Islam - Gud = Nazisme

Risk-reward1
11.07.2019 kl 10:25 7315

Jeg har påstått det lenge, og gjør det igjen, islam og nazisme går hånd i hånd, og det er kun feighet som aksepterer islam som en religion!

Likhetene er mange
En sterk leder
Verdensherredømme - liten eller ingen nasjonsfølelse
Rase/tros renhet
Jødehat
Homohat
Undertrykkelse
Rasisme
Hjernevask av barn

"Den tidligere shariaprofessor Sam Solomon sier at islam er 80% politikk som reiser under bekvemmelighetsflagg som religion. Han kan koranen utenat. Islam har 1400 års presendens for å kalle seg en religion. men en kan godt diskutere om ikke den er mindre religon enn Scientology som ikke er noen godkjent religion."
http://www.verdidebatt.no/innlegg/11687581-islam-fredens-religion-eller-en-farlig-ideologi

Det holder å se første 2 min for å plassere islam
https://www.youtube.com/watch?v=6O2IUwu22CE

RR
Slettet bruker
23.07.2019 kl 10:38 1951

Det er ikke alle som forstår god litteratur heller. Har da hørt mange som synes Finnegans Wake er noe surr også. Smaken er som baken. Jeg kunne spurt deg om hvilke deler av koranen du har lest, men det er ikke egentlig nødvendig. Religion er en privatsak når det kommer til stykket, det handler om deg og ditt forhold til Gud. Jeg er ikke teolog. Og det er ikke du heller. Hvis du er veldig redd for muslimer, kan du nok diskutere akkurat det med din sogneprest.

Hva har islam tilført? Hallo? Religion gir mennesker en mening med sin tilværelse og deres forhold til Gud. Fordelene med det er så selvsagte at jeg neppe trenger å skrive dem her.
polemiker
23.07.2019 kl 20:53 1929

- Hva har islam tilført? Hallo? Religion gir mennesker en mening med sin tilværelse og deres forhold til Gud. Fordelene med det er så selvsagte at jeg neppe trenger å skrive dem her.

Jeg spurte ikke om hva religioner har tilført av gode for menneskeheten, men hva islam har bidratt med de siste 1400 årene. Islam kan vel knapt nok kalles en religion, og det er nettopp det RR påpeker i tittelen på denne tråden. Så ja, jeg vil gjerne at du lekser opp for oss hva godt islam har å tilføre.

Jeg kan forstå at islam hadde noen positive trekk på 600-700 tallet, da det meste i denne "religionen" er leveregler, hygienetips og et komplett lovverk. Nå er både såpe oppfunnet og svin er ikke lengere urene eller noen smittekilde. 70% av koranen er m.a.o. fullstendig irrelevant og det resterende hatet mot jøder og vantro, homofobien, kvinneundertrykkelsen og bekledning hører ikke hjemme i en sivilisert del av verden.

Koranen kommer ordrett direkte fra gud påstås det, og det er noe alle muslimer blir innprentet fra de er barn. At koranen i seg selv er selvmotsigende, later det til at ingen bryr seg om. Alle vet derimot at det er det siste som gjelder, men i diskusjoner brukes gjerne tekster fra den tidligere epoken hvor han var så nogenlunde åndsfrisk.

Jeg er ikke veldig redd muslimer, men jeg vet at deres solidaritet i første rekke dreier seg om islam og deretter andre muslimer, uansett hvor de måtte være i verden, og til sist landet de bor i. Det gjelder ikke ALLE naturligvis, men generelt sett er muslimer dårligere innbyggere for et land enn folk flest eller folk med andre religioner. Dette gjenspeiles i kriminalstatistikkene og respekt for lov og orden.

Slettet bruker
23.07.2019 kl 21:34 1920

dirken
I dag kl 10:38 25
Religion er en privatsak når det kommer til stykket, det handler om deg og ditt forhold til Gud. Jeg er ikke teolog. Og det er ikke du heller.

Dirken, jeg kan alt du trenger om QOURAN inn og ut. Du kan vel kalle meg Te0log når det kommer til innsikt i den saken.
Du er ulovlig naiv som tror ISLAM er en privat sak. Du bør snarest lese deg opp hva som står mellom linjene. Evt spør en ho-te0log
Slettet bruker
24.07.2019 kl 01:40 1904

«hva islam har bidratt med de siste 1400 årene»

Dette spørsmålet er så himmelfallet dumt at jeg ikke hadde forventet å lese det i en russeavis en gang. Vet du i det hele tatt hva gudstro handler om? Islam bidrar til at 1,8 mrd mennesker, eller ca 24% av verdens befolkning lever i pakt med Gud. Jeg er enig i at vi ikke skal hvile før det er 100%, men 1,8 mrd frelsede er ikke så dårlig.

«det meste i denne "religionen" er leveregler, hygienetips og et komplett lovverk. Nå er både såpe oppfunnet og svin er ikke lengere urene eller noen smittekilde. 70% av koranen er m.a.o. fullstendig irrelevant»

Hvilken Koran er det du har lest? Stemmer det, du har ikke lest den. Det viser du ganske greit, for dette var feil. Tekstene i koranen kan du grovt sett dele inn i tre: fortelling av historien, trosartikler og til slutt lover og regler. Lover og regler er i så fall den minste av de tre. Jeg anbefaler deg å lese boken før du vil diskutere den.

For øvrig faller det på sin egen urimelighet at muslimer leder an i kriminalitetsstatistikker. De som er kriminelle er like lite muslimer som de er kristne. Gud forbyr den slags adferd, og de vil ikke være sanne i hans øyne. Han vil dømme dem.
Slettet bruker
24.07.2019 kl 07:54 1885

«Jeg tar med en solid klype salt anekdoter som gikk på folkemunne for 1500 år siden.»

Men all den imbesile, ulogiske, og selvmotsigende hjernevasken dagens venstreradikale nolduser lirer av seg svelger du glatt unna uten den minste antydning til skepsis?
Slettet bruker
24.07.2019 kl 08:35 1874

Med det antyder du at røverhistoriene Muhammed påsto han ble fortalt av Alllah, og som ble videreformidlet på folkemunne en ukjent tid, er sanne?
Risk-reward1
24.07.2019 kl 10:10 1856

Islam - Gud = Nazisme

Det er tema i tråden, men det sklir ut, ledet an av Jabbings som vanlig.

RR
Slettet bruker
24.07.2019 kl 10:22 1853

Hææææ

Mine siste innlegg handler jo om han du sammenligner med Hitler. Hvordan er det å skli ut?
Slettet bruker
24.07.2019 kl 10:28 1852

Det budskapet Muhammed, fred være med ham, ble formidlet av Gud må naturligvis være sant. Det kom jo fra Gud. Det er djevelen som forleder mennesker, både i kristen og islamsk teologi. For øvrig vil du finne mange de samme «røverhistoriene» igjen i bibelen, og de inngår i millioner av prekener i kirker, synagoger og moskeer over hele verden til enhver tid. Det må være rart å ha den innstillingen at bare jeg selv vet best fordi jeg har sett noen videoer på YouTube og kanskje lest et par populærvitenskapelige bøker om egoistiske gener og den slags.
Slettet bruker
24.07.2019 kl 10:43 1848

Kan det være at det finnes to menneskeraser på jorden, de som stammer fra Gud, og de som stammer fra en fisk som krabba på land og grodde seg armer og bein?
Slettet bruker
24.07.2019 kl 10:47 1845

Ett av de store eksistensielle spørsmålene er:
Hvorfor har vi fortsatt aper om mennesker stammer fra aper?
polemiker
24.07.2019 kl 13:30 1832

PÅ tross av at spørsmålet er så "himmelfallet" dumt registrerer jeg at du ikke engang klarer å komme med et eneste eksempel. Faktum er at islam er den desidert mest destruktive idelogien verden har sett og overgår nazismen i både antall drap og bestialitet. Kanskje litt urettferdig sammenligning, da nazismen bare eksisterte i noen få år mens islamismen har eksistert i 1400 år.

Det er dog mange likhetstrekk mellom nazismen og islam, så det er slettes ikke så underlig at Hitler inngikk allianser med muslimene. Hitler hadde da også lært av muslimske militærstrategier for å ta makten og spre sin ideologi. Opprettelsen av SS og Hitler Jugend er direkte kopier fra Muhammeds lære (må han brenne i helvete). Når de var mange nok (~30%) kunne de ta over landet med makt. Det later til at du også er enig i ?

- Islam bidrar til at 1,8 mrd mennesker, eller ca 24% av verdens befolkning lever i pakt med Gud. Jeg er enig i at vi ikke skal hvile før det er 100%, men 1,8 mrd frelsede er ikke så dårlig.

Det du kaller gud, kaller de som har våknet opp for satan. Gud og Allah kan umulig være den samme guden, selv om noen biskoper og prester i den norske kirke later som at det kan være tilfelle. Det samme gjør imamer som prøver å fronte islam som en religion og ikke en ektremistisk ideologi. Allah påstår at han er den eneste og rette gud, og Muhammed er hans favoritt profet.

Han pålegger sine følgere en absolutt underkastelse og lydig. Han pålegger dem å utføre en rekke stupide ritualer i forbindelse med bønn og en rekke andre situasjoner i livet. Har den kjekke imamen din forresten fortalt deg hva som er straffen din dersom velger å ikke tro på dette røret lengere?

Så at folk som virkelig har lest koranen er kommet til at denne guden er en sykelig sjalu og bestialsk jævel er vel kanskje ikke så overraskende. I tillegg pålegger han sin følgere om å drepe alle som fornærmer ham eller hans profet. Dette er da også noe som blir praktisert i beste velgående den dag i dag. Koranen er jo ordrett fra Allah, så det er litt vanskelig å påstå at det ikke er riktig. Jøder skal drepes og homser skal kastes fra høyhus. For å opprettholde den bestialske standarden skal dyr drepes ved å skjære over strupen deres.

Slettet bruker
24.07.2019 kl 14:11 1828

Hankatten påstår at katolisme ikke er en del av kristendommen. Det er mange rare meninger ute og går men de stammer fra samme smørja alle disse midtøsten religionene. Det er ikke religionene i seg selv som er problemet men hvordan de tolkes og etterleves. Det er feks flere republikanske politikere i det siste som har kommet ut og sagt at de ikke kan oppholde seg alene sammen med en annen kvinne som ikke er ens kone. Dette har også VP Pence sagt. For meg høres det veldig gammeldags ut og minner mer om en avart av islam slik den praktiseres i Midt Østen.
Slettet bruker
24.07.2019 kl 14:13 1830

"Koranen er jo ordrett fra Allah"

Tror du også på dette? At en gud har snakket til denne Muhammed? Jeg tror han har hørt stemmer i sitt hode og hadde livlig fantasi.
Slettet bruker
24.07.2019 kl 15:42 1820

Du spør etter eksempler på hva en religion bidrar til, men godtar ikke svaret at den gir de religiøse en mulighet til å leve sine liv i pakt med Gud. Vet du i det hele tatt hva det innebærer å være religiøs?

Det der med at troen på Gud har medført mer lidelse enn nazismen er bare sprøyt. Hva blir det neste, at du skal hevde at religion er roten til alt ondt?

Så lister du opp en rekke tull som koranen angivelig skal fortelle de troende, men igjen helt uten å ha lest den. Vis meg hvor i koranen det står at homofile skal kastes fra høyhus.

Er dette nivået på islamkritikerne her inne? Har noen av dere i det hele tatt noen erfaring med religiøse mennesker?
Redigert 24.07.2019 kl 15:44 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
24.07.2019 kl 15:47 1816

Men polemiker, i hans forsøk på å komme vekk fra det faktum at han uttaler seg om noe han ikke har greie på, spurte et godt spørsmål: Hva skjer når man slutter å tro? Svaret er både enkelt og skremmende: Man blir fortapt. Både i dette livet og i det neste.
Slettet bruker
24.07.2019 kl 16:04 1811

Til de som måtte lure: Det står selvsagt ingen steder i Koranen at homofile skal kastes fra høyhus. Det er en blank løgn fra polemiker, som det meste annet han hittil har hevdet å vite om Koranen.

Selv om noen litt mer progressive muslimer kanskje hevder det (slik som progressive kristne), skal man være ganske oppfinnsom om du ikke tolker Koranen dit hen at homofili er en synd. Koranen har i likhet med bibelen historien om Sodoma og Gomorra som det sentrale. Likevel står det ingenting om det polemiker hevder.

Og slik kan jeg fortsette, men hva er vitsen med å diskutere en bok med en anonym amatør som ikke engang har lest den?
Redigert 24.07.2019 kl 16:06 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
24.07.2019 kl 16:14 1808

Hele denne tråden er i grunnen veldig rar. Hvis vi begynner å skylde på Gud for menneskers handlinger betyr det at vi har gitt opp.
Slettet bruker
24.07.2019 kl 16:37 1799

Det siste er et godt poeng. Folk bruker religion for å legitimere onde handlinger. Da islamistene begynte med selvmordsbombing, ganske nylig faktisk, måtte de retolke det faktum at det i islam er synd å begå selvmord.
polemiker
24.07.2019 kl 20:50 1773

Nei, men kanskje du burde lese litt i hadith ? De boka bør ha 18-års grense da den innholder alt fra drapsmetoder til pedofili. Historien og fortellingene fra Muhammeds liv og levned er ingen nattlektyre,,,
Slettet bruker
24.07.2019 kl 20:54 1769

Du gir deg ikke ser jeg. Er det plutselig hadith nå. Før du peker oss mot riktig kilde, som jeg antar du skal gjøre, vise oss der det står å kaste homofile ut av høye hus, om pedofili osv, så formoder jeg at du tar tilbake det du hittil i tråden feilaktig har påstått om koranen sant?
polemiker
24.07.2019 kl 21:25 1763

Det er nok dessverre sant Dirken. Nå er det mange år siden jeg leste (store deler) av koranen, men jeg synes kanskje de to andre bærebjelkene innen islam, hadith og sura, er vel så interessante. Hadde Muhammed vært født i dag, er det vel liten tvil om at han hadde sittet på "death row". At at han i tillegg til å være en blodtørstig serimorder og voldtektsmann også var pedofil er vel ikke noe selv imamer benekter lengere.

Fyren var perfekt og noe enhver muslimsk mann må prøve å etterleve. Hvorfor er Sverige plutselig blitt verdens voldtektshovedstad tror du? Ingenting med religion å gjøre sier du?

Edit: Igjen er vi et stykke unna temaet i tråden, så du trenger ikke svare på dette om du ikke vil Dirken, men jeg skal love deg at vi kommer tilbake til dette til høsten, om du fortsatt er her da.
Redigert 24.07.2019 kl 21:37 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
24.07.2019 kl 21:58 1757

«koranen, men jeg synes kanskje de to andre bærebjelkene innen islam, hadith og sura, er vel så interessante.»

Fint med interessante ting. I internettets tidsalder ligger alle originalkilder lett tilgjengelig for alle og enhver, derfor trodde jeg kanskje at du ville finne frem til påstanden din som først feilaktig ble fremsatt om homofili og høyhus i koranen, deretter hadith. Må vi vente til høsten for dette også?

Sura er forresten det arabiske navnet på kapitlene i Koranen. Koranen har 114 slike kapitler eller suraer. Tviler på at du har lest særlig mange av dem...
Redigert 24.07.2019 kl 22:02 Du må logge inn for å svare
polemiker
24.07.2019 kl 22:11 1751

Blanda litt der i farten, mente Sunnah. Disse suraene kommer forøvrig i hytt og pine i koranen og er følgelig vanskelig å følge i en kronologisk orden. Gjenspeiler vel hele idelogien dette, ikke mulig å få noen sammenhengende kontekst i noe av dette. Tror du kan klare å google deg frem til disse skriftstedene selv.

Jeg er på ferie nå, så sitter litt kjelkete til med dårlig nett og lite tid. Lykke til, du finner det nok, om ikke andre kan hjelpe seg enn så lenge. Tvihold på troen. om ikke er du dødsdømt. Såpass har du vel lært av de sataniske versene.
polemiker
24.07.2019 kl 22:12 1751

Blanda litt der i farten, mente Sunnah. Disse suraene kommer forøvrig i hytt og pine i koranen og er følgelig vanskelig å følge i en kronologisk orden. Gjenspeiler vel hele idelogien dette, ikke mulig å få noen sammenhengende kontekst i noe av dette. Tror du kan klare å google deg frem til disse skriftstedene selv.

Jeg er på ferie nå, så sitter litt kjelkete til med dårlig nett og lite tid. Lykke til, du finner det nok, om ikke andre kan hjelpe seg enn så lenge. Tvihold på troen. om ikke er du dødsdømt. Såpass har du vel lært av de sataniske versene?
Slettet bruker
24.07.2019 kl 22:46 1742

Lol ok. Det var en imponerende flau roing.

Koranen er ikke skrevet kronologisk nei. Tenk på den som et langt dikt som bør synges. Hvis du har store problemer med å lese bøker eller dikt der forfatteren ikke nødvendigvis holder seg til en nøyaktig kronologi for enhver pris, betyr det antagelig at du har liten fantasi, kort konsentrasjonsevne eller bare at du ikke er veldig vant til å lese noe som helst. Fortsett å se YouTube videoer du, det vil nok gjøre deg klok.
Redigert 24.07.2019 kl 22:47 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
25.07.2019 kl 01:13 1725

Dirken, du har igrunnen aldri oppfattet noesomhelt rett når det gjeøder de mest banale saker og fått pirket igang mang en rar diskusjon med utgangspunkt i at du har totalt misforstått det som ble sagt

, og så skal pirken av alle pynte på islamqouran som pompeuse direkteuren skal være belærer på.

#lykke til på dirkens koranskolem/bløtkakekrem pynting
Slettet bruker
25.07.2019 kl 01:17 1726

ps
jeg er kjempetolerangutang for ISLAM der den hører hjemme.
Jeg synes bare den er finest DER.
Hvor MYE MER ISLAM er fint her ifølge siste åndelige direktiv fra mellomreligionstolkern dirken før ALLAHU AKWBAR er sant nok
Redigert 25.07.2019 kl 01:20 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
25.07.2019 kl 09:52 1710

Dere er en fin gjeng patetiske amatører. Ingen har filla peiling på det ene temaet som dere i åresvis har gnagd på i ekkokammere. Åpenbart aldri vært i kontakt med faktiske muslimer. Så hva gjenstår når man ikke klarer å imøtegå selv helt enkle, saklige spørsmål av den skremselspropagandaen, halvsannhetene og løgnene som fremsettes og resirkuleres? Personhets selvfølgelig. Forumets største troll til unnsetning.

Jeg er ikke veldig overrasket, men dette var likevel ganske skuffende. Enhver islamkritiker med respekt for seg selv må da som absolutt minimum ha ørten koranvers i bakhånd å kaste mot godtroende muslimer til enhver tid? Hadither her eller der. Det er da faen meg nok å ta av. Skjerpings.
Redigert 25.07.2019 kl 09:53 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
25.07.2019 kl 10:06 1707

Den kjente Islamkritikern i Bergen nærradio, Ivar Garberg, kunne iallefall Koranen.
børst
25.07.2019 kl 10:41 1701

Nazistenes toppledelse var alle fascinert av Islam og studerte islams hellige skrifter på fritiden. Flere SS-offiserer hadde konvertert til Islam. http://www.israelnationalnews.com/Articles/Article.aspx/14066
Redigert 25.07.2019 kl 10:44 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
25.07.2019 kl 11:12 1697

Dirken er skuffet, nykonvertitten dirken forventer bedre.

Receiving the Quran orally, learning it by heart, and then reciting it out aloud, has
traditionally been the first task of young Muslim boys and girls. The usual method of
learning was that each day the teacher would recite some verses, write them on the pupil’s
slate, and then the pupil would spend the rest of the day learning them. Those able to recite
them successfully the next day, in addition to those they already knew, would be entitled
to wash their slates, hear more verses, and have them written down for them. Those who
succeeded in remembering and reciting the whole Quran were celebrated with joy and
received much respect.
Slettet bruker
25.07.2019 kl 12:56 1684

Hehe! Ja, det kunne han. Tenk hva Garberg kunne fått til i dagens politiske landskap.

Men noe enda viktigere: Er du bergenser jabba?
Slettet bruker
25.07.2019 kl 13:01 1637

Nesten.
Slettet bruker
25.07.2019 kl 13:01 1636

De unge som sendes på norske koranskole i nystrøkne skjortler fordi foreldrene deres paradoksalt nok er altfor redde for at de skal bli for norske og miste for mye av den tilbakestående kulturen på landsbygda i whateveristan som foreldrene selv rømte fra, lærer koranen på arabisk enda de ikke er i nærheten av å kunne arabisk godt nok til å forstå den. De fleste vil vokse opp og ha ca de samme minnene fra det som glade sørlendinger har av tiden på søndagsskolen. Men noen sendes til rene radikaliseringsfabrikker og blir hjernevasket.
Redigert 25.07.2019 kl 13:08 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
25.07.2019 kl 13:02 1635

Ikke si det til noen, men jeg er også egentlig bare nesten bergenser.
Risk-reward1
26.07.2019 kl 09:57 1610

Fordi det eneste du evner er å henge deg opp i om det er en felles leder å sammenligne med.
Poenget med tråden er at islam er først og fremst en ideologi med en Gud. Nazime er en ideologi uten en Gud, men veldig lik islam. Og det klarer du ikke forholde deg til, du heller.

Jeg tror ikke et døyt på dette våset til dirken, men skal han finne seg en imam, så burde han søke opp Imam Tawidi på FB
https://en.wikipedia.org/wiki/Mohamad_Tawhidi
Og som man kan se her, arbeidsmetodene er også de samme.......
https://www.facebook.com/theimamofpeace/photos/a.1526441740934842/2456662644579409/?type=3&eid=ARCFUDTjgUtMTFmwb8HCTVsiceTTiQqH1_JDFQ_HY7lFHyyCIzWu0u6SCDqhxTn4cBVfarDwJN91Dk5O&__xts__%5B0%5D=68.ARDdtKATuHJUaOdIwcpzxUeFE6mrlEZjB5sKvzBr_U6sWtZsMFo2nu2K_wYJpfnwuq8jnnO5KOZp4V5NVzCvohF5W4Yr7R9Wl_6Hi5yIFIAviXtpv3anVliKN58fLJFDArhzAnbq1Y8MJmHF9VxQxJEi8OE7Oi9cREgCFon8_udrhfzaBfXTQ9ewMLRIly_D_VFJkQKxzmLJIxVeNHCNMp2WILAiUcezbK74IfmvutS-bD3gf45PTMuhZUWbjN7gdCoNveyQPo5mEdgOLT0bqXRQ_V2lhejbxA3iv0RI6Zt75CTr3XoT5MRA0nz3i4PLfqZLsRwbLg6VX-m9wYSxZZwB45J3&__tn__=EEHH-R

Islam og nazisme = 2 nærmest identisk bedritne ideologier!
Den ene "elsket" av idioter, noen IYI, og den andre hatet.

Det er omtrent som om man skulle kjenne to eneggede tvillinger, de har små forskjeller, og elske den ene og legge den andre for hat.
Det er nok mulig, men hverken logisk eller særlig intelligent. Men om den elskede kan gi masse fordeler, og man mener den andre står i veien, så er det nok mulig å lure seg selv.....

RR
Slettet bruker
26.07.2019 kl 10:07 1607

«dette våset til dirken»

Hva er det jeg har skrevet her på tråden som er feil?

For øvrig takk for interessant tips om Tawhidi.
Slettet bruker
26.07.2019 kl 10:12 1603

Min favorittmuslim heter Mohamed og kommer fra Egypt. Hans eneste likhet med naziene er at han tar ordre fra en tysker.
Risk-reward1
26.07.2019 kl 10:16 1600

Konvertitt pratet ditt, er dette våset. Trolling om du vil.

Bare hyggelig. Tawhidi lever selvsagt med vakter 24/7, dødstrusler og statlig forfølgelse for å mene at islam må reformeres.
Sett videoen av Sam Solomon ennå da? Han mener jo mye av det samme som Tawhidi, men kom til en annen konklusjon. Han forlot islam

RR