeoppgitte Statsminister Erna Solberg fremstår kraftig ansvarsforvirret i intervjuet med VG, og har åpenbart aldri har fått noen stillingsbeskrivelse, mener Kent Andersen, som har tatt seg friheten til å skrive en for henne.
https://www.rights.no/2016/05/stillingsbeskrivelse-for-statsministeren/
Redigert 08.07.2019 kl 14:34 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
08.07.2019 kl 13:03 706

Stillingsbeskrivelse for statsministeren:

1: Norge er en selvstendig nasjon. Vi «må» ingenting, og har ikke vært underlagt den tyske rikskansleren siden 1945.

2: Norge er ikke slave av tysk innvandringspolitikk. Norge «må» ikke ta ansvaret for galskapen der, i Sverige eller noe annet land. Jobben din er å ta avstand fra all politikk som ødelegger land, kultur, trygghet, likestilling, stabilitet, ytringsfrihet og økonomi.

3: Norge er ikke medlem av EU. Selv om statsministeren og Høyre digger EU, så gjør ikke norske velgere det. Slutt å videreføre snikinnmeldingen som AP gjorde gjennom EØS. (Se punkt 1)

4: Du jobber ikke for Syria, Pakistan, Somalia, Afghanistan, Tyskland, Tyrkia, Italia, EU eller FN. Du jobber for det lille, sårbare pottitlandet Norge og ingen andre. Er ikke det stort nok for deg, så overlat taburetten til noen som sier «alt for Norge» og mener det.

5: Statministeren plikter å sette Norge, norske interesser, norske velgere og norsk kultur foran alle andre land, EU, FN og Jordkloden. Dette kan virke litt «slemt», men det er avgjørende, for ingen andre gjør det. Det er vinn eller forsvinn.

6: Du er ikke statsminister for asylsøkere eller høyrevelgere. Du er statsminister for alle nordmenn. Også de du misliker meningene til, samt de som er uenig med deg. Ta dem på alvor, i stedet for å overkjøre dem.

7: Islam er ikke norsk, og er ikke «fredens religion». Den er en fremmed, kvinnefiendtlig overtro fra oldtiden som er kraftig sekt-drivende, med en totalitær politisk ideologi på slep som truer fred, frihet og demokrati, og har ingenting med norske verdier å gjøre. Vis varsomhet når historikken er så skremmende.

8: Kulturer er ikke like, og er ikke like mye verd. Faktisk finnes det ukultur som beviselig ødelegger mennesker og land etter land. Å hente slik ukultur hit, vil ikke «berike» Norge. Det vil ødelegge Norge også. Vær heller stolt av din egen arv.

9: Har du ikke funnet oppskriften for «integrering» etter 20 år, 23 handlingsplaner og 110 milliarder kroner, så finner du den aldri. Da må du gjøre noe annet, ikke fortsette å håpe at det vil virke. Når noe ikke virker, så ikke forsett med det.

10: Slutt å invitere verdens fattigfolk på gratis bolig og cash, for da kommer alle. Det er molbopolitikk uten slutt i sikte. I det hele tatt: Slutt å gi bort penger mens du må skjære ned på eldreomsorg, pensjoner, vei og skole. Da trenger vi dem selv. (Se punkt 4)
Slettet bruker
08.07.2019 kl 13:07 702


Det er ikke undres over, men en kjensgjerning.

På samme måte som i Russland etter at kommunist staten ble oppløst så bedriver politikere, kapitalister og bankvesenet og plyndrer de gamle demokratiene. Det som gjør det så lukrativt er at både firmaer og varemerker er oppbygd og uten gjeld, siden de før var eid av fellesskapet. Se bare på de største selskapene her hjemme som ble delprivatisert, så som Statoil, posten, Telenor, Frionor og alle de andre. Hvor er de og hvem eier dem i dag?

Da det ble kjent at dette skulle privatiseres skrev jeg en epost til justisdepartementet og klaget over ulovligheten av dette. Og minnet om at de forbrøt seg mot aksjelovgivningen ved at de ikke hadde hentet inn tillatelse fra eierne (det norske folk) om salg av deres eierinteresser. Jeg fikk til svar at det var et vanskelig spørsmål og at det måtte de undersøke og komme tilbake til. De har enda ikke besvart klage min og det er over 20 år siden jeg leverte den.

At er et planlagt ran av Nordmenns demokratiske eiendomsrett som foregår, for åpen scene, det er det ingen tvil om. Ikke forfattet av meg.

Slettet bruker
08.07.2019 kl 13:08 701

Salget av Norge til utlendinger har pågått i 40 år nå. Men jeg ser noe nytt. Ta f.eks dette med jernbanen. Før ville dem ha rubbel og bit, nå skal et selskap deles inn i flere deler hvor delene med hvor profitt skapes skal selges og det som skaper kostnader og gjeld skal være på offentlige hender. Eneste måten å tjene penger på tog er «billetter» så den biten (drift) er solgt til private aktører og vi sitter igjen med vedlikeholdskostnadene og oppgraderings kostnader mm.
Slettet bruker
08.07.2019 kl 13:10 699

Ja, vi selger dette landet. Revidert tekst på nasjonalsangen. Jeg var stolt av mitt land og tok det for gitt, men tanken ble avvist for EØS kameratene (AP H KRF og FRP) fikk omgjort det til en dritt. http://e24.no/makro-og-politikk/maeland-vil-ikke-invitere-folket-til-aksjekjoep/23235936

http://forum.hegnar.no/thread.asp?id=2262486
http://forum.hegnar.no/thread.asp?id=2312952
http://forum.hegnar.no/thread.asp?id=2412452
http://www.vg.no/nyheter/innenriks/arbeiderpartiet/salg-av-statlige-selskaper-de-roedgroenne-17-de-borgerlige-13/a/24006256/

Alt hva fedrene har kjempet og mødrene har grett. Hårde tider har vi døyet, ble til sist forstøtt; men i verste nød blåøyet, til frihet ble oss født. Det gav faderkraft å bære hungersnød og krig, det gav døden selv sin ære. Ja selv «emigrantstaten» fikk forlik?
Jeg var stolt av mitt land og tok det for gitt, men det ble avvist av EØS kameratene (AP H KRF FRP) med sitt svik fikk det omgjort til dritt.

https://www.derimot.no/norge-selges-bit-for-bit-drommen-alle-grenser-skal-vekk/
Slettet bruker
08.07.2019 kl 13:12 696

Regjeringen Solberg har i høyt tempo forsøkt å selge unna statlig eiendom, og å få inn private konkurrenter til statlige selskaper. At den samme regjeringen vil konkurranseutsette offentlige tjenester er bare en logisk videreføring av en markedstenkning som gjennomsyrer alt. Men den blå-blå regjeringen fører bare videre en politikk som de rød-grønne startet.

Det var Jens Stoltenberg som delprivatiserte statlige selskaper som Statoil og Telenor. Det var også de rød-grønne som i stor stil bidro til økt privatisering av offentlig tjenester.

https://steigan.no/2019/07/ap-eu-kommisjonens-og-natos-viktigste-representant-i-norge/
https://steigan.no/2017/01/tisa-er-den-nye-oljen/
Slettet bruker
08.07.2019 kl 13:24 688

Den eventyrlig Boligpris gjeldsveksten her i Norge har satt Las Vegas i bakleksa! Etter Gro reiste og Mulla Krekar ankom ble kongeriket Norge som Kambodsja etter Pol Pot, et mye bedre stede å bebo. Ja, det gikk til himmels for genier som idioter sa investor Ringnes.

Fritatt for alt, reiste hun herfra slik kongeriket gjorde med gullet, før krigen de etterpå har løge på seg og vært deltagende i. Man leser til tider at rabiate statsleder på rømmen, tar statskassen og stikker av. Flere har naturlig nok fått opphold i Frankrike, baby doc fra Haiti var en av dem. Men det kun landsmoder Gro. Dr. Who som den eneste eks statsleder i hele verdenshistorien, som har fått ettersendt statens eget seddeltrykkeri.

Krekar ankomst til Norge skapte en eventyrlig boligpris gjelds-vekst. Og det er denne boligprisgjeldeveksten som har besørget de svimlende summer overskudd og utbytte i tidligere egne, men nå utenlandske eide banker regnskaper. Man tømmer Nordsjøen og bunnen av denne, for eventyrlige verdier, som investeres ute. Samtidig som alt overskudd også flyttes ut av landet. I andre enden fylles landet med fremmedartet kasus med bifall fra både regjering og kongehus. Det er flere enn bare banksjefer som bør følge med sine ansatte ut dørene fordi de har ventet for lenge med å sette i verk endringer.

http://www.bt.no/nyheter/okonomi/NHH-professor---Banksjefene-har-ventet-for-lenge-3537255.html
Slettet bruker
08.07.2019 kl 14:31 674

Det er flertall for det, det sa statsråd Monica Mæland om sammenslåingen fylkene Troms og Finnmark og innføringen av DAB radioen her i klovneriket vårt. Men flertallet, det var i stortinget og ikke folket det angikk. For blant dem er det stor motstand imot det hele, men dette er det norske demokrati? Hadde tilsvarende skjedd i Kina, da hadde det vært et diktatur.

Stortinget 169 stk. sitt flertall, bestemme over 5 millioner mennesker skjebne, i 4 års intervaller. Opprinnelig var det 3 år, men et år to før denne krigen, tusket de til seg et år ekstra, og slik har det vært siden.

Norske valg består i å telle dumme hoder. De som stemmer ved valg, de bestemmer intet, derimot de som teller stemmene, bestemmer alt. Nå har nettopp de bestemt, at et og alt, skal nå bestemmes i Brussel.

Hr.Suhr
08.07.2019 kl 15:41 650

Tenk, dette skrev han for vel 3 år siden.
Virker nesten som Kent Andersen bare har sett det komme.
I dag kan vi vel nesten med sikkerhet fastslå at landet styres av omtrent
80% Asberger og 20% ADH, og dette uten at ingen innen offentlige tjenester reagerer.
Kan det virkelig være at nettsteder som HO og Resett med få andre, representerer den siste
rest av norsk genmateriale som ennå ikke er ødelagt av miljøgifter, mon tro?
Slettet bruker
08.07.2019 kl 15:56 647

Noen skulle fortalt ERNA som HMK Kongen hva Professor Janne Haaland Matlary har sagt: "Det er sikkerhet for egne borgere og ikke «redde verden» som er en regjerings første plikt. Regjeringer er valgt av sine borgere ikke av all verdens, hel og halvtullinger «migranter og flyktninger." HMK og hans hus skal da være Konge for oss nordmenn og ikke for "hund og hane" world wide her i Norge.
http://www.abcnyheter.no/nyheter/politikk/2015/11/18/194883434/matlary-mener-tiden-apne-grenser-er-forbi

Slettet bruker
08.07.2019 kl 17:46 628

Tenk, dette skrev han for vel 3 år siden.

Men 20 år forut var jo dette introdusert, av helt andre personer enn Erna Solberg? Dog fra samme parti sammen med AP KRF og FRP på slep. SP var jo og noe vedheng.....
Slettet bruker
08.07.2019 kl 18:13 617

For oss som var glad i, og stolt over, dette landet, denne iskalde steinrøysa langt mot nord, som våre forfedre og vi, i fellesskap, skapte et levedyktig samfunn av, er skuffelsen over dagens resultat enorm. Det var ikke perfekt, hadde sine mangler og urettferdigheter, men det beste som kunne skaffes. Og under stadig forbedring. Med likestilling som mål forventet vi stolt og rak rygg, med fast blikk, fra våre valgte ledere. I stedet har vi oppnådd en frøkenoid ballettdans hvor taktslagene styres av, for oss, ukjente og uvedkommende, mer eller mindre, selvgode utenlandske organisasjoner. Og det forventes av oss at vi alle skal trippe til denne tåspisstragedien. Vi må visst tilbake til at reale MANNFOLK overtar styringen, så får heller feminiseringen foregå på bakrommet. Før det er for sent!
Hr.Suhr
08.07.2019 kl 18:30 613

Sier du det, ja?
Skulle jo tro at det holdt med Grunnloven, men har temaet vært bredt opp på bane for
tjue år siden, så burde det jo være mer aktuelt enn noensinne nå til dags.
Greit at de folkevalgte skal representere folket, men minstekravet må uansett være
at de er ved sine fulle fem.
Her må vi bare få hasteinnført både IQ-, mentaltest og stillingsbeskrivelser snarest. Dessuten
må det bringes på det rene hvordan Erna kunne bevege seg fra kompromissløse 'Jern-Erna' til
'NWO-Stjerna' og Jonas-overmann på innvandring. Enig?
kokkohill
08.07.2019 kl 20:08 602

Glimtende tråd , bør skrives ut og henges opp i korridorene på stortinget 😜
Redigert 08.07.2019 kl 21:00 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
09.07.2019 kl 00:35 583

Skulle jo tro at det holdt med Grunnloven?

Den vi hadde, er endret så mange ganger, at i henhold til Grunnloven er Norge med EØS, mer med i EU, enn de som faktisk er det.
kokkohill
09.07.2019 kl 06:23 556

Hva gjør Erna !

EFTA-landene Norge, Island og Liechtenstein kaster seg inn i EUs interne debatt om et uhyre omstridt lovforslag: At kommuner og Stortinget må melde fra til EU om utkast til nye regler senest tre måneder før vedtak. Så kan EU eller ESA stoppe norske, politiske vedtak før de er fattet.
I et notat 15. februar går EFTA-landene Norge, Island og Liechtenstein ikke bare med på en slik endring.
Solberg-regjeringen og dens kolleger i de to andre landene oppfordrer EU til å gjøre det de kan for å innføre en slik meldeplikt.

https://steigan.no/2019/02/solberg-ber-om-meldeplikt-til-eu/