Fremtiden for Hydrogen er lovende.


Utdrag fra IEA.org: Hydrogen er i dag nyter enestående momentum. Verden bør ikke gå glipp av denne unike sjansen til å gjøre hydrogen til en viktig del av vår rene og sikre energi fremtid ." Fatih Birol, administrerende direktør i IEA
----
Hydrogen og energi har en lang delt historie - driver de første forbrenningsmotorer over 200 år siden for å bli en integrert del av den moderne raffineringsindustrien. Det er lett, lagringsbart, energitett, og produserer ingen direkte utslipp av forurensende stoffer eller drivhusgasser. Men for hydrogen å gi et betydelig bidrag til rene energitransisjoner, må det vedtas i sektorer der det er nesten helt fraværende, for eksempel transport, bygninger og kraftproduksjon.

Fremtiden av hydrogen gir en omfattende og uavhengig undersøkelse av hydrogen som legger ut hvor ting står nå; måtene hydrogen kan bidra til å oppnå en ren, trygg og rimelig energi fremtid; og hvordan vi kan gå om å realisere sitt potensiale.
Les fakta her:
https://www.iea.org/hydrogen2019/?utm_content=buffer6ef7a&utm_medium=social&utm_source=twitter.com&utm_campaign=buffer
Snorre61
27.07.2019 kl 19:34 1600

Steinalderen tok ikke slutt pga mangel på Stein , men pga ny teknologi .....det samme er i ferd med å skje med oljealderen ...hydrogen og batterier sammen med fornybar energi
JosefK
27.07.2019 kl 20:40 1470


Betyr det at vi fremdeles er i jernalderen?

-Tok du han????

;-)

https://www.regeringen.se/artiklar/2019/07/sverige-staller-sig-bakom-vatgasdeklaration/

Publicerad 25 juli 2019
Torsdagen den 25 juli skrev Sverige på en vätgasdeklaration som Österrike presenterade under sitt ordförandeskap hösten 2018.