Carl I. Hagen og Per Sandberg barket sammen på face

Slettet bruker
11.07.2019 kl 14:54 1149

Følg med: Hagen og Sandberg denger løs på hverandre på Facebook!
Av: Tore Kristiansen 11. juli 2019, 13:39

Det er ikke lenge siden: På landsmøtet 4. mai kunne Siv Jensen og Per Sandberg omfavne hverandre.Sandberg kunne ved først blikk forveksles med Elton John. All klemming og kyssing har en pris den dagen man ikke er fullt så gode venner. Sandberg eks-kone forfattet den udødelige replikken om eksen da hun advarte politiet: Fremmed makt har flyttet inn til statsråden.Foto: Lise Åserud/NTB Scanpix

Det er bare å sette seg godt til rette og finne frem popcornet. For nå har Carl I. Hagen og Per Sandberg barket sammen i det som kan bli en herlig sluggerfest «på lokalet». For ingen kan bli mer bitre fiender enn gamle venner.

Forholdet mellom de to FrP-veteranene har etter sigende vært litt opp og ned i mange år. Den gjensidige respekten for den andres styrke, og (noenlunde) felles politiske målsetninger, har uansett holdt dem begge mer eller mindre i tøylene overfor hverandre.

Men nå brettes ermene opp for frisk fight.

Hagen har fått nok

Per Sandberg har som kjent levert en del oppsiktsvekkende krumspring både i og utenfor politikken det seneste året. Etter enkeltes mening toppet det hele seg da han for noen dager siden meddelte at vi alle kan se frem til det han kaller et «brutalt politisk comeback». Han supplerte med å si at hans politiske ideer og synspunkter «trengs mer enn noen gang».

Dette falt i særdeles dårlig jord hos tidligere partileder Carl I. Hagen. Nå hadde han åpenbart fått mer enn nok av denne fyren. Derfor fyrte Hagen løs mot Sandberg på Facebook. Og han sparte ikke på konfekten, denne salven er det gammel Hagen-klasse over:

Carl I. Hagen: Ser at Per Sandberg mener at FrP trenger hans ideer. Det er nytt for jeg kan ikke erindre at han noen gang har lansert noen såkalte nye ideer eller synspunkter. Bortsett fra nå hvor partiet bør omfavne Iran. Tror ikke det vil løse partiets problemer som skyldes helt andre forhold, som mangelfull oppfølging av egen politikk.
I innlegget fra Hagen ligger det ikke bare en syrlig kritikk mot Per Sandberg, men også en ganske tydelig brodd mot eget parti.

Sandberg med kort lunte

Per Sandberg er imidlertid ikke kjent for å være en type som saktmodig vender det annet kinn til når noen fiker til ham. Det tok derfor ikke lang tid før han bjeffet småhissig tilbake i en kommentar under Hagens Facebookinnlegg:

Carl! Du har sannelig ikke fulgt med i timen. At du fremmer de samme ideene i dag som for 30 år siden er ikke nytenking, tror oppslutningen i Oslo taler for seg. FrP har fulgt opp FrPs politikk innenfor de muligheter som eksisterer med valgresultater, på Stortinget og i Regjering. Du har ikke registrert noe forslag eller nytenking fra andre enn deg selv, det forteller vel bare at du ikke har «vært tilstede», eller lest partiets prinsipp og Handlingsprogram.

At du heller vil sitte i opposisjon, og studere meningsmålinger, uten politisk innflytelse, det vet vi. At du fremmer påstander om omfavnelse vitner bare om du kun er full av fordommer og ikke evner å lytte til andre enn deg selv, dessverre
Sandberg tilbake til FRP?

Tonen er virkelig satt mellom de gamle partivennene, og det minner ikke om gamle-karas joviale koseprat i rorbua. Man kan notere seg at i tillegg til å hamre løs på Hagen personlig, ser Sandberg ut til å ville markere seg på «partiets side». Han forsvarer partiets rolle i storting og regjering, en rolle Hagen er kritisk til.

Er dette kanskje et signal om hvor Sandberg ser for seg at hans bebudede «brutale comeback» skal finne sted? Ønsker han rett og slett å tre inn i sitt gamle parti, og gjøre en «ny karriere» der? I så fall kan han antagelig vente seg en tøff motbakke før han er på plass på gamle høyder, skal vi dømme etter den nåværende partiledelsens holdning til Sandberg gjennom det seneste året. Det er få der som trygler om at han skal gjøre «comeback» som noe som helst.

Sandberg og Giske: Felles skjebne, felles trøst?

Det er både fristende og naturlig å trekke en ørliten parallell mellom Per Sandberg og Trond Giske. De er begge forhenværende tungvektere i hvert sitt parti, de sitter nå på sidelinja og er mer eller mindre utfryst av sine tidligere kolleger i partiledelsen.

Samtidig har de det til felles at de fortsatt mener å ha noe ugjort i norsk poltikk. De planlegger hvert sitt store comeback. Deres felles trønderske røtter gjør ikke parallellen mindre. Hvem vet, kanskje kan de to danne et hemmelig og privat nettverk for utveksling av «comeback-strategier»?

Det er faktisk ikke helt utenkelig at både Sandberg og Giske kan lykkes med å etablere seg høyt oppe i politikken igjen, selv om det nok kan ta en viss tid, og selv om det like gjerne kan gå helt skeis for dem begge.

Det som taler til deres fordel, er at de sogner til partier som befinner seg i dyp krise. I slike partier kan krav om endringer i ledelsen brått kan skape den type tomrom som gjør det mulig for gamle rever å manøvrere seg inn i posisjon. De kjenner spillet, og de vet hvilke tråder som skal trekkes i. Dessuten har de begge gode nettverk i ryggen, både i eget fylke og rundt om i landet. Til slutt besitter de i en god porsjon av den rå og «bøllete» stilen som ofte er et vinnerkort i maktkamper innad i partier.

I første omgang kan vi med spenning se frem til nye runder i bataljen mellom Sandberg og Hagen. De har begge to fått seg en tøff motstander.



https://www.document.no/2019/07/11/folg-med-hagen-og-sandberg-denger-los-pa-hverandre-pa-facebook/
Skall
11.07.2019 kl 15:01 1144

Når Siv og nestlederne i Frp er usynlige er det naturlig at Hagen og Sandberg markerer sine revir.Noen må kunne sette ord på frustrasjonen i partiet,og når ledelsen ikke gjør det er det forståelig at disse to og andre personligheter i Frp ytrer seg.....
Slettet bruker
11.07.2019 kl 15:22 1137

Hei folkens:))

Og...hehehe - skalle Per har vel brukt opp tabbekvoten big time og trengs absolutt ikke til noe som helst- selv etter mange uttalelser i media om egen fortreffelighet og jobb tigging er det ingen i næringslivet som responderer på Pers uegnede kompetanse ..ZnageZz...

- Skallet ned en asylsøker på lokal trønder pub etter en fuktig kveld på byen.
- Gikk på stortingets talerstol etter x antall akevitter og mistet retningssansen på vei ned trappa fra talerstolen.
- Reiste til utlandet to ganger med statens tjenestetelefon - selv etter advarsler fra statsministerens kontor.

NB! Har skaffet seg Elton John tupe og ligger i krig med tidligere eks. frue...

-TaKK-

Lykke til

Hilzen
Tille Lulla
Hr.Suhr
11.07.2019 kl 16:22 1113

Selvsagt kjedelig for Per at Trump kom i veien og føkka opp Iran-opplegget,
men sånn er det bare, shit happens.
Tror derfor ikke at han blir noen suksess-faktor i PATRIOT-2spann med Giske heller,
så dermed er faren stor for at Per's tid i partipolitikken høyst sannsynlig er over.
Slettet bruker
11.07.2019 kl 16:32 1108

Har ikke hørt fra Listhaug på evigheter. Har hun mistet gnisten eller blir hun tøylet av Siv?
Slettet bruker
11.07.2019 kl 21:00 1070

P.T. mener jeg at Sandberg ikke har noe å tilføre FrP. Etter at han traff Bahareh har han vist at han ikke kan tenke med to hoder samtidig. Kanskje en dag....
Slettet bruker
11.07.2019 kl 21:48 1059

Frp trenger nytt friskt blod. Per har vel ikke akkurat det. Selv om blodet hans i og for seg kan være friskt...
polemiker
11.07.2019 kl 21:54 1049

Per er ferdig i norsk politikk og vil aldri få noen posisjon i FRP igjen. Han får kose seg med spionen så lenge det varer. Er egentlig sjokkert over at det har vart såpas lenge. Iran har nok skjønt at de er blitt avslørt og ydmyket kraftig så har vel gitt spionen oppdrag med å holde ut i et par år. Det begynner vi vel å nærme oss nå, så det er snart game over for Per.
Slettet bruker
11.07.2019 kl 21:56 1045

Persia-Per får vel melde overgang til et annet parti.
Slettet bruker
12.07.2019 kl 01:04 1021

Per Sandberg hinter om overgang til et nytt parti

Av NTB - 12. juli 2019 | 00:09

Per Sandberg kommer med antydninger om at han kan bytte parti før valget i 2021. Han advarer mot voksende nasjonalistiske strømninger i Fremskrittspartiet.

Tidligere i uken varslet Sandberg «et brutalt, politisk comeback på ett eller annet tidspunkt». I et lengre intervju med Klassekampen sier han at det ikke trenger å bli «i morgen, om to måneder, eller til neste år». Han antyder også at han kan ende opp i et nytt parti før stortingsvalget om drøyt to år.

– Jeg er rimelig sikker på at det kommer et parti som klatrer nærmere fire prosent i 2021, sier Sandberg og svarer «det kan være» på spørsmål om han vil ha en sentral rolle i det partiet. Han vil ikke gi noe konkret svar på om partiet han viser til allerede finnes og har et navn.

– Det kan være. Jeg holder kortene tett inntil brystet.

Sandberg sier hjertet hans ligger i Fremskrittspartiet, men at han vil se hvor han blir tatt imot. Han minner om at Frp er et liberalistisk parti, men mener partiet er på vei bort fra sine ideologiske røtter. I den forbindelse peker han på nasjonalistiske strømninger i partiet.

– De er enorme, og de blir større og større, sier Sandberg. Han er også bekymret over dårlig oppslutning i byene.

– Frp, særlig i Oslo, framstår som fordomsfulle, kalde og «nei til alt», sier Sandberg. Han mener partiet dermed ikke når ut til yngre og fordomsfrie velgere.

https://resett.no/2019/07/12/per-sandberg-hinter-om-overgang-til-et-nytt-parti/
Slettet bruker
12.07.2019 kl 01:15 1018

– De nasjonalistiske strømningene i Frp er enorme, og de blir større og større, sier Sandberg.

– Hvem er det som representerer disse nasjonalistiske strømningene?

– Christian Tybring-­Gjedde.

– Er det noen andre høyere opp, som Sylvi Listhaug?

– Sylvi er en del av det. Carl I. Hagen også. Det er alle som har beveget seg bort fra det ideologiske grunnlaget.

Sandberg trekker linjer tilbake til Frps landsmøte på Bolkesjø i 1994, der partiets ­liberalistiske og populistiske fløy barket sammen.

Deler av det nasjonalistiske miljøet Sandberg peker på, har base i Oslo Frp.

– Hva tenker du om den kursen de har tatt?

– Det er trist. Må jeg si noe mer enn det?


https://www.klassekampen.no/article/20190712/ARTICLE/190719988
Slettet bruker
12.07.2019 kl 07:08 996

Med dette i mente så forstår vel mange hvorfor Oslo Kommune kjøper nærmere 10 000 boliger årlig ved bruk av fellesskapets midler til gratis bruk for fremmedkulturelle (som skal stemme på venstresiden). Det er dette eiendomsskatt, bompenger, kommunale avgifter osv I hovedsak går til. En nøye gjennomtenkt plan for å sementert framtidig politisk makt for venstresiden! https://www.document.no/2019/07/05/svenske-medier-tomme-for-bortforklaringer-hva-med-de-norske/
Slettet bruker
12.07.2019 kl 07:14 994

Demokratiene våre er blitt falske demokratier. De er flerpartidiktaturer som styres av grupper av etablerte partier. De hestehandler, og selger ofte unna prinsippene de er blitt valgt på. De etablerte partiene kontrollerer alt, ikke bare politikerne på lønningslistene, men også de øverste tjenestepersonene i forvaltningen og hovedstrømsmediene – ja, selv domstolene. Partier som mitt blir utelukket fra koalisjonsforhandlinger. De kaller oss «populister» fordi vi står for det folket vil ha. De trekker oss sågar for retten. https://www.document.no/2017/11/29/pa-tide-a-torke-ut-sumpen-i-europa-ogsa/
Slettet bruker
12.07.2019 kl 08:40 983

Høres ut som om Persia-Per er på vei inn i liberalistene.
Zorin
12.07.2019 kl 08:42 981

Finnes ikke noe morsommere å se enn to løse kannoner skyte på hverandre.
Redigert 12.07.2019 kl 08:42 Du må logge inn for å svare
ladaen7,30
12.07.2019 kl 08:56 973

Det er alle som har beveget seg bort fra det ideologiske grunnlaget.




Kanskje det er Per som har beveget seg bort fra det ideologiske grunnlaget?
Hva skal man egentlig med Stortinget, det er jo på feisboka at de store sakene blir behandlet.
Zorin
12.07.2019 kl 09:00 969

Eller Twitter.
Slettet bruker
12.07.2019 kl 09:32 958

FrP burde bestemt vurdere eksklusjon av denne klysen.
Han brunbeiser et helt fylkeslag, uten å ha grunnlag i de virkelige realiteter.
Slettet bruker
12.07.2019 kl 09:43 955

Fra en kommentar fra Hagens FB:


«Politikken i dag står mellom globalismen og nasjonalstaten. Globalistene jobber på tvers av partikratiet der de har endret demokratiet, til demokratur.
Hva gjelder Sandberg er han ferdig politisk. Det var alt for mye suspekte koblinger rundt han som fiskeriminister. Tidligere stor EU-tilbeder. Folket vil ikke ha globalismen.»



Enig. Folket vil ikke ha globalismen. CIH, Gjedda og Sylvi må reformere FrP.
Slettet bruker
12.07.2019 kl 11:53 927

FrPer peker på at FrP har mange ideologiske likheter med Venstre. Selv sier han at bortsett fra FrP er Venstre det partiet som står ham nærmest.

Bra trolling.
Slettet bruker
12.07.2019 kl 13:13 912

Gjedda og Sylvi må reformere FrP?
FRP illudere å være imot, noe de ellers er med og ivrer for?
Men FRP er for innvandring og EØS. Norge med Innvandringsminister Listhaug hadde 2 skip (kostet oss alle milliarder) gående i Middelhavet som bisto menneskesmuglerne for å flytte fremmede folk til Norge. Fra Storskog kom det mengder av «såkalte flyktninger» syklende over russergrensen. Det er aldri før kommet så mye fremmedartet til landet som under FRP Listhaug som invandringsminister. https://resett.no/2017/10/25/i-fjor-kostet-flyktningadministrasjonen-over-20-milliarder/


Markedsliberalistene hevder at markedet løser problemene. De hadde kjempa igjennom en total deregulering av banksystemet i årene før finanskrisa. Men når det «frie» markedet trua hele det internasjonale finanssystemet, gikk statene inn for å redde Wall Street «hjertet» i kapitalismen.
https://www.derimot.no/oyvind-andresen-hva-slags-krise-var-egentlig-finanskrisa/
https://steigan.no/2017/09/storselskapene-profiterer-pa-ekstreme-arbeidsforhold/
Slettet bruker
12.07.2019 kl 13:25 911

Listhaug politiske forbilder er Ronald Reagan (hans annen periode da var han bevisstløs) og Margaret Thatcher. (Det ser nå ut etter henne?) Listhaug støttet Hillary Clinton (Killary er jo et kasus for seg )under Det amerikanske presidentvalget 2016, til tross for at hun som regel støtter kandidater fra Det republikanske parti. Hun uttalte i 2016 at Trumps «uttalelser om Nato har vært svært foruroligende for Norge». Hun er uenig i Trumps linje i internasjonal handelspolitikk og uttalte i august 2016 at frihandel har bidratt til «å løfte millioner av mennesker ut av fattigdom». Bare tull, om en Kina-mann har fått en risbolle ekstra, forslår det ikke. https://no.wikipedia.org/wiki/Sylvi_Listhaug

Sylvi Listhaug fører FRP ut av globalist-sporet? Frp er da for, både EØS og Schengen Acer og overlatt finans saker til EU. De har flatbombet veinettet med bomstasjoner, og så skal Sylvi Listhaug fra FRP gjøre noe med dette? Snakker om å klamre seg til ankerkjettingen, etter å ha kjørt skuta godt og grundig på grunn, der den siger av skjæret. Å plyndre vraket var redning for noen i tidligere tider, men er her det intet å hente.
Zorin
12.07.2019 kl 13:26 910

Per Sandberg snakker nok sant. Hele partiet er brunt! Jeg mener, en FrPer vil gi asyl til en fremtredene nazisympatitør og ultranasjonalist. En SITTENDE justisminister fra FrP synes det er helt greit å la båtlaster med mennesker drukne, til tross for det er ulovlig å forlate folk i nød! To andre FrPere synes de bør slå seg sammen med Trump for å gå til krig. Jeg mener, alt dette på under en måned! Og listen er jo så lang at papirrullene fra Norsk Skog ville ikke strukket til for å lage en listen over partiets brune tanker!
Redigert 12.07.2019 kl 13:28 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
12.07.2019 kl 14:05 898

Det er deg og dine meningsfeller som skaper grunnlaget for brune politiske bevegelser. Europa kan ikke løse resten av verdens fattigdomsproblemer. De som setter seg i båter i Middelhavet, er 95 % lykkejegere. Europas befolkning har fått nok av innvandring fra fremmede kulturer, som hverken kan eller vil underlegge seg europeiske regler og lover.

Brexit er stort sett et resultat av altfor høy innvandring, britene vil selv bestemme over egne grenser, og ikke leve under diktat fra Berlin og Brussel.

For de 10 000 syrerne som Arbeiderpartiet ville gi opphold i 2015/16, kunne man hjulpet 300 000 i nærområdet, jeg mener det lukter brunt lang vei å ta inn noen tusen til Norge, når vi kunne hjulpet mange flere lokalt for de samme pengene. APs innvandringspolitikk er i så henseende ikke lite fascistisk.
Redigert 12.07.2019 kl 14:13 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
12.07.2019 kl 14:11 896

En SITTENDE justisminister fra FrP synes det er helt greit?

Foreta redningsoperasjoner av kyniske menneskesmuglerne, som tar seg godt betalt for å frakte mennesker «i ikke flyte-dyktige båter» på flukt fra, USA EU og NATO fredsbevarende demokratibombene, eskapader. Han advarte mot å invitere stadig flere til å rømme, når selv FN begriper, at det er bedre at de bli bombet der de er, istedenfor å drukne i Middelhavet. UDI-direktør Frode Forfang sa med reine ord på nyheten at UDI må samarbeide med menneskesmuglerne. Jan Egeland har bekreftet dette.

Redigert 12.07.2019 kl 14:35 Du må logge inn for å svare
Noni
12.07.2019 kl 15:17 875

Så og hørte ham i et intervju i dagsnytt eller hva det var, han er jo helt på jordet
når det gjelder politikk mht Iran. Så det er helt riktig det Change skriver.
Slettet bruker
12.07.2019 kl 19:35 847

Sandberg får ingen støtte noe sted.




Per Sandberg må ta seg en bolle

Av John M. Johansen - 12. juli 2019 | 18:51

Per Sandberg under Frps landsmøte i mai. Nå refser han partikolleger for uttalelser knyttet til den spente situasjonen mellom USA og Iran. Foto: Lise Åserud / NTB scanpix

Tidligere nestformann i FrP, Per Sandberg har snudd helt om og retter nå knallhard kritikk mot Carl I. Hagen og den delen av FrP som støtter den linjen Hagen står for.

Sandberg, som før var en av Hagens beundrere og støttespillere, går nå kraftig ut mot sin tidligere mentor. På Facebook svarte Hagen på en kronikk som Sandberg hadde i NRK, hvor han mener at FrP kun fokuserer på innvandring og bompenger. Sandberg går så langt som å beskylde Hagen for å «adoptere terror», gjennom å støtte Mujahedin.

Stappfull av fordommer

Sandberg skyter knallhardt mot Hagen og hans tilhenger ved å kalle Hagen «fortsatt stappfull av fordommer», og velgerne som støtter ham for «Mennesker stappfulle av fordommer, uvitende velgere og velgere som ikke har fulgt med i utviklingen nesten 15 år etter at Hagen trakk seg».

Per Sandberg har tydeligvis glemt alt han har gjort og sagt før han traff sin iranske kjæreste. Etter det ble han en politisk korrekt dott, fylt av beundring for et regime som står for ting han selv instendig ba alle politikere og partier om å ta en tverrpolitisk avstand fra så sent som i 2015.

Les også: Da gjenstår kjærligheten, Per

Sandberg forsøker seg på et politisk comeback, og det er tydelig. Men måten han gjør dette på, ved å ta avstand fra alt han sto for før, skaper kun et inntrykk av en bitter, illojal og upålitelig mann. Politikere skal velges. De kan ikke bestemme at de skal velges og få sine millionlønninger selv, slik det later til at Sandberg tror.

Klovn

Hadde det ikke vært for Carl I. Hagen, så hadde det ikke blitt noen politisk karriere på Sandberg. Det er ikke Siv Jensen som har dratt ham frem, slik han vil at det skal fremstå. Når Sandberg kaller Hagen for bitter, fordi han selv aldri klarte det Siv klarte, nemlig å få FrP i regjering og bli godtatt som et «seriøst» parti, så må man nesten le. Enda mer lattermild blir man jo når Sandberg går ut mot de i FrP som alltid har hatt den samme linjen og vært på samme lag som Sandberg selv.

Les også: Sandberg hardt ut mot Tybring-Gjedde og Amundsen

Det får bare Sandberg til å fremstå som en klovn.

Vi snakker her om en mann som har uttalt at: «Norske veier må bli så gode at det blir risikofritt å kjøre i ruspåvirket tilstand», «Jeg er kanskje den sterkeste tilhengeren av ytringsfrihet og demokrati», «Ingen religion vokser hurtigere i Europa enn islam, og ingen voldelig ideologi vokser raskere i verden», «Politiet kan med hjemmel i Politilovens paragraf 7 stanse grupper med organiserte romfolk, bulgarere eller franskmenn på landegrensen fordi man av erfaring vet at disse menneskene bryter den alminnelige ro og orden og samtidig er det bevist at mange bedriver kriminalitet».

Bulgarere og franskmenn skal altså stoppes på grensen, men ikke islamister fra Iran? Det å forandre mening er ikke bare helt greit, men kan også være et tegn på at man aksepterer at man har tatt feil tidligere. I Per Sandbergs tilfelle derimot, så er det kun et tegn på dumskap. Når Sandberg kritiserer andre for ikke å inneha kunnskap, så bør han jammen meg ta seg en titt i speilet!

Satt på plass

Men sinnataggen fra Trøndelag får så hatten passer av Hagen i god, gammel og kjent stil. Når Sandberg sier at Hagen kun har fokusert på hva FrP ikke har fått til i regjering istedet for de tingene de har klart å få gjennomslag for, så får han dette svaret av FrPs store mann, Carl I. Hagen på Facebook:

«Kjære Per, vi får være enige om at vi ser noe ulikt på forskjellige saker og politiske utfordringer. Såvidt jeg kan se er det ikke så mange av våre velgere som var 33% av befolkningen da jeg sluttet som formann som er fornøyd med partiets innflytelse og utvikling som du åpenbart er fornøyd med. Blir spennende å se utviklingen videre».


https://resett.no/2019/07/12/per-sandberg-ma-ta-seg-en-bolle/




Fremmede makter har flyttet inn i hodet til Per.
Redigert 12.07.2019 kl 19:36 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
12.07.2019 kl 20:02 842

Få ting er verre enn å ha en ambisiøs og kravstor samboer. Vant Per Farmen Kjendis? Hvis ikke tror jeg ikke dette forholdet varer så lenge :)
Slettet bruker
12.07.2019 kl 20:27 833

Slank Og Sunni PS
Spist Skippern Spinat?
https://www.youtube.com/watch?v=id9XRCt-AOM
Skippern Dub - Skippern Av Arabia (Norsk)
Slettet bruker
12.07.2019 kl 22:15 822

Dette var en meget god kommentar jeg har stjålet:

«Poenget er at Bahareh Letnes sannsynligvis har fått permanent opphold og norsk statsborgerskap på feil grunnlag. Hun oppga som grunn at faren ville tvangsgifte henne. Tvangsgifte er ingen legitim grunn for å søke asyl, i så fall må vi regne med at flesteparten av verdens muslimske kvinner vil søke asyl. Tvangsgifte er tragisk, men ikke gyldig asylgrunn.

Hun hevdet videre at faren ville drepe henne hvis ikke hun giftet seg med en bestemt muslimsk mann. Den samme faren og familien har hun sidenvært og besøkt sammen med Per Da kom hun ugift på besøk til familien sin i Iran sammen med en vantro, skilt mann. Det var visst helt greit for faren! Og helt naturlig å besøke den faren som har sagt han skal drepe henne! Frøken Letnes har forøvrig også mange kontakter både hos den iranske ambassaden og eliten i Iran, veldig interessant for en tannlegeassistent som rømte fra Iran fordi hun visstnok fryktet for sitt liv.

Det er godt mulig Per er rekruttert av Iran eller bearbeides av iranske kontakter, det kan vi faktisk ikke være sikre på. Men hans politiske uttalelser nå fikk alle varsellampene mine til å blinke. "Noen" vil ha Per inn i politiske maktkretser igjen. "Noen manipulerer og dytter ham forsiktig"....Jeg tror politiske partier gjør klokt i å la være å rekruttere Per.»
Slettet bruker
12.07.2019 kl 22:41 814

Hun må ha meg unnskyldt, men jeg regner det som en selvfølge at PST har henne i kikkerten
Slettet bruker
13.07.2019 kl 05:30 791

Ingen eksisterende partier er vel så naive at de klapper frem en muldvarp.