Støttemarkering: Frihet for Tommy Robinson!

Slettet bruker
11.07.2019 kl 09:45 299

Støttemarkering: Frihet for Tommy Robinson!
Tid: 16.30-18.00
Dato: Torsdag 11 juli. 2019
Sted: Nationaltheatret. Johanne Dybwads plass 1, 0161 Oslo

Dette er en tverrpolitisk markering for ytrings- og pressefrihet noe Tommy Robinson nå har blitt et symbol for.

Oppmøte på ved inngangen til Nasjonalteatheret (Johanne Dybwads plass 1, 0161 Oslo) ved Ibsen og Bjørnson statuene kl. 16.30. Deretter går vi samlet til den Britiske ambassaden for å vise vår støtte til Tommy Robinson og markere vår protest mot den urettferdige behandlingen han utsettes for.

Robinsons forbrytelse er at han dekket en spesielt stygg sak, en skamplett i britisk historie. Et titalls menn med pakistansk bakgrunn er tiltalt for over 170 tilfeller av voldtekt, grove sexovergrep og trafficking. De fornærmede er 18 kvinner, som var barn (den yngste på 11 år) da overgrepene fant sted i tidsrommet 2004–2011. De fleste av ofrene var hvite britiske arbeiderklassejenter.

Robinson ble arrestert utenfor tinghuset i Leeds i fjor da han konfronterte de tiltalte, og sendt i fengsel i en summarisk fremstilling hvor det ble løyet for hans egen advokat. Robinson ble så flyttet fra et fengsel med britiske innsatte, til et fengsel fullt av muslimer, han spiste nesten ikke da han hadde grunn til å tro at muslimske innsatte ville forgifte maten hans. Nå er han dømt igjen og rettsfarsen fortsetter.

Vi finner oss ikke i denne behandlingen av modige patriotiske aktivister og krever at britiske myndigheter avslutter sin politiske prosess mot Robinson og øyeblikkelig slipper han fri.

Frihet for Tommy Robinson!
Winston Smith
11.07.2019 kl 19:24 283

Fælt å se hvordan Robinson er behandlet av myndighetene, sist gang han ble fengslet var det for noe andre medier også var "skyldige" i men som ble totalt ignorert.

Han ble med vilje sent til det fengselet med flest muslimer i, han fryktet for sitt liv og spiste nesten ikke i frykt for å bli forgiftet. Da han kom ut så han ut som et beinrangel.

Han ble plassert i en celle nær luftegården der muslimer kunne spytte og kaste avføring inn gjennom vinduet hans dersom det var åpnet så han måtte lukke vinduet selv om det var hetebølge.

Vi får se hva myndighetene finner på denne gangen, skulle ikke forundre meg om han blir drept mens han er fengslet.
Sotah
11.07.2019 kl 19:44 278

Da er vel det hele over. Hvor mange møtte opp?