Trygdede å arbeidsledige bruk dine evner

prikken
14.07.2019 kl 19:39 876

Trydede å arbeidsledige bruk din gaver evner skap deg et arbeid vær kreativ gi aldri opp. Ledighet har ingen godt av om du ikke er for syk til å gjøre noe , det er dessverre mange som ikke kan jobbe..Til deg uten jobb tenk deg om å se dine kreative evner -noe jobb engasjement er bedere enn ingenting.
Lykke til.
Redigert 14.07.2019 kl 19:40 Du må logge inn for å svare

skal ikke nevne navn...men vet om enkelte som rett og slett nyyter å være naver.


husker en gang jeg ventet i en cafe` utenfor kino`n i by`n,da det satt en liten samling av uføretrygdede personer og tok seg noen øl...

da den ene spurte den andre: "så,hva feiler det deg...?.....så svarte den andre slik: "nei,du vet,den armen......funker ikke helt,så....."

jeg kikket på dem alle,-"ØL-armen" var det hvertfall ikke noe galt med!


:/
prikken
14.07.2019 kl 20:39 822

Dette var ment som et positivt bidrag.stimulere til kreativitet
Redigert 14.07.2019 kl 20:40 Du må logge inn for å svare

Kjenner flere med uføretrygd å alle de ville mye hellert vært friske å jobbet enn å sitte alene hjemme . Gutta du påstår du hørte var kansje psykisk syke så var kansje derfor de drakk øl . Kansje de ikke torde treffe andre mensker uten å ruse seg litt , ingen som kan ha slike i arbeid . Man må vanligis være i Nav systemet i flere år før man får uføretrygd . Tviler på at noen gidder være i det systemet i flere år vis man er frisk , er man frisk passer man ikke inn der , da bidrar man heller både fysisk og sosialt i samfunnet .

tro meg,dette var ellers friske og raske mennesker,-ingen sympatigreie her i min historie forklart som nevnt.

har også bl.a en onkel som lider av løsemiddelskade etter et arbeidsliv ute i nordsjøen som maler....


så jeg vet utmerket hvem som har sin fulle rett i å få støtte både fra familie og NAV.
Redigert 14.07.2019 kl 22:30 Du må logge inn for å svare
Tota
14.07.2019 kl 22:44 718

Det spørsmålet man alltid unngår er hva definisjonen av sykdom er. Er det å ha vondt et sted en sykdom - det er jo noe alle har til og fra. 80% av de som trygdes har et eller annet som ikke kan objektivt bedømmes. De er trette, eller har øresus eller svimmelhet, de har angst eller depresjon - men oftest har de vondt et sted.
Hvis det å være frisk krever at du overhodet ikke har noen som helst plager - da er det ikke mange friske blant oss.

.......................tro meg,dette var ellers friske og raske mennesker,-ingen sympatigreie her i min historie forklart som nevnt.....................................
Ærligtalt , hvor d...... går det ann å bli . Du vet da selvsakt ikke en dritt om disse menskene selv om du har hørt dem snakke sammen over en pils . Hvor enkel tror du verden er .
pengex
15.07.2019 kl 09:40 595

Tidspunkt for pilskonsumeringen kan være en pekepinn.

Hvis kroppen / hode fungerer på en slik måte at du ikke kan gå på jobben hver dag så er det svært få arbeidsgivere som kan ha deg i arbeid . Mange uføretrygdede som sikkert kunne jobbet avogtil . En par timer nå å da , kansje en uke 2 fulle dager , men samfunnet er dessverre ikke tilpasset disse , så de fleste blir dessverre sittende hjemme . De har det veeeldig tungt , selvsakt ville de heller fungert såpass bra at de kunne jobbet , hatt kolegaer , hatt noe å prate om på butikken osv

jeg ser potensialet i folk,-og vet om andre som så absolutt skulle vært uføretrydet,og som alikevel møter opp på jobb,-MED smerter!

men folk er forskjellige,-terskelen for å si "nei" til å gå på jobb er laver enn andre.

og dum er jeg ikke,-hevder til og med at jeg er litt over snittet,-jeg leser bøker og studerer på siden av jobb,-ingen netflix-serier her i stuen!
Redigert 15.07.2019 kl 09:48 Du må logge inn for å svare

Virker jo veldig smart når du skriver .............så jeg vet utmerket hvem som har sin fulle rett i å få støtte både fra familie og NAV.
Redigert i går kl 22:30.............. Du har en onkel 🤦‍♂️ Så da vet du så veldig godt hvordan det stårtil med landets stakkars uføretrygdede ,,, fy .... tenk å skrive noe så latterlig . For meg virker det som du ikke skjønner en dritt . Noe så talentløst 🤦‍♂️ .


forklar meg hva du mener jeg ikke skjønner.

F eks psykiatri er et veldig stort fag , kan jo ikke forklare deg med noen linjer . Jeg ønsker deg heller en god sommer . Du er nok god på bunn , bare litt ung og uvitende . Kos deg !

Er det innafor å beskjeftige seg med dette, altså aksjehandel og sånt?

den som tier,samtykker er det også noe som heter..

Ha en god sommer du også.


;)
prikken
15.07.2019 kl 11:08 457

Kapitalismen er god den har gitt oss mange muligheter noen velger å starte enkeltmansforetak ,kansje transport male pusse opp gressklipping vask ta kontakt med manpower etc eller noe annet. Ja mulighetene er så mange. Bruk din kreativitet til å skap deg en jobb om ikke 100% så 50% Nav har tilrettelagt meget gode ordniger også.
Lykke til.
Redigert 15.07.2019 kl 11:13 Du må logge inn for å svare