HIDDN - Reprise på DDASA?


Nå må dere være forsiktig. HIDDN var nede rundt 0.11 i slutten av forrige uke. Selskapet er insolvent og drives nå for kreditorers rekning. Hvis det blir en løsning så blir det nok kun smuler igjen til aksjonærene? Nå har Hiddn gått ca +230% på få dager og dette minner litt om hva som skjedde i DDASA for få uker siden før DDASA gikk konkurs.
Vær forsiktig og det kan være smart å sikre gevinst nå.

Hiddn Solutions ASA – Further update recapitalisation
Unless the board is successful in these efforts, the board’s opinion is that there is no shareholder value in the Company. The board has set a preliminary deadline of 11.7.2019 at 21.00 CEST for this continued process.
Redigert 09.07.2019 kl 11:43 Du må logge inn for å svare

Vær forsiktig. Selskapet er insolvent og avtalen Ayf G er terminert. I morgen kan det være den siste dagen aksjen handles på ose?

Godt det finnes oppegående mennesker som deg her også. Det er så utallige mange tråder med folk som bare prøver å hausse opp prisen med helt syke mål de trekker ut av endetarmen. Kun for å lure uerfarene til å tro de må handle rask for å komme inn, og det er en god idé å handle en nært forestående konkurs aksje til over den stabile prisen fra før konkurs melding.

Det er jo gjort i egen interesse, og dette er tross alt et aksjemarked, men fortsatt sleipt.