QEC Nytt fra silver205

Tomta
QEC 09.03.2018 kl 00:58 1213

Jeg legger den inn her også da jeg ser at det er enkelt som benytter det nye forumet. :

Hold på hatten! Og aksjene. :)

Silver:

Mot nye høyder!
En ny sterk dag til tross for iherdig motstand fra shorter-roboten, QEC vil og skal videre opp. Store triggere som Jordan og endelig Quebec åpning er grunnlaget, i bunn fikk vi nylig Montney som godt sikkerhetsnett for bunnlinjen.

Hvor får en da høydeskrekk tro? Noen fikk det på 1 kr åpenbart og videre oppover også, utålmodige sjeler eller uten regneferdigheter, hvem vet. Faktum er at ved dette lille stoppestedet har vi vært før og gått fint videre. Dette med usikkerheten er en rar ting, er det egentlig noen usikkerhet? Klarer en ikke å sette sammen et puslespill? Alle har gjort det i barndommen, det er bare å bruke hodet og erfaringen fra før så kommer en i mål! Puslespillet er komplett i Quebec, det er det ikke tvil om, at noen meters forskjell på overflaten for boreavstand i reguleringer skulle spille noen rolle blir feil! Avstanden var større da loven ble presentert og høringene pågikk, så setter en mye lavere reguleringsutkastet og ender siden opp med det originale en hadde som et “kompromiss”, genialt eller? Nesten som en skulle gjort det selv? Nei, dette er strateger i Quebec som har ordnet for oss! Slik vil de ha det og slik vil det bli. På toppen av det hele er det altså på overflaten, horisontalen bores under og så dypt at det er innenfor den vertikale avstanden få snakker om. Med Utica horisontaler på mer enn 5500 meter nå i USA er det uansett ikke problem med 150 meter til en skole eller 400 meter, selv 2 km går fint! Ingen lurer de som setter seg godt inn i alt!

Så kommer clean gas konseptet inn og nok viser til både den ene og den andre nytekning som er spiselig for alle, det kan testes etter eget regelsett i regi av 2030 planen som overstyrer alt, Arcand er sjefen der.

Derfor skal en få uttelling for de fundamentale verdiene og de to triggerne som nå kommer. 6,30 området er relativt svakt, 8-9 kr er greit stoppested og etablering før triggerne kommer. Vel forbi dette er veien åpen mange kroner opp, tenk over det og det fundamentale før en tenker på salg, noen vil ha aksjene og selskapet. Vi husker dager med 50+%, 5% er også fint, men når den først starter og shorterne kaster håndkledet så går det som så mange ganger før veldig fort oppover.

Grafen viser 10 år historikk, 6,38 i rødt er en tynnere strek og dermed svakere motstand enn f.eks 8,35+++. Videre opp har en de stiplede linjene som viser svake mostandsbelter og topper, det er duket for ny runde høyt opp, det fundamentale støtter opp under med store triggere!

Jeg minner om følgende!:

Ved 30 kr er MCAP 1,5 mrd dollar

Ved 45 kr er den 2,2 mrd dollar og ved 60 kr er den 3 mrd dollar

Alle disse summene er småpenger for en major som vil ha 10-11 mrd boe økning i regnskapene sine for å vise sine aksjonærer at de har gjort noe bra siste året!


https://questerre.wordpress.com/

"Gammelt forum": forum.hegnar.no