Regler og informasjon

REC 08.07.2019 kl 18:47 1056

Regler og informasjon
Forumet på Hegnar.no er i hovedsak et forum for meningsytringer og diskusjoner rundt økonomiske emner og problemstillinger.
Hegnar.no forhåndsredigerer ikke innleggene jfr. Vær Varsom Plakatens punkt 4.17. Hegnar.no gjør derfor oppmerksom på, og bekjentgjør med dette, at redaksjonen har valgt å ikke forhåndsredigere de digitale meningsutvekslingene. Innlegg som er i strid med dette reglementet, norsk lov og god presseskikk blir fjernet så fort det blir oppdaget.

De som deltar forplikter seg til å overholde reglene på forumet og pålegg fra admin. og eksempelvis ikke komme med injurierende uttalelser, løgn og falske beskyldninger.
De som deltar i diskusjoner på forumet forplikter seg til å overholde norske lover og regler.
Hver og en som starter diskusjoner og/eller deltar i diskusjoner ved å legge inn synspunkter og meninger, står selv ansvarlig for dette.
Det er ikke mulig å publisere innlegg på forumet før man har bekreftet at man her lest og forstått reglementet, og at dette vil bli overholdt.
Følgende er ikke tillatt:

Gjentatt innlegg med samme innhold, "spamming", eller andre forsøk på å ødelegge debattene og forumet.
Trakassering av meddebattanter.
Skrive, laste opp, linke til eller på annen måte publisere noe som kan medføre straffeansvar.
Ærekrenkelser, rasistiske innlegg, truende innlegg, pornografiske innlegg eller annet i strid med norsk lov.
Innlegg som bevisst sprer usannheter.
Forsøk på kursmanipulasjon, i henhold til Lov om verdipapirhandel. Logginformasjon kan overleveres Finanstilsynet. Straffebestemmelsene for denne typen lovbrudd finnes i § 14-3.
Å legge inn artikler som er publisert i andre medier. Det som er tillatt er å sitere korte utdrag, men da med tydelig referanse til hvor dette har vært publisert.
Følgende begrensninger er foreløpig satt:

Bruker registrerer seg med bruker-/login navn, fullt navn, e-post, telefon og ønsket passord.
Kun brukernavn/nick vises på innleggene.
Ingen vedlegg tillatt.
Forumet er ikke kommersielt rettet. Det er derfor ikke tillatt med innlegg som inneholder reklame, forsøk på å selge produkter, eller verve medlemmer til andre organisasjoner.

Tips om overtramp og andre kommentarer til forumet sendes forumadministrator.

Vedrørende innsamling av data
Navn og E-postadresse registreres for å vite hvem som deltar i diskujonene. Det vil periodevis kunne tas løpende E-postkontroll, der brukere vil kunne bli midlertidig satt på vent i påvente av respons.
Telefonnummer registreres blant annet for å kunne gi brukeren en ekstra mulighet for å få satt nytt passord.
I henhold til Personopplysningsloven § 8 bokstav f, vil personopplysninger kunne utleveres myndighetene dersom det foreligger brudd på norsk lov som kan medføre straffeansvar.
Opplysninger vil ellers ikke under noen omstendighet deles med tredjepart.
Opplysninger vil være lagret så lenge kontoen er aktiv.
Ved deaktivering eller utestengelse vil opplysninger kunne bli lagret i inntil 6 måneder.
Bruker har selv mulighet til å slette sin egen konto. Tråder og innlegg vil normalt forbli på forumet, men anonymisert.
Alle brukere har naturligvis rett til å klage til Datatilsynet vedrørende behandling i strid med reglene.
Kontakt oss gjerne ved spørsmål vedrørende personvern.

Må jo si at Ts i så henseende viser seg som en som tror at dette gjelder alle andre, bortsett fra han selv. Anbefaler alle å se på hans siste ytringer og merke seg den odiøse klang hans adjektiver har. Så får dere selv se og gjøre deres egne oppfatninger.

Eller merker seg at TS selv bryter reglene ved å kopiere fra hegnar.no der det blant annet står står

"Følgende er ikke tillatt: Å legge inn artikler som er publisert i andre medier. Det som er tillatt er å sitere korte utdrag, men da med tydelig referanse til hvor dette har vært publisert"

Jeg håper seriøst at dette er humor, for da har virkelig gjort deg skyldig i å underholde mange her på forumet. Venter med lengsel og smerte på flere vittigheter av dette kaliberet.


Redigert 08.07.2019 kl 23:45 Du må logge inn for å svare

Kommer det snart flere?

Ser at TS "Js67" I dag kl 15:42 har fått slettet et innlegg av admin, på tråden min "USA INNFØRER MER TOLL FRA KINA" Noen som fikk med seg hvorfor det ble slettet?
Klux
09.07.2019 kl 19:56 589

De store aktørene holder, stoler litt mere på dem enn freelanserer. Å snakke opp eller ned erså gjennomskuelig at det er barnslig. Å ha en tråd kun for positiv er i min tanke mot sin hensikt. Jeg har Fingern i jorda og satser på en green og da går det opp
Klux
09.07.2019 kl 20:04 556

De store aktørene holder, stoler litt mere på dem enn freelanserer. Å snakke opp eller ned erså gjennomskuelig at det er barnslig. Å ha en tråd kun for positiv er i min tanke mot sin hensikt. Jeg har Fingern i jorda og satser på en green og da går det opp