Clinton Foundation - trafficking kids

Change14
13.07.2019 kl 12:06 1008

Epstein was Co-Founder of Clinton Foundation.

Norge bidro med 640 millioner.

https://m.youtube.com/watch?v=isnLFn8saPQ
Noni
13.07.2019 kl 17:48 951

Dumme norske politikere som lar seg imponere av makt.


Bill Clinton besøkte Norge med Epstein på «Lolita Express» i 2003

Av Helge Lurås - 12. juli 201

Mangemilliardær Jeffrey Epstein, som er siktet for grov menneskehandel med blant annet mindreårige jenter, hadde med Bill Clinton til Norge på sitt privatfly i november 2003, skriver Aftenposten.

Den tidligere presidenten kom til Oslo for å promotere sin The Clinton Foundation.

På reisen til Oslo i 2003 møtte Clinton statsminister Kjell Magne Bondevik, spiste lunsj med kong Harald og hans familie og holdt tale ved Universitetet i Oslo.

Under møtet med Bondevik fikk han løfte om norsk økonomisk støtte til et aidsprosjekt i Afrika, skriver Aftenposten.


https://resett.no/2019/07/12/bill-clinton-besokte-norge-med-epstein-pa-lolita-express-i-2003/
Noni
13.07.2019 kl 23:07 857

Ja det er ekkelt å tenke på. Jeg så et bilde av ham i Norge da han var her på tiggerferd etter at han var gått av. Han prøvde å gjemme seg, snudde seg da fotografen tok bilde. Ekkel mann.Vil granske hvordan Norge kunne bli Clinton-stiftelsens største bidragsyter

Av Helge Lurås - 13. juli 2019 | 23:50


Professor Terje Tvedt har markert seg som Norges mest innflytelsesrike kritiker av norsk bistand og det han omtaler som det «humanitærpolitiske kompleks».

På Facebook tar han til orde for at pressen «undersøker videre hvorfor og hvordan Norge, sammen med Saudi Arabia, etter hvert kunne bli Clinton-stiftelsens største statlige bidragsyter.»

Tvedts post kommer som reaksjon på opplysningene om at Bill Clinton kom til Norge på flyet omtalt som «Lolita Express» og fikk høynivåmøter og tilsagn om penger.

«Mens vi venter på flere avsløringer om forholdet mellom Clinton og Epstein, og mens stiftelsens selvproduserte image som selve sinnbildet på den nye bistandens profil ytterligere rakner foran en hel verden, passer det å publisere på nytt en kronikk jeg skrev om «Clinton Stiftelsen og det nye Norge» i samme avis i 2016,» skriver Tvedt.

I kronikken tar han for seg hvordan det nye bistandssystemets utvikling hadde skapt et overordnet og lammende paradoks: «Måten politikken ble begrunnet på kunne ikke gjennomføres, og hvordan den ble gjennomført, kunne ikke legitimeres.»

I kronikken skriver Tvedt at «mens norske politikere fortsatt snakket om hjelp til de fattigste og om å styrke FN, ga de omtrent 700 millioner skattekroner til den private stiftelsen som holdt hus i Time Life-skyskraperen, midt på Manhattan. Det var vel kjent at administrasjonen reiste for flere titalls millioner kroner pr. år.»

«Seks i ledelsen fikk utbetalt over 20 millioner i lønn, og de kjøpte billett på førsteklasse til en skuespillerinne og hennes hund slik at de kunne delta på et vervearrangement.»

I løpet av årene sentrale politikere som Kjell Magne Bondevik, Jonas Gahr Støre, Erik Solheim, Espen Barth Eide og Børge Brende – Clinton Stiftelsen ca. 700 millioner kroner.

Tvedt trekker også paralleller til opprettelsen av Kjell Magne Bondeviks Oslosenteret for fred.

«Oslo-senteret for fred og menneskerettigheter, ofte kalt Bondevik-senteret – støttet av bl.a. Kjell Inge Røkke, Rimi-Hagen, Norges Gruppen, DNB og Statoil – er det som ligner mest i Norge på «stiftelsenes inntog,» skrev Tvedt.

https://resett.no/2019/07/13/vil-granske-hvordan-norge-kunne-bli-clinton-stiftelsens-storste-bidragsyter/


FBI Blacks Out New York City During Raid On Clinton Office As Democrat Party Child Sex Empire Crumbles

A bombshell new Foreign Intelligence Service (SVR) report circulating in the Kremlin today states that the massive power blackout striking New York City a few hours ago, which left the famous Broadway road in Manhattan without power, was, in fact, caused by a covert operation conducted by elite FBI commandos belonging to their Critical Incident Response Group (CIRG) exploring tunnels located under a building at 1633 Broadway—a building that houses the offices of the Clinton Foundation—three of whose top child sex predator Democrat Party mega-donors, Jeffrey Epstein, Terry Bean and Ed Buck, who constitute what’s now being called “The Democratic Donors' Sex-Creep Club”, are being targeted for destruction by President Donald Trump.

http://www.rumormillnews.com/cgi-bin/forum.cgi?read=127051

"«mens norske politikere fortsatt snakket om hjelp til de fattigste og om å styrke FN, ga de omtrent 700 millioner skattekroner til den private stiftelsen som holdt hus i Time Life-skyskraperen, midt på Manhattan. Det var vel kjent at administrasjonen reiste for flere titalls millioner kroner pr. år."

Og det er også kjent at stiftelsen var involvert i Haiti-naturkatastrofen, og hentet ut mange millioner der istedet for å bruke det til oppbygging av Haiti igjen. I tillegg til at Hillarys bror fikk industrirettigheter på Haiti via stiftelsens snuskerier. Dette var under AP, som nok håpet at Hillary ville gi noe tilbake, som president: - En ny krig og opppdrag til Kongsberg våpenfabrikk kanskje? Eller stemmer for en politikerstilling i FN, eller NATO?

Så kan man spørre seg, hvorfor skal norske arbeidskrefter & skattekroner brukes til slikt?
Men viktigere, siden vi visstnok ikke liker politisk /økonomisk snuskeri i Norge, hvorfor gjør ikke det norske folk opprør? - Via stemmeseddelen i det minste.
Redigert 15.07.2019 kl 20:59 Du må logge inn for å svare