NAS - Short-register #6 (Etter Kjos, i feriemodus)


Det er nå det begynner å dra seg til. - Gårdagens framlegg av Q2, med melding om at nye koster tar over ledelsen i Norwegian, skapte høyere omsetning - men press på aksjekursen. Om vi leser litt mellom linjene, er det ting som ble sagt av ledelsen, før og etter kvartalsresultatene, som tyder på at større omveltninger kan være på gang i selskapet. (JV, oppkjøp m.m)

Dagens spenning ligger i Finanstilsynets avsløring kl 1530 - om short-kameratene øker eller senker beholdningen. Er det de som øker shorten og legger press på aksjekursen, eller dekker de inn med billige aksjer fra investorer som feiger ut ???

Marshall Wace, Connor, Clark & Lunn, PDT Partners, GSA Capital Partners med flere har satt et veddemål verdt en halv MILLIARD kroner !! Hvilke planer har de framover ? -Skal de dekke inn over børs på vanlig måte ? - Sitter de fortsatt forgjeves å venter på neste kriseemisjon ? -Er det potensielle kjøpere av NAS som "mørner" aksjonærene ved å shorte kursen ned ?

Hvordan skal de forsvare veddemålet sitt ? - det er vanvittige beløp de har satt i spill !!

Short går på kjempesmell snart
Frodon
08.08.2019 kl 21:33 776

Ja, en eller annen gang må det straffe seg å være short i NAS. I det meste av 2019 har det har vært lønnsomt å være short her. Det ser ut som short interessen har flatet ut i sommer og det finnes aksjonærer som sliter mer med short enn dere:

«Norway: NAS short interest flattish this summer at around 13%.
Nordics: H&M not the most shorted company in the Nordics anymore as Danish Ambu has taken the lead at ~24%. H&M currently at 17%»
solb
09.08.2019 kl 09:10 619

Da er det bare å legge seg litt over på kjøp av XTX sin robotpost. 818 i dag. He,he.
solb
09.08.2019 kl 09:22 593

Meget interessant. Postene forsvant momentant. Det er vel ikke slik at meglergjengen sitter og følger med her? He,he.
Spennende å se om MW avleverte shortaksjer til TT i går? Robotene selger i dag lett og fritt.
Redigert 09.08.2019 kl 12:20 Du må logge inn for å svare

Svært lavt volum. Sier sitt