NAS, slutter på 45 i dag og 50 på mandag


Jaggu snudde det fort.

Herlig at r.... høle Frodon får kjørt seg
lektor79
12.07.2019 kl 14:02 1251

E24 må slutte å snakke nas ned før man begynner å beskylde folk å snakke aksjen opp
Frodon
12.07.2019 kl 14:19 1193

Får jeg kjørt meg?

Jeg har nådd nye høyder på popularitet på HO forumet, det er jeg helt enig i :) Jeg skjønner det blir mye misunnelse av dette, så nå er det veldig mange som bruker mitt merkenavn i sine tråder/innlegg for å prøve å få noen til å svare dem i hele tatt, looooooooool
lektor79
12.07.2019 kl 14:22 1178

Hvem vet, kanskje kommer Karlsens tidligere arbeidsgiver, John Fredriksen (gjennom Hemen Holding), inn på eiersiden i flyselskapet, enten gjennom obligasjonsmarkedet (neste obligasjonsforfall er i desember) og/eller som aksjonær, skriver Berntsen på Nordnet-bloggen.

kanskje ditten kanskje datten hehe

hvorfor kjøpte StoreUlv seg ikke inn ved siste emisjon? ja mulig han kjøper opp lånet og krever konvertering hvis det er en potensiell kjøper

gratulerer med JV neste uke :-)

du får begynne å blogge Frodon du har blitt den nye bjellesauen på HO dvs millioninntekt :D
Mr Fox
12.07.2019 kl 14:55 1062

Montro hva konverteringskursen i såfall blir. 18,50 så sittern med halve selskapet
Frodon
12.07.2019 kl 15:31 947

Jeg tipper 99% av NAS`erne på HO ikke skjønner at Fredriksen ikke kjøper seg inn dyrt ;) HVIS John Fredriksen kjøper seg inn, er det på nivåer HAN synes er billig ;);)

Når Fredriksen skulle være garantist ved forrige emisjon, kjøpte folk aksjer fra kr 100 til kr 130 og mente dette var grisebillig siden Fredriksen skulle kjøpe seg inn. Det gikk som en sjokk bølge over HO når emisjonskursen Fredriksen skulle kjøpe seg inn for var på kr 33. De menet det manglet et tall foran, at det skulle være kr 133 ;)

Så hvis noen tror NAS kursen skal opp hvis Fredriksen skal inn, så har dere forstått så lite av dette som overhode mulig. Da er det bedre at dere selger NAS aksjene og kjøper noen kasser med noe godt å ha i glasset ;);)

Hva skal jeg med blogg, når det er så enkle penger å tjene her? :) :) :)
Redigert 12.07.2019 kl 15:32 Du må logge inn for å svare

Som sagt, finn dæ en gutt og kose med 🙄

Slutt med homotullet ditt. Du drar nivået på forumet kraftig ned (og ikke bare på denne tråden)

Hvis Fredriksen kjøper seg inn, er det vel på disse nivåene? Eller skal han trylle kursen ned? Og, mener du at kursen kommer til å bli lavere etter Fredriksen har kjøpt?

Forstår virkelig ikke resonnementet ditt, og det tror jeg ikke er pga min manglende evne til å forstå, men heller din evne til å resonnere. Resonnementet er selvmotsigende og hullete. Det er også presumptivt og kunnskapsløst å si at Fredriksen kjøper seg inn på nivåer han synes er billig, hvor du her planter en antakelse om at han ikke synes dagens nivåer er billig.

Kan du forklare meg litt hvordan du tenker at Fredriksen-kjøp vil foregå i praksis, du som har så lang fartstid på HO må jo kunne formulere deg mer sammenhengende enn det som er skrevet over der?

Det er jo litt derfor du blir her på forumet og, da. Du får mye oppmerksomhet her, sikkert svært mye relativt til IRL. Synes bare det er fint at litt stusslige folk finner mening i aktiviteter som andre folk, med et mer utfyllende liv, ikke ser noe særlig verdi i.

Journalistisk perle fra e24 igjen: "Norwegian-aksjen bykser etter gode nyheter: – De må slutte med dette tullet
Etter en tung børsdag torsdag stiger Norwegian-aksjen på det meste ni prosent fredag. Det skjer fordi selskapet går ut med gode nyheter for å sende aksjen opp, mener aksjeanalytiker."

Mer er det ikke å si om det. Journalistisk søl og søppel.