QEC - Fra oljemygg til oljegrizzly de neste 10 børsdager?

ak78
QEC 10.03.2018 kl 18:36 1950

De neste 10 børsdagene ventes følgende nyheter:
1) 2017 og Q4 2017 resultater fra QEC. Forventning: Q3 2017 varsler dobling av produksjon fra 2016. Med oljeprisen som steg godt i 2017 ligger dette an til å bli et godt resultat. http://business.financialpost.com/commodities/energy/dividend-increases-predicted-as-energy-companies-roll-out-rare-good-news-reports )

2) Nyheter om inngått konsesjonsavtale eller ei i Jordan er varslet å foreligge ca samme tid som årsrapporten blir utgitt. Jordan er ikke priset inn i kursen og feltet er enormt. Red Leaf som er samarbeidspartner med QEC i Jordan (QEC eier 30% av selskapet) har varslet at deres pågående arbeider i Utah skal finansiere Jordan prosjektet.

3) For å fortsette der QEC slapp i 2010 vedr. Utica formasjonen i Quebec har det vært endel byråkratiske hindre. Det siste byråkratiske hinderet vil etter alle solemerker være forsert innen kort tid. Den hotte datoen for frislipp av reguleringer som trengs for å fortsette arbeidet er "23.mars" av flere årsaker jeg ikke går i detalj på her. Altså om 10 børsdager. QEC sier selv for 2 dager siden: "early this year".

4) Ved frislipp av de ventede reguleringene forventes også en melding fra selskapet umiddelbart. Og etter mer enn 8 år med "ferie" som direktør Binnion kaller det forventer nok de fleste av oss aksjonærer at endel ting er planlagt. Dette kan være seg en tidslinje i forhold til når QEC forventer å komme igang med pilot, det kan være nyheter ang Repsol (som er dagens partner i Quebec), det kan være nye partnere...

5) Nye oppdaterte kursmål, analyser og presseomtale.

*******
Altai, naboarealer til Questerre og Repsol i Quebec endte opp 31,15% på fredag. Fra 0 - 40% på få minutter. Om det skjer med QEC på mandag vet vi mandag ettermiddag, men at det er gode grunner for å få et helt enormt godt QEC år videre er så absolutt tilstede. 2018 ligger an til å bli året QEC gikk fra å være det Hegnar kaller oljemygg til å bli en fremtidig oljegrizzly, det er min subjektive vurdering i alle fall.


ak78
10.03.2018 kl 18:52 1891

Legger denne til her også :
Svar pr mail til u.t. fra finansdirektør Jason D´Silva 8.mars 2018:
"We don’t have any further updates to the timing of the regulations. We are still looking early this year."
Redigert 11.03.2018 kl 12:43 Du må logge inn for å svare

Har mailet med en kilde fra QOGA og bransjen, som sier at Mars er sannsynlig og ikke senere. Samme kan det være om de kommer onsdag førstkommende, onsdagen etter eller påfølgende fredag. Jeg sitter godt i Altai og oppturen har startet. Selskapet er vært vanvittig mye mer enn dagens pris. Det vet de selv også, og det begynner å gå opp for markedet. De som fremdeles ikke tror det blir utvinning i Quebec kan jo bare la være å kjøpe aksjer. Ser nok av de på det gamle forumet. Apropos vår i Quebec så varer den til Juni. Men regs er forventet i Mars.

Det er nok fler som vet hvilken dag det kommer, men bransjen er veldig forsiktige med å lekke informasjon som kommer fra ministre og regjeringen av åpenbare grunner. De vil ikke ødelegge starten på et langt og nødvendigvis godt forhold.

De som spekulerer i om reguleringene kommer den ene eller andre uken kan jo gå på casino i stedet. De litt mer beleste har kjøpt og sitter rolig og nyter showet som har startet.


Veldig bra skrevet av deg Ak og Reeinvest, Dere har alltid noe nyttig og interessant å komme med!
Lykke Til !!
TommyLee
11.03.2018 kl 15:26 1890

Herlig, AK78!
De neste ukene blir sjukt spennende.
Jeg har en god magefølelse, og tror det blir fart i QEC-toget fremover.
Ha en fin søndag.

Jeg tror og håper at du har helt rett ak78 :)
Ikke bare har jeg satset på QEC i nærmeste fremtid, men jeg har tatt sjansen på å lempe ut NOR også, for å hamstre mer QEC.
Og i NOR er ankesaken i gang, så jeg skal ha litt flaks her også;)
Men satser på at QEC spretter opp nå i mars, og at NOR ikke gjør det før i slutten av april.

RR
Sector
11.03.2018 kl 19:18 1890

Takk for flott innlegg igjen AK78! :-)

Oppfordrer deg til å legge det ut på det gamle forumet også - tikk/takk!
Sector
11.03.2018 kl 22:12 1891

Ak78 - tillot meg å dele ditt flotte innlegg på det gamle forumet, synes flere fortjener å få dette med seg.

Håper og tror dette er ok AK78 :-)