Oppkjøp av ArcticZymes


... det er her mye snakk salg av Woulgan og ArcticZymes produkter, men har noen tenkt at bedriften kan bli kjøpt opp om kort tid? Med priser som vist i siste tråd må vel kjøpere stå i kø?! Det er vel ingen tvil hvordan kursen til Biotec vil gå da ... opp som en rakett. Synspunkter?
fabian2
12.07.2019 kl 01:54 893

Alle selskap kan bli kjøpt opp. Alle aksjeeiere kan drømme.
biotopp
12.07.2019 kl 14:30 749

Tja, fabian2. Forskjellen er at Jørgensen har flere ganger nevnt at AZ er på utkikk etter slike muligheter. Tror det gjærer noe her.

“AZ kan blive købt op, Woulgan sælger millioner af tuber lige om lidt, skambud under 50 NOK, Coloplast opkøber vi bliver alle sammen rige lige straks, blablablabla.”

BIOTEC har altid haft nogle naive drømmere som aktionærer. Kursen er tæt på ATL, og selv ikke her er der nogen, der gider at købe butikken. Et opløb KAN ske, ja - men jeg holder ikke vejret.

Kursen er så småt etableret under 4 NOK. I mellemtiden bruger firmaets største aktionær sin tid på at smide ligegyldig BIOTEC-reklame op på en lukket FB-gruppe med omkring 600 medlemmer. Det er afmagt - ligesom drømme om opkøb og skambud på under 50 NOK.

Hvis du ikke har købt, så skal du i hvert fald ikke købe, fordi “AZ bliver opkøbt lige om lidt.” Smid dine sparepenge i noget andet end norsk pharma-aktier. Overlad det til danskerne at tjene penge på pharma. Suk.