Trump ber kvinnelige demokrater med innv.bakgrunn forlate USA

Slettet bruker
14.07.2019 kl 19:10 1839

I en tirade på Twitter skriver Donald Trump at kvinnelige demokrater med innvandrerbakgrunn bør reise tilbake dit de kom fra.

Trump skriver på Twitter at representantene bør reise tilbake for å hjelpe til med å fikse «de ødelagte og kriminalitetsinfiserte stedene de kom fra».

Trump nevner ikke navn, men refererer trolig til de kvinnelige demokratene Alexandria Ocasio-Cortez, Ilhan Omar, Rashida Tlaib og Ayanna Pressley. Av disse er kun Omar født utenfor USA, nærmere bestemt i Somalia. Ocasio-Cortez og Tlaib er andregenerasjons innvandrere, mens Pressley er svart.

Konflikt blant demokratene
Den siste tiden har disse representantene vært i konflikt med demokratenes leder Nancy Pelosi om veien videre for partiet.

Pelosi ønsker angivelig å begrense innflytelsen til det unge stjerneskuddet Ocasio-Cortez, men hun svarer med å anklage Pelosi for å marginalisere fargede kvinners innflytelse.

Fredag gikk Trump ut og forsvarte Pelosi.

– Hun er ingen rasist, sa Trump.

Nå blander Trump seg ytterligere inn i konflikten mellom demokratene.

– Disse landene trenger sårt deres hjelp. Dere kan ikke dra raskt nok, skriver Trump, med henvisning til kvinnenes opprinnelsesland.

– Jeg er sikker på at Nancy Pelosi ville vært glad for å hjelpe til med gratis reiser, skriver Trump.

Fremmedfiendtlig
Pelosi tar til motmæle på Twitter og omtaler uttalelsene som fremmedfiendtlige.

– Når Donald Trump ber fire amerikanske kongresskvinner om å reise tilbake til landene sine, stadfester han at slagordet om å gjøre USA stort igjen alltid har handlet om å gjøre USA hvitt igjen, skriver hun.

Trumps Twitter-meldinger kom samtidig med at immigrasjonsmyndighetene i USA forberedte seg på å sende ut familier som har fått beskjed om å forlate landet.

https://resett.no/2019/07/14/trump-ber-kvinnelige-demokrater-med-innvandrerbakgrunn-forlate-usa/



Det er gutten sin det 👏👏👏🤩🇺🇸
Redigert 14.07.2019 kl 19:11 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
14.07.2019 kl 19:53 1329

Dette tjener han bra på i visse kretser. Viktig gruppe av kjernevelgere.
Slettet bruker
15.07.2019 kl 00:32 1292

Dette heter å beskjære nyheter, og da forsvinner poengene. Dette sa Trump:

“So interesting to see ‘Progressive’ Democrat Congresswomen, who originally came from countries whose governments are a complete and total catastrophe, the worst, most corrupt and inept anywhere in the world (if they even have a functioning government at all), now loudly and viciously telling the people of the United States, the greatest and most powerful Nation on earth, how our government is to be run,” Trump wrote in a series of tweets Sunday morning.

Trump did not specify who he was referring to but was likely tweeting about four Democratic freshman members of Congress: Reps. Alexandria Ocasio-Cortez, Ilhan Omar, Ayanna Pressley and Rashida Tlaib. All four women of color have opposed Trump on a number of issues, including the treatment of migrants at immigration detention facilities. Ocasio-Cortez, Pressley and Tlaib were born and raised in the United States, while Omar was born in Mogadishu, Somalia and became a U.S. citizen when she was 17.

“Why don’t they go back and help fix the totally broken and crime infested places from which they came. Then come back and show us how it is done. These places need your help badly, you can’t leave fast enough,” he added.

He ended the series of tweets by saying that he’s sure that “Nancy Pelosi would be very happy to quickly work out free travel arrangements!” The House Speaker has clashed repeatedly with the four freshmen Congresswomen from her party.
Slettet bruker
15.07.2019 kl 05:56 1266

Dette utspillet er selvsagt populært hos basen til Trump men samtidig forener det kranglende demokrater og skaper sympati for den progressive delen av partiet, så tiden vil vise hvor lurt det var, vel og merke om det var en plan med utspillet, hvilket det sannsynligvis ikke var. Det var nok en øyeblikksreaksjon på et Tucker Carlson segment.
Klem
15.07.2019 kl 08:21 1246

https://m.youtube.com/watch?v=OTUoS5fI6A0

Dette er bare ett av flere klipp hvor Tucker Carlson kommenterer Ihlan Omars kritikk av USA.
Hun er fra Somalia og sitter nå i Kongressen valgt inn fra Minnesota.Hun sa også at ‘noen gjorde noe’ i USA på 11.september,
og det er dårlig ordvalg av en mudlim som stadig kritiserer USA,,,,,,,,

Trumps narsissistiske personlighet gjør at han kommenterer i saker som lever best uten hans kommentarer.Tucker Carlson har hatt flere eksempler på Omars
og andres hatefulle utfall mot USA,og Trump burde greid å holde seg unna også dette.
Hans approval rating er noe høyere nå etter 4/7 og Dems dlåss mest seg i mellom.Trump er sin egen største fiende,for ingen Dems har en posisjon som ennå truer ham i 2020.
Dette innrømmet også Omar for noen dager siden......
Slettet bruker
15.07.2019 kl 08:47 1240

Nå er det jo stadig flere i USA som støtter Omars åpenlyse anti-krigs retorikk. Også i Trump basen, også Tucker Carlsson, også Trump himself (av og til).
Angående utsagnet om 11 sept så er det ingenting mot hva Trumpetister og yttre venstre troll hevder både på dette forumet og ellers. Og dersom Trump hadde vært opptatt av Israel hat så hadde han ikke sagt at det er bra folk blant gjengen som gikk rundt i gatene i Charlotville til taktfaste rop "jews shall not replace us".

Trump bruker rasisme til å angripe dem fordi de kjemper for sosiale verdier som mange Trump velgere også ønsker. Bedre helsevesen, økt minste lønn og billigere utdanning.
Slettet bruker
15.07.2019 kl 08:49 1237

"for ingen Dems har en posisjon som ennå truer ham i 2020."

Kan du legge frem meningsmålingene du baserer dette på eller er det noe du dikter opp?
Zorin
15.07.2019 kl 08:53 1233

Donald Trump har jo alltid hatt en øm plass i hjertet sitt for Ku Klux Klan.
Redigert 15.07.2019 kl 08:53 Du må logge inn for å svare
børst
15.07.2019 kl 09:52 1219

USA har et kjempeproblem som kommer til å rive føderasjonen i stykker innen en generasjon. Den pågående migrasjonen til USA er enorm, det er snakk om flere hundretusen hvert eneste år. Og dette er folk som nesten utelukkende stemmer på de mest radikale kandidatene blant demokratene, som disse kvinnene tilhører. I øyeblikket leder sentrumskandidaten Joe Biden nominasjonskampen, men Kamala Harris har tatt kraftig innpå. Harris er også svært radikal, og vil blant annet utstede en presidentordre som forbyr amerikanerne å ha håndvåpen. Hun går altså rett i strupen på Trumps base, verdikonservative og tradisjonalister. Og i årene som kommer vil det komme flere slike radikale kandidater etterhvert som stadig flere amerikanere vender seg mot sosialisme for å løse samfunnsproblemer. Flere konservative kommentatorer, som Ann Coulter, tror at Trump kan bli den siste konservative presidenten i USAs historie(1). I så fall kan stater med republikansk flertall komme til å bryte ut av den amerikanske føderasjonen. Dette er et scenario som flere samfunnsforskere ser for seg, blant annet russiske Igor Panarin(2).

1.)
https://www.cnsnews.com/blog/michael-w-chapman/ann-coulter-trump-will-be-last-republican-president
2.)
https://www.telegraph.co.uk/news/worldnews/northamerica/usa/3521671/US-will-collapse-and-break-up-Russian-analyst-predicts.html
Redigert 15.07.2019 kl 09:56 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
15.07.2019 kl 09:58 1213

"Og dette er folk som nesten utelukkende stemmer på de mest radikale kandidatene blant demokratene, som disse kvinnene tilhører."

Er du nå så sikker på dette? Veldig mange har flyktet fra kommunist helvete i Venezuela og Cuba. Det vil være unaturlig at de stemmer radikalt til venstre.

"men Kamala Harris har tatt kraftig innpå. Harris er også svært radikal, og vil blant annet utstede en presidentordre som forbyr amerikanerne å ha håndvåpen. "

Hva vil hindre en demokratisk president fra å utstede nasjonal krise nå da Trump har lagt grunnlaget for at det er mulig? Forøvrig kan det ikke være særlig radikalt å skjerpe inn våpenlovene når man ser den vanvittig høye kriminaliteten i landet. Slik det er i dag regner alle med at alle andre har våpen, så derfor tar de med seg skytevåpen selv.
Redigert 15.07.2019 kl 10:03 Du må logge inn for å svare
Zorin
15.07.2019 kl 11:09 1191

Jeg vil påstå det er en "radikal" tankegang i seg selv å tillate alle å eie våpen. Inkludert halv og helautomatiske våpen. Kanskje ikke i USA men i resten av verden, og slik sett så er Kamala Harris mer på bølgelengde med resten av verden.
Slettet bruker
15.07.2019 kl 11:28 1182

Alle tillates ikke å ha våpen. En slik oppfatning og uttalelse vitner om uvitenhet. Unntak kan feks være barn , psykisk syke, tidligere straffede og andre uegnede. Har da alle tillatelse?
Dessuten er det mange som ikke ønsker å ha det, også blandt helt vanlige familier i helt vanlige byer.
børst
15.07.2019 kl 11:50 1174

Den radikale aktivisten Alexandria Ocasio-Cortez er valgt inn som representant for distriktene Bronx og Queens i New York, som er kjent for å ha en svært høy andel ikke-hvite innvandrere. Rashida Tlaib er valg inn fra vestre Detroit i Michigan, som også er kjent for å ha mange svarte velgere. Så ja, det er absolutt slik at innvandrere stemmer på de radikale demokratene som stiller i sin stat.
Redigert 15.07.2019 kl 11:51 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
15.07.2019 kl 11:57 1167

kommunist helvete i Venezuela og Cuba?

Cubas Fidel Castro ble kritiserte av USA som påsto at han hadde politiske fanger. Castro tømte deretter alle Cubas fengsleer og galehus og deponerte det hele rett over til Florida kysten USA. Hele 40-50 år etter, lider Florida av dette fortsatt. Det var nevnte kasus USA hadde sin omsorg ovenfor. Filmen Scarface fra 1983 regissert av Brian de Palma manus av Oliver Stone med Al Pacino i hovedrollen som den cubanske gangsteren Tony Montana, som «flykter» ekspotert til USA for å oppleve «Den amerikanske drømmen» den kriminelle sådan. Castro begrunnet sine handlinger med å gjøre Cuba trygt for seg og sine, men hva gjør vi her i Norge? Norge Fremstår som en fjøslykt og "Kuruke" et trekkpapir for klodens møkk og avskum i tillegg til det søppel og bunnfall vi selv er i stand å dyrke frem. Det mest skamløse av dette ender opp å få jobb i FN. EU eller flytter til FRANKRIKE! Kreket på Siri Lanka hvor lenge fikk han lov til å dumme oss alle ut? Solheim og Støre er etterlyst død eller levende. https://no.wikipedia.org/wiki/Scarface_(1983)
http://vgd.no/samfunn/historie/tema/802011/tittel/invasjonen-av-grisebukta
Slettet bruker
15.07.2019 kl 12:08 1239

flyktet fra kommunist helvete i Venezuela og Cuba? Fortell meg hva dette måtte være
USA storbyers utkanter er Zimbabwe-isert. Over 150 millioner mennesker bor i gamle bilvrak og sulter der. 25 % av amerikanske skolebarn bor hos venner familie, eller på campingplasser som ser ut som palestinske flyktningleirer. USA står på kanten av et eller annet.
Som en klok mann sa, dumheten min har berget meg mang en gang. Norge 1945
https://www.youtube.com/watch?v=8nGYkEBDjX8
børst
15.07.2019 kl 12:19 1230

Når du nevner kubanere og Florida, så er det verdt å merke seg at selv om Trump vant staten Florida, så var det enkelte distrikter der fru Clinton vant med klar margin. Et slikt distrikt var Broward county, hvor mange kubanere bosatte seg. Der fikk fru Clinton 66,5% av stemmene. I Gadsden County fikk hun hele 67%. Også i Gadsden bor det mange kubanere. Der har de til og med Gadsden Havana Club.

Amerikanerne har ikke valgforskere, som i Norge. Men ettersom ulike innvandrergrupper i stor grad har 'klumpet seg sammen' i egne områder, er det fullt mulig å få et bilde av deres velgeradferd ved å sammenfatte valgdistrikter med mange ikke-vestlige innvandrere med valgresultatene for disse distriktene.

https://www.politico.com/2016-election/results/map/president/florida/

Hispanic diversity in Florida
https://www.floridatrend.com/print/article/15517
Redigert 15.07.2019 kl 12:27 Du må logge inn for å svare
Hr.Suhr
15.07.2019 kl 15:26 1206

Alle vet at Trump ikke er noen rasist så egentlig kritiseres han her for å
be samfunnsskadelige elementer forlate US.
Pakket kan sette på han så mange merkelapper de lyster, og kalle han hva de vil,
men så lenge Trump driter i oppkonstruerte tankebaner, men forholder seg til
sunn fornuft så vil han bare øke i oppslutning.
La oss bare håpe Trumpismen fortsetter å utbre seg på denne siden av Atlanteren også.
Slettet bruker
15.07.2019 kl 15:50 1197

Jeg vil påstå at det er en radikal tankegang å nekte folk å eie våpen. Bare det å foreslå det er både radikalt og konformt. Spesielt i USA som ble til med væpna revolusjon mot den skattekåte statsmakten, og nettop derfor retten til å eie våpen ble grunnlovsstiftet.

Makten skal ligge hos folket, ikke hos staten.
Slettet bruker
15.07.2019 kl 15:55 1193

Menneskene som er ansatt i staten har ingen rett til å bestemme over andre menneskers liv. Vi trenger en kraftig reduksjon og regulering av statsmakten så ikke dette går helt over styr, ellers risikerer vi å ende opp med et nytt sosialistisk helvete.
Biggy
15.07.2019 kl 19:09 1161

Trump skrev ikke denne spissformulerte og lite gjennomtenkte Twitter meldingen tilfeldig.Det har bygget seg opp en hatefull retorikk fra disse unge raddisene.
Grensevakter omtales som nazister som driver konsentrasjonscamper og begår overgrep mot migrantene.De som ikke er for økonomisk kompensasjon til afro-amerikanere fordi forfedrene var slaver er rasister.
Nancy Pelosi blir omtalt som rasist,må vite, for hun prøver å være en leder av det radikaliserte Democratic party.
De som støtter Israel skjelles ut på det groveste.

Amerikanere flest assosierer seg i liten grad med denne hatefulle retorikken de unge og radikale nykommerne i Kongressen kjører frem.
Selvsagt er det flåsete av Trump å be amerikanske statsborgere om å dra hjem til landene de eller familiene kom fra,men han vet at dette kommuniserer tydelig til hans base og potensielke velgere som føler seg fordrevet fra Democratic party.
Hans soissformulering går hjem hos de den er tiltenkt å treffe,så hva så om norsk media og Trump-haterne her , isolert sett, med rette kritiserer Trumps tullete Twitter?
Hvor mye av bakgrunnen for Trumps uttalelsen bryr norsk media seg med å rapportere?
Ingenting eller helt minimalt,selvsagt.
Slettet bruker
15.07.2019 kl 19:20 1155

https://www.youtube.com/watch?v=JYmU71RlkeQ
#CNN #News
Omar responds to Carlson's claim that she hates America

https://www.youtube.com/watch?v=5ESJPvdO1h8
Tucker Carlson: Ilhan Omar Is 'Living Proof' Our Immigration Laws Are 'Dangerous'
Redigert 15.07.2019 kl 19:24 Du må logge inn for å svare
Wrist
15.07.2019 kl 19:49 1147

https://m.youtube.com/watch?v=HQakM3tfq2k

Her utdyper Trump sin Twitter-melding.
Kanskje greit å vite litt om bakgrunnen for
at han ytret dette?
Strek
15.07.2019 kl 20:59 1131

Denne linken anbefales!
Slettet bruker
15.07.2019 kl 21:24 1123

During the 2016 campaign, whenever Trump made racist or xenophobic comments there was a small but reliable chorus of Republican office holders who spoke out. Today, there’s silence, nine hours later.
Slettet bruker
15.07.2019 kl 21:26 1122


thewoodpost
For 23 minutter siden
That is exactly why I am voting for President Trump again in 2020
Redigert 15.07.2019 kl 21:27 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
15.07.2019 kl 21:35 1118

“President Trump woke up on Sunday morning, gazed out at the nation he leads, saw the dry kindling of race relations and decided to throw a match on it.” From ⁦@peterbakernyt⁩
#https://www.nytimes.com/2019/07/14/us/politics/trump-twitter-race.html?smid=nytcore-ios
Slettet bruker
15.07.2019 kl 21:41 1115

Jayne Hinds
For 1 time siden
Love you Trump thanks for al l you are doing x

Anna Blackburn
For 1 time siden
Such a great president!

Computer Guy
For 37 minutter siden
Dear Lord, thank you for our Great President!

KungFury
GTFO any time
Redigert 15.07.2019 kl 21:48 Du må logge inn for å svare
Wrist
15.07.2019 kl 21:45 1112

I linken på 19.49 kan dere høre Trumps forklaring om bakgrunnen for utspillet.Dette har ingenting med rasisme å gjøre.Han vil tydeliggjøre det hatet de fure lenge har ytret for og om USA uten at Biden,Sanders, Pelosi,Schumer eller andre har distansert seg og partiet fra de fire unge radikalerne.
Trump vet at store grupper amerikanere lenge har reagert på deres hatefulle ytringer.Dette har holdt på lenge og er ikke et plutselig innfall Trump fikk i dag.

Også i linken på 8.21 forklares noe av bakgrunnen for Trumps reaksjon.
Bør høres for å forstå Omars holdninger.
Redigert 15.07.2019 kl 22:40 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
15.07.2019 kl 21:52 1111

"Dette har ingenting med rasisme å gjøre"

Kun rasister mener dette. Forøvrig rart at Trumpsfæren, som liksom skal være så opptatt av å kalle en spade for en spade, ikke er istand til å innrømme at de er rasister, Hvorfor vil de sammenligne seg med liberale antirasister? Men bare vent. Får Trump 4 nye år så regner jeg det som sikkert at hans supportere stolt vil erklære seg selv som rasister.
Redigert 15.07.2019 kl 21:53 Du må logge inn for å svare
balder72
15.07.2019 kl 23:48 1073

Trump setter skapet på plass

https://youtu.be/zyJ31R5Xcrw
Strek
16.07.2019 kl 00:09 1069

Absolutt nødvendig å selv høre Trump,for Nrk og de andre her
gir ikke bakgrunnen for Trumps kommentarer.
Les kommentarene og se hvordan folk,stort sett, omfavner det han sier.
De har fulgt denne sakens utvikling over lang tid.
Slettet bruker
16.07.2019 kl 00:17 1065


Jeg er stum av beundring for Trump som setter skapet på plass og ikke firer en tomme.

https://www.nrk.no/urix/trump-kan-vinne-pa-a-angripe-minoritetskvinner-1.14626698
Slettet bruker
16.07.2019 kl 01:30 1044

Jeg vil legge til at Trump er den eneste vestlige leder med makt som setter foten ned uansett om han kan tape politisk på det. Her kjører han på mot kvinneaktivistene, de 4 rasistiske ekstreme kvinnene som skjuler sin rasisme ved å kalle alle andre rasister, et utgått triks. Kjør på Trump, mos dem langt ned i kloakken hvor de hører hjemme, de gjør ikke annet enn å lyve for makt.
Slettet bruker
16.07.2019 kl 06:48 1017



«Fyren er genial på sin helt egen måte, helt utrolig ass hahahah!

Note to self:
- kjøp mer popcorn imorgen.»




«Snakk om å stille NTB og ensporet norsk amatør presse ut til spott og spe til keiseren står naken uten en eneste tynn tråd. Glimrende taklet !»



https://resett.no/2019/07/16/ilhan-omar-og-ocasio-cortes-anklager-presidenten-for-a-vaere-rasist-og-hvit-nasjonalist-men-trump-slar-tilbake/
Slettet bruker
16.07.2019 kl 08:02 1005

George Conway: Trump is a racist president

To this day, I can remember almost the precise spot where it happened: a supermarket parking lot in eastern Massachusetts. It was the mid-1970s; I was not yet a teenager, or barely one. I don’t remember exactly what precipitated the woman’s ire. But I will never forget what she said to my mother, who had come to this country from the Philippines decades before. In these words or something close, the woman said, “Go back to your country.”

I remember the incident well, but it never bothered me all that much. Nor did racial slurs, which, thankfully, were rare. None of it was troublesome, to my mind, because most Americans weren’t like that. The woman in the parking lot was just a boor, an ignoramus, an aberration. America promised equality. Its constitution said so. My schoolbooks said so. The country wasn’t perfect, to be sure. But its ideals were. And every day brought us closer to those ideals.

To a young boy, it seemed like long ago that a descendant of slaves had prophesied, five days before I was born, that his “four little children will one day live in a nation where they will not be judged by the color of their skin but by the content of their character.” We would be there soon enough, if we weren’t there already. I couldn’t understand why colleges required applicants to check boxes for race or ethnicity. I’m also part Irish and Scottish. What box should I check? Should I check one at all? Will that help me or hurt me? Never mind, not to worry, those boxes would someday soon be gone.

How naive a child could be. The woman in the parking lot — there were many more like her, it turned out. They never went away. Today they attend rallies, and they post ugliness on Facebook or Twitter. As for the victims of historic racial oppression, no matter how much affirmative action (or reverse discrimination, or whatever you want to call it) the nation offered, they, too, had resentments that never went away — in part because of people like the parking-lot woman. Those resentments often led to more, not fewer, charges of racism as the years passed — charges of institutional racism and “white privilege.”

Which, in turn, bred another kind of resentment: Why, asked many an unaffluent white parent, who may never have uttered a racial slur or whose ancestors may never have held anyone in bondage, does my child have to check a box to her detriment, or be accused of “white privilege,” when the only privilege she has received came from the sweat of my brow? Why are people like me being called racist, when all I’ve done was mind my own business?

And how naive an adult could be. The birther imaginings about Barack Obama? Just a silly conspiracy theory, latched onto by an attention seeker who has a peculiar penchant for them. The “Mexican” Judge Gonzalo P. Curiel incident? Asinine, inappropriate, a terrible attack on the judiciary by an egocentric man who imagined that the judge didn’t like him. The white supremacists’ march in Charlottesville? The president’s comments were absolutely idiotic, but he couldn’t possibly have been referring to those self-described Nazis as “good people”; in his sloppy, inarticulate way, he was referring to both sides of the debate over Civil War statues, and venting his anger about being criticized.
No, I thought, President Trump was boorish, dim-witted, inarticulate, incoherent, narcissistic and insensitive. He’s a pathetic bully but an equal-opportunity bully — in his uniquely crass and crude manner, he’ll attack anyone he thinks is critical of him. No matter how much I found him ultimately unfit, I still gave him the benefit of the doubt about being a racist. No matter how much I came to dislike him, I didn’t want to think that the president of the United States is a racial bigot.

But Sunday left no doubt. Naivete, resentment and outright racism, roiled in a toxic mix, have given us a racist president. Trump could have used vile slurs, including the vilest of them all, and the intent and effect would have been no less clear. Telling four non-white members of Congress — American citizens all, three natural-born — to “go back” to the “countries” they “originally came from”? That’s racist to the core. It doesn’t matter what these representatives are for or against — and there’s plenty to criticize them for — it’s beyond the bounds of human decency. For anyone, not least a president.

What’s just as bad, though, is the virtual silence from Republican leaders and officeholders. They’re silent not because they agree with Trump. Surely they know better. They’re silent because, knowing that he’s incorrigible, they have inured themselves to his wild statements; because, knowing that he’s a fool, they don’t really take his words seriously and pretend that others shouldn’t, either; because, knowing how damaging Trump’s words are, the Republicans don’t want to give succor to their political enemies; because, knowing how vindictive, stubborn and obtusely self-destructive Trump is, they fear his wrath.

But none of that is good enough. Trump is not some random, embittered person in a parking lot — he’s the president of the United States. By virtue of his office, he speaks for the country. What’s at stake now is more important than judges or tax cuts or regulations or any policy issue of the day. What’s at stake are the nation’s ideals, its very soul.
https://www.washingtonpost.com/opinions/george-conway-trump-is-a-racist-president/2019/07/15/b13c0bd4-a740-11e9-9214-246e594de5d5_story.html?utm_term=.026bc9a02d1a
børst
16.07.2019 kl 12:56 962

Det mest påfallende er et absolutt ingen norske MSM-aviser tar seg bryet med å embedde tweeten og vise hva Trump faktisk sa. De parafraser og vinkler det på sedvanlig vis. De fleste amerikanske aviser starter med å sitere hva Trump faktsk sa, FØR de begynner å plukke tweetene fra hverandre og vinkle dem. Norske journalister er forutinntatte og urederlige søppelhuer som ikke er kvalifisert til å sitte i posisjoner der de kan styre meningsdannelsen i befolkningen.

Her er hva Trump faktisk sa:

So interesting to see “Progressive” Democrat Congresswomen, who originally came from countries whose governments are a complete and total catastrophe, the worst, most corrupt and inept anywhere in the world (if they even have a functioning government at all), now loudly......

.and viciously telling the people of the United States, the greatest and most powerful Nation on earth, how our government is to be run. Why don’t they go back and help fix the totally broken and crime infested places from which they came. Then come back and show us how....

....it is done. These places need your help badly, you can’t leave fast enough. I’m sure that Nancy Pelosi would be very happy to quickly work out free travel arrangements!

Kilde:
Huffington Post, en venstreliberal avis, men likevel lesverdig fordi journalistene der har såpass integritet og objektivitet at de gjengir originalkilden uredigert og i sin helhet.
https://www.huffpost.com/entry/trump-tells-congresswomen-to-leave-us_n_5d2b300fe4b0060b11ee0664
Redigert 16.07.2019 kl 12:57 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
16.07.2019 kl 13:04 955

Du skal være bra dum i hodet for å tolke dette på alternativt vis.
Om du ikke tror på meg. Se hvordan nazisten Andrew Anglin. (Daily Stormer) tolket dette.

"This is the kind of WHITE NATIONALISM we elected him for," Anglin said.

"This is what elected Trump and this is what will always be the best way for him to gain support," he added.

Anglin ble nylig dømt til å betale 14 mill USD i oppreisning til en jødisk kvinne han sendte leserne sine etter.

https://www.theguardian.com/world/2019/jul/15/judge-advises-14m-in-damages-to-jewish-woman-targeted-by-neo-nazi-troll-storm
børst
16.07.2019 kl 13:11 948

Hudfarge eller rase er ikke nevnt med et ord i Trumps tweet. Men mener du da at landene disse demokratiske kvinnene opprinnelig kommer fra, er prakteksempel på hvordan man skal styre en stat, og at det gir dem autoritet til å fortelle Trump hvordan USA bør styres?

Men hvorfor er det ingen norske aviser som gjengir i sin helhet hva saken dreier seg om, Trumps tweeter på søndag? Er det fordi de er redd for at nordmenn kan si seg enige i tweetenes innhold?
Redigert 16.07.2019 kl 13:12 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
16.07.2019 kl 13:17 951

"Men mener du da at landene disse demokratiske kvinnene opprinnelig kommer fra, er prakteksempel på hvordan man skal styre en stat,"

3 av dem kommer fra USA. AOCs forfedre stammer fra Puerto Rico, som også er USA.
Vil du kalle Trumps barn kommunister fordi mora var fra kommunist Tjekkoslovakia?
Hvilket land vil du si Pressley kommer fra? Familien hennes har nok bodd i USA adskillig lenger enn Trumps familie.
Redigert 16.07.2019 kl 13:24 Du må logge inn for å svare
børst
16.07.2019 kl 13:24 950

AOC er ikke nevnt med et ord i tweeten. Jeg tolker Trump dithen at han mener de to muslimske sosialistene. Men uansett - jeg vil vite hva Trump faktisk skrev, ikke hva norske journalister mener han skrev. Men det får jeg kun lese i amerikanske aviser.
Redigert 16.07.2019 kl 13:40 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
16.07.2019 kl 13:31 943

"AOC er ikke nevnt med et ord i tweeten. Jeg tolker Trump dithen at han mener de to muslimske sosialistene."

Som jeg sa. Dine tolkninger er verdt fuckall. Du vil forsvare rasisme uansett.

Trump twitret blant annet følgende igår.
“The Dems were trying to distance themselves from the four ‘progressives,’ but now they are forced to embrace them,” he tweeted Monday afternoon. “That means they are endorsing Socialism, hate of Israel and the USA! Not good for the Democrats!”

Hvordan kan du, basert på denne tweeten, fortsatt tolke det som at Trump kun siktet til de to muslimene?

Redigert 16.07.2019 kl 13:35 Du må logge inn for å svare