H2 klar for oppvarming og langtransport i UK.

Slettet bruker
NEL 13.07.2019 kl 10:10 1121

Tenk på hvilket stort volum elektrolysører og P2G systemer Nel kan selge nå som flere og flere l land ser at H2 vil brukes som den nye Zero Emission energigass til oppvarming av hus og til langtransport. Scale up.som Løkke sier.
Kr 2.8 milliarder i omsetning om 2,5 år. Kr 560 mill i resultat er Norne Securites sitt estimat om vinneren Nel. Grønne aksjer som gjør verden til en grønnere planet blir børs vinnere.
Utdrag fra bloomberg.net
Hydrogen klar til å spille nøkkelrolle i britisk oppvarming og transport.
Effektivitetsforanstaltninger for å redusere energiforbruket, sier NatGrids ESO
Netto-utslippsmål er mulig, men større tiltak nødvendig
Bruke hydrogen til å varme hjem og kraftvogner vil spille en viktig rolle i Storbritannias arbeid for å møte strenge klimamål og kan ikke avvises som en kostbar rørdrøm.
Les fakta her:https://www.bloomberg.com/amp/news/articles/2019-07-10/hydrogen-seen-poised-for-key-role-in-u-k-heating-and-transport?__twitter_impression=true
Redigert 13.07.2019 kl 10:10 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
13.07.2019 kl 16:30 879

Det mange ikke helt har tatt innover seg ennå, er at nå etter hvert som "den grønne tenkningen" tar over mer og mer, vil også den rene økonomiske tenkningen forandre seg. Dette kan (vil) bety at den grønne ofte vinner over den rent økonomiske. Med andre ord-Den grønne vil vinne, selv om det finnes en mye billigere forurensende løsning. Dette vil skje enten vi liker det eller ei.