BONHEUR TREDOBLER - SPETALEN OG MAX SKJØT BLINK


http://e24.no/energi/kjempevekst-for-bonheur-naer-tredobling-av-driftsresultat/24656977


Medvind fra vind😀😀😀✌✌✌

Eolus gjør det også pent i dag😊

Max
Redigert 19.01.2021 kl 07:16 Du må logge inn for å svare

196 nå. OPP 7,69 %.

Max

BON er vel såpass i vinden at vi bør kunne touche 200 i løpet av ferien.

Da det er sagt så syns jeg ikke resultatet var allverden.

Neste kvartal vil Bonheur tjene penger nå som Dolphin Drilling er totalt avskrevet da (Hvertfall ut i fra Q2 ). I tillegg har de hatt enorme tap de siste årene som vil si at de kan bruke et fremførbart underskudd til skatteletter når de begynner å tjene penger.

Ikke lenge igjen før de tjener penger nå. Godt at Dolphin Drilling er ute, sånn at de kan fokusere på offshore og onshore vind. Vi kan jo bare tenke oss hva som skjer med kursen når de går med overskudd.

Tror vi ha en fin reise foran oss etter hvert som Norge må erstatte oljerigger med havvind. Bonheur har denne kompetansen. Aker topp uttalte seg nylig til TU og hevdet at havvind vil bli det nye, store for Norge,

Max

Veksten for havvind var oppjustert i presentasjonen. Ikke bare Norge som gjelder og Bonheur er godt involvert mange steder.

Ellers, for ordens skyld, jeg ser for meg å ta noe gevinst fremover, men har hatt dette som største investering i noen år og når det vokser...

Morsomme er at det kommer positive overraskelser. Salgene i Skottland de siste årene (prisen), avisartiklene i irsk presse om påståtte milliardverdsettelse/forstående salg av Codling Bank rettighetene. (Dobbeltsjekk selv).

Redigert 13.07.2019 kl 23:45 Du må logge inn for å svare